Ιταλία Ρώμη - Αξιοθέατα, Διαμονή, Μετακινήσεις, Φαγητό

zmaria

Member
Μηνύματα
1.335
Likes
1.201
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ονειρεμένο Ταξίδι
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Τώρα που το κοίταξα για τις αμέσως επόμενες διαθέσιμες ημερομηνίες στο booking (1 βδομάδα μετά) μου το βγάζει 775 ευρώ (&35 ο δημοτικός φόρος). Αντίστοιχες ημερομηνίες στο σάιτ τους τις δίνει στην τιμή που έκλεισα εγώ, φαντάζομαι χωρίς τον φόρο)

Ευχαριστώ για τα τιπ!
 

karfitsa

Member
Μηνύματα
4.542
Likes
8.031
Παντως,μεχρι να μπορεσεις να χρησιμοποιησεις την καρτα σου,αυτα που βλεπεις τωρα,μπορει να εχουν κλεισει και να υπαρχουν αλλα,που τωρα δεν τα βλεπεις....υπομονη:)
 
Μηνύματα
23
Likes
1
καλησπερα!!! Τριτη φευγω για Ρωμη με Ryanair και θα ηθελα να ρωτησω για τον γυρισμο!!! παιρνω το λεοφωρειο ξανα απο την ιδια σταση ? και ποση ωρα πριν την πτηση πρπει να βρισκομαι στο termini ?
 

karfitsa

Member
Μηνύματα
4.542
Likes
8.031
παιρνω το λεοφωρειο ξανα απο την ιδια σταση ?
Ναι...
ποση ωρα πριν την πτηση πρπει να βρισκομαι στο termini ?
Η διαδρομη ειναι 40 λεπτα,περιπου.Δες,εδω τα δρομολογια...
http://www.terravision.eu/italiano/files/2014/07/ciampino_timetable.pdf
 

EleniPa42

Member
Μηνύματα
48
Likes
24
Καλημέρα,
λογικά θα έχεις κλείσει ήδη δωμάτιο αλλά είχα σκοπό ούτως ή άλλως να αναφέρω το σπίτι που έμεινα:https://www.airbnb.gr/rooms/954590?euid=81a65ccd-52af-9167-b840-0898f08f23d3
Γενικά στο site airbnb έχει πολλές επιλογές και αρκετές οικονομικότερες από ξενοδοχείο στη Ρώμη. Πάντα προτιμούσα τα ξενοδοχεία αλλά όταν διαπίστωσα πόσο ακριβά ήταν τα ξενοδοχεία στο κέντρο της Ρώμης είπα να το δοκιμάσω από το συγκεκριμένο διαμέρισμα έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη.
Υ.Γ. Έχει και κάποιο bonus από φίλους κτλ.
 

MOSXRI

Member
Μηνύματα
395
Likes
96
Ονειρεμένο Ταξίδι
Κάθε επόμενο!
παιδιά μόλις έλαβα το ακόλουθο email από την αεροπορική εταιρία με την οποία ταξιδεύω:


As a result of the fire at Rome Fiumicino airport, your flight may be arriving at Rome Ciampino. If your flight’s affected you will be contacted directly by email and SMS. You should also check for any changes to your flight on easyJet.com or by checking-in online. We apologise for the inconvenience to your journey.

Γνωρίζεται κάτι σχετικά με πυρκαγιά στο Fiumicino; Αν τελικά μας προσγειώσουν στο Ciampino μπορεί κάποιος να μου δώσει οδηγίες πως θα φτάσουμε στον Aventino λόφο που είναι το ξενοδοχείο μας στην οδό via di san domenico;
 

Samion

Member
Μηνύματα
10.355
Likes
9.276
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο

1.Γνωρίζεται κάτι σχετικά με πυρκαγιά στο Fiumicino;
2.Αν τελικά μας προσγειώσουν στο Ciampino μπορεί κάποιος να μου δώσει οδηγίες πως θα φτάσουμε στον Aventino λόφο που είναι το ξενοδοχείο μας στην οδό via di san domenico;
1. στις 7/5 ήταν στο Τ3. από τοτε χρειαζονται 7-9 μηνες για να επανελθει πληρως. οριμενες εταιρειες σαν αυτη απο τις καθυστερησεις της καλοκαιρινης σαιζον προτιμουν το αλλο αεροδρομιο.
2. ισχυουν οι ιδιες οπως και στο Φιουμιτσινο. υπαρχει και ειδικο θεμα για να δεις πώς θα πας Τερμινι. και στο σαιτ του αεροδρομιου βεβαια.
 

MOSXRI

Member
Μηνύματα
395
Likes
96
Ονειρεμένο Ταξίδι
Κάθε επόμενο!
2. ισχυουν οι ιδιες οπως και στο Φιουμιτσινο. υπαρχει και ειδικο θεμα για να δεις πώς θα πας Τερμινι. και στο σαιτ του αεροδρομιου βεβαια.
Ναι το ξέρω ότι υπάρχει ειδικό θέμα. Θα το διαβάσω τώρα απλά ρώτησα γιατί για Aventino μου είπαν από ξενοδοχείο να πάρω τρένο προς Orte να σταματήσω Ostiene και μετά να πάμε με τα πόδια ξενοδοχείο. Με λίγα λόγια μου είπαν να μην ανακατέψω το Termini για να φτάσω στο ξενοδοχείο. Ευχαριστώ πολύ πάντως Samion για όλες τις πληροφορίες που μου έχεις δώσει για το ταξίδι. Α και μιας και θα μείνουμε κοντά στο Testaccio δώσε κανένα tip μιας κι αν δεν κάνω λάθος έχεις αναφερθεί πολλάκις στην συγκεκριμένη περιοχή.
 

Samion

Member
Μηνύματα
10.355
Likes
9.276
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
1.να σταματήσω Ostiene και μετά να πάμε με τα πόδια ξενοδοχείο. Με λίγα λόγια μου είπαν να μην ανακατέψω το Termini για να φτάσω στο ξενοδοχείο.
2θα μείνουμε κοντά στο Testaccio δώσε κανένα tip μιας κι αν δεν κάνω λάθος έχεις αναφερθεί πολλάκις στην συγκεκριμένη περιοχή.
1. ε ψαξτο λιγο. πηγαινετε τερμινι κ μετα οστιενσε, δεν ειναι κ κατι τρομερο. κοιτα κ την εκδοχη ταξι παντως..
2. Felice, Angelina κι (αν φθανουν τα μετρητα ...) Checchino. via di monte testaccio για τα περαιτερω..
στη ναυαρχιδα της eataly για την εμπειρια κ μονο.
 

SophiaF

New Member
Μηνύματα
1
Likes
0
Γειά σας!
Θα πραγματοποιήσω ταξίδι στην Ιταλία και συγκεκριμένα στη Ρωμη για μια βδομάδα τον Αύγουστο. Χρειάζομαι πληροφορίες σχετικά με τα Μεσα Μαζικής Συγκοινωνίας, συγκεκριμένα για τα τρένα. Που μπορω να βρω εισιτήρια (online;;!) διότι σκέφτηκα πως θα ηταν καλή ιδέα να επισκεφτώ και άλλες πόλεις οπως τη Φλωρεντία. Αυτό ειναι που με απασχολεί περισσότερο, μιας και από οτι κατάλαβα δεν πρόκειται να συνεννοηθω στα αγγλικά :p Άρα αν μπορείτε να μου πείτε ένα εύκολο και οικονομικό μέσο για να βρω εισιτήρια.
Επίσης, θα ήθελα να μου προτείνετε αξιοθέατα, οδούς με αγορά και εστιατόρια τα οποία θα αξίζουν :)
 

erato.kar

Member
Μηνύματα
6
Likes
1
Παντως και η περιοχη του termini ειναι μολις 5 min απο Κολοσσιαιο,Ρωμαικη αγορα κλπ και δεν εχει τιποτα -περισσοτερο- αρνητικο,σε σχεση με αλλες περιοχες.
Εγω απο εκει ξεκινουσα το προγραμμα περιηγησεων μου και μου πηγε τελεια,αν θεωρησεις οτι τα 5-8Km την ημερα περπατημα ειναι δεδομενα.
Παντως αν θελεις μπορω να σου στειλω τα αναλυτικα αρχεια προετοιμασιας μου για να εισαι καλυτερα προετοιμασμενη ([email protected]).
Μηπως ειναι εύκολο να τα στείλεις σε μένα?
 
Last edited by a moderator:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.112
Μηνύματα
880.678
Μέλη
38.839
Νεότερο μέλος
mgian

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom