Καλώς ήρθατε.

antouan28

Member
Μηνύματα
41
Likes
210
Επόμενο Ταξίδι
Μέλανας δρυμός, Αλσατία
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Χαιρετίζω την όμορφη ταξιδιωτική παρέα. Κάνετε υπέροχη προσπάθεια και διευρύνετε με τον τρόπο σας τα σύνορα του μυαλού μας!
Για καιρό ήμουν απλά αναγνώστης των πολύ ενδιαφέροντων εμπειριών της παρέας. Σήμερα πήρα την απόφαση να μοιραστώ κι εγώ την δική μου ταξιδιωτική εμπειρία και να έρθω πιο κοντά στην παρέα αυτή.
 

BLUEHAIR

New Member
Μηνύματα
1
Likes
0
Καλή μέρα και από μένα, μία ταξιδιώτισσα που μόλις γύρισε από το πρώτο μέρος των διακοπών της (έπεται κι άλλο).
 

nikos g

New Member
Μηνύματα
2
Likes
0
Χαιρετώ και εγώ με τη σειρά μου την όμορφη παρέα σας! Σας διαβάζω εδώ και καιρό και πραγματικά με ταξιδεύετε! Αγαπάω τα ταξίδια και πάντα με την πρώτη ευκαιρία που βρίσκω ταξιδεύω ,αν και μερικές φορές είναι δύσκολη η εύρεση συνταξιδιώτη .Θα σας γράψω σύντομα κάποια από τις λίγες εμπειρίες μου. Καλώς σας βρήκα!
 

makisg

Member
Μηνύματα
4.721
Likes
14.823
Επόμενο Ταξίδι
Κοιλάδα μέσου Ρήνου.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
Νίκο,καλώς όρισες.
 

fokasr

New Member
Μηνύματα
3
Likes
1
Επόμενο Ταξίδι
Καππαδοκία
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα
Καλησπέρα! Σας παρακολουθώ εδώ και καιρό όπως και άλλα ταξιδιωτικά site και forums ,καθώς τα ταξίδια είναι το ναρκωντικό μου, πουθενά αλλού όμως δεν έχω βρεί τόσες χρήσιμες πληροφορίες! Το Σάββατο φεύγω με την κοπέλα μου για ένα 12ήμερο και αποφάσισα να φτιάξω λογαριασμο. Συγχαρητήρια και καλώς σας βρήκα!
 

fokasr

New Member
Μηνύματα
3
Likes
1
Επόμενο Ταξίδι
Καππαδοκία
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα
@karfitsa Ξεκινάμε από τις όμορφες (παρά την παραφιλολογία) Βρυξέλλες,συνεχίζουμε για το "μεθιστικό" Αμστερνταμ, μετά στην παραμυθένια Μπρύζ και καταλήγουμε στο .... Παρίσι! Αν έχεις εμπειρίες θα μου ήταν πολύ χρήσιμες! http://www.travelstories.gr/community/threads/ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ-ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ-ΜΡΥΖ-ΠΑΡΙΣΙ.52364/
 

Hydro

New Member
Μηνύματα
4
Likes
2
Επόμενο Ταξίδι
Prague - Czech Republic
Ταξίδι-Όνειρο
Pattaya - Tailand
Γειά σας και από εμένα. Πρίν λίγες μέρες επέστρεψα από το πρώτο μου ταξίδι στο εξωτερικό. Πήγα Βουδαπέστη 4 μέρες και ενδιάμεσα μονοήμερη στην Βιέννη. Η Βουδαπέστη την οποία είδα ολόκληρη μου άφησε πάρα πολύ καλές εντυπώσεις. Το ίδιο όμως και η Βιέννη που αν και πήγα μονοήμερη είδα αρκετά πράγματα.

Πιστεύω ότι τα ταξίδια στο εξωτερικό είναι κάτι που σου επιτρέπει να δείς κάποια πράγματα διαφορετικά και σου ανοίγει το μυαλό. Ξεφεύγεις από την Ελλάδα, σου επιτρέπει να αποδράσεις από το social conditioning που επικρατεί εδώ και εν τέλει σε ανεβάζει level σαν άνθρωπο.

Καλώς σας βρήκα, Hydro.
 

karfitsa

Member
Μηνύματα
4.546
Likes
8.035
Καλως ηρθες @Hydro στη παρεα μας:)
Φιλικα παντα,θα σε παρακαλουσα,,να χρησιμοποιεις ελληνικες λεξεις,γιατι λεφτα μπορει να μην εχουμε,αλλα εχουμε μια πολυ πλουσια γλωσσα;)
 

eleutheria

Member
Μηνύματα
18
Likes
10
Γεια σας και από μένα!!! Μετά από τόοοοοση ανάγνωση αποφάσισα και εγώ να γίνω μέλος αυτής της υπέροχης ομάδας για να ενημερώνομαι αλλά και να ενημερώνω όλους τους φίλους που χρειάζονται μια ''χείρα βοηθείας'' σχετικά με τις διακοπές τους(εκεί που μπορώ να βοηθήσω βέβαια με βάσει τα δικά μου ταξίδια)! :)
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.185
Μηνύματα
883.269
Μέλη
38.893
Νεότερο μέλος
stefanoss

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom