Δουλειές στην Αυστραλία

iwannis.h

New Member
Μηνύματα
4
Likes
0
Defkalion θα ειθελα να σε ρωτισω και κατι ακομα αν σου ειναι ευκολο να μου πεις.
Αν ταξιδεψω με τουριστικη βιζα για αυστραλια στο νταργουιν εχω ενα φιλο πρεπει να δειλωσω δηευθινση κατικιας το σπιτι που θα επισκευτω αλλα να μηνω σε ξενοδοχειο και να εχω μαζι μου καπια χρηματα η γιναιτε να διλωσω και λογαριαμο τραπεζεις για να μην τα κουβαλαω μαζιμου.ρωταο γιατι εχουν ακουστει πολλα οτι μολεις ερχονται ελληνες στην αυστραλια και δεν εχουν δηλομενη διεθινση που θα μηνουν, και καπιο χρηματικο ποσο μαζι τους τους απελασουν πισω.
 

Defkalion

Administrator
Μηνύματα
11.398
Likes
17.200
Ονειρεμένο Ταξίδι
Αλάσκα
Το να αποδείξεις ότι έχεις χρήματα για το ταξίδι σου καθώς και το ότι έχεις αεροπορικό εισιτήριο επιστροφής είναι τα πιο σημαντικά.
 

Stam22

New Member
Μηνύματα
1
Likes
0
Γειά σου Defkalion ,

Διάβασα όλα τα κείμενα του forum και τα βρήκα πολύ χρήσιμα και κατατοπιστικά.
Έχω στο μυαλό μου πολλά χρόνια τώρα να έρθω στην Αυστραλία για σπουδές και δουλειά, καθώς έχω την υπηκοότητα και νιώθω αρκετά τυχερός για αυτό. Προς το παρών είμαι φοιτητής οικονομικών στην Θεσσαλονίκη στο 2ο έτος και μπορώ να πω πως το αντικέιμενο δεν με πολυενδιαφέρει αν και έχει αρκετές διεξόδους. Πάντα με ενδιέφερε η μηχανολογία και τώρα τελευταία μου ξαναμπήκε η ιδέα να ψαχτώ για τις επιλογές που μπορεί να έχω στην Αυστραλία.
Επειδή δεν θέλω να ρισκάρω πολλά για την σχολή μου αυτή τη στιγμή με την έννοια πως δεν ξέρω αν θα επιβίωνα αρκετά εύκολα μόνος με δουλειά και σχολή στο Σύδνευ ή στην Μελμβούρνη σκεφτόμουν να έρθω το καλοκαίρι για 2-3 μήνες ώστε να βρω μια ή και δύο δουλειές και να να δω περίπου τι γίνεται στο κόστος και στον τρόπο ζωής ώστε στην συνέχεια να αποφασίσω αν μπορώ να κινηθώ και για κάποιο πανεπιστήμιο.
Πιστεύεις πως θα μπορούσα να βρω μια δουλειά ( οτιδήποτε ) έτσι ώστε να μπορέσω να συντηρούμαι και να γυρίσω τον Σεπτέμβρη στην Ελλάδα κλείνοντας εγώ και τα αεροπορικά ? Η ακόμα καλύτερα θα μπορούσα ίσως να βάλω και κάποια λεφτά στην άκρη αν έβρισκα και σπίτι με καποιους συγκάτοικους ώστε να έρχεται πιο φθηνά?
Οποιαδήποτε απάντηση θα μου φανεί χρήσιμη σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου.
 

Defkalion

Administrator
Μηνύματα
11.398
Likes
17.200
Ονειρεμένο Ταξίδι
Αλάσκα
Γεια χαρά,

Μπερδεμένα μου τα λες. Δε σε ενδιαφέρει το αντικείμενο αλλά θες να παραμείνεις στη σχολή (?) , και ταυτόχρονα να έρθεις Αυστραλία όχι για να σπουδάσεις αλλά να βρεις μια οποιαδήποτε δουλειά.

Αν έχεις να μείνεις κάπου, τότε δεν είναι κακό να το δοκιμάσεις. Αν όμως είσαι για να νοικιάσεις, θα πρέπει να το τοποθετήσεις αλλιώς στο μυαλό σου. Το να βρεις μια οποιαδήποτε δουλειά δε θα σου δώσει αρκετά χρήματα για να μπορείς να ζήσεις, πόσο μάλλον να σπουδάσεις κιόλας. Η συγκατοίκηση μου φαίνεται καλή ιδέα, αλλά εγώ αυτό που θα έκανα θα ήταν να ψάχνω για σπουδές από την πρώτη μέρα, διότι αυτό είναι που θα σου δώσει πάτημα για κάτι καλύτερο εδώ.

Αν αποφασίσεις να κατέβεις Βικτόρια σφύρα. :)
 

natasa gas

New Member
Μηνύματα
2
Likes
0
καλησπερα σας !ο αντρα μου ειναι μηχανικος αυτοκινητων 28 ετη .ψαχνουμε εναν νομιμο τροπο για να μεταναστευσουμε εκει .τι πρεπει να κανουμε ? πρεπει απο εδω να παρει πτυχειο αγγλικων η αδικος κοπος?πως μπορουμε να βρουμε σπονσορ απο εδω?
 

Defkalion

Administrator
Μηνύματα
11.398
Likes
17.200
Ονειρεμένο Ταξίδι
Αλάσκα
Γεια χαρά,

Διάβασες το παρόν topic; έχουν γραφτεί πάρα πολλές πληροφορίες γύρω από αυτά που ρωτάς.

Διάβασέ το πρώτα και αν μετά έχεις πιο συγκεκριμένες απορίες εδώ είμαστε.
 

natasa gas

New Member
Μηνύματα
2
Likes
0
εαν παω στην πρεσβεια και αγησω το βιογραφιοκο θα μπορεσω να βρω σπονσορα?
 

Defkalion

Administrator
Μηνύματα
11.398
Likes
17.200
Ονειρεμένο Ταξίδι
Αλάσκα
Όχι. Σου ξαναλέω διάβασε το παρόν θέμα.
 

kosmasau

New Member
Μηνύματα
3
Likes
2
Καλησπερα και απο εμενα πατριωτακια. Ειμαι και εγω εναμιση χρονο στην Αυστραλια και συγκεκριμενα στο Περθ και θα προσπαθησω να βοηθησω και εγω με καποιες πληροφοριες αν μπορω. Η πρωτη ειναι εκ των εσω, η εταιρια μου θα προσλαβει προσωπικο για καποια καινουργια συμβολαια που πηρε και ειναι διατεθιμενη να κανει και προσκλησεις. Τωρα ειναι στην φαση που κοιτανε βιογραφικα απο μηχανικους και ιδιαιτερα ηλεκτρολογους μηχανικους απο τει. Παντα να ξερετε οτι ολες οι διαδικασιες ειναι αργες και να μην χανετε την υπομονη σας. *Παντα να ξερετε οτι το καλυτερο ειναι να στελνετε οσες περισοτερες πληροφοριες μπορειται (εγω πχ εστελνα το πτυχιο μου, αναλυτικη βαθμολογια μαθηματων, συστατικες επιστολες) και να εχετε υπομονη. Εδω οι διαδικασιες ειναι αργες δλδ εγω ειχα στειλει βιογραφικο και μου απαντησαν μετα απο εναμιση μηνα οποτε υπομονη.
Αν εχω παραπανω πληροφοριες θα επανελθω
 
Last edited by a moderator:

Defkalion

Administrator
Μηνύματα
11.398
Likes
17.200
Ονειρεμένο Ταξίδι
Αλάσκα
Γεια σου και καλώς ήρθες στο Travelstories.

Κατ'αρχήν μη δίνεις το email σου δημόσια. Αν η εταιρεία σου όπως λες κάνει προσλήψεις, θα πρότεινα να δώσεις το όνομα/site της εταιρείας ώστε να το δουν οι ενδιαφερόμενοι.

Εσένα σου έκανε πρόσκληση η εταιρεία σου και ήρθες στην Αυστραλία ή είχες υπηκοότητα;
 

kosmasau

New Member
Μηνύματα
3
Likes
2
Σε ευχαριστω,
μου εκαναν προσκληση και ηρθα.
Το email που εγραψα δεν ειναι το δικο μου αλλα ειναι ενα εξωτερικο email που χρησιμοποιει ο recruiter της εταιριας οταν μαζευει βιογραφικα για προσληψεις οποτε αν θελεις το ξαναγραφεις.
Οι θεσεις δεν εμφανιζονται δημοσια και η εταιρια δεν το κανει αυτο γιατι δημιουργηται πολυφορτος εργασιας απο τηλεφωνα και τετοια καταλαβαινεις.
Οποτε δεν μπορω να γραψω το ονομα της εταιριας γιατι μπορει να βρεθω μπλεγμενος.
Ελπιζω να βοηθαω με αυτο που κανω, για μενα δεν χανει κανεις τιποτα στελνωντας παντου το βιογραφικο του το ιδιο εκανα και εγω οταν ψαχνομουνα
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.112
Μηνύματα
880.675
Μέλη
38.838
Νεότερο μέλος
Crimson_gr

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom