Αθηνα, ό,τι συμβαινει και μας ενδιαφερει!

katkats

Moderator
Μηνύματα
9.599
Likes
12.420
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
ΙΝDIE FREE FESTIVAL #25

επετειακό φεστιβάλ για τα 25 χρόνια διοργάνωσης
Παρασκευή 26-Σάββατο 27/6/2015

ΠΑΡΚΟ ΠΕΔΙΟΝ ΑΡΕΩΣ -ΑΘΗΝΑ
(είσοδος ελεύθερη / από οδό Αλεξάνδρας)

http://voidnetwork.blogspot.gr/2015/06/indie-free-festival-25-fr26-sat27-june.html

Διήμερο λοιπόν φέτος, με "ηχηρά" ονόματα (ιδίως το Σάββατο). Μακάρι να κρατήσουν λίγο το ωράριο, μπας και προλάβουν να παίξουν όλοι αυτοί πριν ξημερώσει :bleh:
 

Rosa

Member
Μηνύματα
1.635
Likes
1.964
Ταξίδι-Όνειρο
Trobriand Islands...
http://www.in.gr/entertainment/theater/news/article/?aid=1500008575

Λόγω των τρεχουσών σημαντικών πολιτικών εξελίξεων ανακοινώθηκαν ακυρώσεις εκδηλώσεων καθώς και αλλαγές ημερομηνιών.

Ταινίες

Η προγραμματισμένες ταινίες για την Πέμπτη 2 Ιουλίου «Σκοτεινός Τόπος», «Το μπλε δωμάτιο» και «Μαζί σου κι ας πεθάνω» αναβάλλονται. Οι νέες ημερομηνίες διανομής των ταινιών στους κινηματογράφους αναμένονται να οριστούν σύντομα.

Συναυλίες
Αναβολή της συναυλίας του Γιώργου Ανδρέου με τίτλο «Άγιος ο Έρωτας» και με τη συμμετοχή των Τάνιας Τσανακλίδου, Ρίτας Αντωνοπούλου και Κορίνας Λεγάκη, η οποία ήταν προγραμματισμένη την Τετάρτη 1 Ιουλίου. Τα εισιτήρια που έχουν αγοραστεί από όλα τα σημεία προπώλησης μπορούν να ανταλλαχθούν στη Βάρδια, Καλαποθάκη 10, Θεσσαλονίκη, τηλ.: 2310 250343.

Αναβάλλονται οι προγραμματισμένες συναυλίες του Θάνου Μικρούτσικου στις 4/7 στην Αμφίπολη (με την Αφροδίτη Μάνου και τον Γιάννη Κότσιρα) και στις 7/7 στο Ηράκλειο Κρήτης (με τον Μανώλη Μητσιά, την Αφροδίτη Μάνου και τον Κώστα Θωμαίδη).

Φεστιβάλ
Η προγραμματισμένη έναρξη του Φεστιβάλ Φιλίππων με την πρεμιέρα της περιοδείας του Εθνικού Θεάτρου για τις «Εκκλησιάζουσες» του Αριστοφάνη σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπέζου, μεταφέρεται μία μέρα νωρίτερα. Αντί για 4 & 5 Ιουλίου όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί, οι παραστάσεις θα δοθούν στις 3 και 4 Ιουλίου στο Αρχαίο Θέατρο των Φιλίππων.

Ακύρωση του 19 ου Αντιρατσιστικού Φεστιβάλ Αθήνας που θα διεξαγόταν στις 3, 4, 5 Ιουλίου στην Πανεπιστημιούπολη, Ιλίσια.

Το φεστιβάλ Αμφίπολης, λόγω έκτακτων πολιτικών εξελίξεων, αναβάλλει τη συναυλία των Θάνου Μικρούτσικου Αφροδίτης Μάνου και Γιάννη Κότσιρα που είχε προγραμματιστεί για την Παρασκευή 4 Ιουλίου στις 21.00 στο αρχαιολογικό πάρκο Αμφίπολης.

Παραστάσεις
Οι προγραμματισμένες παραστάσεις του έργου «Αχαρνής» του Αριστοφάνη, σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα, σε Λάρισα (Τετάρτη 1η Ιουλίου), Λαμία (Πέμπτη 2 Ιουλίου), Τρίκαλα (Παρασκευή 3 Ιουλίου), Βόλο (Σάββατο 4 Ιουλίου) και Δελφούς (Κυριακή 5 Ιουλίου) αναβάλλονται λόγω έκτακτων πολιτικών εξελίξεων. Θα ακολουθήσει άμεσα ενημέρωση για τις νέες ημερομηνίες που θα πραγματοποιηθούν.
Οι παραστάσεις της Επιδαύρου στις 10 και 11 Ιουλίου θα πραγματοποιηθούν κανονικά.

Η πρεμιέρα του «Προμηθέα Δεσμώτη» αλλάζει ημερομηνία και θα δοθεί την Παρασκευή 10 Ιουλίου στο Ευριπίδειο Θέατρο στη Σαλαμίνα.

Οι παραστάσεις «Πριν το χάραμα» και «ΚΤΕΛ» θα ξεκινήσουν στις 12 και 10 Ιουλίου αντίστοιχα.

Παρουσιάσεις
Ακυρώνεται η προγραμματισμένη παρουσίαση του Βιβλίου «Η εξαπάτηση» της Φαίης Κοκκινοπούλου την 1 Ιουλίου στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων.
- See more at: http://www.in.gr/entertainment/theater/news/article/?aid=1500008575#sthash.WJMB8qWo.dpuf
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.167
Μηνύματα
882.727
Μέλη
38.879
Νεότερο μέλος
fanisfanisfanis

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom