Γενικά Σκωτία ή Βαρκελώνη

woodripp3r

Member
Μηνύματα
84
Likes
75
Καλησπέρα σας,
θα ήθελα τη γνώμη σας σχετικά με το επόμενο μου ταξίδι το οποίο θα είναι τέλη Οκτώβρη αρχές Νοέμβρη. Στην αρχή σαν προορισμό είχαμε την Βουδαπέστη αλλά λόγο ότι είχαμε πάει πέρσι Βιέννη - Πράγα μας είπανε ότι σαν στυλ είναι κοντά με την Πράγα η Βουδαπέστη. Έτσι είπαμε να αλλάξουμε προορισμό και με λίγο ψάξιμο καταλήξαμε Σκωτία ή Βαρκελώνη. Θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας για τους 2 αυτούς προορισμούς για εκείνη την περίοδο και γενικά ότι άλλο νομίζετε γιατί δε μπορώ να επιλέξω προορισμό πραγματικά!

Ευχαριστώ πολύ.
 

kill_bill

Member
Μηνύματα
183
Likes
261
Επόμενο Ταξίδι
Σικελία
Ονειρεμένο Ταξίδι
Αγία Πετρούπολη
Kαλημέρα! Σίγουρα πρόκειται για πολύ ενδιαφέρουσες επιλογές, οι οποίες όμως είναι τελείως διαφορετικές. Βοήθησε μας λίγο, για πόσες μέρες μιλάμε, περιορισμένο μπάτζετ και τί φάση (δηλαδή με το ταίρι, με παιδιά, με φίλους κλπ);
 

woodripp3r

Member
Μηνύματα
84
Likes
75
Με την κοπέλα μου θα είμαι για 9 μέρες σχεδιάζουμε. Για την ώρα το budget δεν με απασχολεί διότι θέλω να καταλήξω σε προορισμό πρώτα. Παρόλαυτα νομίζω ότι σχεδιάζουμε πάνω κάτω στα 800 / άτομο.
 

paefstra

Member
Μηνύματα
12.934
Likes
40.783
Εκεί που έχει φτάσει η αγγλική λίρα τελευταία, τα λεφτά αυτά δεν φτάνουν για Σκωτία βάζοντας και εκδρομές εκεί.
 

kill_bill

Member
Μηνύματα
183
Likes
261
Επόμενο Ταξίδι
Σικελία
Ονειρεμένο Ταξίδι
Αγία Πετρούπολη
Εγώ θα σου πρότεινα να πας στη Σκωτία, διότι πρόκειται για μία πολύ ξεχωριστή εμπειρία! Το Εδιμβούργο είναι πανέμορφο, γραφικό και πραγματικά δεν το χορταίνεις, ενώ έχει και ζωή όλο το χρόνο, η Γλασκόβη αξίζει μία βόλτα, ενώ είναι ανεπανάληπτη εμπειρία τόσο η εκδρομή στα Χάιλαντς, όσο και η επίσκεψη σε ένα από τα εκατοντάδες αποστακτήρια ουίσκι! Γκάιντες, κιλτ, Λοχ Νες, Braveheart και τα σχετικά! :clap: O καιρός θα είναι ολίγον τι κρύος βέβαια αλλά θα πας σχετικά καλή περίοδο!
 

Hugin

Member
Μηνύματα
606
Likes
1.873
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ανταρκτική
Βαρκελώνη δεν έχω πάει και δεν ξέρω τι παίζει με τις τιμές εκει αλλα στη Σκωτία ειναι λίγο δύσκολα 9 μέρες με 800 το άτομο. 9 μέρες στο Εδιμβούργο είναι πολλές αν και είναι πολύ ωραίο οπότε πιστευω ή θα κάνεις καποιες ημερήσιες εκδρομές ή θα αλλάξεις 2-3 πόλεις.Οι ημερήσιες κάνουν περίπου 30-40 ευρώ το άτομο οποτε πολύ ευκολα θα ξεφύγεις απο το προυπολόγισμό σου. Αν μπορείς να δώσεις παραπάνω χρήματα θα σου μείνει αξέχαστη η Σκωτία.
 

World Nomad

Member
Μηνύματα
142
Likes
208
Ονειρεμένο Ταξίδι
Μπόρα Μπόρα
Με το budget που λες και την συγκεκριμένη περίοδο θα σου πρότεινα Βαρκελώνη. Βέβαια 9 μέρες είναι πολλές για μια πόλη μόνο, οπότε θα μπορούσες να κάνεις και μερικές εκδρομές, π.χ.Girona, Figueres, Montserrat.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.115
Μηνύματα
880.696
Μέλη
38.839
Νεότερο μέλος
mgian

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom