Περί Ποδοσφαίρου...

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

chrisbd

Member
Μηνύματα
2.674
Likes
16.382
ΑΓΓΛΙΑ
Τα παραμύθια ζουν και είναι εδώ... η Λέστερ πρωταθλήτρια και ο "μυρουδιάς" θεός ..
η MAN U κυπελούχος σε μια χρονιά που θέλουν να ξεχάσουν και Μουρίνιο προ των πυλών..

ΙΣΠΑΝΙΑ
2ο συνεχόμενο ντάμπλ για την παραμυθένια Μπαρτσελόνα που μας στεναχωρεί που θα λείπει απο τον τελικό CL..

ΓΕΡΜΑΝΙΑ
μία απο τα ίδια και ο μπακλαβάς Μπάγερν ... νταμπλ και δω

ΓΑΛΛΙΑ

Παρί όπως θα έπρεπε ...με νταμπλ και αυτή ..φεύγει ο Ίμπρα και κλάμα ο Άϊφελ..

ΙΤΑΛΙΑ

Η Γιούβε ντάμπλ ... φανταστείτε πως ξεκίνησε το πρωτάθλημα και τι γκρίνια υπήρχε...

ΕΛΛΑΔΑ

Σιγά μη γράψω για Ελλάδα..


Αγώνας στο Εκουαδόρ έληξε 44-1! 18 γκολ έβαλε ο επιθετικός στη Β΄κατηγορία

με επικά σχόλια απο κάτω ...ξεχωρίζω αυτό "Απλά μπήκε το πρωτο γκολ, ανοιξε η αμυνα τους και ακολούθησαν τα υπόλοιπα 43 σε αντεπιθέσεις. Το σκορ είναι πλασματικό, πιο δικαιο ενα χ" :haha:


πάμε φουλ για EURO χωρίς άγχος αφου δεν συμμετέχουμε
 

chrisbd

Member
Μηνύματα
2.674
Likes
16.382

ώρα CL, ώρα Μαδρίτης στο Μιλάνο .... μεγάλη μέρα για το Ισπανικό ποδόσφαιρο...
ο καλύτερος ας νικήσει...
 

fotast

Member
Μηνύματα
9.335
Likes
14.193
Ο καλύτερος αρκεί να μην είναι η μισητή "βασίλισσα" και ο "κούκλος" της:D
 

thanosth

Member
Μηνύματα
3.356
Likes
6.701
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ονειρεμένο Ταξίδι
Happy Slam, AO
Διακοπές ρεύματος στο Παγκράτι κι αλλού στην Αθηνα? Πολύ γκαντεμια
 

arabickostas

Member
Μηνύματα
461
Likes
1.501
Hala Campeones .!!!! Υ.Γ ήταν απο τις λίγες φορές που λυπήθηκα πραγματικά για τον ηττημένο . Μάλιστα παραδέχομαι οτι αν υπάρχει 1% δικαιοσύνης στο ποδόσφαιρο αυτη τη φορά έγραφε Ατλετικο . Κρίμα για τη μαχητικότητα , το σθένος, την υπομονή κτλ .Επισης αυτη η προπονηταρα ο Σίμεονε ποσό θα ηθελα να έρθει στη Ρεάλ κάποια στιγμή ...
 

chrisbd

Member
Μηνύματα
2.674
Likes
16.382
Πιο νηφάλιοι και με το καφέ δίπλα ας σχολιάσουμε τα χθεσινά..

Δεν είχα ιδιαίτερη προτίμηση άντε ίσως λίγο την Ατλέτικο για δύο λόγους. Ο ένας ήταν που απέκλεισε Μπαρτσελόνα και Μπάγερν, σε μια ποδοσφαιρική χρονιά που γενικά ήταν στα πάνω τους αφού πήραν νταμπλ και οι δύο και που πολλοί όπως και γω τους έβλεπαν στον τελικό...αυτούς λοιπόν τους απέκλεισε και δίκαια.. ο άλλος λόγος είναι ο προ διετίας χαμένος τελικός όπως αυτός προέκυψε, που πιστεύω όλοι θυμόμαστε..

Όμως αν τελικά άξιζε η ΡΕΑΛ με το παιχνίδι της ας το έπαιρνε αυτή, έλεγα, δεν με ένοιαζε και τόσο... εγώ ήθελα να δω καλή μπαλίτσα ...και ναι στο 1ο ημίχρονο υπήρχε καθολική υπεροχή της ΡΕΑΛ οι μέσοι της είχαν πάρει το κέντρο και ήλεγχαν πλήρως το παιχνίδι και προηγήθηκαν και νωρίς στο σκορ... Το γκολ της ΡΕΑΛ όμως κατά την άποψή μου είναι καθαρό οφσάιτ έστω και οριακά... αλλά τέτοια διαιτητικά λάθη γίνονται και θα γίνονται... η Ατλέτικο σκιά του εαυτού της και μόνο μία φάση αν θυμάμαι καλά στο 40' τόσο..
Στο 2ο με την είσοδο του Καράσκο άλλαξε άρδην η εικόνα της Ατλέτικο και του παιχνιδιού ... κερδίζει γρήγορα πέναλτυ που το χάνει όμως ο Γκριεζμάν ... Ο Τσόλο εμψυχώνει τους παίκτες και ξεσηκώνει τους οπαδούς (καλά ο άνθρωπος είναι απο μόνος του μεγάλη ατραξιον με την καλή έννοια που λέει και ο Λάκης) και μέσα σε 15' δημιουργεί 3-4 φάσεις...Η ΡΕΑΛ όμως θα χάσει τα άχαστα με τον Μπενζεμά αρχικά που βρέθηκε, απο την πολύ ωραία μπαλιά του Μόντριτς, μόνος του απο πλάγια και θα στείλει τη μπάλα πάνω στον Όμπλακ και χάνει την ευκαιρία να σκοτώσει τον αντίπαλο (άντε βρε χαμένε που θες να παίξεις και εθνική) . Λίγο μετά νέα μεγάλη διπλή χαμένη ευκαιρία της ΡΕΑΛ να τελειώσει το παιχνίδι και εκεί καπάκι έρχεται η ισοφάριση... Εδώ όλοι πιστέψαμε ότι θα κάνει την ανατροπή και θα σηκώσει κούπα ο Τσόλο .. αλλά δεν... Η παράταση ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα με εμφανέστατη την κούραση εκατέρωθεν και στα πέναλτι κερδίζει η ΡΕΑλ με τελευταίο γκολ του Ρονάλντο που έσκιζε φανέλες στο τέλος και έτρχε σαν παλαβός... "κου@@λες σας έδωσα το κύπελλο", θα γίνει και πρωτοσέλιδο ...ποιο κύπελλο ρε χαμένε που μέχρι εκείνη την ώρα κανεις δεν θυμόταν ότι έπαιζες και συ και ο άλλος ο Τόρρες.. Αυτό μου θύμισε μια παλιά ταινία του Ζαν Πωλ Μπελμοντό όπου έπαιζε διπλό ρόλο, του θηλυπρεπή πράκτορα και του κασκαντερ που τον ντουμπλάριζε όπου έπαιφτε και ξανέπαιφτε απο κάτι απότομες σκάλες, σε στυλ ναού των Μάγια (είμαστε και ταξιδιωτικό φόρουμ μη ξεχνιόμαστε :D ) σε κάτι θάμνους και σηκωνόταν ο "πράκτορας" και έλεγε μια γελοία ατάκα αλλά δεν την πετύχαινε και άντε ο κασκαντερ ξανά να πέφτει μέχρι να πετύχει η σκηνή...

Τέλος πάντων η ιστορία έγραψε η ΡΕΑΛ 11ο τρόπαιο και η βασίλισσα στο θρόνο της... υποκλινόμαστε...:(

Τι μας έμεινε...
Ο Πέπε έδειξε για μια ακόμη φορά πόσο καραγκιόζης και μισητός παίχτης είναι και δικαίως ... οι αντιδράσεις του διαιτητή στα καραγκιζλίκια του ήταν όλα τα λεφτά..
Το παθιασμένο φιλί του Καράσκο με την ισοφάριση που δεν είχε "ποδοσφαιρική" συνέχεια...:)
Μπέιλ, Μόντριτς, Κρόος (τον έβγαλε μάλλον γιατί είχε πρόβλημα), Ράμος για τη ΡΕΑΛ και Γκάμπι, Καράσκο, Χουανφράν για τους Ροχιμπλάνκος ...Ο Ρονάλντο θα έπρεπε να βγεί στο 2ο αλλά είναι σημαία και δεν τον πειράζει κανείς, αμυντικά πάντως βοήθησε και απο την άλλη ο Τόρρες που κέρδισε μεν το πέναλτυ έξυπνα απο τον Πέπε ήταν και η μόνη μεγάλη στιγμή .... περίμενα πολλά περισσότερα..

Ο Ζινταν πήρε και κούπα ως προπονητής και ανέβηκαν κάθετα οι μετοχές του αφού μέσα σε 4 μήνες άλλαξε την εικόνα της ΡΕΑΛ που απο -12 πλησίασε να πάρει και το πρωτάθλημα..
 

dik-7

Member
Μηνύματα
1.527
Likes
2.043
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ονειρεμένο Ταξίδι
Νησια μπορα μπορα
Εκ του αποτελέσματα φάνηκε ότι η Ατλετικο επρεπε να κυνηγήσει την ολική ανατροπή στην κανονική διάρκεια. Στην παραταση τα είχαν φτυσει.
Ένας τελικός που θα ξεχαστεί γρήγορα και ας κρίθηκε στα πέναλτι.
Για τον αχώνευτο και τον καραγκιόζη Πεπε τα σχόλια είναι περιττα.
 

chrisbd

Member
Μηνύματα
2.674
Likes
16.382
Να που καμια φορά το οπαδιλίκι σε κάνει πλούσιο.. (εννοώ τους οπαδούς της Λέστερ που βάλαν 10 λίρες και πήραν 50000 χιλιάδες...)

Τα άλλα για την Ελλάδα δεν τα σχολιάζω θα βγούμε οφ τόπικ

-------------------------------
Εμφανίστηκαν Μπέος και Μητρόπουλος στους "εξυγιαντές" στη συνάντηση στη Θεσσαλονίκη;; :suicide:
 
Last edited:

chrisbd

Member
Μηνύματα
2.674
Likes
16.382
" Ο Θεοδωρίδης αναφέρει στον Σωμαρακάκη πως μίλησε με τον Βαγγέλη, τονίζοντάς του πως επέμενε προκειμένου να πάρει τη θέση άλλου μέλους της κεντρικής επιτροπής διαιτησίας. Μάλιστα ο Σωμαρακάκης έχοντας αρχικά μία άτυπη θέση στην ΚΕΔ, το 2014 έγινε μέλος της και το 2015 αναπληρωτής πρόεδρος.

Ακολουθεί η συνομιλία από τις 3/7/2012, που εντάχθηκε στη δικογραφία της εγκληματικής οργάνωσης του ελληνικού ποδοσφαίρου.

- Τι κάνετε κ. Σάββα;
- Φραγκίσκο είμαι στην Πάρο. Εχθές... θα κλείσουμε αμέσως, αλλά σε πήρα να σου πω κάτι. Εχθές με το Βαγγέλη. Είχα πάει σπίτι του το πρωί και μείναμε πολλές ώρες μαζί. Εσύ θα πας στη θέση του αυτουνού. Του το 'πα εγώ εχθές και μου λέει έγινε. Τελείωσε. Το είπαμε ευθαρσώς δηλαδή θα μπεις μέσα. Στο λέω να το ξέρεις.
- Εντάξει κ. Σάββα. Εντάξει.
- Του απάντησα κάτι και μου λέει... Μα μου. Του λέω είναι και δικό σου παιδί και μου λέει ναι, ναι, ναι, συμφωνώ γιατί μου 'λεγε κάτι αηδίες να δούμε και τέτοια. Λοιπόν, του λέω δεν το συζητάω γι' αυτόνα. Μου λέει εντάξει. Άμα το λες τελείωσε.
- Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ.
- Λοιπόν, άντε. θα τα πούμε. θα τα πούμε.
- Ο,τι θες πάρε με πάντως.
- Ε; Θα σε πάρω, θα σε πάρω.
- Ο,τι θες πάρε με. ευχαριστώ πολύ, ευχαριστώ.
- Γειά σου Φραγκίσκο, γειά σου.
- Να 'σαι καλά, ναι, να 'σαι καλά."

http://www.sdna.gr/podosfairo/super...rakaki-milisa-me-ton-vaggeli-kai-tha-pas-stin

Κάθε ομοιότης με την πραγματικότητα είναι εντελώς λάθος ... η πραγματικότητα είναι πολύ χειρότερη απο όποια φαντασία ...

--------------------------

Σε λίγο ξεκινά το EURO εν μέσω πολλών απειλών, απεργειών, πλημμυρών και μιας γιγαντιαίας προσπάθειας απο πλευράς αστυνομικών αρχών της Γαλλίας να μη συμβεί το παραμικρό... μακάρι ...

το Copa America, στα γήπεδα των ΗΠΑ, είναι ήδη σε εξέλιξη, σήμερα πρωί είχαμε Αργεντινή - Χιλή 2-1 (απουσίαζε ο Μέσι)...
 
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.108
Μηνύματα
880.545
Μέλη
38.837
Νεότερο μέλος
koliswa

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom