Ταξιδιωτικές εκπομπές

maraki86

Member
Μηνύματα
168
Likes
102
Καλησπέρα,

Δεν ξέρω αν έχει ξαναφερθεί στο φόρουμ αλλά πρόσφατα ανακάλυψα μια εκπομπή για ταξίδια. Ο τίτλος της είναι Travel Guide 24 και προβάλλεται από το Ε TV κάθε Κυριακή στις 19:00 και Δευτέρα στις 1:15 πμ.
Παραθέτω εδώ τη σελίδα της εκπομπής εδώ: https://www.facebook.com/TRAVELGUIDE24

 

giannoula

Member
Μηνύματα
1.299
Likes
2.429
Επόμενο Ταξίδι
who knows???
την εκπομπή την είχε σήμερα και σε άλλο κανάλι το Super! Περίπου στις 22.00. Σημερινός προορισμός;; Ινδία!!!!
 

giannismits

Member
Μηνύματα
3.494
Likes
11.726
Επόμενο Ταξίδι
?
Ναι..ο παρουσιαστης με την περιεργη φωνη:p...παλια την ειχανε,μετα τις 24:00...και με αποκοιμιζε γλυκα...;)
Ναι χωρίς να θέλω να προσβάλω το παλικάρι η φωνη του είναι πολύ αντιακουστική! Φιλότιμη προσπάθεια αν και κλισέ τουριστική παρουσιάση.

Θα προτιμήσω τα αλάνια του world party που περισσότερο είναι ταξιδιωτική εκπομπή περιπέτειας με έμφαση στους κατοίκους και τον τρόπο ζωής σε κάθε χώρα που επισκέπτονται. Γενικά δεν έχει αναφερθεί στο φόρουμ αυτή η εκπομπή αλλά τα παιδιά κάνουν εξαιρετική δουλειά. Γέλιο, περιπέτεια, απρόοπτα και προορισμοί έξω από τα συνηθισμένα. Όποιος θέλει όλα τα επεισόδια υπάρχουν στο wed του Alpha.
Mου άρεσαν πολύ τα οδοιπορικά σε Μογγολία και Νεπάλ.
http://www.alphatv.gr/shows/entertainment/worldparty/webtv
 

go2dbeach

Member
Μηνύματα
5.962
Likes
9.344
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ονειρεμένο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Καραιβική στον ΣΚΑΙ το Σάββατο 01/08 στις 23:15
O Trevor McDonald ξεκινά από το ιδιωτικό νησί Necker Island, το οποίο η ιδιοκτήτρια οικογένεια έχει μετατρέψει σε θέρετρο για υπερπολυτελή τουρισμό, με τιμές που ξεκινούν από τις 30.000 λίρες για μια διανυκτέρευση. Έπειτα ταξιδεύει στην Κούβα, όπου δεν υπάρχουν δισεκατομμυριούχοι αλλά μια κοινωνία πολυσυλλεκτική και γεμάτη χρώμα. Τέλος, καταλήγει στη γενέτειρά του, το Τρινιδάδ, πάνω στην ώρα για να γιορτάσει μαζί με τους ντόπιους το καρναβάλι, το οποίο σε αυτή τη γωνιά του πλανήτη αποτελεί μια σωστή γιορτή εικόνων και ήχων...
 

hydronetta

Member
Μηνύματα
4.150
Likes
14.438
Επόμενο Ταξίδι
???
Ονειρεμένο Ταξίδι
όπου δεν έχω πάει
Θα προτιμήσω τα αλάνια του world party που περισσότερο είναι ταξιδιωτική εκπομπή περιπέτειας με έμφαση στους κατοίκους και τον τρόπο ζωής σε κάθε χώρα που επισκέπτονται.
Α πα πα φρίκη. Ποτέ δεν κατάφερα να δω ολοκληρωμένο ένα επεισόδιο καθώς το στυλάκι τους με ενοχλεί. Ο Γιώργος μας θα έκανε μίλια καλύτερη εκπομπή (δεν ήξεραν στο κανάλι δεν ρώταγαν; ;)).
Όσο για την εκπομπή στο Ε έχω δει μερικά επεισόδια, θα συμφωνήσω ότι έχει έντονη προσωδία και είναι εντελώς κλισέ η αφήγηση.
Ως παλιομοδίτης ψηφίζω Τσόκλη.
 

go2dbeach

Member
Μηνύματα
5.962
Likes
9.344
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ονειρεμένο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Α πα πα φρίκη. Ποτέ δεν κατάφερα να δω ολοκληρωμένο ένα επεισόδιο καθώς το στυλάκι τους με ενοχλεί.
Θα συμφωνήσω. Ειδικά το επεισόδιο από Κολομβία που το περίμενα πως και πως, μόνο Κολομβία δεν είδαμε. Βέβαια μάθαμε οτι ο ένας κατάφερε να βρει φιλενάδα, οπότε χαλάλι που δεν είδαμε τίποτα από τη θεική Cartagena de Indias :icon_evil:
Από την εκπομπή στο Ε το μόνο που μου αρέσει είναι η φωνή του παρουσιαστή:D
Για το Γιώργο ως παρουσιαστή δεν ξέρω, αλλά με μένα θα χόρταινε το ματι σας παραλία!:bleh:
 

varioAthens

Member
Μηνύματα
5.424
Likes
7.784
Δεν παλευεται η φωνη του παρουσιαστη του Ε ...

Το World Party ειναι φαση YOLO... το βλεπω για να γελασω και να περασω καλα, αλλα "ταξιδιωτικα" αφηνει κενα... δεν μπορεις να ξεπετας την Πετρα σε ελαχιστα λεπτα και να αφιερωνεις τριπλασιο χρονο για να δειξεις τις τουμπες που εφαγες κανοντας surfboard στους αμμολοφους ...
 

villi

Member
Μηνύματα
1.088
Likes
2.789
Η μοναδική εκπομπή του World party που κατάφερα να δω ολόκληρη ήταν αυτή σε Κωνσταντινούπολη και Πόντο.Ίσως επειδή στο επεισόδιο συμμετείχε κι ο πατέρας του ενός και ήταν πιο σοβαροί λόγω θέματος!Δίνουν πολύ βάση στα αστεία τους και λιγότερο στον προορισμό σε δυσαναλογο ποσοστό που κουράζει.
 

giannismits

Member
Μηνύματα
3.494
Likes
11.726
Επόμενο Ταξίδι
?
Καλά για @hydronetta ήμουν σίγουρος. Τόσο προβλέψιμος:p το ήξερα οτι θα βρεί κουσούρια.Αφού είναι αντιδραστικός. Θεωρητικά κι εγώ κι εσύ μπορεί να ήμασταν καλύτεροι, δεν λέει κάτι αυτό.

Καταλαβαίνω το σκεπτικό σας και συμφωνώ εν μέρει αλλά είναι διαφορετικό το στυλ της εκπομπής. Όντως δίνει βάση στα αστεία και στις περιπέτειες της παρέας αλλά έστω σε μικρή δόση βλέπουμε κάποια μέρη. Και προσωπικά εμένα μου αρέσει η επικοινωνία που έχουν με τους ντόπιους και δίνουν βαρύτητα σ'αυτό. Η παραγωγή,παρουσίαση και αφήγηση που είναι αποκλειστικά του Τανιμανίδη για μένα είναι εξαιρετική.
 

dim kyr

Member
Μηνύματα
2.064
Likes
6.294
Ονειρεμένο Ταξίδι
Μπαγκλαντες
Kαθότι η παράγκα μου δεν διαθετει μηχανισμό προπαγάνδας, (χαρισα την χαρά του Γκέμπελς πριν 2 χρόνια θαρρώ, στον θείο μου) , με πιάνεται αδιαβαστη για τις παραπάνω εκπομπές. Πρώτη φορα τις ακούω.
Παρόλα αυτά , την μανδάμ Τσόκλη την ενθυμούμαι. Επαψα να την βλέπω όταν πρόσβαλλε ,(για να μην πω κατακρεούργησε την ηθική της ταξιδιωτικής δημοσιογραφίας αλλά και γενικότερα τον σεβασμό προς τις ντόπιες κοινότητες) μικρά παιδιά απο την Αφρική .
Αλλά αμα υπάρχει ο μοναδικός Πάλιν και τα ταξίδια του, τι συγκρίσεις ορέ να κάνεις? Οι παλιοί τον ξέρουν, οι νεότεροι οφείλουν να τον γνωρίσουν.

http://palinstravels.co.uk/static-7
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.113
Μηνύματα
880.688
Μέλη
38.839
Νεότερο μέλος
mgian

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom