Aegean Airlines Νέα κ Πληροφορίες για Aegean

alma

Member
Μηνύματα
3.724
Likes
15.083
:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:
Η πρώτη κάρτα δεν δέχεται την αγορά των εισιτηρίων και δοκιμάζεις με δεύτερη χρεωστική. Η δεύτερη την δέχεται κανονικά και εκεί που νομίζεις πως ωραία και καλά όλα, τελικά διαπιστώνεις χρέωση και στις δυο χρεωστικές. Στην μία που έχει γίνει κανονικά η αγορά έχει και αριθμό κράτησης στον αναλυτικό λογαριασμό, ενώ η άλλη δεν έχει. Η Αegean ισχυρίζεται πως θα λυθεί το πρόβλημα και θα ενημερώσει την δεύτερη τράπεζα για την άκυρη κράτηση. Ελπίζω να το κάνει σύντομα. :rolleyes:
 

fitziano

Member
Μηνύματα
1.934
Likes
533
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Ενεργοποιήθηκε και η αγορά award και tier miles. Μπορείτε να αγοράσετε μέχρι 2000 tier miles για να κρατήσετε το gold status, και μέχρι 1000 για silver.
 

jimp

Member
Μηνύματα
5.020
Likes
6.401
Από την παρουσίαση της εταιρείας
''Πιο συγκεκριμένα, στο δίκτυο πτήσεων της AEGΕAN για το 2016 από την Αθήνα προστίθενται 6 νέες χώρες (Ιρλανδία, Λουξεμβούργο, Πορτογαλία, Ολλανδία, Σλοβενία, Λιθουανία) και 14 διεθνείς προορισμοί (Δουβλίνο, Νίκαια, Λιλ, Νάπολη, Μπάρι, Λουξεμβούργο, Άμστερνταμ, Λισαβόνα, Πάλμα ντε Μαγιόρκα, Λουμπλιάνα, Τζέντα, Κρακοβία, Βίλνιους, Σπλιτ), ενώ αυξάνεται σημαντικά ο αριθμός των προορισμών και η συχνότητα των δρομολογίων σε χώρες, που αποτελούν πηγές τουρισμού όπως είναι η Γαλλία, η Ιταλία, η Ισπανία και η Σαουδική Αραβία.''
 
Last edited by a moderator:

Hugin

Member
Μηνύματα
606
Likes
1.873
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Ναι και σε συνδυασμό με επιστροφή με Aegean από το Ταλίν το πρόγραμμα θα ήταν τέλειο!
2 ωρίτσες είναι με το καράβι το Ελσίνκι απο εκέι...κριμα να μην πας....και απο εκεί πετάει η Aegean.
 

chris7

Member
Μηνύματα
3.094
Likes
23.907
Επόμενο Ταξίδι
Λουξεμβούργο
Ταξίδι-Όνειρο
Καναδάς
από την Αθήνα προστίθενται 6 νέες χώρες (Ιρλανδία, Λουξεμβούργο, Πορτογαλία, Ολλανδία, Σλοβενία, Λιθουανία) και 14 διεθνείς προορισμοί (Δουβλίνο, Νίκαια, Λιλ, Νάπολη, Μπάρι, Λουξεμβούργο, Άμστερνταμ, Λισαβόνα, Πάλμα ντε Μαγιόρκα, Λουμπλιάνα, Τζέντα, Κρακοβία, Βίλνιους, Σπλιτ),
Από Θεσσαλονίκη τίποτα;
 

taxidiara

Member
Μηνύματα
1.075
Likes
2.491
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
ΓΥΡΟΣ Η.Π.Α.
Σόρρυ κιόλας αλλά κάποιους από αυτούς τους προορισμούς δεν τους εξυπηρετούσε ήδη έστω εποχιακά? Π.χ. Νίκαια. Τι διαφορά υπάρχει τώρα? Θα είναι τακτικά τα δρομολόγια? Π.χ. Λισαβόνα θα πηγαίνει απευθείας? Αν ναι, να πανηγυρίσω κι εγώ βρε παιδιά!

Ένα Δουβλίνο ή μια Κρακοβία δε με χαλάει καθόλου όμως..

Υ.Γ. Εδώ να πω ότι μούρθε συγκοπή όταν είδα το δελτίο τύπου γιατί μόλις έκλεισα για Εδιμβούργο το Μάιο και τα έσκασα στην Easyjet και φοβήθηκα μη τη πάτησα :haha:
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.183
Μηνύματα
883.262
Μέλη
38.893
Νεότερο μέλος
stefanoss

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom