ΗΠΑ Άρνηση Βιζας και Εστα

gb26

Member
Μηνύματα
12
Likes
6
Υπαρχει κανενα νεο;εκανες καποια κινηση;
Θα μου γίνει προσκληση απο τη συζυγο και θα φυγω σε λιγους μηνες.Αν εφευγα σε 2-3 ημέρες μετα την αρνηση στη συνεντευξη,με το ΕΣΤΑ δεν θα ειχα προβλημα.Εκαναν 10 μέρες να ενημερωσουν για την αρνηση βίζας.Απο την πρεσβεία μου ειπαν ανεπίσημα οτι με ΕΣΤΑ θετικό θα εξαρτόταν απο τον υπαλληλο του ελέγχου, η εισοδός μου στην αμερική.Οσοι ζητήσουν βίζα για ΗΠΑ να πάνε "διαβασμένοι" στην συνεντευξη.
 
Μηνύματα
266
Likes
119
Σε γενικές γραμμές, αν υπάρχουν ψευδείς δηλώσεις στο ESTA και αυτό το αντιληφθεί η υπηρεσία, τότε το άτομο είναι inadmissible στις ΗΠΑ και δεν μπορεί να πάει αμερική χωρίς waiver, ακόμα και αν υπάρχει γάμος με πολίτη ΗΠΑ. Γι αυτό χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή.
 

naypaktos

New Member
Μηνύματα
4
Likes
0
Αυτό είναι μεγάλη συζήτηση που γίνεται συνήθως με έναν μεταναστευτικό δικηγόρο που συνεκτιμά τους διάφορους παράγοντες της κάθε περίπτωσης, δεν θα ήθελα να ανοίξω μια τόσο μεγάλη κουβέντα σε ένα forum.... ταξιδιών.

Αν θες μπορείς να μου στείλεις προσωπικό μήνυμα να σε παραπέμψω σε κάποιον σχετικά. Η μετανάστευση στις ΗΠΑ θέλει προσεκτικό σχεδιασμό και οι επιλογές δεν πρέπει να λαμβάνονται με βάση ανώνυμες συζητήσεις στο internet.
Γεια σας και απο εμενα,εγω ειμουν νεα υορκη πριν πολλα χρονια 25, πηγα με τουριστικη βιζα την παραβιασα και μετα απο μερικα χρονια πηρα την πρασινη καρτα και μετα επεστεψα ελλαδα to 2006.Ηπρασινη καρτα εχει ληξη τωρα.Αυτη την στιγμη ειμαι αυστραλια με αυστραλεζικο διαβατηριο και θελω να παω παλι νεα υορκη.Τι λετε θα τα καταφερω να παρω την εστα?
 
Last edited by a moderator:

naypaktos

New Member
Μηνύματα
4
Likes
0
Εστειλα την εστα και μολις πληρωσα αμεσως μου εστειλαν μηνυμα authorization approved αλλαστο μειλ δεν μου εστειλαν τιποτα ακομα.ειναι οκ?
 

karfitsa

Member
Μηνύματα
4.546
Likes
8.035
Εστειλα την εστα και μολις πληρωσα αμεσως μου εστειλαν μηνυμα authorization approved αλλαστο μειλ δεν μου εστειλαν τιποτα ακομα.ειναι οκ?
Ναι,ειναι ενταξει....εκτυπωσε αυτην την σελιδα,που σου εχει τον αριθμο της εστα και κρατα το για καθε ενδεχομενο....δεν το ζητανε.
 

naypaktos

New Member
Μηνύματα
4
Likes
0
Ευχαριστω για την απαντηση,μηπως ξερεις τι γινετε τωρα οταν φτασω εκει τι ρωτανε υπαρχει περιπτωσει να με γυρισουν πισω?Σε βαζουν σε ενα δωματιο εχω ακουσει και σε ρωτανε τι δεν ξερω εαν ξερεις οτιδηποτε....
 

karfitsa

Member
Μηνύματα
4.546
Likes
8.035
Οταν μπαίνεις,το πρώτο που βλέπεις,ειναι ένας μεγάλος χώρος που περιμένει ο κοςμος σε ουρές,ανάλογα,αν ειναι αμερικανικό η οχι το διαβατήριο.Οι τελωνειακοί,ειναι σε ανοιχτά γραφεία...οταν φτάσεις έναν,μπορει να σε ρωτήσει οτι θέλει.Εμενα,προσωπικά,με ρώτησε τον λόγο που παω,που θα μείνω,ποτε γυρνάω πίσω....αυτά.Τωρα,απ´οτι εχω ακούσει,αν υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος,που θεωρεί,οτι μπορει να θελεις να μείνεις μόνιμα,τότε σε βάζουν,σε ενα δωμάτιο και εκεί μπορει να σε ρωτήσουν οτιδήποτε.....δες εδω...http://www.travelstories.gr/community/threads/Εστα-η-Βιζα.45190/page-8#post-606252
Μήνυμα #92.....αυτο το εχω ακούσει και απο άλλον.Και,ναι...μπορούν να μην σου επιτρέψουν την είσοδο.
 

alice~

Member
Μηνύματα
714
Likes
1.167
Ταξίδι-Όνειρο
Iceland
Εγώ ξέρω οτι μπορεί τυχαία να διαλεξουν κάποιον να τον πάνε σε αυτο το δωματιάκι και να του κάνουν ερωτησεις,χωρίς απαραίτητα να συντρέχει σημαντικός λόγος. Μας είχαν πει να είμαστε προετοιμασμενοι και να μην μας φανεί περίεργο σε περίπτωση που το κάνουν. Έχουν το δικαίωμα να μην σου επιτρέψουν την είσοδο. Εμάς πάντως μας ζητούσαν παντού την εστα. Την είχαμε εκτυπώσει και τους την δείχναμε.
 

naypaktos

New Member
Μηνύματα
4
Likes
0
Einai αδικια παντως να κανεις τοσα εξοδα και μετα να μην σε αφηνουν να μπεις.Εσεις ποτε ειχατε παει παιδια?
 

Παρακι

New Member
Μηνύματα
1
Likes
0
καλησπερα σας και καλη χρονια ειμαι νεα στο forum και θελω την βοηθεια σας...Εχω απορριφθει απο μη μεταναστευτικη βιζα στην πρεσβεια και μετα απο 3 μηνες εκανα ΕΣΤΑ οπου απορριφθηκα και εκει προφανως γιατι καταλαβαν πως ειμαι μελλοντικη μεταναστρια...Εδω και περιπου ενανα μηνα εχω προσκληση εργασιας απο μια μεγαλη εταιρεια οπου εστειλα βιογραφικο και με δεχτηκαν..Η ερωτηση μου ειναι η εξης θα μου δωσουν βιζα αυτη τη φορα η θα με απορριψουν??
 

karfitsa

Member
Μηνύματα
4.546
Likes
8.035
Τελικά είχαν δίκιο που την απέρριπταν :D
Νομίζω,οτι υπάρχουν κάποιες συγκεκριμένες διαδικασίες ....έχεις κανει κάτι,ενα μήνα τώρα;....δεν το γνωρίζω,αλλα γιατί να στην απορρίψουν τώρα;
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.167
Μηνύματα
882.723
Μέλη
38.879
Νεότερο μέλος
fanisfanisfanis

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom