Αυστρία Τσεχική Δημοκρατία Μεταφορά Βιέννη-Πράγα!!!!

eua9

Member
Μηνύματα
85
Likes
12
Μόνο αν είναι το δεύτερο σκέλος του ταξιδιού σου , η επιστροφή δηλαδή...Θα πρέπει να φύγεις από Πράγα και να επιστρέψεις από Βιέννη. Αν η αφετηρία σου είναι όμως η Βιέννη θα πρέπει να κλείσεις με τις αυστριακές ή με λεωφορείο.

ευχαριστώ πολύ.. θα το ψάξω λίγο ακόμα!:xmas_rolleyes:
 

dominique

Member
Μηνύματα
14
Likes
5
Ταξίδι με τρένο Βιέννη-Πράγα!

Θα συμφωνήσω με τον greg_thess. Πριν από ένα μήνα που έκανα τις διαδρομές Βερολίνο-Πράγα και Πράγα- Βιέννη χρησιμοποίησα την STUDENT AGENCY (κιτρινα λεωφορεία).Κόστος μικρότερο του τρένου, τα λεωφορεία τους είναι καινούργια και οι σταθμοί επιβίβασης-αναχώρησης διπλά σε μετρό. Ξέχασα να πω ότι κατά την διάρκεια του ταξιδίου σου προσφέρουν free καφέ ή αναψυκτικό ενώ κάθε θέση έχει ακουστικά για να ακούς από 3 κανάλια μουσικής ή για να ακούς την ταινία που βλέπεις στην TV του λεωφορείου.Η αγορα εισητηριων γινεται ευκολα απο το ιντερνετ και το μονο που εχεις εσυ να κανεις ειναι να εκτυπωσεις την σελιδα επιβεβαιωσης και να την δειξεις στον οδηγο την ωρα που θα ανεβεις στο οχημα.Την συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!:p
Προσπαθώ απίστευτα πολύ να κλείσω εισητήριο με stud.bus agency όμως δυσκολεύομαι στη φάση της πληρωμής. Υποτίθεται ότι μετα το confirmation που λαμβάνεις υπάρχει κάποιο "pay button" που όμως δεν βέπω. Ξέρεις τίποτα πάνω σε αυτό, σχετικά με την πληρωμή ηλεκτρονικά?
 

THALIAL

Member
Μηνύματα
297
Likes
863
Επόμενο Ταξίδι
Σκωτία
Τον Αύγουστο θα πάμε στη Πράγα και λέμε να επισκεφτούμε και τη Βιέννη, με τραίνο ή λεωφορείο. Τα sites που έχω βρει για να κλείσουμε εισητήρια είναι τα www.cd.cz/en/ αν επιλέξουμε τραίνο και http://www.eurolines.com/en/ αν πάμε με πούλμαν. Το κόστος εισητηρίων που έψαξα είναι το ίδιο περίπου γύρω στα 80,00€ τα δύο άτομα πήγαινε - έλα, το τραίνο κάνει 4,5 ώρες και το πούλμαν 4 ώρες περίπου. Έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο, συντομότερο και οικονομικότερο;
 

THALIAL

Member
Μηνύματα
297
Likes
863
Επόμενο Ταξίδι
Σκωτία
katkats τους έριξα μια ματια, θα τα δω αναλυτικότερα το απόγευμα από το σπίτι, ευχαριστώ.
 

alma

Member
Μηνύματα
3.718
Likes
15.051
Καλώς ήρθες στο φόρουμ. Καλύτερα να γράφεις με μικρά γιατί απαγορεύονται τα κεφαλαία.
 

iopa22

Member
Μηνύματα
209
Likes
176
Επόμενο Ταξίδι
Πορτογαλία
Ταξίδι-Όνειρο
Λας Βεγκας-Νορβηγια
.Με τραινο πηγαμε τον Αυγουστο 2014.Χρονος ταξιδιού 4 ωρες και κοστος 76ευρω .Υπεροχη διαδρομή και ανετα. Εμεις το ευχαριστηθήκαμε .Προσεξτε ότι οιΤσεχικοι Σιδηρόδρομοι είναι φθηνότεροι από τους Αυστριακούς .(για περιπτωση επιστροφης σας το λεω να προνοήσετε.) 2 ατομα πηγαινε-ελα .
 
Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.167
Μηνύματα
882.723
Μέλη
38.879
Νεότερο μέλος
fanisfanisfanis

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom