Γαμηλιο τελευταιας στιγμης...

dimitra_tg

Member
Μηνύματα
128
Likes
12
Ταξίδι-Όνειρο
Μαλδίβες
Καλησπερα σε ολους! Καταφερα να οργανωσω γαμο σε 2 μηνες κ απορω αν γινεται ταξιδι σε εξωτικο προορισμο σε 15-20 μερες...ειναι δυνατον? Σκεφτομαστε Μαλδιβες κ Ταυλανδη φυσικα με ταξιδιωτικο γιατι τετοια ωρα τετοια λογια..εχετε να μου προτεινετε αξιολογα πρακτορεια?το ξενοδοχειο sea island στις Μαλδιβες ειναι καλο?Με μουσωνες εχουμε θεμα αυτη την περιοδο?Τα 3000 ειναι οκ για 2 ατομα?Κατα τη γνωμη σας αξιζουν αυτοι οι προορισμοι η να προτιμησω τη χαλαρωση στο Αιγαιο???

καμια συμβουλη????
 
Last edited by a moderator:

jimp

Member
Μηνύματα
5.020
Likes
6.401
καμια συμβουλη????
Αφού σκέφτεσαι ταξιδιωτικό τι να σου πούμε εμείς;Πήγαινε εκεί μία βόλτα και θα σου πούνε αυτοί.
Τσέκαρε εσύ μόνη σου αεροπορικά αν θες π.χ στο skyscanner , δες και μερικά ξενοδοχεία για να έχεις και μία ιδέα και μετά ρώτα και στο πρακτορείο.
 

fofi32

Member
Μηνύματα
83
Likes
224
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική
Η συμβουλή μου είναι μετα το γάμο να πατε κανένα 3ήμερο κάπου οικονομικά και μετά σε 2-3 μήνες να πάτε το γαμήλιο ταξίδι σας που θα το οργανώσετε εσείς. Στο ταξιδιωτικό γραφείο τελευταία στιγμή και με το άγχος θα το πληρώσετε πολλά. Το Αιγαίο το έχεις στα πόδια σου μπορείς να πεταχτείς και για 2ήμερο που λέει ο λόγος. Γαμήλιο πας μια φορά και η Ταυλάνδη είναι ιδανική. Με την δική σου οργάνωση μπορείς να το κάνεις υπερθέαμα. Άλλη γλώσσα, άλλη θρησκεία, άλλη νοοτροπία, άλλο φαγητό, άλλη φύση. Αφου έχεις τα λεφτά μην πας Αιγαίο. Βουρ για Ταυλάνδη. Θα μείνεις σε σπιτάκι ξύλινο με 10ε, όλη μέρα μασάζ τσάμπα και θα πίνεις τα κοκτέιλ σου κάτω απο το κοκοφοίνικα.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.186
Μηνύματα
883.275
Μέλη
38.893
Νεότερο μέλος
stefanoss

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom