Στήνουν ερωτικές 'παγίδες' στο Airbnb

sezar7

Member
Μηνύματα
748
Likes
606
'Άτακτοι' χρήστες προβληματίζουν τους ιθύνοντες της διαδικτυακής πλατφόρμας Airbnb, μέσω της οποίας ιδιώτες μπορούν να νοικιάσουν το σπίτι τους σε αγνώστους. Καθώς οι αναφορές δεν αφορούν μόνο συνεταιρικές ερωτικές περιπέτειες αλλά και βιασμούς, η εταιρία αναζητά τρόπους ενίσχυσης της ασφάλειας των πελατών της

Η φασαρία ξεκίνησε από τότε που ξεκίνησαν να λειτουργούν κάποιες εφαρμογές για κινητά τηλέφωνα, στις οποίες φιγουράριζαν οι φωτογραφίες οδηγών ταξί ή γενικά ανθρώπων που ήταν διατεθειμένοι να ενοικιάσουν μια θέση στο αυτοκίνητό τους για μια διαδρομή σε κάποιον άγνωστο έναντι αντιτίμου. Πολλοί από αυτούς που ανταποκρίνονταν σε καθημερινή βάση δεν ήταν γιατί ήθελαν να εξυπηρετηθούν και να πληρώσουν χαμηλότερη τιμή αλλά διότι αναζητούσαν περιστασιακό ερωτικό σύντροφο. Έτσι, είχαν μπροστά τους την φωτογραφία και το όνομα πιθανών περιπτώσεων αλλά και τον τρόπο να τον καλέσουν μέχρι την πόρτα τους.


Κάτι τέτοιο έχει αρχίσει να συμβαίνει με διαφορετικές συνθήκες και σε άλλες εφαρμογές και διαδικτυακές υπηρεσίες. Η Airbnb λ.χ μέσα από την οποία ιδιώτες μπορούν να ενοικιάσουν ολόκληρο το σπίτι τους ή τμήμα του σε κάποιον άγνωστο συχνά καταλήγει να γίνεται μια μέθοδος αθώου ή ηθελημένου ψωνιστηριού. Πληθαίνουν οι περιπτώσεις όπου η συναλλαγή δεν είναι μόνο χρηματική και παρότι η εταιρεία δεν ενθαρρύνει καθόλου αυτήν την πτυχή, βρίσκεται μπροστά σε μια πραγματικότητα. Σε ένα ενδιαφέρον άρθρο του το Business Insider κάνει μια αναφορά στο θέμα των ερωτικών συνευρέσεων που προκύπτουν μέσα από τις ενοικιάσεις.

Συνέχεια:

http://news247.gr/eidiseis/weekend-edition/sthnoyn-erwtikes-pagides-sto-airbnb.3792399.html
 
Last edited by a moderator:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.166
Μηνύματα
882.739
Μέλη
38.880
Νεότερο μέλος
Adamamdia

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom