Aegean Airlines Νέα κ Πληροφορίες για Aegean

fotast

Member
Μηνύματα
9.374
Likes
14.280
Αν εξαιρέσεις το θέμα του φόρου(πιθανόν να μην γίνεται να είναι δωρεάν για λόγους φορολογικούς ή άλλους) όπως περιγράφεις την κατάσταση,σίγουρα θα έπρεπε να υπάρχει περισσότερο ευελιξία από μέρους τους.
 

paefstra

Member
Μηνύματα
13.021
Likes
40.999
Ρώτησες αν έχει διαθεσιμότητα σε άλλους προορισμούς εξωτερικού εκτός της Βαρκελωνης; Αν κατάλαβα καλά οι όροι μοιάζουν με τα δωρεάν εισιτήρια με μίλια και τότε ο ένας μήνας είναι πολύ αργά, ενώ υπάρχουν προορισμοί που δεν διατίθενται εισιτήρια δωρεάν όλο το χρόνο. Ίσως χρειαζόταν ευελιξία ως προς τον προορισμό.
Το 50ρικο περίπου για φόρους για Ισπανία δε νομίζω ότι ακυρώνει το δώρο, καθώς το εισιτήριο είναι πολύ ακριβότερο.
 
Μηνύματα
14
Likes
26
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη
Ταξίδι-Όνειρο
Ρέικιαβικ και Τόκιο!!!!!!
δεν ηταν τοσο θεμα της Βαρκελωνης…οπουδηποτε να πηγαινα στο εξωτερικο παλι τα ιδια θα μου λεγαν…γιαυτο για Ελλαδα δεν ειχαν θεμα... ok η Βαρκελωνη ειναι ακριβος προορισμος,ειδικα τον Απριλιο,αλλα τη δευτερη φορα,που προσπαθησα να κλεισω εισιτηριο ειχα βρει οσο ποιο φτηνο εισιτηριο γινεται(165 ευρω) και ο φορος ηταν 55 ευρω….δηλαδη το 1/3 του εισιτηριου…ενταξει ο φορος δεν με ενοχλησε και παλι θα πηγαινα…το καταλαβαινω να εχει φορο…

ααα επισης ξεχασα να αναφερω και κατι σημαντικο….δεν θα πηγαινα μονος μου….ειχα σκοπο να παω με ενα φιλο μου,ο οποιος θα πληρωνε κανονικα εισιτηριο…δηλαδη η aegean χαμενη δεν εβγαινε…στην ουσια ηταν σαν να πηγαινα ενα ταξιδι σε μη τουριστικη περιοδος και εφερνα και μαζι μου εναν φιλο μου και ενα νεο πελατη στην aegean...γιαυτο το λογο με εκνευρισε και η απαντηση τους,οτι θα με ειδοποιουσαν 1 βδομαδα πριν…δηλαδη αν ειχε κλεισει ο φιλος μου κανονικα εισιτηριο και μου λεγαν αυτοι τη τελευταια στιγμη πως δεν μπορω να παω,τι θα γινοταν...

τελοσπαντων…θεωρω φαουλ της εταιριας το συγκεκριμενο,αλλα δεν πειραζει…ισως παω με αυτο το <<δωρο>> καπου στην Ελλαδα το Οκτωμβριο αν βρω χρονο...
 

paefstra

Member
Μηνύματα
13.021
Likes
40.999
Μην το κάψεις για Ελλάδα. Ρωτά που έχει δωρεάν εξωτερικό την περίοδο που θες. Ετςι ξεκινάμε. Και αν θες μια ιδέα, διάλεξε Ιταλία που έχει Μιλανο και Ρώμη αρκετά δρομολόγια τη μέρα και θα βρεις διαθεσιμότητα.
 

emouli

Member
Μηνύματα
1.239
Likes
3.531
Ταξίδι-Όνειρο
Καταρράκτες Βικτώρια, ε;
Ξεκίνησε το απ' ευθειας Αθηνα Αμστερνταμ. Δώσε μωρη Aegean, ποσο καιρό το περιμένω, θέλουμε να ξαναπάμε!
Ε, ναι ρε κοπελιά! Τώρα το πήρες χαμπάρι; Μόλις ανακοινώθηκε το δρομολόγιο και με τις πρώτες προσφορές της εταιρίας έκλεισα για Σεπτέμβριο με 117 ευρώ R/T. :cool:
 

fotast

Member
Μηνύματα
9.374
Likes
14.280
H Aegean πέταξε για Πεκίνο με Α320.Μέσω Καζακστάν νομίζω.Εκτάκτως βέβαια λόγω πρωθυπουργικού ταξιδιού και αυξημένης συνοδείας που μάλλον δεν χωρούσε στο κανονικό πρωθυπουργικό((Embraer)........
 

fotast

Member
Μηνύματα
9.374
Likes
14.280
Last edited by a moderator:

Alex0077

Member
Μηνύματα
235
Likes
117
Καλησπέρα. Έχω κλείσει ένα εισιτήριο από Αθήνα με Aegean σε Business Class. Ήθελα να ρωτήσω σχετικά με το lounge στο ΕλΒεν. Αν η πτήση είναι βραδινή μπορώ να πάω και από το μεσημέρι; Επίσης γενικά τι να περιμένω? Αξίζει να καθήσω κάποις ώρες? Έχει μπουφέ και ποτά? Υπάρχει κάποια χρέωση? Το lounge είναι πριν από τον έλεγχο από ότι είδα σωστά?

Και μια τελευταία ερώτηση, χωρίς χρυσή κάρτα miles and bonus με μόνο εισιτήριο business δε μπορώ να έχω πρόσβαση στο αντίστοιχο lounge της lufthansa , έτσι?
 

North66

Member
Μηνύματα
4.303
Likes
5.039
Επόμενο Ταξίδι
Γεωργία
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Δε χρειάζεσαι χρυσή κάρτα. Αν έχεις εισιτήριο business χρησιμοποιήσεις lounge του αεροδρομίου και ας μην είναι της Aegean. Θα σου δώσουν τη σχετική πρόσκληση εισόδου στο lounge στο check-in (αν δε σου δώσουν ζήτα τη).
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.188
Μηνύματα
883.369
Μέλη
38.895
Νεότερο μέλος
tsala

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom