Ίος Πάρος Ιος η Παρος?

chrisa_sal

Member
Μηνύματα
20
Likes
9
Καλησπερα,ειμαστε 5 κοπελες σε αναζητηση καλοκαιρινων διακοπων στις αρχες Αυγουστου.Οι ηλικιες μας ειναι κατα μεσο ορο 24. Θελουμε ξεσαλωμα και οχι χαλαρες διακοπες και ως μετρο συγκρισης εχουμε την Σκιαθο που ειχε εναν καλο χαμο!! Για την Ιο δυστυχως εχουμε ακουσει πως υπαρχει κακος χαμος και για την Παρο ο ενδοιασμος μας ειναι πως εχει αρκετα μικρο κοσμο τυπου 18χρονα. Οποιος μπορει ας μας πει την αποψη του,τα θετικα και τα αρνητικα του καθε νησιου, θα βοηθουσε αρκετα!
 

psilos3

Member
Μηνύματα
6.089
Likes
44.961
Επόμενο Ταξίδι
?
Ονειρεμένο Ταξίδι
Peru, Japan, Iceland
Έχει ξανατεθεί το θέμα πρόσφατα.
Θα σου πω την άποψη μου έχοντας πάει φυσικά και στα δύο, ειδικά στη Πάρο..
Κατ αρχάς μιλάμε για δύο πανέμορφα νησιά.
Η διαφορά είναι ότι στη Πάρο έχει περισσότερα να κάνεις τη μέρα σου, και είναι σίγουρα ποιοτικότερο μέρος από την άποψη κόσμου.
Είναι κοντά (φυσικά πολύ καλύτερο) με τα δεδομένα της Σκιάθου που αναφέρεις.
Έχει μικρό κόσμο όπως είπες, κυρίως όμως τον Ιούλιο.
Η Ίος έχει πολύ τουρισμό, και το νησί προσανατολίζεται αρκετά προς αυτή τη κατεύθυνση. Έχει βέβαια την ομορφιά του, αρκεί να ψαχτείς λίγο.
Γούστα είναι αυτά και είναι υποκειμενικά.
Γνώμη μου είναι να κινηθείτε προς Πάρο. Θα περάσετε πολύ καλά, και είναι πολύ πολύ κοντά στα δεδομένα που ψάχνετε.
Την Ίο μπορείτε να τη πάτε και σε συνδυασμό με κάποιο άλλο κοντινό νησί.
 

tol_pap

Member
Μηνύματα
397
Likes
450
Επόμενο Ταξίδι
Αγγλία
Ονειρεμένο Ταξίδι
Πανόραμα Β. Αμερικής!!!
Θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα, πως και τα δύο νησιά προσφέρουν κάτι πολύ κοντά σε αυτό που ψάχνετε με διαφορετικά πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα (π.χ. Ιός ακριβότερα εισητήρια). Επίσης μπορείτε να πάτε Μύκονο και Χανιά!!!
 

chrisa_sal

Member
Μηνύματα
20
Likes
9
Η αληθεια ειναι πως για Χανια ξεκινησαμε αλλα παιζουν αλλα θεματα εκει. Απλως δεν θελουμε να βρεθουμε σε αντιστοιχη κατασταση βλεπε Λαγανα Ζακυνθου οσον αφορα τους τουριστες στην Ιο.Αλλα κ οχι με αρκετα μικρο κοσμο οσον αφορα την Παρο.
 

WorldTraveller

New Member
Μηνύματα
2
Likes
0
Καλησπερα ειμαστε 5 κοριτσια που μολις θα γινουμε 18 και μετα τις πανελληνιες θελουμε να παμε διακοπες στην αρχη λεγαμε παρο αλλα πολλοι μας λενε οτι στην Ιο εχει περισσοτερο χαμο και ξενους ανθρωπους εσεις τι προτεινετε;
 

psilos3

Member
Μηνύματα
6.089
Likes
44.961
Επόμενο Ταξίδι
?
Ονειρεμένο Ταξίδι
Peru, Japan, Iceland
Καλησπερα ειμαστε 5 κοριτσια που μολις θα γινουμε 18 και μετα τις πανελληνιες θελουμε να παμε διακοπες στην αρχη λεγαμε παρο αλλα πολλοι μας λενε οτι στην Ιο εχει περισσοτερο χαμο και ξενους ανθρωπους εσεις τι προτεινετε;
Καλησπέρα & καλώς ήρθες. Σίγουρα είναι τα 2 νησιά με τα οποία θα ξεκινήσετε.
Και το ένα να διαλέξετε φέτος, του χρόνου κατά πάσα πιθανότητα θα πάτε στο άλλο.
Δεδομένα στην Ίο έχει περισσότερους ξένους, αν και αυτό είναι σχετικό από τη περίοδο που θα πάτε.
Επίσης παίζουν καλύτερες τιμές, και μπορείς να οργανώσεις αισθητά φθηνότερες διακοπές.
Θα βρείς αρκετή πληροφόρηση εδώ σχετικά με τα δύο αυτά νησιά. Χρόνος υπάρχει;)
 

giorgtsi

Member
Μηνύματα
291
Likes
220
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο
Ονειρεμένο Ταξίδι
New York
Ιο πήγα το καλοκαίρι του 16 και πέρασα τέλεια.Η νυχτερινή ζωή είναι απίστευτη Έχει ακριβώς αυτόν τον χαμό που λες παρτάρες από νωρίς το απόγευμα στο far out beach club (φάση μπανανίστας και πιο καλα μη σου πω) και μετά το βράδυ irish και scorpion.Μουσική μόνο ξένα edm,rnb κτλπ.Έχει και 2 ελληνάδικα στη χώρα αλλά δεν τα επισκεφθήκαμε για να έχω άποψη.Από κόσμο κυρίως φοιτητές δηλαδή δεν έχει πολλά 18χρονα που λές θα έλεγα ηληκίες απο 20-25 με αρκετούς ξένους.Στη χώρα επίσης έχει και πιο χαλαρά μπαράκια για να ξεκινήσεις το βράδυ σου είναι γνωστό το slammer (είναι αυτό που σου βάζουν ένα κράνος,σε βαράνε με σφυρί και μετά πίνεις).Από τιμές γενικά το κόστος ζωής αρκετά πιο φθηνό απο Σκιάθο.Τα περισσότερα μαγαζιά έχουν είσοδο 7 ευρώ με ποτό παίρνεις το ποτο σου απ το μπαρ και παρτάρεις στον χαμό (δεν έχει σταντ) και για τις κοπέλες σε κάποια μαγαζιά έχει δωρεάν είσοδο μέχρι κάποια συγκεκριμένη ώρα αλλά πρέπει να πληρώσεις για το ποτό σου. Από παραλίες οχι και κάτι το ιδιαίτερο (σε σύγκριση με Σκιάθο) αλλά ωραίες.Σου προτείνω την Ιο ανεπιφύλακτα.Ψάχνω και γω προορισμό για διακοπές θέλω παρα πολύ να ξαναπάω Ιο αλλά θα ήθελα να πάω και σε κάποιο καινούργιο μέρος.
 

el de abajo

Member
Μηνύματα
202
Likes
586
η Πάρος έχει σχετικά μεγάλες αποστάσεις και εξαιρετικές παραλίες αλλά μαζεύει κόσμο που δεν μπορεί να πάει στην Μύκονο οπότε πάει στην Πάρο...με μία λέξη ο κόσμος είναι χάλια (για μένα τουλάχιστον....)
Από την άλλη η Ίος είναι πολύ πιο μαζεμένη, πολύ ωραίο νησί πραγματικά,καθόλου ακριβό, με 2-3 πολύ καλά εστιατόρια αλλά και με πολύ βαβούρα τον Αύγουστο όταν πλακώνουν οι Ιταλοί...μάλλον προς Ίο μεριά θα κοιτούσα...
 
Μηνύματα
20
Likes
7
Εμένα πάντως μ άρεσε πολύ η Πάρος.Πήγα πέρυσι με το αγόρι μου (20 χρονών και οι 2 )και περάσαμε τέλεια.Για εμένα μια χαρά κόσμο είχε κυρίως ηλικίες 16-25 και περισσότερο καλό χαμό είχε πάρα κακό.Τα λεωφορεία βολεύουν πολύ αν δεν έχετε αυτοκίνητο και οι παραλίες είναι πολύ ωραίες.Επισης εμένα μ άρεσε ότι είχα επιλογές δηλαδή και κλαμπ αλλά και μπαρ και καφετέριες για πιο χαλαρά.Επομενως εγώ θα σου συνιστούσα να μην την αποκλεισεις και ο,τι πληροφορία χρειαστείς πολύ ευχαρίστως να σε βοηθήσω .Τωρα Ιο δεν έχω πάει για να συγκρίνω αλλά θα συμφωνήσω με τον psilos3 σε όποιο και να πάτε φέτος την επόμενη χρονιά θα πάτε στο άλλο.Εμεις φέτος σκεφτόμαστε την Ιο.
 

radiohan

Member
Μηνύματα
11
Likes
8
για τις παραλίες στην Νάουσα (το πιπέρι κατά βάση και για το καραβάκι στο λιμάνι για να πάτε απέναντι στις κολυμπήθρες και το μοναστήρι )είσαι 10 λεπτά με τα πόδια, αλλά είναι κοντά στα λεωφορεία 2 λεπτά (και πολύ μπορεί να λέω ) και σε καλό σημείο για το κέντρο της Νάουσας για βράδυ η και βόλτα μεσημέρι για καφέ η φαγητό
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.113
Μηνύματα
880.687
Μέλη
38.839
Νεότερο μέλος
mgian

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom