Wizz Air Αναλυτικός Οδηγός Κράτησης για Wizz Air - Βήμα Προς Βήμα

pankot1979

Member
Μηνύματα
77
Likes
65
Επόμενο Ταξίδι
ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ
Ονειρεμένο Ταξίδι
ΠΕΡΟΥ-ΧΙΛΗ
Εμενα η απορια μου είναι η εξης ναι εγω θα εχω το sticker που λες.Αλλα μαζι με εμενα θα είναι και οι υπολοιποι που θα εχουνε αγορασει προτεραιότητα επιβίβασης και άλλες υπηρεσίες. Πως κατοχυρώνεις ότι θα κατσεις σε αυτές τις θεσεις που μαλιστα είναι περιορισμένες.Το λογικο και ευλογο δεν θα ηταν να γραφει αριθμο θεσης όπως γινεται με ryanair .Εάν παρολα αυτά εχει κατσει καποιος εγω δεν μπορω να κανω κατι.
 

greg_thess

Member
Μηνύματα
993
Likes
547
Οι θέσεις είναι 12 αυτές που λες.Αν έχουν εξαντληθεί δεν θα σου δώσει τη δυνατότητα να τις αγοράσεις.Αν υπάρχουν διαθέσιμες θα έχεις το sticker και δεν θα μπορεί να κάτσει άλλος.
 

vmantas

Member
Μηνύματα
6
Likes
2
Καλημέρα! Αντιμετωπίζω πρόβλημα με την κράτηση μου και θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει κανείς άποψη. Την Παρασκευή το βράδυ έκανα κράτηση με χρεωστική κάρτα τράπεζας. Επειδή η κάρτα διαχειρίζεται δύο λογαριασμούς στις δύο πρώτες προσπάθειες μου απέρριψε την κάρτα. Στην τρίτη προσπάθεια μετέφερα το απαιτούμενο ποσό στον βασικό λογαριασμό . Αφού την δέχτηκε μου έδωσε confirmation number και κάτω στη κατάσταση πληρωμής μου έγραφε τις τρεις προσπάθειες, για τις δυο πρώτες με την ένδειξη declined και pending για την τρίτη.
Στο μενού bookings ανέφερε την κράτηση μου και πατώντας να την δω μου έβγαζε την ένδειξη current status: Hold -waiting for payment.
Nα αναφέρω ότι στο μεταξύ δεν μου έχει έρθει κανένα mail.
Αφού περίμενα αρκετή ώρα δεν έγινε κάποια αλλαγή. Την επόμενη μέρα στο profile μου στην wizzair στην ενότητα booking δεν μου βγάζει τίποτα, με τη τράπεζα που μίλησα μου είπαν ότι βλέπουν μόνο τις δυο πρώτες απορρίψεις. Υπάρχει η περίπτωση η κράτηση να ολοκληρωθεί από Δευτέρα? Το ξέρω ότι είναι πολύ ιδιαίτερη περίπτωση αλλά μήπως έχει συμβει κάτι αντίστοιχο σε κάποιον από εδώ μέσα?
 

antonis xenos

Member
Μηνύματα
91
Likes
6
Επόμενο Ταξίδι
WHO KNOWS :)
Ονειρεμένο Ταξίδι
ORLANDO AMERICA
παιδια εχω μια ερωτηση εκανα κραταση με wiss air τελος του μηνα αλλα εκανα μια βλακια...εβαλα την κοπελα μου MR αντι για MRS θα υπαρξει καποιο θεμα στο check in στο αεροδρομιο οταν θα το δουν ετσι λαθος??

παιδια μπορει να απαντησει καποιοσ??
 
Last edited by a moderator:

antonis xenos

Member
Μηνύματα
91
Likes
6
Επόμενο Ταξίδι
WHO KNOWS :)
Ονειρεμένο Ταξίδι
ORLANDO AMERICA
Οκ ευχαριστώ αν κάποιος ξέρει κάτι άλλο ας με ενημερώσει αν μπορεί.
 

rev26

Member
Μηνύματα
195
Likes
119
Γεια σαςθα ήθελα να ρωτησω,έχω κλείσει με την wizz air, εισητήρια αλλά θέλω να αλλάξω την ημερομηνία συγκεκριμένα 2 ημέρες πριν,πως μπορώ να το κάνω εκτός από το τηλεφ κέντρο?στο sait ,υπάρχει τέτοια δυνατότητα?
 

Antoniste

Member
Μηνύματα
14
Likes
1
το τσεκ-ιν πριν ποσες μερες γινεται;;

Η αποσκευη που αγοραζεις "checked-in baggage" πρεπει να εχει συγκεκρι
δωρεάν μπορείς μια μόνο χειραποσκευή, κι μετά μπορείς να "αγοράσεις" όσες αποσκευές θες, μέχρι 32 κιλά η κάθε μία. Δλδ με 30 ευρώ πήγαινε έλα, μπορείς να έχεις μια αποσκευή μέχρι 32 κιλά (δηλαδή σούπερ)

όσο για την prepaid mastercard, νομίζω πως θα πληρώσεις όλο το ποσό, μιας και μόνο η Maestro έχει κάποια έκπτωση

για τις κάρτες, μπορείς και τις 2 να τις εκτυπώσεις στην Θεσσαλονίκη, ή να εκτυπώσεις μόνο για το δρομολόγιο Βουδαπέστη - Θεσσαλονίκη
κάνεις εδώ check in Online Check-in

και είσαι ΟΚ
 

Nikol_muse

Member
Μηνύματα
17
Likes
2
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπέστη
Ονειρεμένο Ταξίδι
Πεκίνο
ειδα οτι ειναι τοπικ για την wizz air κ εχω αυτο το θεμα.. μπορει να βοηθησει καποιος ???
εχω κλεισει πολλα εισιτηρια, αλλα πρωτη φορα κανω λαθος. με wizz air απο θεσσαλονικη για βουδαπεστη εκλεισα 6 εισιτηρια.. απο αυτα τα 2 εχουν στο first name το επιθετο κ στο last name το ονομα. φυσικα ειναι σωστα γραμμενα, οπως τα γραφει στην ταυτοτητα. δλδ αντι πχ για MARIA PAPADOPOULOU εγραψα PAPADOPOULOU MARIA.. θα εχουμε καποιο προβλημα ?? διαβασα πως δεν θα εχουμε, αλλα ειπα να ρωτησω καποιον πιο πεπειραμενο σ αυτο. ευχαριστω κ συγνωμη για την οποια ενοχληση.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.113
Μηνύματα
880.688
Μέλη
38.839
Νεότερο μέλος
mgian

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom