Ταξίδι μέλιτος

Fenia20

Member
Μηνύματα
16
Likes
2
Θα συμφωνησω με τον thanasi 7 μερες για κουβα ειναι λίγες.
Μπορειτε να πάτε σε τόσα όμορφα μέρη Ευρώπη ,Πορτογαλία
Ισπανια (Ανδαλουσια ,Σεβιλη ) , Γαλλια .

Zina ποτε με το κάλο εχετε στο πρόγραμμα να πάτε γαμήλιο ποιον μήνα?
Η ωρα η καλή !!!!
 

thanos75

Member
Μηνύματα
1.355
Likes
3.395
Επόμενο Ταξίδι
μάλλον Παρίσι
Ονειρεμένο Ταξίδι
Καλιφόρνια-Χαβάη
καλησπέρα σε όλους!ειμαι καινούργιο μέλος και χαίρομαι πολύ γιαυτο! θελουμε με τον άντρα μου να κανονίσουμε ταξίδι μέλιτος και είμαστε μεταξύ δυο προορισμών:Κουβα η Ντουμπάϊ;;;;θα ήθελα τη γνώμη σας!Να τονίσω ότι έχουμε διαθέσιμες μέρες 7 για το ταξίδι..
Γενικά λόγω των σχετικά λίγων ημερών θα έτεινα περισσότερο προς Ντουμπάι. Εξαρτάται όμως και από την εποχή που σκέφτεστε να πάτε. Για παράδειγμα εάν σκέφτεστε να πάτε μεταξύ Μαιου-Σεπτεμβρίου θα σας έλεγα πως το Ντουμπάι είναι μάλλον σχεδόν απαγορευτικό λόγω ζέστης. Εγώ είχα πάει τέλη Μαρτίου και πέρασα πραγματικά υπέροχα. Φίλοι που έκαναν το λάθος να πάνε Αύγουστο (σε συνδυασμό με Μαλδίβες ευτυχώς) μου είπαν πως το τριήμερο που ήταν στο Ντουμπάι, ήταν συνέχεια μέσα στο resort (από το air-condition στην πισίνα και τούμπαλιν) γιατί δεν μπορούσαν στην κυριολεξία να κυκλοφορήσουν με τους 52 βαθμούς που είχε το μεσημέρι. Με άλλα λόγια δεν είδαν σχεδόν τίποτα. Επιπλέον οι 7 ημέρες μόνο για το Ντουμπάι μου ακούγονται κάπως πολλές. Εάν καταλήξετε προς τα εκεί, καλύτερα συνδυάστε το και με Αμπου Ντάμπυ ή -ακόμα καλύτερα- Ομάν (όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω).
 

Avgousta*

Member
Μηνύματα
36
Likes
3
Επόμενο Ταξίδι
Λασίθι
Ονειρεμένο Ταξίδι
Καναδας, Ισλανδια
Δυσκολη αποφαση αυτο το ταξιδι! Θα βαλω κι εγω το λιθαρακι μου να γινει πιο δυσκολη η αποφαση λοιπον
Ριξτε μια ματια στην Playa del Carmen, Mexico! Νομιζω πως σας καλυπτει σε πολλα στανταρ σας.
 

nisiotis

New Member
Μηνύματα
1
Likes
0
Καλησπέρα σε όλη τη παρέα
Είμαι νέο μέλος και θεωρώ ότι θα με βοηθούσαν πολύ οι εμπειρίες σας.
Σαν αρχική σκέψη είναι για 14 μερες Άγιο Δομίνικο
Για το λόγο ότι είμαστε και οι δυο της δραστηριότητας θεν θέλουμε να είμαστε σε μια ξαπλώστρα όλη τη μέρα.
Πιστεύετε ότι θα μπορούσε να συνδυαστεί εύκολα Κουβα- Αγ. Δομίνικο έχοντας σαν αφετηρία Λονδίνο και επιστροφή Ελλάδα?
Επίσης πωσ είναι το κόστος ζωής εκει?
Γνωρίζει κάποιος τις αεροπορικές εταιρίες για τους προορισμους αυτούς και το συνδυασμό τους?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων
 

go2dbeach

Member
Μηνύματα
5.962
Likes
9.344
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ονειρεμένο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Πιστεύετε ότι θα μπορούσε να συνδυαστεί εύκολα Κουβα- Αγ. Δομίνικο..
Πιστεύω ότι μπορούν να συνδυαστούν από την άποψη ότι έχουν αεροπορική σύνδεση (απ΄όσο ξέρω τουλάχιστον),απλά επειδή είναι τεράστια νησιά και με μεγάλες αποστάσεις, είναι πολύ λίγο από μια εβδομάδα στο καθένα. Καλύτερα να ξοδέψεις και τις δύο εβδομάδες σου σε ένα από τα δύο και να το δεις όπως πρέπει παρά να κάνεις τροχάδην πασάλειμμα. Γνώμη μου :)
 

anastasia1204

New Member
Μηνύματα
2
Likes
0
δεν ξερω τι να διαλεξω ο αντρας μου το αφησε πανω μου να επιλεξω εγω για το που θα παμε μετα τον γαμο που ειναι 5 νοεμβριου..ειμαι αναμεσα μαλδιβες και ταυλανδη..δεν θελουμε να κανουμε ζωη και ξενυχτια αλλα να εχει να δουμε και κατι να παρουμε κανα σουβενιρ να φαμε σε ενα εστιατοριο που να αξιζει.
 

Lexuss

Member
Μηνύματα
310
Likes
169
αν θες οχι κατι χαμηλο σε bugdet κοιτας για μαλδιβες, σευχελλες, ταυλανδη.
τωρα αν εχεις την δυνατοτητα κοιτα για νησια μπορα μπορα ή χαβαη!
 

go2dbeach

Member
Μηνύματα
5.962
Likes
9.344
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ονειρεμένο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
..ειμαι αναμεσα μαλδιβες και ταυλανδη..
Νομίζω ότι η απόφαση εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τις μέρες που έχετε στη διάθεσή σας. Αν είναι πάνω από 5-6 είναι πολλές για Μαλδίβες.
 

anastasia1204

New Member
Μηνύματα
2
Likes
0
Νομίζω ότι η απόφαση εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τις μέρες που έχετε στη διάθεσή σας. Αν είναι πάνω από 5-6 είναι πολλές για Μαλδίβες.
Εχουμε μερες λογω της δουλειας του αντρα μου που ειναι καπετανιος οταν ερχεται εχουμε στη διαθεση μας 4-5 μηνες απλα τωρα ειναι και το παιδι και δεν θα ειναι τοσο ανεμελα οπως αλλες χρονιες.. μου το αφησε πανω μου και δεν θελω να τον απογοητευσω γιατι αυτο το ταξιδι το περιμενουμε με πολυ ανυπομονησια και ειναι και τα λεφτα μη χαλασουμε τοσα λεφτα και δεν αξιζει.. ως τον νοεμβρη πιστευω να εχουμε καταληξει για να τα κλεισουμε και νωριτερα ..
 

traveler30

Member
Μηνύματα
24
Likes
118
Καλησπέρα παιδιά,

Παντρευόμαστε τον Οκτώβριο και σκεφτόμαστε να κάνουμε το γαμήλιο ταξίδι μας του χρόνου τον Απρίλιο. Υπολογίζουμε γύρω στις 10 διανυκτερεύσεις και να τα κλείσουμε μόνοι μας.

Μία πρώτη ιδέα είναι Αμερική και πιο συγκεκριμένα κάποιο νησί της Καραϊβικής (έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για Αγ.Δομήνικο) και λίγο Νέα Υόρκη γιατί δεν έχουμε ξαναπάει Αμερική οπότε θεωρώ καλό θα ήταν να τα συνδυάσουμε.
Έχετε να μου προτείνετε κάποιο πλάνο ? πρώτα νεα υόρκη και μετά απο κει Αγ.Δομήνικο? Αλλα μετά θα πρέπει να γυρίσουμε λογικά πάλι νέα υόρκη.
Απο λεφτά πόσα θα μας στοιχίσει ? Υπολογίζω στο περίπου 3000 εισητήρια + ξενοδ. και άλλα ~1000 για να περάσουμε. Είναι λογικά ποσά ?


Thank you Νίκος !
 

_angie_

Member
Μηνύματα
48
Likes
42
Επόμενο Ταξίδι
Πορτογαλία
Ονειρεμένο Ταξίδι
Miami
Νίκο κι εμείς αφού παντρευτήκαμε Οκτώβριο κάναμε το γαμήλιο όχι του χρόνου, αλλά του παραχρόνου τον Μαίο, φέτος δηλαδή (τα καταφέραμε, yes!!!). Εμείς ταξιδέψαμε μόνο Νέα Υόρκη, επίσης για 10 ημέρες, και νομίζω το ποσό που αναφέρεις είναι όντως μικρό.Δεν ξέρω να σου πω για Αγ. Δομήνικο τπτ,δεν έχω ιδέα από τιμές εκεί, αλλά σίγουρα τα πολυταξιδεμένα μέλη θα σου δώσουν πληροφορίες. Εμείς ξοδέψαμε σχεδόν 6.000 με όλα μέσα, εισητήρια και διαμονη πρπ 900 και 2500 αντιστοιχα, και τα υπόλοιπα ψώνια, πάλι ψώνια, φαγητό, θέατρο, μουσεία και δώρα. Αν δεν έχετε σκοπό να ψωνίσετε σίγουρα μπορεί να μειωθεί το budget αισθητά, αλλά γενικά είναι ακριβή πόλη. Το πιο μεγάλο έξοδο ήταν η διαμονή, το οποίο όμως δεν μετανιώσαμε καθόλου, μιας κ μείναμε σουπερ ευχαριστημένοι από το ξενοδοχείο. Τα κλείσαμε όλα μόνοι μας, μέσα στους 2 προηγούμενους μήνες. Ότι άλλο θέλεις ρωτάς..
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.115
Μηνύματα
880.690
Μέλη
38.839
Νεότερο μέλος
mgian

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom