Ταξίδι στη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική

Aristi

New Member
Μηνύματα
2
Likes
3
Τον Ιούλιο θα επισκεφθώ τη Θεσσαλονίκη για διακοπές με το αγόρι μου. Θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιους χώρους διασκέδασης που θα μπορούσαμε να επισκεφθούμε. Προτιμούμε χώρους που να έχουν κίνηση και να επισκέπτονται αρκετοί τον τελευταίο καιρό.

Επίσης, ποιές περιοχές της Θεσσαλονίκης θα ήταν ωραία να επισκεφθούμε.

Τέλος, πώς μπορούμε να πάμε Χαλκιδική από Θεσσαλονίκη και πόσο μακριά είναι;

Θα χαρώ να ακούσω τη γνώμη σας.

Ευχαριστώ!
 

MarianG

New Member
Μηνύματα
2
Likes
3
Γεια σου Αριστι, Ελπίζω να σε πρόλαβα. Όταν λες χώρους διασκέδασης τι εννοείς ?? (φαγητό, ποτό χαλαρό )
Όσο για τις περιοχές να πάτε σίγουρα στα Κάστρα που είναι πολύ όμορφα. Ιδιαίτερα το απόγευμα είτε για καφέ βλέποντας τη θέα είτε για φαί (θα σ πρότεινα το τειχο-τειχο). Μετά Νέα Κρήνη για καφέ ( εμένα μ' αρέσει Mestral).
Για ποτό μην παραλείψετε να πάτε στο Αίγλη που είναι λες και είσαι σε νησί. Τέλος για φαι μ' αρέσει ο κήπος του πασά (έξω, όχι μές στο μαγαζί) αλλά εκεί πρέπει να κλείσεις.
Τέλος η χαλκιδική δεν είναι καθόλου μακρυά . Εμείς πεταγόμαστε συνέχεια έστω και για ημερήσια.
http://www.ktel-chalkidikis.gr/ από εδώ θα βρεις τις τιμές των εισητηρίων
και για να πας στα κτελ θα πάρετε το 45 σιγουρα περισσοτερες πληοροφοριες για δρομολόγια θα βρεις στο : http://oasth.gr/
Ελπίζω να περάσετε τέλεια στη Θεσσαλονίκη !!!
 

Aristi

New Member
Μηνύματα
2
Likes
3
Γεια σου MarianG,

Καταρχήν, ευχαριστώ πολύ για την προθυμία σου και τις προτάσεις. :xalara:

Όταν λες χώρους διασκέδασης τι εννοείς ?? (φαγητό, ποτό χαλαρό )
Ναι, αυτό εννοούσα, λίγο από όλα! Έχω ψάξει λίγο τους χώρους που μου έχεις προτείνει και πραγματικά φαίνονται υπέροχοι!!
Επίσης, ενδιαφερόμαστε να μάθουμε ποια είναι τα καλοκαιρινά clubs που αξίζει να εππισκεφτούμε. Από μουσική ακούμε και ελληνική και ξένη, προτιμούμε το συνδυασμό. :)
Τέλος για φαι μ' αρέσει ο κήπος του πασά (έξω, όχι μές στο μαγαζί) αλλά εκεί πρέπει να κλείσεις.
Έχω ψάξει για τον κήπο του πασά αλλά δεν έχω βρει πολλές πληροφορίες. Μήπως λέγεται το σπίτι του Πασά; o_O

Τέλος η χαλκιδική δεν είναι καθόλου μακρυά . Εμείς πεταγόμαστε συνέχεια έστω και για ημερήσια.
Όσο για τη Χαλκιδική, μάλλον 1-2 μέρες θα την επισκεφτούμε, αλλά ακόμα δεν έχουμε αποφασίσει σε ποιο πόδι. Μας αρέσει και η διασκέδαση και τα όμορφα τοπία. Από ότι ακούσαμε, για διασκέδαση πας στο πρώτο πόδι ενώ λένε πως είναι πολύ όμορφες οι παραλίες στο δεύτερο πόδι.
Παρατηρήσαμε ότι έχει πάρα πολλές παραλίες που κάνει την επιλογή μας ακόμα πιο δύσκολη!
Ίσως να έχεις κάποιες προτάσεις και για αυτό.. :icon_redface:

Υστερόγραφο :
Πώς γίνεται η μετάβαση από μια παραλία σε άλλη αν δεν έχεις αυτοκινήτο; Για παραδειγμα, είμαι στη Σάρτη και θέλω να πάς στο Πόρτο Καρράς. Είναι εύκολο; :shock:

Σε ευχαριστώ πολύ! :cool:
 

MarianG

New Member
Μηνύματα
2
Likes
3
Καλημέρα Αρίστι !!! Σιγά δεν κάνω τίποτα (άσε που με βοηθάς κι εμένα, μαζί σου έμαθα και εγώ τι παίζει, επειδή με την εξεταστική το είχα χασε :icon_redface: )
Αρχικά για τα clubs, έχω να σ πω ότι δυστυχώς η Θεσσαλονίκη αδειάζει το καλοκαίρι και τα καλοκαιρινά clubs μαζί και ο κόσμος πανε Καλιθέα Χαλκιδικής. Είναι πολύ ωραία εμείς και για ημερήσια πεταγόμαστε,απλώς υπάρχει το θέμα της μετακίνησης και πως θέλετε να οργανώσετε εσείς το ταξίδι σας. Πέρα από αυτό αφού θα είστε εδώ εγώ θα σας πρότεινα να πάτε σε ταράτσα (γίναμε και εμείς Αθήνα :bleh: ) π.χ. Vanilla Sky, Manhattan υπάρχει και το fragile και το Ουρανία αλλά εμένα μ αρέσουν τα πρώτα δυο που έχει πολύ κοσμο !! Μέτα μπορείτε να πάτε και στο Αυλή ( https://www.facebook.com/AvliBarGastroteq ) φέτος άλλαξε ιδιοκτήτη και δεν έχω πάει αλλα πέρσι ήταν πολύ ωραίο και χορεύεις κιόλας. Τέλος υπάρχει και η βαλαωρίτου που θα σας πρότεινα να περάσετε και να τη δείτε.

Έχω ψάξει για τον κήπο του πασά αλλά δεν έχω βρει πολλές πληροφορίες. Μήπως λέγεται το σπίτι του Πασά;
Ναι ναι δίκιο έχεις μπερδευτηκα χαχαχαχ :innocent:

Τέλος για τη χαλκιδική διάβασε γενικά και τι λένε στα άλλα φόρουμ, σίγουρα θα σ βοηθήσει. Προσωπικά αφού θέλετε και διασκέδαση θα σας έλεγα πρώτο πόδι. Όσον αφορά παραλιές σίγουρα το Ποσείδι στο 1ο πόδι είναι πολύ πολύ ωραία :) για το 2ο πόδι δεν ξέρω πήγαιαν όταν ήμουν πιο μικρή... Όσο για τη μετακίνηση θέλει καλη οργάνωση. Πολύ καλήηηη !!! Αφού οι επιλογές σας είναι ταξί (άμα βρείτε και είναι λίγο ακριβούτσικο) ή κτελ !!

Αυτά νομίζω !! Άντε έφτασε σχεδόν και ο Ιούλιος να περάσετε τέλειαα και ότι άλλο θες, είμαι εδώ :)
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.113
Μηνύματα
880.780
Μέλη
38.839
Νεότερο μέλος
mgian

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom