Ταϊλάνδη Ταϊλάνδη

tziminhio

Member
Μηνύματα
192
Likes
73
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Ααααα σ ευχαριστώ πολύ.. Εχεις να δώσεις κανέναν άλλο τιπ??? Θα μένουμε στην Καρόν!
 

AERAS

Member
Μηνύματα
772
Likes
1.122
εγώ ψάχνω τώρα hotel στην Kata ή στην Karon για Πρωτοχρονιά και 6 βράδια, θα έχουμε μαζί μας 2 ετών μωρό. Έχετε τίποτα προσιτό να προτείνετε μιας και το ψάξατε πρόσφατα?
Την προηγούμενη φορά έμεινα στην pattaya αλλά λέμε να μην πάμε στον πανικό με το μωρό.
 

tziminhio

Member
Μηνύματα
192
Likes
73
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Λοιπον φίλε μου εγώ έκλεισα στο allstar guesthouse. Έχει πολύ καλές κριτικές και είναι φθηνό. Είναι στην καρον. Τώρα για hotel δεν ξέρω. Πάντως ρίξε μια ματιά και σε αυτό.
 

Panos_65

Member
Μηνύματα
506
Likes
1.170
Ναι έχεις δίκιο. Νόμισα ότι επρόκειτο για το Karon Beach Guest House που έχει βαθμολογία 6,2
 

tziminhio

Member
Μηνύματα
192
Likes
73
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Παιδιά με κινητή τηλεφωνία ξέρει κανείς τι παίζει.. Πήγα cosmote και ρώτησα και μου είπαν οτι μόνο κλήσεις μπορω να δέχομαι. Ούτε να καλώ ούτε 3g. Καάπου δίαβασα ότι υπάρχουν και κάρτες sim που πουλάνε εκεί. Μπορείτε να προτείνετε κάποια εταιρεία και τον τρόπο λειτουργίας τους? ευχαριστώ!
 

sif.....

Member
Μηνύματα
366
Likes
1.690
Επόμενο Ταξίδι
Κιργιστάν - Ιαπωνία
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Κίνα
Γεια σε ολους!!!εκλεισα αεροπορικα για Σιγκαπουρη τον Φεβρουαριο για 11 μερες και θελω να μεινω 4-5 μερες Σιγκαπουρη και μετα με αλλη πτηση να παω Ταυλανδη....το διλημμα μου ειναι Πουκετ η Κραμπι?Πολλοι θεωρουν οτι στο Πουκετ εχεις περισσοτερες επιλογες για δραστηριοτητες αλλα ειναι υπερτουριστικο....
 

go2dbeach

Member
Μηνύματα
5.965
Likes
9.361
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Θα διάλεγα το Κράμπι από θέμα φύσης, ανέγγιχτης σε μεγάλο βαθμό που είναι πραγματικά εντυπωσιακό το σκηνικό με τις ζούγκλες και τους κατακόρυφους ασβεστόλιθους.
Όσο για τις δραστηριότητες και το Κράμπι δεν πάει πίσω, καθώς και τα δύο (Πουκέτ και Κράμπι) βρίσκονται στο Phang Nga Bay, έχουν κάποια κοινά μέρη για εκδρομές. Σε αρκετές από τις παραλίες κοντά στο Κράμπι πας μόνο με longtail, έχει αρκετά νησιά για εξερεύνηση (από ακατοίκητα, μέχρι τα Πιπι και το Κο Λάντα), σνόρκελ τριπς, αναρρίχηση σε βράχους στην παραλία, εκδρομές σε καταρράχτες και γενικά δραστηριότητες που σχετίζονται με τη φύση.
Απλά το Κράμπι υστερεί σε νυχτερινή ζωή, εγώ που πήγα και low season, συνάντησα νέκρα μετά τις 9-10 το βράδυ, αλλά εγώ είμαι της φύσης έτσι κι αλλιώς.
Το Πουκέτ το θυμάμαι αρκετά ανεπτυγμένο, πιο χτισμένο, με μεγάλους δρόμους και κίνηση, με νυχτερινή ζωή και φασαριόζικο αν και πήγα πριν από αρκετά χρόνια- φαντάζομαι πως θα έχει γίνει τώρα.
 

BASILISPAP

Member
Μηνύματα
538
Likes
2.750
Επόμενο Ταξίδι
Απο εδώ και από εκεί...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Περού, Κιργιστάν
Ακριβώς όπως και ο go2dbeach, το krabi υπερτερεί παντού εκτός της νυχτερινής ζωής. Περάσαμε πολύ όμορφα, βολτες με τα longtail boat, αναζήτηση στα μικρά νησάκια εκεί τριγύρω. Η φύση!!!
 

man79

Member
Μηνύματα
35
Likes
4
Επόμενο Ταξίδι
Εμμμ Μμμμ Εεεε ????????
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία,Νέα Ζηλανδία κ.α
Για μένα θα σου πρότεινα Κραμπι! Τρομερή φύση και πιο ήσυχο μέρος! Το Πουκέτ έχει υπερβολικό τουρισμό και έντονη διασκέδαση που σε πολλούς δεν ταιριάζει με τις χαλαρές διακοπές που επιθυμούν.
 

dimzach

New Member
Μηνύματα
2
Likes
2
Στην Ταϋλάνδη εχω πάει (με τη συζυγο παντα) τον Ιουλιο του 2001 για ενα μηνα.Η Δυτική ακτή είχε βροχές και κυμματα. Πηγα Κραμπι, Πουκετ και Πι Πι. Στα Πι Πι βρίσκεις και απάνεμες παραλιες που έχουν θαυμάσιο βυθό για μάσκα. Ο κόλπος (Σαμουι, ΚοΤαο) είναι ήσυχος . Το Κο Ταο έχει υπεροχο βυθό για μασκα και σκουμπα νταιβ. Τον Ιούλιο του 2006 πήγα για 25 μερες Β.Ταϋλάνδη(Τσανγκ Μαι και την γυρω περιοχή) και στην Ανατολική ακτη (Κο Σαμετ, Κο Τσανγκ). Στα νησιά αυτά είχε κύμα και το κολύμπι δεν είναι ευχάριστο. Ήταν πάντως πολύ όμορφα και χαμηλές τιμές (χαμηλή σαιζον). Τον Φεβρουάριο του 2015 πήγα στο Κραμπι (Αο Ναγκ) για 15 μέρες ξεκούραση(είμαστε 65 ετών πλέον και δεν μπορούμε να περιηγουμαστε με μοτοποδήλατα). Με τις βάρκες επισκεφτήκαμε ολα τα κοντινά νησάκια. Η θάλασσα ήταν ήρεμη και δεν έβρεχε. Ήταν όμως πολύ πιο ακριβά και γιατί ήταν υψηλή σαιζόν αλλά και λόγω της ισοτιμίας του ευρώ. Η Μπανγκόκ και η γυρω περιοχή έχουν υπέροχα ιστορικά αξιοθέατα.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.182
Μηνύματα
883.215
Μέλη
38.891
Νεότερο μέλος
CrisPan

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom