Κέα κεα-τζια

Despoina.dr

Member
Μηνύματα
14
Likes
27
Επόμενο Ταξίδι
ΑΜΑΛΙΑΔΑ ΗΛΕΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΚΡΗΤΗ
Σιφνος 2013 (τελη Ιουλιου)
Δωματιο στην Απολλωνια πολυ κοντα στο "στενό" με καθημερινη καθαριοτητα δωματιου κ αλλαγη πετσετων κ με κερασματα καθε πρωι καφε κ γλυκο 35€
Ενοικιαση μηχανακι:13€ την ημερα
Υπαρξη Κτελ σχεδον για ολους τους σημαντικους προορισμους του νησιου
Φαγητο σε ταβερνες καθημερινα με max 15-18€ το ατομο με φαγητα σε σημειο που σκαγαμε.Φυσικα αυτο εχει να κανει με το τι επιλογες καναμε.Προφανως δε φαγαμε αστακομαροναδα!!!
Ξαπλωστρες:δεν θυμαμαι καθολου αλλα σιγουρα οχι 12 € γιατι αν ειχα πληρωσει τοσα θα το θυμομουν:p.

Κύθνος 2013(τελη Ιουλιου)
Ακριβως τα ιδια με την Σιφνο.Το μονο που μου ειχε φανει ακριβο εκει ηταν ενα μαγαζι στο λιμανι με κρεπες που ειχαμε πληρωσει παλι γυρω στα 7-8 ευρω για μια κρεπα η οποια ομως ηταν τεραστια κ με πολυ περισσοτερα υλικα απο αυτη στο Βουρκαρι.Οποτε τουλαχιστον χορταινες.
Το Κτελ αφαντο κ εδω.

Σαντορινη 2009(τελη Ιουλιου)
Δωματιο στα Φηρα αλλα πισω οχι καλντερα με πισινα,ολοκαινουργιο,καθημερινη καθαριοτητα κ αλλαγη πετσετων κ με πρωινο παρακαλω 50€ την ημερα.
Μηχανακι 15€ την ημερα.
Ξαπλωστρες max 10€ το πακετο μαζι με την ομπρελα στο Καμαρι νομιζω.Στην περισσα ειχαμε δωσει 9€
Δρομολογια κτελ καθημερινα κ πολυ συχνα για οπου θες.
Φαγητο για ολα τα γουστα.Ετρωγες απο 15€ το ατομο μεχρι κ 200€ το ατομο.Απλα υπηρχαν επιλογες.

Σαντορινη 2012(τελη Ιουλιου)
Ολα τα παραπανω ιδια μονο που το ξενοδοχειο ηταν στο Ημεροβηγλι στο χειλος του γκρεμου με τζακουζι κ απιστευτη θεα με 100€ την ημερα.Μας ειχε φανει κ φθηνο γι αυτα που προσφερε.

Μήλος 2010(μεσα Ιουλιου)
Δωματιο στο λιμανι 50€ την ημερα με καθημερινο καθαρισμο αλλαγη πετσετων κ καθημερινο κερασμα απο την ιδιοκτητρια.
Μηχανακι 15€ την ημερα
Κτελ καθημερινα κ για πολλους προορισμους κ πολυ συχνα μες τη μερα.
Ξαπλωστρες max 9-10€

Κ αφησα τελευταια την Ανδρο γιατι απο εκει καταγομαι κ ξερω τις τιμες που επικρατουν εκει.
Δωματια στο πιο τουριστικο μερος της Ανδρου στο Μπατσι αυτη τη στιγμη που μιλαμε δηλαδη μεσα Ιουνιου ξεκινανε απο 25€(αναφερομαι σε αξιοπρεπη καταλυματα με καθημερινο καθαρισμο κ αλλαγη πετσετων,αν κοιταξουμε για αχουρια μπορουμε να τα βρουμε κ με 20€).Υπαρχουν δωματια με θεα θαλασσα στο Μπατσι αυτη τη στιγμη με 35€.
Μηχανακι ενοικιαση:12-15€
ΤΟ ΚΤΕΛ ΑΦΑΝΤΟ!!!!
Ξαπλωστρες:Χρυση Αμμος(η πιο τουριστικη παραλια του νησιου) 8€ 2 ξαπλωστρες κ μια ομπρελα.Αγιος Πετρος το ιδιο.
Βορινες παραλιες οι οποιες για να πας θα κοπιασεις γιατι εχει χωματοδρομο 6€-8€ 2 ξαπλωστρες κ 1 ομπρελα.
Φαγητο αναλογα τι θα φας.Μου ερχονται στο μυαλο τουλαχιστον 6-7 ταβερνες που τρως κ σκας με max 15€ το ατομο.Αν μιλαμε για ψαροταβερνες θες σιγουρα 18€-20€ το ατομο με δεδομενο κ παλι οτι δε θα φας αστακομακαροναδα η φρεσκο ψαρι αλλα τα γυρω γυρω:D
Τα ποτα τωρα.Κοκτειλ απο 6€ μεχρι 9€ αναλογα σε πιο μερος θα το πιειτε.Αντιστοιχο με το Βουρκαρι ειναι το Μπατσι που εκει εχει 9€ το κοκτειλ(στην Τζια ηταν πιο πετυχημενο).

Αυτα.Μπορειτε να δειτε τις τιμες που πληρωσαμε για τα αντιστοιχα με τα παραπανω στην Τζια κ να κρινεται ποιος ειναι ακριβος κ ποιος οχι.Η μαλλον ποιος ειναι πιο ακριβος απο τον αλλο γιατι θα ελεγα οτι στην Ελλαδα της κρισης ολες οι παραπανω τιμες ειναι υψηλες.Κ δε μπορει να ερχεται ο ξενος κ να μενει σε δωματιαρα με πρωινο κ ενα γευμα σε μεγαλα νησια με 280-300€ τη βδομαδα κ εμεις αν επιλεξουμε να παμε εκει θελουμε 300€ μονο για την διαμονη 3 ημερων.

Κ ξαναλεω η Τζια μου αρεσε πολυ.Κ δεν αποτρεπω κανεναν απο το να παει εκει.Απλα δε θελω να την πατησει κανεις σαν κ εμενα βλεποντας τα φθηνα ακτοπλοικα κ περιμενοντας οτι για ενα σ.κ εκει δε θα χαλασει πολλα χρηματα.Επισης θα ηθελα να ειναι υποψιασμενοι οσοι πανε κ να κανουν πολλα παζαρια.Γιατι οι οι τιμες αυτες ειναι ΑΔΙΑΝΟΗΤΕΣ για την Τζια της Ελλαδας του 2015!

Καλό καλοκαιρι σε ολους!!!:xalara:
 

eleva

Member
Μηνύματα
211
Likes
417
Επόμενο Ταξίδι
μάλλον Μαγνησία ξανά
Ταξίδι-Όνειρο
12/10/1944
Alma για Αγκίστρι δεν ξέρω τώρα τι παίζει, Αύγουστο του '09 το είχα επισκεφτεί κ μου άρεσε πολύ άλλα όπως έγραψα μετά πολλών κόπων κ βασάνων βρήκα ημιυπόγειο:shock: με 50 Ευρώ, το φαγητό ήταν σχετικά ακριβό κ πανάθλιο (είναι λίγα τα καλά κ θέλουν ψάξιμο κι εκεί), το λεωφορείο χάλασε εν μέσω ΣΚ για να αναγκαστούν όλοι να νοικιάσουν κ επίσης πολλοί δεν νοικιαζαν κι εκεί δωμάτιο αν επρόκειτο για ΣΚ. Μακάρι να έχουν αλλάξει τα πράγματα, αλλά κάπου πήρε το μάτι μου πως αρκετά στραβά συνεχίζονται κ τώρα, στην κρίση.. Στη Σέριφο νοίκιασα πέρσι τέλη Ιούλη με 50 Ευρώ (αλλά πανέμορφη θέα κ καλή σχέση τιμής-ποιότητας), ενώ όπου αλλού ρώταγα μου έλεγαν τιμές από 70-80 Ε κ πάνω το βράδυ χωρίς θέα για κάτι δωμάτια που όταν τα είδα (εξωτερικά) από κοντά έφριξα..Το σαγανάκι γαρίδα σε "απλά" ταβερνεία κόστιζε 18 Ευρώ:shock: κ το κτελ είχε πολύ λίγα κ ακριβά δρομολόγια..Για Φολέγανδρο να μην τα ξαναγράφω..απαράδεκτοι οι "ενοικιαστές" κ το χουν κάνει κ μονοπώλιο το θέμα της διαμονής τους γιατί δεν υφίσταται ορθός ανταγωνισμός.. Επομένως όντως το "πρόβλημα" το έχουν πολλοί σε διάφορα μέρη κ σχεδόν παντού πλέον θέλει ψάξιμο για να πετύχεις σωστούς επαγγελματίες..
Δέσποινα, ευχαριστούμε θερμά για τις αναλυτικότατες πληροφορίεςτων λοιπών νησιών..Για μένα η άποψη μου παραμένει..όταν πρόκειται για το τρίπτυχο νησί-τιμές-αυθεντικότητα, όσο πιο μακριά απτην ΑΘήνα τόσο το καλύτερο (συνήθως!).. χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οποιοσδήποτε κ οπουδήποτε δεν μπορεί να κάνει ορθές επιλογές επιλέγοντας υπηρεσίες με καλή σχέση τιμής-ποιότητας κ να περάσει καλά.... απλώς ίσως σε κάποια μέρη οι επιλογές αυτές είναι περισσότερες απότι σε άλλα.. Άσχετο, αλλά αυτό το άκρως δελεαστικό δωμάτιο το "στην Απολλωνια πολυ κοντα στο "στενό" με καθημερινη καθαριοτητα δωματιου κ αλλαγη πετσετων κ με κερασματα καθε πρωι καφε κ γλυκο 35€" έχεις την καλοσύνη να μου/μας στείλεις πως λέγεται; Διότι ενδιαφέρομαι φέτος κι εγώ κι ίσως καταλήξω να επισκεφτώ το νησί τέλη Ιούλη...:):cool:
 
Μηνύματα
9
Likes
2
να επισημανω λιγο την διαφωνια μου για τις τιμες σε σχεση με τα κοντινα νησια. ειχα παει αιγινα ιουλιο του 2011(ακομη παχιες αγελαδες) και ηταν μια χαρα απο τιμες βρε παιδια!
δεν ειναι απολυτο οτι οποια ειναι κοντινα ειναι ακριβα. γτ με αυτη τη λογικη η σεριφος θα επρεπε να ειναι πιο φτηνη απο αιγινα-παρο-ανδρο.
 

eleva

Member
Μηνύματα
211
Likes
417
Επόμενο Ταξίδι
μάλλον Μαγνησία ξανά
Ταξίδι-Όνειρο
12/10/1944
Η Αιγίνα είναι όντως εξαίρεση, ιδίως σε τιμές φαγητού-ποτού, αν κ τελευταία μέρα Σεπτέμβρη πριν 3 χρόνια νοικιαζαν δωματιο ψιλοτρώγλη χωρίς μπαλκόνι καν στα 35 Ε. χωρίς απόδειξη που δεν τα έλεγες κ λίγα για το συγκεκριμένο "υποτυπώδες" δωμάτιο, το συγκεκριμένο νησί κ την καθόλου τουριστική εποχή που πήγα...Πάντως γενικά έχει νορμάλ τιμές όπως κ ο Πόρος (απότι έχω ακούσει γιατί ακόμη δεν έχω πάει)..όλα τα άλλα κοντινά όμως (Ύδρα, Σπέτσες, Αγκίστρι, Άνδρος, Τζιά, Κύθνος, Σέριφος) από ακριβά έως πανάκριβα... σε γενικές γραμμές πάντα (παντού μπορείς να βρεις οικονομικές επιλογές όπως προείπαμε, αν ψάξεις αρκετά) κ πάντα σε σχέση με πολύ απομακρυσμένα νησιά τύπου Αστυπάλαια, ΑΜοργός, Ανάφη, Σίκινος.. τα τελευταία δεν είναι μόνο φθηνότερα αλλά κ πιο αυθεντικά από αυτά που είναι κοντά στην Αθήνα...λείπουν δλδ σε μεγάλο βαθμό ορισμένες "δηθενιές" που συναντάς αλλού, στα μαγαζιά, στο φαγητό, στον κόσμο, στην εκμετάλλευση του τοπίου κτλ. Βέβαια συμφωνω ότι τίποτα δεν είναι απόλυτο, υπό την έννοια ότι κ κοντά στην Αθήνα βρίσκεις κατ' εξαίρεση νορμάλ τιμές με καλή σχέση τιμής-ποιότητας αλλά κ μακριά, εάν το νησί το παίζει πολύ χάι, τουριστικό ΄(π.χ. Μύκονος) ή έχει γίνει πολύ της μόδας (π.χ. Φολέγανδρος) μπορεί να είναι εξαιρετικά ακριβό...απλώς αυτό συμβαίνει κατ' εξαίρεση, γιατί σε γενικές γραμμές πολλά νησά που βρίσκονται μακριά από την πρωτεύουσα διατηρούν -ως ένα βαθμό- την αυθεντικότητά τους..
 

psilos3

Member
Μηνύματα
6.094
Likes
45.310
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Peru, Japan, Iceland
Κέα. Ένα νησί που μέχρι πριν λίγες μέρες δεν είχα επισκεφτεί, και «έπρεπε» να το κάνω καθώς ήταν το μόνο νησί των Κυκλάδων που δεν είχε πατήσει το πόδι μου. Μπορώ να λέω με περηφάνια πλέον, οτι τις έχω δει όλες τουλάχιστον μία φορά τη καθεμιά.
Η αλήθεια είναι ότι με όλα αυτά που διάβασα στο φορουμ πήγα αρκετά προκατειλημμένος. Οι ισχυρισμοί των περισσοτέρων περί ακριβών τιμών και κακής νοοτροπίας με έκαναν επιφυλακτικό.
Να πω ότι αυτό τελικά ισχύει ως ένα βαθμό. Οι ίδιοι οι ντόπιοι δε θέλουν να προσελκύσουν ίσως περισσότερο τουρισμό και αδικούν με το τρόπο αυτό τον τόπο τους. Το ίδιο φυσικά μου συνέβη και στην Άνδρο, αλλά και σε κοντινά στην Αθήνα νησιά.
Ένα άλλο δεδομένο επίσης είναι ο βρήκα τη Κέα πολύ όμορφη. Μοναδικές παραλίες με κρυστάλινα νερά και δέντρα για σκιά, μια υπέροχη χώρα, και εξαιρετικό ενδιαφέρον. Ένας ιδανικός προορισμός για λίγες μέρες, καθώς είναι σε απόσταση βολής από την Αθήνα (τυχεροί εσείς που έχετε τα νησιά στα πόδια σας :haha:).

Αναχωρήσαμε απο το Λαύριο λοιπόν, και αφού το καράβι πέρασε παράλληλα από τη μαρτυρική Μακρόνησο, σε μια ώρα περίπου πιάσαμε το λιμάνι της Κορησσίας. Σχετικά αδιάφορο μέρος:
IMG_6768.JPG IMG_6752.JPG IMG_6687.JPG

Αφού εγκατασταθήκαμε στο σπίτι που νοικιάσαμε στο Βουρκάρι, κάναμε μια βόλτα στον όρμο -στον οποίο όλοι αποφεύγουν να κολυμπήσουν λόγω της βρωμιάς που αφήνουν τα σκάφη- και κάναμε τη πρώτη μας βουτιά στο Γυαλισκάρι, τη πιο κοντινή παραλία. Οικογενειακή με καθαρά νερά. Δέντρα για σκιά, παγκάκια, και ο καφές από το παρακείμενο αναψυκτήριο στα 2,5€.
IMG_6253.JPG IMG_6268.JPG

Την επομένη αποφασίσαμε να πάμε στο φημισμένο «Σπαθί». Χρειάζονται γύρω στα 5,5 χιλιόμετρα βατού σχετικά χωματόδρομου για να το προσεγγίσεις. Υπάρχει πάρκινγκ για τα αυτοκίνητα, αναψυκτήριο-εστιατόριο και ξαπλώστρες ομπρέλες και τα σχετικά. Επίσης δεντράκια και βράχια στην άκρη για σκιά. Πολύ πολύ ωραία παραλία, η εικόνα τα λέει όλα:
IMG_6302.JPG IMG_6341.JPG IMG_6348.JPG IMG_6371.JPG

Στην επιστροφή πηγαίνοντας προς Οτζιά για ακόμα μια βουτιά και φαγητό, κάναμε στάση στο μοναστήρι της Καστριανής. Αξίζει το κόπο. Όσον αφορά τη παραλία του Οτζιά, οικογενειακή, οργανωμένη, με σκιά επίσης, αν και σαν νερά ήταν αρκετά αδιάφορη. Το φαγητό στη «ταβέρνα της Άννας» ήταν πολύ ωραίο και σε σχετικά νορμαλ τιμή για τα δεδομένα του νησιού:
IMG_6404.JPG IMG_6413.JPG IMG_6414.JPG IMG_6430.JPG

Το πρόγραμμα της άλλης μέρας ξεκίνησε από το νοτιοδυτικό τμήμα του νησιού και τις πολύ όμορφες παραλίες του Κούνδουρου. Υπέροχα νερά, αρμυρίκια και τα σχετικά, όπως σε όλες σχεδόν τις παραλίες. Για κακή μας τύχη διαλέξαμε αρχικά τη παραλία κάτω από το ξενοδοχείο, ώσπου να μας ξενερώσει η διάχυτη μυρωδιά βοθρίλας και να αλλάξουμε παραλία. Τι να πω ίσως έτυχε. Δε μας πτόησε πάντως το γεγονός.
IMG_6437.JPG IMG_6441.JPG

Η επόμενη στάση ήταν στις «Ποίσσες». Οι υπόλοιποι της παρέας θεωρούν ότι αυτή είναι η πιο ωραία παραλία που είδαμε στο νησί, κάτι που με βρίσκει σχεδόν σύμφωνο, και θα εξηγήσω παρακάτω το γιατί.
IMG_6456.JPG IMG_6464.JPG IMG_6479.JPG

Ανεβαίνοντας δε γινότανε να μη κάνουμε στάση και βόλτα στην Ιουλίδα. Μια διαφορετική κυκλαδίτικη χώρα, μίξη από Κυκλάδες και Σποράδες ίσως. Την είχαμε δει από το προηγούμενο βράδυ που ανεβήκαμε για φαγητό και ποτάκι στο «Λέων», ένα πολύ ωραίο μπαρ, αλλά το απόγευμα ήταν πολύ καλύτερα. Τη γυρίσαμε από άκρη σ'ακρη και κάναμε το σύντομο περίπατο μέχρι το φημισμένο πέτρινο λιοντάρι. Ωραία εμπειρία.
IMG_6676.JPG IMG_6508.JPG IMG_6517.JPG IMG_6520.JPG IMG_6541.JPG IMG_6559.JPG IMG_6564.JPG IMG_6583.JPG IMG_6616.JPG

Αφού πέρασε ο Δεκαπενταύγουστος στο πολύ ωραίο πανηγύρι της Ιουλίδας, η άλλη μέρα ξεκίνησε από τη μακρινή παραλία του Ορκού. Ανοργάνωτη, αλλά πολύ όμορφη, με το δρόμο να φτάνει ως εκεί. Το αεράκι μας έκανε να μη κάτσουμε πολύ και να πάμε για μπάνιο στη διπλανή παραλία, το Ψαθι, τη μόνη χωρίς φυσική σκια. Ενάμισι χιλιόμετρο χωματόδρομο και η μόνη χωρίς φυσική σκιά, αλλά με υπέροχα νερά:
IMG_6640.JPG IMG_6665.JPG IMG_6669.JPG

Επιστρέψαμε στη Κορησσία για ανεφοδιασμό, και για επίσκεψη στη δημοφιλέστατη παραλία των «Ξύλων». Περίπου έξι χιλιόμετρα κακού χωματόδρομου, αλλά η εικόνα -και όχι μόνο- σε αποζημιώνει και με το παραπάνω. Τα δέντρα είναι ελάχιστα, οπότε αν δε θέλετε να πληρώνετε άδικα, οργανωθείτε η πάτε πιο αργά. Εδώ μπαίνει η δική μου ψήφος για τη καλύτερη παραλία του νησιού:
IMG_6688.JPG IMG_6707.JPG IMG_6724.JPG

Συνοψίζοντας, κάπου εδώ θέλω να αναφέρω ότι δε πληρώσαμε σεντ, για ομπρέλες ξαπλώστρες και άλλες τέτοιες αηδίες, καθαρά και μόνο από άποψη.
Επίσης αν και τα μαγαζιά στο Βουρκάρι ήταν όντως όμορφα (Βινύλλιο, Faber zeus κ.α.) αλλά η νύχτα καθόλου στα μέτρα και στα θέλω μας. Παντού έβλεπες μια μεγάλη δηθενιά, κόσμο απο τα σκάφη, φραγγάτους, εσπαντίγες και άλλα τέτοια ανάλατα. Φυσικά αυτά αποτελούν καθαρά προσωπική άποψη.
Για μένα το νησί αδικείται, γιατί διαθέτει πολλές φυσικές ομορφιές. Η εκμετάλλευση που υπάρχει όμως είναι μεγάλη, κάτι που επιβεβαίωσε και ο άνθρωπος που μας νοίκιασε το σπίτι, ο οποίος μας ενημέρωσε σχετικά ώστε να προσέχουμε τις κακοτοπιές.
Αξίζει να πάτε και να το γυρίσετε, αρκεί να είστε προετοιμασμένοι σχετικά. Είναι μια πολύ καλή επιλογή που υπό συνθήκες μπορεί και να γίνει προσιτή και οικονομική.
Δεν υπάρχει άλλωστε Κυκλαδονήσι που να μην έχει κάτι να σου δώσει;)
 
Last edited:

sunshine

Member
Μηνύματα
12
Likes
1
Ταξίδι-Όνειρο
Ινδία, Λατινική Αμερική
Ψάξτε και το σπίτι του Α. Φασιανού στην Ιουλίδα. Σαν ζωγράφος δε με τρελαίνει, αλλά αφήνει ωραία το στίγμα του στο χώρο του.
Δείτε και το τεράστιο δεντρόσπιτο του Δαλαρέτου έξω από την Κορρησία, στο δρόμο για Ιουλίδα - μοναδικό.

Μήπως θα μπορούσε κάποιος να μου πει που περίπου είναι το σπίτι του φασιανού στην χώρα γιατί όποιον ρώτησα στην χώρα δεν είδε δεν ξέρει.. και το δεντροσπιτο επίσης... 😞


Ευχαριστώ εκ των προτέρων 😊
 

paefstra

Member
Μηνύματα
13.005
Likes
40.907
Μήπως θα μπορούσε κάποιος να μου πει που περίπου είναι το σπίτι του φασιανού στην χώρα γιατί όποιον ρώτησα στην χώρα δεν είδε δεν ξέρει.. και το δεντροσπιτο επίσης... 😞


Ευχαριστώ εκ των προτέρων 😊
Οποιος ξεπεσμος να μην ξερουν. Εχει σημαδια ανθρωπακια στα εξωτερικα τουβλα.
Το δεντροσπιτο του Δαλαρετου νομιζω οτι ρημαξε, αυτο ειχα δει την τελευταια φορα. Παλιο ποστ ειναι αυτο που διαβασες.
 

sunshine

Member
Μηνύματα
12
Likes
1
Ταξίδι-Όνειρο
Ινδία, Λατινική Αμερική
Οποιος ξεπεσμος να μην ξερουν. Εχει σημαδια ανθρωπακια στα εξωτερικα τουβλα.
Το δεντροσπιτο του Δαλαρετου νομιζω οτι ρημαξε, αυτο ειχα δει την τελευταια φορα. Παλιο ποστ ειναι αυτο που διαβασες.
Έχουμε γυρίσει την χώρα τρεις μέρες τώρα δεν μπορέσαμε να το βρούμε πουθενά...ρωτήσαμε σε όλα τα εστιατόρια μπαρ κτλ που φάγαμε ΚΑΙ αρκετούς περαστικούς που βρήκαμε σε σωκακια ψάχνοντας οι οποίοι δήλωσαν ντόπιοι...
 

paefstra

Member
Μηνύματα
13.005
Likes
40.907
Έχουμε γυρίσει την χώρα τρεις μέρες τώρα δεν μπορέσαμε να το βρούμε πουθενά...ρωτήσαμε σε όλα τα εστιατόρια μπαρ κτλ που φάγαμε ΚΑΙ αρκετούς περαστικούς που βρήκαμε σε σωκακια ψάχνοντας οι οποίοι δήλωσαν ντόπιοι...
Λοιπον ψαχνεις το σπιτι με αυτη την καγκελοπορτα
FB_IMG_1629382349591.jpg

Και αυτο το ανθρωπακι στις πετρες εξω
FB_IMG_1629382336205.jpg


Εκτος αν τα ξηλωσε για να τα πουλησει σε καμια δημοπρασια σε 5ψηφιο νουμερο. Δεν το αποκλειω.
 

Thanos92

Member
Μηνύματα
1.961
Likes
6.413
Επόμενο Ταξίδι
Βαλτική
Το αμάξι θεωρείτε αναγκαίο; Η τιμη από Λαύριο ανεβαίνει αρκετά με το αμάξι...

Γενικά χωρίς αυτοκίνητο δεν την παλεύω, εκτός και αν είναι όλα δίπλα.
 

paefstra

Member
Μηνύματα
13.005
Likes
40.907
Το αμάξι θεωρείτε αναγκαίο; Η τιμη από Λαύριο ανεβαίνει αρκετά με το αμάξι...

Γενικά χωρίς αυτοκίνητο δεν την παλεύω, εκτός και αν είναι όλα δίπλα.
Η Τζια εχει τραγικες συγκοινωνιες και ακριβα ταξι. Μονο με αυτοκινητο.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.169
Μηνύματα
882.772
Μέλη
38.882
Νεότερο μέλος
aggelostzava

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom