Περί Ποδοσφαίρου...

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
M

member 18228

Guest
Υπομονη να βγει το επομενο non paper για να ξερουν τι θα σας απαντησουν
 
Μηνύματα
1.990
Likes
6.322
Και όμως μερικοί φίλοι μας εδώ τα πιστεύουν αυτά,ότι κέρδισαν τίτλους με τεχνογνωσία(που δεν την έχει κανείς άλλος....) και επενδύσεις.....
Εγώ προσωπικά την έχω καταθέσει την άποψή μου, με μεγάλη χαρά να ανεβάσω ξανά τα σχετικά αν θέλετε. Απλά το σημειώνω γιατί δεν είδα κάποια απάντηση που να με αφορά, οπότε δεν έχω και τίποτα άλλο να πω ;)
 

dik-7

Member
Μηνύματα
1.527
Likes
2.038
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ονειρεμένο Ταξίδι
Νησια μπορα μπορα
Το θέμα είναι ότι οι ανταγωνιστές αντί να προσπαθήσουν να πλησιάσουν τον Ολυμπιακό αγωνιστικά προσπαθούν να κατεβάσουν τον Ολυμπιακό στο δικό τους χαμηλό αγωνιστικο επίπεδο.
Τα υπόλοιπα τα έχουμε πει χιλιάδες φορές οπότε οποιός έχει την μύγα να την αφήσει κάτω.
 

fotast

Member
Μηνύματα
9.327
Likes
14.173
Αυτό με την μύγα λειτουργεί και αντίστροφα,πχ κάποιοι νομίζουν ότι έφτιαξαν με καθαρούς τρόπους ομάδα υψηλού ανταγωνισμού που προσπαθούν οι άλλοι να την χαμηλώσουν επειδή δεν έχουν την τεχνογνωσία να φτιάξουν παρόμοια.Εντάξει αφήστε την μύγα κάτω..
Τυχεροί ΄Αγγλοι,και Brexit και τεχνογνωσία θα πάρετε σε λίγο πως φτιάχνονται αγωνιστικές ομάδες.Θα πάει και ο αντιπρόεδρος μαζί;Και αυτός για "τεχνογνωσία" δεν μιλούσε στα τηλέφωνα;
 
Μηνύματα
1.990
Likes
6.322
Φφφφ.... Ακόμη μια φορά, απευθύνεστε σε λάθος κοινό, αγαπητοί φίλοι.. Από όσα έχω διαβάσει, οι γαύροι του φόρουμ δεν είναι το κοινό που θα έπρεπε να τα λέτε αυτά. Να συντονιστείτε με τους υπαλλήλους της 7, να τους πείτε όσα θέλετε. Εδώ, σας έχω πει και ξαναπεί ότι όσο ο αθλητισμός είναι επαγγελματικός, με ξέπλυμα χρήματος λίγο ή πολύ, με βία λίγη ή πολλή ανάλογα τις ανάγκες για να ξεθυμάνει η κοινωνική οργή, με πολλούς ή λίγους μπράβους ανάλογα το άθλημα, με οτιδήποτε άλλο κακό γουστάρετε, ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΒΡΩΜΟΨΑΡΟ ΘΑ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ. Αν επιθυμούμε κάτι "καθαρό" και "άγιο", στην άλλη ζωή ;) Κι αν κάποιοι, όπως αρκετοί εδώ μέσα, χαλιούνται, νιώθουν ότι "τους αδικούν", βάζοντας μέσα τον εαυτό τους ενώ αφορά ανώνυμες εταιρείες, και προσπαθούν να "βελτιώσουν" το αγαπημένο τους άθλημα όπως αυτοί νομίζουν, λυπάμαι χάσατε. Μπορεί σε κάμποσα χρονάκια να είστε καβάλα στο άλογο, ο "δικός σας" πρόεδρας να έχει συνουσιάσει τον άλλο, και η ζωή συνεχίζεται όσο αυτοί μετράνε λεφτά και μπίζνες κι εμείς το συζητάμε. Εμένα που με χαλάει το ΜΜΑ, απλά το έκοψα, το γύρισα στο κρίκετ :)
 

chrisbd

Member
Μηνύματα
2.673
Likes
16.376


Το παρακάνατε και σεις... πως κάνετε έτσι.. δεν είναι μόνο οι ελληνάρες τελικά..

Τόπαμε υπάρχει κατάρα... πέρα απο τους 8 κομμάτι δύσκολο...

Την Ουαλλία την έχεις τόσο ψηλά ;; ας την δούμε πρώτα στους 16 και βλέπουμε μετά... ένας Bale μπορεί;;
Αυτός ο Bale μπορεί ... και δείχνει το δρόμο σε κάτι Ρονάλντο και Μέσι...


Θάθελα να περάσει η Ιταλία (θα έχει πολύ γέλιο αν ξαναποκλείσει τους Γερμανούς)...
 
Last edited:

panpan

Member
Μηνύματα
6.861
Likes
26.605
Έγραφαν οι κίτρινες εφημερίδες,θα πάρουμε τον Βέλλιο,ο Βέλλιος πήγε
Νότιγχαμ.Είχε έρθει ο προπονητής Μοντανιέ για να κλείσει στην ΑΕΚ,πήγε τελικά
στην Νότιγχαμ.Ήθελε ο Κετσπάγια τον Λαίφη,τον πήρε ο χοντρός.
Κάποιος κάνει πλάκα στον 'τίγρη'.
 
D

Delmem9770

Guest
Το σκάνδαλο των σκανδάλων με την «ΠΑΡΑ ΕΝΑ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ»!

Βόμβα μεγατόνων έσκασε, κατά τη συζήτηση στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για τα δάνεια των ΜΜΕ και των κομμάτων, με πρωταγωνιστές τον εκδότη της εφημερίδας «Παραπολιτικά» Γιάννη Κουρτάκη και τον εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη.

Η υπόθεση (την είχε αποκαλύψει η«δημοκρατία» στις 2 Νοεμβρίου του 2015) αφορά τον δανεισμό το 2014 από την Εθνική Τράπεζα της εταιρίας ΠΑΡΑ ΕΝΑ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ για την αγορά του ραδιοφωνικού σταθμού Παραπολιτικά FM. Οπως έγινε γνωστό από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ (και μέλος της Επιτροπής) Νεκτάριο Σαντορινιό, η τράπεζα -υπό τις ευλογίες προφανώς του τότε διοικητή κ. Τουρκολιά- δέχθηκε ως εγγύηση διαφημιστικές δαπάνες που θα κατέβαλλε η ίδια προς την ΠΑΡΑ ΕΝΑ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (έχει την εφημερίδα «Παραπολιτικά» και το ραδιόφωνο Παραπολιτικά FM). Δηλαδή, ουσιαστικά πρόκειται για πρωτοφανές στα χρονικά δάνειο, το οποίο χορηγεί η Εθνική Τράπεζα σε όμιλο media αλλά ταυτόχρονα αποπληρώνει η ίδια (!) μέσω διαφημιστικών καταχωρίσεων!

«Η τράπεζα εμφανίζεται να δέχεται ως εγγύηση διαφημιστική δαπάνη που πληρώνεται από τις ανακεφαλαιοποιήσεις των τραπεζών και τον ελληνικό λαό;» ρώτησε ο κ. Σαντορινιός, με τον νυν διευθύνοντα σύμβουλο της Εθνικής Λεωνίδα Φραγκιαδάκη, σε εμφανώς δύσκολη θέση, να απαντά «έχουμε ελεγχθεί», επιβεβαιώνοντας όμως ότι «έτσι έγιναν τα πράγματα».

Τα πραγματικά περιστατικά, σύμφωνα με τον Ν. Σαντορινιό, έχουν ως εξής: Στις 17/2/2014 η Εθνική Τράπεζα χρηματοδότησε την ΠΑΡΑ ΕΝΑ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ με το ποσό των 800.000 ευρώ εφάπαξ, προκειμένου να προβεί στην αγορά του ραδιοφωνικού σταθμού 90,1. Ως ενέχυρο -κατά τον βουλευτή- προσφέρθηκε ποσό 1.266.000 δολαρίων από μία εταιρία offshore, η οποία «φαίνεται να είναι ιδιοκτησίας κάποιου κ. Μαρινάκη».

Αποδέσμευση εγγύησης

Ομως η ιστορία δεν τελειώνει εδώ, αφού τρεις μέρες πριν από τις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015 η Εθνική Τράπεζα αποδέσμευσε την εγγύηση και δέχθηκε άλλες εγγυήσεις που θα προέρχονταν από εκχώρηση μέρους εσόδων της κυκλοφορίας της εφημερίδας «Παραπολιτικά».

«Στις 31/12/2014, την ημέρα της διάλυσης της Βουλής και εν όψει των εκλογών του Γενάρη, οι αρμόδιοι της Εθνικής Τράπεζας, κατόπιν αιτήματος, με προφορικές εγκρίσεις και στη συνέχεια, στις 22/1/2015, τρεις μέρες πριν από τις εκλογές, με επικύρωση αυτών αποδέσμευσαν το ενέχυρο της κατάθεσης και αντί αυτής δέχθηκαν εγγύηση της ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Α.Ε. του μετόχου των δύο εταιριών κ. Κουρτάκη και μη γεγενημένες μελλοντικές απαιτήσεις που θα προέρχονται από εκχώρηση μέρους εσόδων που θα προέρχονται από την κυκλοφορία της εφημερίδας “Παραπολιτικά”» τόνισε ο κ. Σαντορινιός.

Τέλος, έτερος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ο Σπύρος Λάππας, αποκάλυψε ότι υπάρχει ποινική δικογραφία για τον ραδιοσταθμό και τον όμιλο ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, που βρίσκεται στο στάδιο της προανάκρισης.

http://www.dimokratianews.gr/content/64044/skandalo-ton-skandalon-me-tin-para-ena-monoprosopi-epe
 

Attachments

arabickostas

Member
Μηνύματα
455
Likes
1.492
Ο Σάντος έφτασε ημιτελικό χωρίς νίκη ακόμα....Και ο Κριστιανος οπως πάνε τα πράγματα θα σηκώσει μέσα σε 2 μήνες και δεύτερο Ευρωπαικό... :haha::haha::haha::haha:
 

dik-7

Member
Μηνύματα
1.527
Likes
2.038
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ονειρεμένο Ταξίδι
Νησια μπορα μπορα
Τελειωσε ενα από τα πιο βαρετα euro.
Μεγάλη νικη των Πορτογάλων.
ΜVP O Φερνάντο Σάντος Μπράβο του.
Εντός χώρου ο Ρουις Πατρισιο

ΥΓ. 1 Πολύ κλάμα ο αχώνευτος
ΥΓ.2 Ρανιέρι σήκωσε PL o Σάντος euro. Ετσι οπως πάει ο Σκίμπε θα φύγει αποτυχημένος και θα πάρει το champions league
 

KIKI

Member
Μηνύματα
2.693
Likes
6.667
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ονειρεμένο Ταξίδι
Αφρική Ναμιμπια
Να είναι σουπα το φετεινο και να ακους τον εκφωνητή να λεει πριν λίγο (που τους βρίσκει η ΕΤ και εγω τους πληρωνω ; )
"και τωρα βλέπουμε τον Πέπε να ξερνάει "
και "ο Κριστιάνο Ο κορυφαιος παικτης όλων των εποχων "
Ευτυχως που δεν καταλαβαινει ελληνικά ο Ντιέγκο .....
 
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.073
Μηνύματα
879.669
Μέλη
38.806
Νεότερο μέλος
xeniagousia

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom