Οι πρώτες μας οικογενειακές καλοκαιρινές διακοπές

Μηνύματα
252
Likes
383
Επόμενο Ταξίδι
καλοκαιρινές διακοπές!!!
Ταξίδι-Όνειρο
Αμερική
Καλησπέρα σας,ηρθε η ώρα να κανονισουμε τις καλοκαιρινές διακοπές μας...Το ευχάριστο είναι οτι πια εχουμε ενα αγοράκι 10 μηνών!Το δυσκολο;;;Ολα τα υπόλοιπα...Θέλουμε ένα μέρος με
  • ωραία θάλασσα που να μην βαθαίνει απότομα
  • που να είναι κοντά στην Αθήνα γιατί δεν θελουμε να απομακρυνθούμε μιας και δεν ξερουμε πως θα αντιδράσει το μωρό σε πολύωρο ταξίδι
  • να έχει δωμάτια που διαθέτουν κουζίνα και ψυγείο.Θα πρέπει να μαγειρευω στο μωρό και σκεφτόμασταν να κάνουμε και λίγο οικονομία τρώγοντας μεσα και εμεις που και που
  • να είναι το δωμάτιο κοντά στην θάλασσα γιατί υπαρχει περιορισμός ώρας σχετικά με το ποτε το παιδί πρέπει να ειναι στην θαλασσα.
  • να εχει πολιτισμό...ένα φαρμακείο, ενα σουπερμάρκετ και τα λοιπά μαγαζιά που χρειάζονται για τις πρώτες ύλες του φαγητου.
  • Να είναι οικονομικό σαν μέρος
  • Να μπορουμε το βράδυ να κάνουμε καμια βολτούλα χωρίς να χρειάζεται να ξενιτευτουμε.
Αν κάτσω να σκεφτώ σίγουρα θα βρω και αλλες προυποθέσεις που εσεις που εχετε πειρα απο παιδιά θα τα έχετε ήδη σκεφτεί.

Η πρώτη μας σκέψη ήταν προς Καλαμάτα,αλλά θέλουμε κάτι πιο κοντά.Η δεύτερη σκέψη μας ήταν Εύβοια.Η βόρεια Εύβοια έχει πολλές στροφές.Οπότε λέγαμε για Ερέτρια!Ξέρω ότι είναι οικογενειακό μέρος και εχει πολλές προυποθέσεις.Με την θάλασσα εχουμε μπερδευτεί λίγο...αλλοι μας τα λένε έτσι ,αλλοι αλλιώς.Εσείς ξέρετε κάτι σχετικό;Για μέσα στην Ερέτρια...γιατί λίγο πιο έξω εχει μονο all inclusive ξενοδοχεία που ναι μέν διαθετουν κουζινα αλλα δεν συμφέρει καθόλου η τιμή αφου θα μαγειρεύω ούτως ή αλλως και δεν ξέρω αν θα μπορεσουμε να ακολουθήσουμε και το πρόγραμμα του ξενοδοχείου.

Είμαι ανοιχτή στις προτάσεις και σε οποιαδήποτε πληροφορία....
 

coco

Member
Μηνύματα
1.301
Likes
2.283
Επόμενο Ταξίδι
ιταλια παλι
Ταξίδι-Όνειρο
ρωσια
Η Καλαματα ειναι πια κατι παραπανω απο 2 ωρες μακρυα και εχει τα παντα.Νομιζω ειναι η καλλιτερη επιλογη.
 
Μηνύματα
252
Likes
383
Επόμενο Ταξίδι
καλοκαιρινές διακοπές!!!
Ταξίδι-Όνειρο
Αμερική
Η Καλαματα ειναι πια κατι παραπανω απο 2 ωρες μακρυα και εχει τα παντα.Νομιζω ειναι η καλλιτερη επιλογη.
Εχεις να μου προτείνεις καποια περιοχή συγκεκριμένα;
 

coco

Member
Μηνύματα
1.301
Likes
2.283
Επόμενο Ταξίδι
ιταλια παλι
Ταξίδι-Όνειρο
ρωσια
Θα ελεγα μεσα στην πολη αν δεν εχετε αυτοκινητο,εννοω βεβαια την Ανατολικη Παραλια της πολης.Αν εχετε ,η περιοχη που θα ελεγα οτι συγκεντρωνει τα παντα ειναι η Μικρη Μαντινεια,5 χιλ απο το κεντρο της πολης,με ενοικιαζομενα ,αρκετα εστιατορια,οτι αλλο χρειαζεσαι σε αποσταση βολης ,επιπλεον καθαρη και ησυχη θαλασσα.Εχει βεβαια αρκετη κινηση οπως σχεδον ολη η παραλιακη.Το μονο ειναι οτι η παραλια εχει απο ψιλο μεχρι πιο χοντρο βοτσαλο και οχι αμμο.Μεσα η θαλασσα εχει αμμο φυσικα.Εχω σπιτι εκει κοντα και γνωριζω καλα τα μερη.Επισης οι τιμες σε φαγητο ειναι ακομα χαμηλες και η ποιοτητα αριστη.Γενικα,οπου και να πατε θα περασετε καλα.
 

Vaya

Member
Μηνύματα
44
Likes
9
Επόμενο Ταξίδι
Άγνωστο
Ταξίδι-Όνειρο
Γαλλική Πολυνησία
Καλησπέρα κι από μένα και καλό καλοκαίρι σε όλους.
Φέτος κι εμείς θέλουμε να κάνουμε την πρώτη μας εξόρμηση σαν οικογένεια με 2 μπόμπιρες που τον Αύγουστο θα είναι 17 μηνών...
Ψάχνουμε να βρούμε δωμάτιο / σπίτι που να έχει τα παρακάτω χαρακτηριστικά:
  • Να είναι ιδανικά πάνω στην παραλία. Έτσι όταν τα παιδιά κοιμούνται εμείς θα μπορούσαμε εναλλάξ να κάνουμε μια βουτιά... και ταυτόχρονα δεν θα χρειάζεται να κουβαλάμε τα πάντα μαζί μας.
  • Να έχει κουζίνα για να μπορώ να μαγειρεύω για τα παιδιά
  • Να είναι κοντά στην Αθήνα (μέχρι 3 ώρες το πολύ)
  • Να είναι σχετικά ήσυχο μέρος καθώς θα πάμε την εβδομάδα πριν τον 15Αύγουστο... αλλά ταυτόχρονα να έχει και τα στοιχειώδη.
Μήπως έχει κανείς καμιά ιδέα για να μας βοηθήσει?
Τίποτα δε ζητάμε το ξέρω.... :):)
 

vasilakis

Member
Μηνύματα
104
Likes
105
Επόμενο Ταξίδι
Μαδριτη
Ταξίδι-Όνειρο
Ταϊλάνδη, Νέα Υόρκη
Αν και δν ειμαι σιγουρη μηπως ψαχνετε αποκλειστικα μερη με προσβαση με αυτοκινητο και οχι καποιο νησι, θα σας προτεινα να σκεφτειτε και την περιπτωση της Κεας (Τζια). Καναμε περυσι εκει διακοπες με ενα αγορακι ενος χρονου ακριβως. Αν μιλαμε για αφετηρια Αθηνα, ειναι πραγματικα διπλα. Κανενα 40λεπτο μεχρι Λαυριο και μια ωριτσα με το καραβι απο εκει. Και πολυ οικονομικα ακτοπλοικα!! Οι παραλιες καταλληλες για μωρακια με αμμο οι περισσοτερες (αν οχι ολες) και σχετικα ζεστες. Και τα δωματια οταν εψαχνα ηταν σχετικα οικονομικα παρολο που πηγαμε τη βδομαδα πριν το 15Αυγουστο. Και τα περισσοτερα ηταν studio με κουζινακι, γιατι κι εμενα με ενδιεφερε να μαγειρευω. Το δικο μας δν το προτεινω γιατι ουτε καλο ηταν, ουτε σε καλο σημειο :(. Για ευκολη προσβαση σε θαλασσα καλυτερα να ψαξετε σε καποια απο τις παραλιες (Οτζιας, Κουνδουρος, Ποισσες). Ειναι μια καλη εναλλακτικη παντως, που εγω την προτιμησα απο τις πολλες ωρες οδικως (ο μικρος δν ειναι πολυ φαν του αυτοκινητου:bleh:). Κατι παρομοιο ψαχνω κ φετος..
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.166
Μηνύματα
882.737
Μέλη
38.880
Νεότερο μέλος
Adamamdia

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom