Σάμος Βοήθεια για Σάμο

fotast

Member
Μηνύματα
9.371
Likes
14.276
Κάτι για φαγητό εκεί κοντά?
Στο Βαθύ να πάς στις "Νοστιμιές της Ουρανίας".Είναι στο ΄Ανω Βαθύ και δίπλα σε ένα σχολείο.Μπορεί να είναι και δίπλα στο σχολείο που θα είσαι.
 
Last edited by a moderator:

angelo_kav

Member
Μηνύματα
384
Likes
419
Επόμενο Ταξίδι
ΤΑΛΙΝ
Ταξίδι-Όνειρο
ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ
Βαθύ, Πυθαγόρειο, Καρλόβασι ή Μαραθόκαμπος για διαμονή 4 ημερών?? (υπόψιν θα νοικιάσω αυτοκίνητο) ..
 

dux

Member
Μηνύματα
39
Likes
53
Πυθαγόρειο αρκετά τουριστικό μέρος για μένα όμως έχει τον αέρα της Σάμου.Καρλοβασι για νύχτα και λοιπά.Βαθυ πιο γραφικό από Καρλοβασι με ηρεμία.για μένα μείνε Πυθαγόρειο που έχει και εκδρομουλες και αφού θα νοικιάσεις αυτοκίνητο γύριζε όσο μπορείς στα πάντα.ωραια η Σαμος!!!μη ξεχάσεις να πας για φαγητό στον Τριαντάφυλλο!!!θα με ευγνωμονείς μια ζωη.ψαρακι πρωτίστως με τιμή σοκ.
 

fotast

Member
Μηνύματα
9.371
Likes
14.276
Νομίζω κάπου έξω από το Πυθαγόρειο είναι καλά για να μπορείς να κατεβαίνεις εκεί το βράδυ.Και το Βαθύ είναι επίσης κοντά για να πηγαίνεις βράδυ.Στο Καρλόβασι απομονώνεσαι.
 

apodrasi

Member
Μηνύματα
546
Likes
1.010
Επόμενο Ταξίδι
Βαλτική
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα-Ινδία-Περού
Το Βαθύ είναι καλή επιλογή.
Από άποψη θέσης, είναι προτιμητέο το Κοκκάρι από το Πυθαγόρειο.
Σε καμία περίπτωση Μαραθόκαμπο για τέσσερις μέρες (θα σε φάνε οι δρόμοι).
 

Fanie

Member
Μηνύματα
256
Likes
619
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπέστη
Ταξίδι-Όνειρο
Lena's Stone Forest
To Βαθύ είναι καλύ επιλογή από άποψη διαμονής, έχε όμως υπόψη σου ότι τα μεσημέρια ψήνεται από τη ζέστη. Μονοήμερες από εκεί μπορείς να κάνεις στο Πυθαγόρειο, στο Κοκκάρι και στα Αηδόνια. Στο Πυθαγόρειο ανέβα για θέα στο μοναστήρι της Σπηλιανής. Στο Ευπαλίνιο όρυγμα μην πας, είναι κλειστό από το 2013 και θα είναι για όλο το 2015. Το βράδυ μπορείς να πας στους Μυτιλινιούς, στον θερινό κινηματογράφο Rex που σερβίρει δωρεάν λουκουμάδες κατά τη διάρκεια της προβολής και μπορείς ακόμα να παραγγείλεις πίτσες, σουβλάκια και κλαμπ σάντουιτς. Το Ποτοκάκι έχει ωραία αμμουδιά αν και μερικές φορές το πιάνει ο άνεμος (και το σηκώνει!). Καλά να περάσεις.
 

alma

Member
Μηνύματα
3.718
Likes
15.052
Αν μείνεις Βαθύ το βράδυ έχει υπέροχα μπαράκια πάνω στη θάλασσα, όπως το Mezza Volta και τα διπλανά του. Υπέροχη ατμόσφαιρα, ωραίο κρασί και μαγευτική θέα, πάνω στο κύμα. Αχχχ, βραδάκια στη Σάμο.....
 

fotast

Member
Μηνύματα
9.371
Likes
14.276
Και στο Πυθαγόρειο έχει πιο ήσυχα μπαράκια,στήν άκρη του λιμανιού προς το εστιατόριο ΦΑΡΟΣ (εκεί έτρωγε ο ΓΑΠ τους αστακούς όταν μας έβαλε στο μνημόνιο:confused: )
 

James

Member
Μηνύματα
1.001
Likes
5.328
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Ουάου! Βλέπω ότι μερικοί είστε πολύ καλά ενημερωμένοι για Σάμο!
1)
μη ξεχάσεις να πας για φαγητό στον Τριαντάφυλλο
2)
Το βράδυ μπορείς να πας στους Μυτιλινιούς, στον θερινό κινηματογράφο Rex που σερβίρει δωρεάν λουκουμάδες
3)
όπως το Mezza Volta και τα διπλανά του
Αυτά τα tips είναι γκαραντί και από εμένα.

Να πω και εγώ ως πιο ειδικός.
1) Μαραθόκαμπο να μην μείνεις σε καμία περίπτωση για τόσες μέρες.
2) Στο Καρλόβασι δεν απομονώνεσαι σε καμία περίπτωση. Επίσης έχει μακράν τα πιο καλά μαγαζιά διασκέδασης. Και για φαγητό και για ποτό και για καφέ. Επίσης το Κοκκάρι είναι ένα τεταρτάκι οδήγηση. Επίσης και οι Μανωλάτες που είναι ΤΟΠ χωριό απέχει το πολύ 20 λεπτά. Επίσης πολύ κοντά είναι και η σπηλιά του Πυθαγόρα. Επίσης στο Καρλόβασι είναι οι καταρράκτες. Must see.
3) Οι πιο καλές παραλίες βέβαια θα πρέπει να πω ότι είναι μάλλον στο νότιο τμήμα του νησιού. Doryssa, Ποτοκάκι, Γλυκόριζα.
4) Γενικά οι αποστάσεις δεν είναι μικρές, αλλά αφού υπάρχει αυτοκίνητο οκ.
 

KLEOPATRA

Member
Μηνύματα
5.869
Likes
2.260
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Τελικα ο κυβος εριφθη ...διαλεξαμε τη Σαμο!Εχει καλυτερες παραλιες και περισσοτερο πρασινο..η πολη μας αρεσε περισσοτερο συν τα αξιοθεατα.
Ερωτησεις:
θα ερθουμε με το Νησος Μυκονος στο Καρλοβασι.Ποσο απεχει η πολη απο το Καρλοβασι?
Που να μεινουμε ?Καπου κομβικα για να πηγαινεις απο τη μια μερια του νησιου στην αλλη.Εχετε να προτεινετε καποια ξενοδοχεια για διαμονη?
Ειδα μια παραλια στη Σαμιοπουλα και μου πεταχτηκαν τα ματια.Πως μπορεις να πας στο νησακι αυτο?
Υπαρχουν καραβακια που περνανε στην Τουρκια?
Ευχαριστω.
 

mariaj

Member
Μηνύματα
319
Likes
414
Ταξίδι-Όνειρο
Bali
Μπραβο σουυυυυ!!! Εκανες μια πολυ καλη επιλογη!!!!! Τωρα στις ερωτησεις
Εγω παντα εμενα στο καρλοβασι για συγκεκριμενο λογο ομως. Ενα ωραιο ξενοδοχειο και καλη τιμη ειναι το hotel merope σε αυτη την πολη με περιποιημενα, καθαρα δωματια και πισινα. Τωρα αν θες να μεινεις καπου αλλου πολυ γραφικο και τουριστικο ειναι το κοκκαρι, αλλα απο τιμες δεν γνωριζω καθολου τι παιζει.. Αλλες επιλογες μετα ειναι το πυθαγορειο και το Βαθυ φυσικα η χωρα του νησιου. Να σε ενημερωσω οτι το Καρλοβασι δεν λεει τπτ απο νυχτερινη ζωη τα τελευταια χρονια αν φυσικα ειναι κατι που σε ενδιαφερει αυτο. Το κοκκαρι και το πυθαγορειο ειναι πιο "ζωντανα" μερη, αλλα προσωπικα το Καρλοβασι το αγαπησα..
Για την Σαμιοπουλα δεν γνωριζω απολυτως τπτ να σου πω. Οσο για την Τουρκια εχω περασει δυο φορες στο Kusadasi. Αν εχεις αρκετες μερες για να δεις την Σαμο αφιερωσε και μια για το Kusadasi οκ. Αλλα αν δεν εχεις πολλες μερες δεν αξιζει να αφαιρεσεις μια απο την Σαμο για την συγκεκριμενη πολη της Τουρκιας. Το Kusadasi σαν πολη καθαρα εχει τον τουρκικο αερα με το παζαρι και τις τουρκικες σημαιες παντου φυσικα και το καστρο που αξιζει να επισκευθεις στην βολτα σου. Αν θες ομως κατι που να αξιζει περισσοτερο αυτο θα ειναι μια βολτα ως τον αρχαιολογικο χωρο της Εφεσσου. Δεν εχω παει δυστυχως και δεν μπορω να δωσω και παραπανω πληροφοριες γι αυτο. Η μεταβαση για το Kusadasi προπερσυ που πηγα τελευταια φορα γινοταν απο το Πυθαγορειο και κοστιζε 40€ συν αλλα 10€ που δινεις σαν φορο στην πολη με το που πατησεις το ποδι σου στην χωρα. Εχω ακουσει οτι απο φετος θα ξεκινησουν και δρομολογια για Σμυρνη αλλα δεν ξερω αν ισχυει τελικα. Αυτα τα λιγα απο εμενα..
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.169
Μηνύματα
882.808
Μέλη
38.883
Νεότερο μέλος
ayahuasca97

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom