Πηλιο για καλοκαιρι?

tsagarada

New Member
Μηνύματα
2
Likes
0
Καλημέρα,
Για όσους ενδιαφέρονται να βρούνε πληροφορίες για τις ομορφιές της Τσαγκαράδας το πιο κάτω link είναι αρκετά κατατοπιστικό.
www.tsagarada.gr
Στη διάθεση για επιπλέον διευκρινήσεις σε όποιους το θέλουν.
 

Krazykat

Member
Μηνύματα
268
Likes
543
Καλησπέρα διαβάζοντας πληροφορίες για το Πήλιο έπεσα πάνω στο δωμάτιο που θέλω να κλείσω,να σε ρωτήσω αν έμεινες ευχαριστημένος;πως ήταν το δωμάτιο αξίζει τα χρήματα του; καθαρό;κ γενικότερα πληροφορίες;ευχαριστώ πολύ
Κι εγώ έμεινα στο ίδιο πέρισυ το καλοκαίρι, μια χαρά είναι (καθαρό κλπ), η τιμή βέβαια είναι τσιμπημένη κατά τη γνώμη μου. Τρομερή ευκολία είναι που έχει ξαπλώστρες, ομπρέλες κλπ. στην παραλία ακριβώς μπροστά, οπότε δε χρειάζεται να κουβαλάς πολλά πράγματα.
 

maraki0511

New Member
Μηνύματα
1
Likes
0
καλησπέρα , έχω κάνει κράτηση για Αη-γιαννη 1-6 Αυγούστου, αλλα επειδή το αυτοκίνητο μας εβγαλε πρόβλημα θα πάμε με το λεωφορείο. Δεν εχουμε πρόβλημα γιατι δε θέλουμε να γυρίσουμε και πολύ..δηλαδη απο Αηγιαννη πλακα παπα νερο και νταμουχαρη και ειμαστε μια χαρα για μπανιο..αλλα,το ρημαδιασμένο capital control μας άγχωσε, ATM έχει μονο στην Τσαγκαράδα απ οτι είδα,υπάρχει συνδεση με λεωφορείο απο Αηγιαννη σε Τσαγκαραδα και πίσω;;ξέρετε ώρες;; επίσης,τα μαγαζια--μινι μαρκετ σε αη γιαννη δεχονται καρτούλες;; σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
 

tsagarada

New Member
Μηνύματα
2
Likes
0
Καλημέρα,
Στην Τσαγκαράδα υπάρχουν πλέον δύο ΑΤΜ (Πειραιώς και Eurobank) στο κέντρο του χωριού, στην Αγία Παρασκευή (http://www.tsagarada.gr/information/banks).
Υπάρχουν δύο δρομολόγια από Άγιο Ιωάννη προς Τσαγκαράδα. Ένα το πρωί (περίπου 07:15) και ένα το μεσημέρι (περίπου 14:00).
Για την επιστροφή από Τσαγκαράδα προς Άγιο Ιωάννη υπάρχουν δύο δρομολόγια. Ένα το πρωί (περίπου 10:00) και ένα το απόγευμα (περίπου 15:15).
Θα πρότεινα να πάρετε το πρωινό δρομολόγιο προς Τσαγκαράδα και επιστροφή με το απογευματινό από Τσαγκαράδα.
Υπάρχει ακόμη ένα δρομολογίο αργά το απόγευμα αλλά ακόμη δεν υπάρχουν πληροφορίες...
 

pelagiada

New Member
Μηνύματα
2
Likes
1
Καλησπέρα σε όλους,πρόσφατα επισκέφτηκα το πήλιο,μαγεύτικα με τον φυσικό πλούτο του,ξεχώρισα τον μηλοπόταμο στην τσαγκαράδα ώς την καλύτερη παραλία του!!
Συνιστώ τον προορισμό ανεπιφύλακτα!!!
 

pelagiada

New Member
Μηνύματα
2
Likes
1
ωχ πέρασα από ξινόβρυση και αργαλαστή αλλά δεν πήγα στην παραλία ποτιστικά.Έπρεπε να συμβουλευτώ το σαιτ νωρίτερα...είσαι από εκεί??
 

varioAthens

Member
Μηνύματα
5.474
Likes
7.944
Τελεια... αλλα ρε παιδια, επειδη ειμαι και ψυχαναγκαστικη, μπορει καποιος mod να διορθωσει το Μηλοποταμος σε Μυλοποταμο πληηηζ? :minion please:
 

achisAK

Member
Μηνύματα
74
Likes
1
Επόμενο Ταξίδι
Ποιος ξερει...??
Καλησπερα θα παμε για 4 μερες στο πηλιο. Τωρα τον 15γουστο. Εχω βρει 2 μερη να μεινω απλα δεν μπορω να διαλεξω γιατι και τα δυο μου αρεσουν πολυ. Και τα 2 εχουν ιδια χρηματα. Το ενα ειναι στον Κισσο και λεγεται μυρτιλλο (φαινεται ωραιο χωριο με θεα) και το αλλο στον Αγιο Δημητριο (που δεν μπορω να βρω πολλες λεπτομέρειες?) και λεγεται Αλκμηνη. Αν τα ξερει καποιος ας βοηθησει. Σε παροχες ειναι παρομοια οποτε ζητω βοηθεια για το μερος που βρισκονται.
 

alice~

Member
Μηνύματα
714
Likes
1.167
Ταξίδι-Όνειρο
Iceland
Για τα ξενοδοχεία δεν γνωρίζω,για τις περιοχές ξέρω κάποια πραγματάκια που ίσως να τα ξέρεις ήδη αλλά τα γράφω anyway. Ο Κισσός έχει περισσότερο ενδιαφέρον σαν μέρος,μπορείς να πας να δεις την εκκλησία, να κάνεις βόλτα στην πλατεία,να πιεις έναν καφέ κτλ. Στον Άγιο Δημήτριο δεν νομίζω ότι μπορείς να κάνεις και πολλά. Θα πρέπει να πηγαίνεις στις γύρω περιοχές,που ούτως ή αλλως θα πηγαίνεις βέβαια. Απλά αν έχεις σκοπό να κατεβαίνεις συχνά Αι Γιάννη ίσως είναι καλύτερα να μείνεις Άγιο Δημητριο γιατί είναι λίγο πιο κοντά,πολύ μικρή απόσταση.
 

Kati

Member
Μηνύματα
154
Likes
203
35 χρόνια παραθερίζω στο Νεοχωρι, κεντρικό Πήλιο, η πείρα μου λέει ότι οι παραλίες που βλέπουν στο Αιγαιο είναι οι καλύτερες, ιδίως τα τελευταία χρόνια που ο Παγασητικός έχει"χαλάσει". Μην πηγαίνετε μόνο σε παραλίες τύπου Μυλοπόταμου, Παπά Νερό ή Ποτιστικά που κάνεις τάμα να πετύχεις το Αιγαιο σε καλή μέρα για να μην πνιγείς. Και πιστέψτε με, πνίγεσαι πολύ εύκολα! Παραλίες σαν του Κατηγιώργη που είναι κολπίσκοι αξίζουν πιο πολύ ιδίως αν έχεις παιδάκια, έχουν ταβερνίτσες και ενοικιαζόμενα δωμάτια πάνω στο κύμα. Το Πήλιο είναι οροσειρά γεμάτη χωριά αλλά κακως θεωρείται χειμερινός προορισμός ή το επισκέπτονται μόνο για τα γνωστά χωριά του. Αν έχεις αμάξι και πας ένα χωριό πιο πέρα από τα πιο γνωστά θα βρεις εξίσου καλές παραλίες με λιγότερη κίνηση και ηρεμία. Λαμπινού, Ποτόκι, Πανταζή Άμμος, Παλτση, Πάου, Μελανή, Μουρτιάς, Πλατανιάς και τόσες άλλες παραλιουλες διαμάντια σας περιμένουν. Μην πω για του Νεοχωριου που είναι οι λιγότερο γνωστες και δύσκολα προσβασιμες πια επειδή οι δρόμοι έχουν χαλάσει εδώ και 15 χρόνια και πας μόνο με τζιπ.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.169
Μηνύματα
882.784
Μέλη
38.883
Νεότερο μέλος
ayahuasca97

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom