Ιταλία Ρώμη - Αξιοθέατα, Διαμονή, Μετακινήσεις, Φαγητό

Μηνύματα
30
Likes
8
Επόμενο Ταξίδι
Σίφνος
Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Έχω διαβάσει πολλά απλά περιμένω και τους φρεσκοφερμένους. Θα την ψάξω την οδό που μου είπες. Το κύριότερο που με ενδιαφέρει είναι αν είναι καλό να νοικιάσω αυτοκίνητο για την μερακίνηση και για καμια εκδρομούλα που να αξίζει, όπως και αν πρέπει να κλείσω από πριν εισόδους κλπ για να μην περιμένω σε ουρές.
 

mourohavlos

Member
Μηνύματα
2.424
Likes
4.409
Αυτοκίνητο δεν υπάρχει λόγος να νοικιάσεις, εξάλλου κομμάτι του ιστορικού κέντρου δεν είναι προσβάσιμο με μεταφορικό μέσο...
Η συγκοινωνία εξυπηρετεί μια χαρά...
 

vickokka

Member
Μηνύματα
1.235
Likes
1.931
Ονειρεμένο Ταξίδι
παντου
Δε χρειάζεται να νοικιάσεις αυτοκίνητο,μπορείς να βρεις εκδρομές σε πρακτορεία πιστεύω.Τα εισητηρια για το Βατικανο καλο θα ήταν να τα κλείσεις απο πριν απο το διαδίκτυο,ώστε να αποφύγεις τις λύρες που ειναι αρκετα μεγάλες.
Η via Veneto ιναινπασίγνωστος δρόμους με πολλες επιλογές σε ξενοδοχεια τριγύρω,κεντρική αλλα και εύκολη για περπάτημα στο κέντρο.
 

sdoe21

Member
Μηνύματα
327
Likes
127
Επόμενο Ταξίδι
???
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ιαπωνία
Εξαιρετική μονοήμερη εκδρομή είναι τα Castelli Romani. Γραφικά χωριουδάκια έξω απο τη Ρώμη με καλό φαγητό. Αξίζει για αυτή την μέρα να έχεις αμάξι για να κάνεις στάσεις όπου σου αρέσει.
Απλά δεν ξέρω αν είναι ότι καλύτερο για γαμήλιο ...

Επίσης ξενοδοχεία προσιτά θα βρείς στην Via Cavour, μεταξύ termini και Colosseo.
 

karfitsa

Member
Μηνύματα
4.542
Likes
8.031
Παιδιά βρίσκω αυτό σε καλή τιμή. Είναι καλή περιοχή για να μείνω και να μετακινηθω;

http://www.bestsuitesflaminio.it/component/phocagallery/11-suite/detail/99-suite.html
Κατα τη γνωμη μου,ειναι ενταξει.Βρισκεται στην ακρη του ιστορικου κεντρου.Εισαι κοντα στη σταση του μετρο.Διαβασε και κριτικες απο εδω...http://www.expedia.ca/Rome-Hotels-Best-Suites-Flaminio.h10581311.Hotel-Information
Ετσι κι αλλιως η Ρωμη ειναι πολη που την βλεπεις κανοντας πολυ περπατημα...
 

kabamarou

Member
Μηνύματα
1.437
Likes
2.205
Πήγα δοκιμαστικά να κλείσω εισιτήριο με την schiaffini για το δρομολόγιο termini-ciampino(αεροδρόμιο) και όταν πήγα να επιλέξω ώρα μου έβγαλε τις επιλογές πρωί- μεσημέρι-βράδυ μόνο!
http://www.schiaffini.it/
 
Last edited:

zmaria

Member
Μηνύματα
1.335
Likes
1.201
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ονειρεμένο Ταξίδι
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Ξέρω υπάρχουν πολλά θέματα περί Ρώμης, όμως αρχικά ήταν να μην πάω λόγω capital control κι άλλων #@$$%@ και τώρα τρέχω και δεν φτάνω μέχρι να εξαφανιστώ σε λίγες μέρες στη θάλασσα!
Θα πάω πρώτη φορά στη Ρώμη αρχές Σεπτέμβρη για 5 μέρες και δεν θα δοθεί βάση στα αξιοθέατα. Θα δούμε κάποια (ποια?) αλλά εστιάζουμε σε πιο ζευγαρίστικη ντόλτσε βίτα κατάσταση. Περπάτημα, φαγητάκια, χαλαρά ποτάκια κλπ.
Θα διαβάσω φυσικά όσο τα καταφέρω αλλά ποια καλά ρωμόπληκτα παιδάκια θα μπορούσαν να με βοηθήσουν με tips και must-doos που δεν πρέπει να χάσω?????

Πλιζζζζζζ!!
 

eug.gianni

Member
Μηνύματα
5
Likes
0
μαζι με τα εισητηρια της ryan εκλεισα κ εισητηρια λεωφορείου που γραφουν BUSHUTTLE Airport bus Express. αυτά ποια είναι ? από που τα παιρνεις(τα λεωφορεια εννοω!)??
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.109
Μηνύματα
880.608
Μέλη
38.837
Νεότερο μέλος
koliswa

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom