Τοιχογραφίες τριών διαστάσεων

vasnorth

Member
Μηνύματα
594
Likes
1.812
Πόσο όμορφη γίνεται η τέχνη του γκράφιτι αν υπάρχει ταλέντο και φαντασία!
Eικόνες από προσόψεις κτηρίων σε πόλεις του κόσμου (από το Newsbeast.gr)






Το συγκεκριμένο κτήριο είναι από την πόλη του Κεμπέκ στον Καναδά. Το είχα φωτογραφίσει και το είχα βάλει μαζί με άλλες παρόμοιες φωτογραφίες στην ιστορία μου για τον Καναδά ( η τέχνη αυτή είναι πολύ διαδεδομένη στην πόλη του Κεμπέκ και ονομάζεται Trompe l' Oeil, η τέχνη δηλαδή να εξαπατάς το μάτι).








αυτό το κτήριο είναι στο κέντρο του Τορόντο και είναι η πίσω πλευρά του του στενού τριγωνικού κτηρίου Flat iron, που είναι παρόμοιο με το ''αδελφάκι'' του στη Νέα Υόρκη.










 

vasnorth

Member
Μηνύματα
594
Likes
1.812
Τι λες τώρα! καταπληκτικές εικόνες!
Μία φορά έχω πάει στα Τρίκαλα και είχα εντυπωσιαστεί πόσο όμορφη πόλη είναι αλλά και πόσο μπροστά (πόλη φιλική στον ποδηλάτη).
 

hydronetta

Member
Μηνύματα
4.150
Likes
14.438
Επόμενο Ταξίδι
???
Ονειρεμένο Ταξίδι
όπου δεν έχω πάει
Να υποθέσω ιδιωτική πρωτοβουλία της υποκείμενης ταβέρνας
Το θέμα είναι πόσο συλλογικά θα έπαιρνε μια πολυκατοικία τέτοια απόφαση όταν εδώ δεν μπορούν να τα βρουν στα κοινόχρηστα
 

James

Member
Μηνύματα
1.001
Likes
5.318
Ονειρεμένο Ταξίδι
Περού
Δεν είναι ιδιωτική πρωτοβουλία.
Παραθέτω: " Πρόκειται για μια τοιχογραφία η οποία ολοκληρώθηκε στις 4 Οκτωβρίου 2006 και καταλαμβάνει επιφάνεια 150μ2 . Με αφορμή το διακρατικό πρόγραμμα «Ολοκληρωμένες Παρεμβάσεις Αστικής Ανάπτυξης σε Τοπικές Ζώνες Μικρής Κλίμακας στον Άγιο Οικουμένιο Τρικάλων», που ανέλαβε το Π.Ε.Π. Θεσσαλίας και η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Τρικκαίων με αφορμή την αισθητική ανάπλαση όψεων των κτιρίων. Η τοιχογραφία εγκαινιάστηκε παρουσία του Δημάρχου Τρικκαίων και της Δημάρχου του 5ου διαμερίσματος της Λυών."
 

alice~

Member
Μηνύματα
714
Likes
1.167
Ονειρεμένο Ταξίδι
Iceland
Eντυπωσιακές χωρίς αμφιβολία, το αν είναι όμορφες ή όχι βέβαια είναι υποκειμενικό,ανάλογα με την αισθητική του καθενός (προφανώς και δεν θα ήθελα ένα αυτοκίνητο σε μια όψη κτηρίου,κάποια τα βρίσκω υπερβολικά :p ) αλλά είναι εξαιρετικά φτιαγμένα και προσεγμένα. Αλλά εδώ δεν υπάρχουν ούτε καν χρήματα για να βάψουν και να συντηρήσουν την πολυκατοικία, δεν το συζητώ καν για τέτοια τέχνη.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.108
Μηνύματα
880.505
Μέλη
38.836
Νεότερο μέλος
ipagou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom