Χαλκιδική...τα πάντα όλα!

giannismits

Member
Μηνύματα
3.494
Likes
11.727
Επόμενο Ταξίδι
?
σ ευχαριστω πολυ για την απαντηση μιτς..φανταζομαι ομως στον μαρμαρα θα γινεται πανικος απο κοσμο κ καθοτι εχουμε την ταση να γυριζουμε για να δουμε οσο περισσοτερα μερη μπορουμε να μην εχουμε την κινηση που δε θελουμε να βρουμε...οπως επισης να μην εχει και χιλιαδες κοσμο το βραδυ να ειναι καπως πιο ησυχα...απλα ρωταω γιατι δεν ξερω..τι προτεινεις εσυ?
μη φανταστεις οτι στον μαρμαρα γινεται κανενας πανικος..γενικα εχει πεσει ο τουρισμος εκει σε συγκριση με καποια χρονια πριν..ουτε εχει μποτιλιαρισματα.εχει ζωη,δεν ειναι ερημα αλλα οχι κατι υπερβολικο..απλα το θεωρω καλο σημειο για εξορμησεις σε ολο το ποδι και οχι μονο..

απλα να ξερεις πως το πρωτο ποδι ειναι αυτο που εχει περισσοτερο κοσμο καθως ειναι και το πιο κοντινο στη θεσσαλονικη οποτε ολοι κατεβαινουν εκει και το δευτερο ποδι εχει τα ωραιοτερα μερη.
 

babaduma

Member
Μηνύματα
5.052
Likes
7.801
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
απλα ρωταω γιατι δεν ξερω..τι προτεινεις εσυ?
Εγώ θα σου πρότεινα (και λόγω του παιδιού) Σάρτη ή Τορώνη. Είναι λιγότερο "μπετονοποιημένες" και πιο ήσυχες από το Μαρμαρά. Έχουν ωραίες θάλασσες και πολλές παραλίες σε κοντινές αποστάσεις και με εύκολη πρόσβαση.
 

Mpach

Member
Μηνύματα
48
Likes
38
Ταξίδι-Όνειρο
Μαυρίκιος
Πού θα προτείνατε διακοπές για νέο ζευγάρι στη Χαλκιδική, που να έχει κοντά τις πιο ωραίες ξεχωριστές παραλίες, αν γίνεται με τιρκουάζ νερά και αν γίνεται και ωραία beach bars, κατά δευτερό λόγο?
 

tripakias

Member
Μηνύματα
8.024
Likes
12.125
Επόμενο Ταξίδι
Άγιος Μαυρίκιος
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Για νεο ζευγαρι σιγουρα Κασσανδρα. Χωρις να θελω να ευλογω τα γενια μου νομιζω πως η Αφυτος (Αθυτος) ειναι η καλυτερη επιλογη.
 

lostre

Member
Μηνύματα
28
Likes
24
Πραγματικά εξαιρετική περιγραφή! Υπάρχουν τρείς παραλίες της Χαλκιδικής και όλες στο δεύτερο πόδι, τις οποίες πρέπει όπωσδήποτε κάποιος να γνωρίσει, αν θέλει να απαντηθούν τα "γιατί" η Χαλκιδική θεωρείται παράδεισος. Πρώτα απ' όλα οι εξωτικές καβουρότρυπες, οι οποίες αναφέρθηκαν αλλά οι φωτογραφίες σε καμία περίπτωση δεν αναδεικνύουν τη μαγεία! Η Βουρβουρού επίσης αναφέρθηκε, αλλά δε διάβασα για τη "ντίβα" της περιοχής, την "ακτή καρύδι"! Εξαιρετική, ρηχή, διάφανη κάτι περισσότερο απο πισίνα! Τέλος, μία παραλία όπως φαίνεται επτασφράγιστο μυστικό. Για μένα η καλύτερη της Χαλκιδικής. Μιλώ για την "ακτή Κληματαριάς", κοντά στο χωριό Συκιά. Α-π-ί-σ-τ-ε-υ-τ-η! Μεταξύ μας να μείνει, έτσι; ;)
 
Μηνύματα
6
Likes
0
Γεια σου,περιγράφεις πολύ γλαφυρά τις στιγμές σου και με έκανες να ζηλέψω για την Αρναία..Θα ήθελα αν μπρούσες να μου πεις που μείνατε(το όνομα η την διεύθυνση του δωματίου) για να μπορέσω να δω κάτι ανάλογο-στυλ αρχοντικό.Σε ευχαριστω..:))
 

eiriniv

Member
Μηνύματα
13
Likes
6
Καλησπερα. Καμια παραλια κοντινη στην θεσσαλονικη, καθαρη, για μπανακι μετα την δουλεια?
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.182
Μηνύματα
883.218
Μέλη
38.891
Νεότερο μέλος
CrisPan

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom