Ρόδος ψάχνω πληροφορίες για ρόδο

damos

New Member
Μηνύματα
3
Likes
0
Πρόκειται τις επόμενες ημέρες να επισκευθώ την ρόδο μήπως υπάρχει κάποιος που ν γνωρίζει και να με κατατοπίσει σχετικά με τα αξιοθέατα και τα μέρη που αξίζει να επισκευθώ???
 

DELIDEB

Member
Μηνύματα
70
Likes
102
Ονειρεμένο Ταξίδι
Παταγονία
Αν μας δώσεις περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη διάρκεια της επίσκεψής σου, πού θα μένεις και αν θα διαθέτεις αυτοκίνητο, θα είναι πιο εύκολο να κάνουμε προτάσεις :) .
Εντός πόλεως αναφέρω ενδεικτικά την Παλιά Πόλη όπου μπορείς να περιπλανηθείς σε άπειρα δρομάκια και θα βρεις από αρχαιολογικούς χώρους και μνημεία (Αρχαιολογικό Μουσείο, Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου αλλά κι εποχικές εκθέσεις σε διάφορα σημεία της) μέχρι μαγαζιά, εστιατόρια και μπαράκια για βραδινό ποτό. Αν μένεις στην πόλη και δεν διαθέτεις μεταφορικό μέσο, ωραία παραλία κι εύκολα προσβάσιμη είναι η παραλία στο ενυδρείο, το οποίο επίσης αν και μικρό θα σου πρότεινα να επισκεφτείς.
Τα περισσότερα όμως ενδιαφέροντα μέρη κι αξιοθέατα βρίσκονται εκτός πόλης. Θα ξεχώριζα τις Πηγές Καλλιθέας, τις Επτά Πηγές, την Κοιλάδα με τις Πεταλούδες, την Παναγία Τσαμπίκα τη Ψηλή (όχι τόσο για θρησκευτικούς λόγους αλλά περισσότερο για την υπέροχη θέα), τη Λίνδο και τα πέριξ (μπάνιο στο Κιοτάρι, Γεννάδι, Λαχανιά), Κάστρο Μονολίθου την ώρα του ηλιοβασιλέματος, Πρασονήσι κλπ.
Όλα όμως εξαρτώνται από τις προσωπικές σου προτιμήσεις, αν π.χ. σε ενδιαφέρουν οι αρχαιολογικοί χώροι θα μπορούσες να συμπεριλάβεις και την Αρχαία Κάμειρο αλλά και το Λόφο της Φιλερήμου.
Δες αυτά που σου προτείνω κι αν χρειαστείς κάτι πιο συγκεκριμένο, πολύ ευχαρίστως να σε βοηθήσω! Με το καλό να μας επισκεφτείς!
 

damos

New Member
Μηνύματα
3
Likes
0
Ευχαριστώ πολυ που μ απαντησες καραρχας...δευτερον θα μεινω στην κρεμαστη θα εχω αυτοκινητο και θα ειμαι εκει απο 7 εως 15 ιουλιου....μπορεις να μ προτεινεις αν θες και καμια καλη ταβερνα εστιατοριο ια καλο φαγητο???
 

thanos75

Member
Μηνύματα
1.356
Likes
3.397
Επόμενο Ταξίδι
μάλλον Παρίσι
Ονειρεμένο Ταξίδι
Καλιφόρνια-Χαβάη
Ευχαριστώ πολυ που μ απαντησες καραρχας...δευτερον θα μεινω στην κρεμαστη θα εχω αυτοκινητο και θα ειμαι εκει απο 7 εως 15 ιουλιου....μπορεις να μ προτεινεις αν θες και καμια καλη ταβερνα εστιατοριο ια καλο φαγητο???
Μια που θα μένεις Κρεμαστή και θα έχεις αυτοκίνητο, θα σε συμβούλευα να επισκεφθείς το λοφο της Φιλερήμου, ανεξαρτήτως του αν είσαι αρχαιολάτρης ή όχι. Είναι πολύ κοντά από εκεί που θα μένεις, και θα απολαύσεις μια όμορφη διαδρομή στα πεύκα και μια υπέροχη θέα σε μεγάλο μέρος του νησιού, μέχρι και την Τουρκία. Αξίζει εκεί να δεις το παλιό καθολικό μοναστήρι και τη δεντροσκεπασμένη οδό του μαρτυρίου που καταλήγει σε έναν τεράστιο σταυρό στο σημείο με την καλύτερη ίσως θέα. Ως προς το φαγητό, η Κρεμαστή θυμάμαι γενικά (καθότι ήμουν φαντάρος εκεί κοντά) ότι είχε καλά σουβλατζίδικα, από όπου παραγγέλναμε στο στρατόπεδο. Πάντως για κάτι καλό και "πιο ταβερνοειδές", πήγαινε προς Μαριτσά (μεσόγειο χωριό κοντά στην Κρεμαστή) στα ταβερνάκια στην πλατεία-με κορυφαίο το Μασασούρα- καταπληκτική κουζίνα και μεζέδες. Κοντά σου επίσης και συγκεκριμένα στην Ιαλυσό μια πολύ καλή επιλογή για φαγητό είναι το εστιατόριο του ξενοδοχείου Rodos Palace (νομίζω λέγεται 12νησιά) και είναι βέβαια ανοιχτό για όλους (όχι μόνο για τους ενοίκους του ξενοδοχείου). Τέλος την εποχή που ήμουν εγώ στη Ρόδο, υπήρχε και το υπέροχο (με παράρτημα και στην Αθήνα) εστιατόριο "Κιούπια"! Τσέκαρε εάν υπάρχει ακόμα, και εάν ναι βουρ...
Φυσικά καλές επιλογές για φαγητό υπάρχουν σε όλο το νησί-απλά ανέφερα αυτές που είναι πιο κοντά εκεί που θα μένεις.
Α...και κάτι ακόμα για την Κρεμαστή: Να δεις και να μπεις μέσα στην υπέροχη εκκλησία της Παναγίας στην κεντρική πλατεία. Από τις πιο εντυπωσιακές εκκλησίες που έχω δει στην Ελλάδα με πανέμορφο βοτσαλωτό προαύλιο. Επίσης και η παραλία του χωριού είναι αρκετά καλη (από τις καλύτερες τουλάχιστον στη συγκεκριμένη πλευρά του νησιού, γιατί οπωσδήποτε στην ανατολική πλευρά θα δεις ακόμα καλύετερες παραλίες)
 

damos

New Member
Μηνύματα
3
Likes
0
Ωραια σ ευχαριστω πολυ θα μου φανουν πολυ χρησιμες οι πληροφοριες σου...Κατι τελευταιο...θελω να μ προτεινειςτην καλυτερη ταβερνα κατα την αποψη σου που να βλεπει θαλασσα κατα προτιμηση αλλα και να μην βλεπει δεκτο ανεξαρτητως την αποσταση της απο την κρεμαστη..σ ευχαριστω προκαταβολικα και καλο καλοκαιρι
 

thanos75

Member
Μηνύματα
1.356
Likes
3.397
Επόμενο Ταξίδι
μάλλον Παρίσι
Ονειρεμένο Ταξίδι
Καλιφόρνια-Χαβάη
Ωραια σ ευχαριστω πολυ θα μου φανουν πολυ χρησιμες οι πληροφοριες σου...Κατι τελευταιο...θελω να μ προτεινειςτην καλυτερη ταβερνα κατα την αποψη σου που να βλεπει θαλασσα κατα προτιμηση αλλα και να μην βλεπει δεκτο ανεξαρτητως την αποσταση της απο την κρεμαστη..σ ευχαριστω προκαταβολικα και καλο καλοκαιρι
Προσωπικά το καλύτερο φαγητό στη Ρόδο το έκανα στην ταβέρνα "Πηγή Φασούλι" στο ημιορεινό μεσόγειο χωριό Ψίνθος. Στο ίδιο χωριό (λίγο πιο έξω στο δρόμο προς Αρχίπολη) υπάρχει επίσης και η πολύ καλή ταβέρνα "Αρτέμιδα"! Για να είμαι ειλικρινής εκεί δεν έφαγα, αλλά έχω ακούσει πολύ καλά λόγια απ'όλους όσους έχουν φάει. Πολύ καλό φαγητό έφαγα επίσης και στο "Μασασούρα" στα Μαριτσά που σου ανέφερα στο προηγούμενο post. ¨Ολα αυτά βέβαια όπως καταλαβαίνεις δεν είναι παραλιακά. Τώρα ως προς το σκέλος καλή ταβέρνα στη Ρόδο με θέα θάλασσα εδώ μου βάζεις δύσκολα! Μια καλή ταβέρνα-ή μάλλον ψαροταβέρνα- που έχει θέα στη θάλασσα είναι ο Αβάντης στα Αφάντου. Είχα φάει αρκετά καλά αν και δεν θα το έλεγα και πολύ value for money. Καλά λόγια άκουσα για την ψαροταβέρνα "Στεγνά" στην ομώνυμη παραλία έξω από τον Αρχάγγελο, αν και από πρώτο χέρι δεν γνωρίζω.
Σε κάθε περίπτωση να περάσεις υπέροχα στην όμορφη Ρόδο
 

DELIDEB

Member
Μηνύματα
70
Likes
102
Ονειρεμένο Ταξίδι
Παταγονία
Δύσκολο να ξεχωρίσεις το καλύτερο παραθαλάσσιο εστιατόριο, καθοριστικό είναι και το budget που διαθέτει κανείς. Θα προτείνω κάποια με καλές έως μέτριες τιμές ώστε να βοηθηθούν κι άλλοι φίλοι που πιθανότατα ψάχνουν σχετικές πληροφορίες. Καλό εστιατόριο (αν κι έχω καιρό να πάω) στην παραθαλάσσια περιοχή "Στεγνά" είναι το εστιατόριο Στέφανος ή Γιαλός, προσιτές τιμές και καλή ποιότητα φαγητού. Καλή πρόταση επίσης είναι και η ψαροταβέρνα "Τάσος" σε έναν από τους 3 κολπίσκους δίπλα από τα Λουτρά της Καλλιθέας πάνω ακριβώς από την παραλία (Ακολουθείς τις ταμπέλες προς Tasos Beach). Φαντάζομαι ότι ο φίλος thanos75 αναφέρεται στο εστιατόριο Κιούπια που λειτουργούσε στην περιοχή της Ιξιάς, το οποίο όμως ήταν ένα από τα πιο ακριβά εστιατόρια στο νησί και απ' όσο ξέρω έχει κλείσει εδώ και χρόνια. Οι ίδιοι ιδιοκτήτες όμως έχουν ανοίξει ένα μαγαζί κεντρικά στην Π.Πόλη που αρχικά ξεκίνησε ως ταχυφαγείο με το όνομα "Ντομάτες - Κιούπια" και τώρα έχω την εντύπωση ότι λέγεται πάλι "Κιούπια". Δεν το έχω επισκεφτεί αλλά φαίνεται να μην έχει τόσο επίσημο στυλ όσο το παλιό στην Ιξιά. Συμφωνώ για "Μασασούρα" στα Μαριτσά και "Πηγή Φασούλι" στην Ψίνθο. Η κορυφαία όμως κατά τη γνώμη μου επιλογή, καθαρά για κρεατικά στα κάρβουνα, ντόπιο κρασάκι και τοπικούς μεζέδες, είναι η περιοχή του Έμπωνα. Πρόκειται για ορεινό χωριό με εγγυημένη ποιότητα φαγητού σε όποιο εστιατόριο κι αν καθίσεις. Προσωπικά επιλέγω το εστιατόριο "Μαρουλλάκης" στην κεντρική πλατεία και το συνιστώ ανεπιφύλακτα, προσιτές τιμές και άριστη ποιότητα.

Μια που αναφέρθηκα στην περιοχή θα κάνω μια παρένθεση για να σου προτείνω μια διαδρομή πέρα από τις συνηθισμένες τουριστικές προτάσεις. Την ακολουθούμε κάθε φορά που έχω επισκέψεις από φίλους εκτός Ρόδου και τα σχόλια είναι παραπάνω από θετικά. Αν λοιπόν έχεις χρόνο και όρεξη για ολοήμερη εκδρομή θα σου συνιστούσα να την ακολουθήσεις. Ξεκινάς από Κρεμαστή με κατεύθυνση προς αεροδρόμιο και στο τέλος σχεδόν του χωριού Σορωνή στρίβεις αριστερά προς Άγιο Σίλα - Διμυλλιά. Σταματάς για λίγο στο παλιό σανατόριο του χωριού Ελεούσα και συνεχίζεις προς το λόφο του Προφήτη - Ηλία. Στάση στον Προφήτη Ηλία για καφεδάκι, επισκέπτεσαι την εγκαταλειμμένη βίλα του ιταλού διοικητή Ντε Βέκι και συνεχίζεις Έμπωνα για φαγητό. Αφού γεμίσεις μπαταρίες (και στομάχι) βουρ για ηλιοβασίλεμα στο Κάστρο της Μονολίθου. Το μόνο μειονέκτημα της διαδρομής αυτής είναι ότι κινείσαι κεντρικά στο νησί και δεν έχεις επιλογές για μπάνιο. Ο δρόμος από το κάστρο της Μονολίθου όμως συνεχίζει και πολύ κοντά είναι η παραλία Φούρνοι, ανοργάνωτη και συχνά με κύμα αλλά όμορφη. Αν θες οπωσδήποτε να μην χάσεις το μπάνιο σου εκείνη τη μέρα, ρίχνεις μια βουτιά στην Κρεμαστή πριν ξεκινήσεις ή τροποποιείς το πρόγραμμα ώστε να είσαι νωρίτερα στο κάστρο και να κάνετε μπάνιο εκεί κοντά.

Επανέρχομαι στο θέμα φαγητό... Εντός πόλης καλό σουβλάκι και κρεατικά στον "Στάβλο" στο κέντρο, στην οδό Τάρπον Σπρινγκς, ωραία πιάτα επίσης στο εστιατόριο "Ταμάμ”, αυθεντική ιταλική πίτσα στο CuoreO’Mamaστην οδό Αγίας Λαύρας ελαφρώς εκτός κέντρου. Επειδή σίγουρα θα περάσετε χρόνο στην Παλιά Πόλη έχε υπόψη για λίγο πιο γκουρμέ καταστάσεις το εστιατόριο "Μάνταλα" ενώ σε καλή τοποθεσία για χάζι και καλούτσικο φαγητό σε σχετικά καλές τιμές το κεντρικό εστιατόριο-μεζεδοπωλείο "Πεταλάδικα". Τέλος οπωσδήποτε επίσκεψη έστω και μια φορά στον ¨Κούκο", σταθερή αξία εδώ και πολλά χρόνια για καφέ, υπερενισχυμένα σαντουιτς κλπ από το ξυλόφουρνό του αλλά και μεζέδες.

Καλά να περάσετε! ;)
 

thanos75

Member
Μηνύματα
1.356
Likes
3.397
Επόμενο Ταξίδι
μάλλον Παρίσι
Ονειρεμένο Ταξίδι
Καλιφόρνια-Χαβάη
Δύσκολο να ξεχωρίσεις το καλύτερο παραθαλάσσιο εστιατόριο, καθοριστικό είναι και το budget που διαθέτει κανείς. Θα προτείνω κάποια με καλές έως μέτριες τιμές ώστε να βοηθηθούν κι άλλοι φίλοι που πιθανότατα ψάχνουν σχετικές πληροφορίες. Καλό εστιατόριο (αν κι έχω καιρό να πάω) στην παραθαλάσσια περιοχή "Στεγνά" είναι το εστιατόριο Στέφανος ή Γιαλός, προσιτές τιμές και καλή ποιότητα φαγητού. Καλή πρόταση επίσης είναι και η ψαροταβέρνα "Τάσος" σε έναν από τους 3 κολπίσκους δίπλα από τα Λουτρά της Καλλιθέας πάνω ακριβώς από την παραλία (Ακολουθείς τις ταμπέλες προς Tasos Beach). Φαντάζομαι ότι ο φίλος thanos75 αναφέρεται στο εστιατόριο Κιούπια που λειτουργούσε στην περιοχή της Ιξιάς, το οποίο όμως ήταν ένα από τα πιο ακριβά εστιατόρια στο νησί και απ' όσο ξέρω έχει κλείσει εδώ και χρόνια. Οι ίδιοι ιδιοκτήτες όμως έχουν ανοίξει ένα μαγαζί κεντρικά στην Π.Πόλη που αρχικά ξεκίνησε ως ταχυφαγείο με το όνομα "Ντομάτες - Κιούπια" και τώρα έχω την εντύπωση ότι λέγεται πάλι "Κιούπια". Δεν το έχω επισκεφτεί αλλά φαίνεται να μην έχει τόσο επίσημο στυλ όσο το παλιό στην Ιξιά. Συμφωνώ για "Μασασούρα" στα Μαριτσά και "Πηγή Φασούλι" στην Ψίνθο. Η κορυφαία όμως κατά τη γνώμη μου επιλογή, καθαρά για κρεατικά στα κάρβουνα, ντόπιο κρασάκι και τοπικούς μεζέδες, είναι η περιοχή του Έμπωνα. Πρόκειται για ορεινό χωριό με εγγυημένη ποιότητα φαγητού σε όποιο εστιατόριο κι αν καθίσεις. Προσωπικά επιλέγω το εστιατόριο "Μαρουλλάκης" στην κεντρική πλατεία και το συνιστώ ανεπιφύλακτα, προσιτές τιμές και άριστη ποιότητα.

Μια που αναφέρθηκα στην περιοχή θα κάνω μια παρένθεση για να σου προτείνω μια διαδρομή πέρα από τις συνηθισμένες τουριστικές προτάσεις. Την ακολουθούμε κάθε φορά που έχω επισκέψεις από φίλους εκτός Ρόδου και τα σχόλια είναι παραπάνω από θετικά. Αν λοιπόν έχεις χρόνο και όρεξη για ολοήμερη εκδρομή θα σου συνιστούσα να την ακολουθήσεις. Ξεκινάς από Κρεμαστή με κατεύθυνση προς αεροδρόμιο και στο τέλος σχεδόν του χωριού Σορωνή στρίβεις αριστερά προς Άγιο Σίλα - Διμυλλιά. Σταματάς για λίγο στο παλιό σανατόριο του χωριού Ελεούσα και συνεχίζεις προς το λόφο του Προφήτη - Ηλία. Στάση στον Προφήτη Ηλία για καφεδάκι, επισκέπτεσαι την εγκαταλειμμένη βίλα του ιταλού διοικητή Ντε Βέκι και συνεχίζεις Έμπωνα για φαγητό. Αφού γεμίσεις μπαταρίες (και στομάχι) βουρ για ηλιοβασίλεμα στο Κάστρο της Μονολίθου. Το μόνο μειονέκτημα της διαδρομής αυτής είναι ότι κινείσαι κεντρικά στο νησί και δεν έχεις επιλογές για μπάνιο. Ο δρόμος από το κάστρο της Μονολίθου όμως συνεχίζει και πολύ κοντά είναι η παραλία Φούρνοι, ανοργάνωτη και συχνά με κύμα αλλά όμορφη. Αν θες οπωσδήποτε να μην χάσεις το μπάνιο σου εκείνη τη μέρα, ρίχνεις μια βουτιά στην Κρεμαστή πριν ξεκινήσεις ή τροποποιείς το πρόγραμμα ώστε να είσαι νωρίτερα στο κάστρο και να κάνετε μπάνιο εκεί κοντά.

Επανέρχομαι στο θέμα φαγητό... Εντός πόλης καλό σουβλάκι και κρεατικά στον "Στάβλο" στο κέντρο, στην οδό Τάρπον Σπρινγκς, ωραία πιάτα επίσης στο εστιατόριο "Ταμάμ”, αυθεντική ιταλική πίτσα στο CuoreO’Mamaστην οδό Αγίας Λαύρας ελαφρώς εκτός κέντρου. Επειδή σίγουρα θα περάσετε χρόνο στην Παλιά Πόλη έχε υπόψη για λίγο πιο γκουρμέ καταστάσεις το εστιατόριο "Μάνταλα" ενώ σε καλή τοποθεσία για χάζι και καλούτσικο φαγητό σε σχετικά καλές τιμές το κεντρικό εστιατόριο-μεζεδοπωλείο "Πεταλάδικα". Τέλος οπωσδήποτε επίσκεψη έστω και μια φορά στον ¨Κούκο", σταθερή αξία εδώ και πολλά χρόνια για καφέ, υπερενισχυμένα σαντουιτς κλπ από το ξυλόφουρνό του αλλά και μεζέδες.

Καλά να περάσετε! ;)
Η διαδρομή αυτή που ανέφερες (δηλαδή Άγιος Σουλάς- Διμυλιά-Ελεούσα-Προφήτης Ηλίας) είναι πραγματικά "όλα τα λεφτά"! Γνωρίζεις πραγματικά μια άλλη πλευρά του νησιού, και μάλιστα έτσι όπως είναι μέσα στο δάσος ξεχνάς ότι βρίσεκσαι σε νησί. Ίσως η Ρόδος είναι από τα λίγα μέρη στην Ελλάδα που μπορείς μέσα σε μισή ώρα να βρεθείς από την αλμύρα της θάλασσας σε ένα "ψιλο-αλπικό" τοπίο. Και μια που ο φίλος damos ρωτούσε για φαγητό, να αναφέρω σε αυτή την περιοχή και το πολύ καλό εστιατόριο Όασις (ελπίζω να υπάρχει ακόμα), το οποίο βρίσκεται συγκεκριμένα στην Ελεούσα. Δυστυχώς δεν είχα την τύχη να πάω στο Μονόλιθο, αλλά φαντάζομαι ότι θα είναι υπέροχος!
 

bl4ckwar

Member
Μηνύματα
274
Likes
82
Επόμενο Ταξίδι
Ευρώπη ή Η.Π.Α
Ονειρεμένο Ταξίδι
Λος Άντζελες, Νέα Υόρκη
Καλησπερα, ταξιδιωσυντροφοι και ταξιδιωσυντροφισσες,
Καταρχην θα ηθελα να ευχαριστησω την Ryanair και την οικονομικη κριση τωρα το καλοκαιρι διοτι με βοηθησε να κανω διακοπες πολυ φθηνα, ενω δεν ειχα καμια ελπιδα.
Πτηση αθηνα-θεσσαλονικη 10 ευρω. Μονοημερο κλασικα.
Πτηση αθηνα-Χανια 15 ευρω. 2 ημερο για 2 μπανακια και μια πρωτη συναντηση με την Κρητη
Πτηση Αθηνα-Ροδο 32 ευρω, 5ημερο γεματο με πολυ φθηνο ξενοδοχειο 200 ευρω 3κλινο στο κεντρο της πολης... ολες οι πτησεις με επιστροφη παρακαλω.

Το ερωτημα μου τωρα ειναι, αν στην Ροδο αξιζει 3 ατομα να ενοικιασουν τις 3 ημερες απο τις 5, ενα αυτοκινητο για να κανουμε μια βολτα ολο το νησι; Διαβασα μεσα στο φορουμ μερη για να επισκεφτουμε. και λογικα το αυτοκινητο χρειαζεται.. Οι τιμες για κρατησεις εκεινης της στιγμης ποσο κυμαινονται; θα υπαρχουν διαθεσιμα αυτοκινητα, Τελη ιουλιου με αρχες Αυγουστου; Δεν με ενδιαφερει η μαρκα , ουτε αν ειναι του 1990 αυτοκινητο.
 

DELIDEB

Member
Μηνύματα
70
Likes
102
Ονειρεμένο Ταξίδι
Παταγονία
Νομίζω πως η ενοικίαση αυτοκινήτου επιβάλλεται... Η Ρόδος είναι μεγάλο νησί και οι καλύτερες παραλίες, όπως και πολλά αξιοθέατα, βρίσκονται εκτός πόλης. Οι τιμές για ενοικίαση αυτοκινήτου δεν ξέρω πού κυμαίνονται. Κάνε μια έρευνα αγοράς μέσω διαδικτύου και τηλεφώνου κι αποφασίζεις τι σε συμφέρει. Αυτό που ξέρω σίγουρα είναι ότι αν προτιμήσεις τοπικές επιχειρήσεις rent a car (πέρα απ' ότι ενισχύεις την τοπική αγορά) δεν χρειάζεσαι πιστωτική κάρτα ως εγγύηση. Επιπλέον ρώτησε αν υπάρχει δωρεάν παράδοση ή παραλαβή του αυτοκινήτου από το αεροδρόμιο ώστε να εξοικονομήσεις τα έξοδα μετάβασης σας από ή προς το αεροδρόμιο και να γλιτώσετε αρκετή ταλαιπωρία. Η περίοδος είναι υψηλή αλλά δεν πιστεύω να υπάρχει πρόβλημα διαθεσιμότητας καθώς υπάρχουν παντού καταστήματα ενοικιάσεως (άρα και ανταγωνισμός που πιθανότατα ρίχνει τις τιμές) και τα αυτοκίνητα είναι σχετικά καινούρια καθώς οι επιχειρήσεις αυτές τα ανανεώνουν συχνά.
 

kitten1

Member
Μηνύματα
62
Likes
119
Επόμενο Ταξίδι
Μόλις γύρισα!
Ονειρεμένο Ταξίδι
Cuba!
Γεια σας κι απο μένα ! Ετοιμαζόμαστε να πάμε Ρόδο για μια εβδομάδα στα τέλη Αυγουστου (22-29) και θα μένουμε στην Ιαλυσό, ενώ θα διαθέτουμε και αυτοκίνητο για να χαρούμε το νησί. Θελουμε σίγουρα να επισκεφτουμε τα βασικά αξιοθέατα (Παλιά πόλη, Λίνδος, ενυδρείο), αλλα και να χαλαρώσουμε και σε παραλίες. Προςωπικα θα ήθελα και όμορφες διαδρομές σε δάση, μέρη με νερο. Διάβασα με πολυ ενδιαφέρον ολα τα παραπανω και σκοπεύω να τα κρατάω μαζί μας, αν εχει κάποιος άλλος να προτείνει και κατι ακομα, κάθε πληροφορία θα ειναι ευπρόσδεκτη! Επίσης, μια μερα θα ήθελα να πάμε στη Συμη, για να θαυμάσουμε τη γραφική της χώρα, αξίζει ομως τον κόπο και το κόστος?
 

tol_pap

Member
Μηνύματα
397
Likes
450
Επόμενο Ταξίδι
Αγγλία
Ονειρεμένο Ταξίδι
Πανόραμα Β. Αμερικής!!!
Επίσης, μια μερα θα ήθελα να πάμε στη Συμη, για να θαυμάσουμε τη γραφική της χώρα, αξίζει ομως τον κόπο και το κόστος?
Αν πιστεύεις ότι δεν θα πας ποτέ στη ζωή σου, αξίζει και με το παραπάνω, αν το έχεις στα σχέδια σου τότε θα ξοδέψεις αρκετά χρήματα (να θυμάσαι είναι από τα πιο ακριβά νησιά στην Ελλάδα) και θα χάσεις μία μέρα από τη Ρόδο που είναι τεράστια και όσες μέρες και να πας δεν πρόκειται να σε φτάσουν.
- Δρομολόγια Dodekanisos Seaways:
http://www.12ne.gr/el/itin_search.asp
http://www.12ne.gr/el/itin_search.asp
- Δρομολόγια Bluestar:
http://www.bluestarferries.gr/site/content.asp?sel=624&loc=1
- Δρομολόγια Sea Dreams:
http://www.seadreams.gr/symitickets/gr
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.113
Μηνύματα
880.799
Μέλη
38.839
Νεότερο μέλος
mgian

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom