Σίφνος Σίφνος

nicpag

Member
Μηνύματα
81
Likes
76
Ταξίδι-Όνειρο
Ισλανδία
Καλησπέρα σε όλην την παρέα.
18-22 Αυγούστου θα πάμε με την κοπέλα μου στη Σίφνο και λέμε να μείνουμε στις Καμάρες.
Ξέρει κανείς αν υπάρχουν καραβάκια που να πραγματοποιούν ημερίσιες εκδρομές από τις Καμάρες για απομονωμένες παραλίες του νησιού;

Ευχαριστώ :)
 

thanos75

Member
Μηνύματα
1.364
Likes
3.406
Επόμενο Ταξίδι
μάλλον Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Καλιφόρνια-Χαβάη
Για να είμαι ειλικρινής το 2013 που ήμουν στο νησι δεν θυμάμαι να είδα κάτι τέτοιο. Εξάλλου όλες οι παραλίες του νησιού συνδέονται άνετα με το κτελ. Με άλλα λόγια το νησί δεν έχει ίσως παραλίες που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως απομονωμένες. Με μόνη ίσως εξαίρεση τα Βρουλιδια. Είναι μια απίστευτη παραλία στην οποία πηγαίνεις από χωματόδρομο, ακολουθώντας το δρόμο προς χερρόνησο στα βόρεια του νησιού. Να περάσεις υπέροχα στο πραγματικά πανέμορφο αυτό νησί
 

Vaggelis_pe

New Member
Μηνύματα
1
Likes
0
Χαιρετάω όλα τα παιδιά καινούριο μέλος είμαι και ζητάω τα φώτα σας. Αρχές Αυγούστου θα επισκεφτώ την Σίφνο μαζί με την κοπέλα μου, από σαιτ που έψαξα πληροφορίες είδα ότι υπάρχει κέντρο κατάδυσης όπου μπορούμε να κάνουμε και εμείς αλλά είδα επίσης και μαγαζί ενοικίασης σκαφών χωρίς δίπλωμα ....υπάρχει κάποιος που να έχει δοκιμάσει κάτι από αυτά τα δύο να μου πει μια γνώμη..! Ευχαριστώ προκαταβολικα!! :)
 

Tsegis

Member
Μηνύματα
20
Likes
67
Μιας και οι φετινές διακοπές κλειδώσαν επιτέλους για Σίφνο, γνωρίζει κανείς αν υπάρχει η δυνατότητα εκδρομής σε κάποιο από τα κοντινά νησιά για μονοήμερη (οι εντός νησιού παραλίες θα τιμηθούν μία προς μία)???
 

djeleni

Member
Μηνύματα
162
Likes
233
Ταξίδι-Όνειρο
Ισλανδία, Αίγυπτος
Μιας και οι φετινές διακοπές κλειδώσαν επιτέλους για Σίφνο, γνωρίζει κανείς αν υπάρχει η δυνατότητα εκδρομής σε κάποιο από τα κοντινά νησιά για μονοήμερη (οι εντός νησιού παραλίες θα τιμηθούν μία προς μία)???
Πέρσι που επισκέφθηκα τη Σίφνο δεν είδα να γίνονται μονοήμερες εκδρομές με καραβάκια προς άλλα, γειτονικά νησιά... Ίσως θα μπορούσατε να πάρετε το πρωί κάποιο ταχύπλοο για Σέριφο και να γυρίσετε με κάποιο άλλο το βράδυ. Είναι μικρή η απόσταση μεταξύ Σίφνου-Σέριφου.
 

redonto

Member
Μηνύματα
36
Likes
9
Έχοντας μόλις επιστρέψει από Σίφνο, ας γράψω κι εγώ δύο λόγια…
Διαμονή

Στην Απολλωνία. Αρκετά οικονομική διαμονή: 40 ευρώ το βράδυ, σε αξιοπρεπέστατο δωμάτιο, πεντακάθαρο, με όλα όσα χρειάζονται.

Επιλογές για διαμονή πάμπολλες, ανάλογα και με τα βαλάντια: στα παραλιακά μέρη (Πλατύ Γιαλό, Φάρο, Βαθύ), οι τιμές ήταν ελαφρώς πιο ανεβασμένες. Δωμάτιο ήταν εύκολο να βρεις ακόμα κι αν δεν είχες κλείσει, αφού το νησί δεν είχε κόσμο. Όπως μας είπαν και οι ντόπιοι, πολύ λιγότερος κόσμος σε σχέση με πέρσι, ήλπιζαν ο Αύγουστος να τους αποζημιώσει…

Παραλίες

Συμπαθητικές, αλλά δεν ξετρελάθηκα κιόλας. Άμμος στις περισσότερες, αλλά και πέτρες σε κάποιες από αυτές. Επισκέφτηκα αρκετές εξ αυτών (Αποκοφτό, Σαούρες, Γλυφό, Βρουλίδια αλλά και σε Καμάρες, Βαθύ, Πλατύ Γιαλό, Χερρόνησο) και σε καμία δεν χρειάστηκα ομπρέλα, αφού τα αλμυρίκια αφθονούν στο νησί!

Αν έπρεπε να διαλέξω κάποια, θα έλεγα Σαούρες: το κάτι διαφορετικό, μόνο πέτρες, ελάχιστος κόσμος, αν και βρίσκεται ακριβώς δίπλα από την Παναγία την Χρυσοπηγή και την παραλία Αποκοφτό.

Τιμή ξαπλώστρας σε Καμάρες και Βαθύ: 4 ευρώ

Φαγητό

Δεν συγκινήθηκα ιδιαίτερα για να πω την αλήθεια, εκτός από 1-2 περιπτώσεις. Δοκίμασα όλα τα παραδοσιακά φαγητά, αλλά εκτός της καπαροσαλάτας (ιδιαίτερη γεύση, ή θα σου αρέσει ή θα την σιχαθείς) και της ρεβυθάδας, τα υπόλοιπα με άφησαν αδιάφορο (το μαγαζί που επέλεξα να δοκιμάσω το μαστέλο, με απογοήτευσε. Ακόμα και οι ντόπιοι μου είπαν ότι το συγκεκριμένο μαγαζί έφτιαχνε εξαιρετικά το συγκεκριμένο πιάτο, αλλά τα τελευταία χρόνια το χάλασε πάρα πολύ).

Τιμές σε φαγητό, αρκετά τσιμπημένες, ακόμα και με πολύ «απλά» πιάτα (καλαμαράκι, χταπόδι), στα παραλιακά μέρη.

Έφαγα σε αρκετά μαγαζιά, από ταβερνάκια, μέχρι και σε ζαχαροπλαστεία :p Ότι πληροφορίες θέλετε, εδώ είμαι!

Ποτό

Μετρημένα τα μαγαζιά στην Απολλωνία, υπάρχουν και 2-3 εκτός του «στενού». Τιμή κοκτέιλ, σταθερή σε όλα: 10 ευρώ.

Ψώνια

Εδώ τα πράγματα είναι εκτός λογικής. Τραγικά υψηλές οι τιμές, ειδικά σε 2 μαγαζιά που επέλεξα να αγοράσω κάποια πράγματα για το σπίτι μου. Κάποια έκπτωση ή κάποιο δώρο, ακόμα και όταν οι αγορές μας έπιασαν τριψήφιο νούμερο, ούτε γι’ αστείο.

Τα αρνητικά

Ο αέρας απλά. Ξέραμε ότι θα έχει αέρα, αλλά αυτό το πράγμα ξεπερνούσε κάθε όριο. Οι Σιφνιοί απορούσαν και οι ίδιοι με την δύναμη του αέρα, αλλά και με την διάρκειά του (μία εβδομάδα στη Σίφνο, ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΟΥΤΕ ΛΕΠΤΟ ΝΑ ΦΥΣΑΕΙ. Μόνο τις δύο τελευταίες μέρες μειώθηκε ελαφρώς και ζέστανε και κάπως η θάλασσα, γιατί τις πρώτες μέρες, δράμα). Ειδικά στην παραλία…αμμοβολή κανονική! :p

Οι τιμές (είτε σε φαγητό, είτε σε ψώνια). Σε Βιέννη και Βουδαπέστη δεν ξόδεψα τόσα χρήματα…

Τα θετικά

Η ευγένεια των ντόπιων. Ότι κι αν χρειάστηκα, πάντα έβρισκα βοήθεια (αν και μερικές φορές δυσκολευόμουν, γιατί η προφορά τους είναι…περίεργη :p).

Οι αποστάσεις. Μηδενικές. Σε ελάχιστα λεπτά βρισκόσουν από την μία πλευρά του νησιού στην άλλη.

Αρκετά καλό οδικό δίκτυο. Αν και με αρκετές στροφές, θέλει λίγο προσοχή.

Οι λάτρεις του περπατήματος, θα το αγαπήσουν το νησί. Μονοπάτια για κάθε μέρος.

Οι συγκοινωνίες. Λεωφορεία πάνε κι έρχονται σε όλα τα μέρη του νησιού, όλες τις ώρες. Πολύ καλή λύση για κάποιον που δεν έχει δικό του μεταφορικό μέσο.

Ενδείκνυται για ζευγάρια. Γεμάτο το νησί. Παντός ηλικίας, παντός εθνικότητας, παντός είδους…

Αυτά για αρχή. Για οποιαδήποτε πληροφορία είμαι στην διάθεσή σας!

Υ.Γ.1 Την περίοδο που πήγα, συνέπεσε η γιορτή του Προφήτη Ηλία (του Αψηλού, έχει δύο το νησί). Επισκέφτηκα την εκκλησία την παραμονή και πραγματικά άξιζε τον κόπο. Μπορεί να είναι κουραστικό να ανέβεις στην εκκλησία (είναι στο ψηλότερο βουνό του νησιού, με 700 μέτρα σχεδόν υψόμετρο και πας μόνο με τα πόδια: 3,5 χιλιόμετρα, σχεδόν 1 ½ ώρα), αλλά η λειτουργία, η εκκλησία, η θέα σε όλο το νησί αλλά και τα γειτονικά νησιά, το τραπέζι μετά, σε αποζημιώνουν. Απλά να έχετε φακό και ζακέτα στην επιστροφή. Εγώ δεν είχα φακό, αλλά ευτυχώς είχε φεγγάρι. :p

Δοκιμάστε να πάτε σε ένα πανηγύρι τους, θα περάσετε υπέροχα!

Υ.Γ.2 Δεν ξέχασα να αναφέρω ονόματα από μπαράκια, εστιατόρια κ.τ.λ. που επισκέφτηκα, ηθελημένα τα παρέλειψα. Για οποιοδήποτε μαγαζί θέλετε να ρωτήσετε ή αν θέλετε κάποια πρόταση, εδώ είμαι.
Καλησπέρα Πάνο και ευχαριστούμε πολύ για τις πληροφορίες σου. Επειδή αποφάσισα τελικά να πάω Σίφνο τέλος Αυγούστου και ψάχνω να βρω κάτι στην Απολλώνια για να μείνω, μπορείς να μου δώσεις πληροφορίες για το δωμάτιο που έμεινες, κανένα τηλέφωνο επικοινωνίας δλδ. Και γω από Βόρεια Ελλάδα ξεκινάω και δεν θα πάρω αυτοκίνητο, οπότε λέω να μείνω Απολλώνια για ευκολότερη πρόσβαση σε λεωφορεία και για καμιά έξοδο το βράδυ.

Έχοντας επιστρέψει πρόσφατα από το νησί του Απόλλωνα θα ήθελα να αναφέρω κάποιες σημαντικές πληροφορίες:
1. Συγκοινωνίες: Δεν υπάρχει έκπτωση σε φοιτητές και ανέργους. Μόνο στους πολύτεκνους.
Τιμή για όλες σχεδόν τις διαδρομές: 1,80. 2,30 για Καμάρες προς Βαθύ και αντίστροφα. Πολλά χρήματα για διαδρομές πολύ λίγων λεπτών (Απολλωνία - Κάστρο, Απολλωνία - Καμάρες). Αν είστε μεγάλη παρέα, συμφέρει να νοικιάσετε αυτοκίνητο, θεωρώ. Η τιμή των ενοικιαζομένων αυτοκινήτων εξαρτάται από την περίοδο επίσκεψης στο νησί. Π.χ. αρχές Αυγούστου είχε 50 ευρω την ημέρα συν τη βενζίνη.
Δυστυχώς δεν υπάρχει πρόσβαση με κτελ στα Βρουλίδια, ούτε σε αφήνει το κτελ κάπου κοντά για να κατεβείς με τα πόδια στην παραλία.
Τέλος, υπάρχει μικρή καθυστέρηση στην περαίωση τον δρομολογίων.

2. Στενό Απολλωνίας: Οι τιμές φαγητού είναι ελάχιστα χαμηλότερες από αυτές στη χώρα της Μυκόνου. Ενδεικτικά, 6,5 ευρώ η χωριάτικη σαλάτα, 10 ευρώ η χοιρινή μπριζόλα. Επίσης, οι μερίδες μου φάνηκαν μικρές. Οι τιμές ποτού είναι λίγο τσιμπημένες (λ.χ. κρασί 6 ευρώ, βότκα 8 ευρώ, κοκτέιλ 10 ευρώ).
Πήγαμε την πρώτη μέρα το μεσημέρι για φαγητό και πολλά μαγαζιά ήταν κλειστά κι όσα ήταν ανοιχτά είχαν περιορισμένες επιλογές φαγητού. Ο μαγαζάτορας μας είπε ότι στο στενό μαζεύεται κόσμος από τις 8 μ.μ. και μετά, εξού και το γιατί συμβαίνει αυτό. Στις 3μιση το βράδυ κλείνουν τα μαγαζιά που παίζουν μουσική και το πάρτυ συνεχίζεται στα κλαμπ (Grado, Xodos) εκτός του στενού, στο δρόμο προς Καταβατή.
Στο στενό θα βρείτε τα πάντα: καφετέριες, μπαρ, ζαχαροπλαστεία, ταβέρνες, εστιατόρια, καφενεία, μαγαζιά με ρούχα, κοσμήματα, αναμνηστικά. View attachment 127542
Θα πρότεινα: λουκουμάδες στο "τρεις ξανθοί άγγελοι", ρακόμελα και μανούρα στον Δρακάκη, μερίδα γύρο στο "η γωνιά του Μιχά", καφέ στο Μπότζι.
Κοκτέιλ στο Kavos sunrise στο Κάστρο με υπέροχη θέα (τιμή: 5 ευρώ).

3. Παραλίες: Είχα ακούσει ότι οι παραλίες της Σίφνου δεν αξίζουν. Το διαψεύδω. Το νησί διαθέτει όμορφες και καθαρές παραλίες -> Βαθύ, Γλυφό, Πλατύς Γιαλός, Χρυσοπηγή. (Αναφέρομαι μόνο σε αυτές, διότι αυτές επισκέφθηκα). Στις τρεις πρώτες έχει πετρες σε κάποια μόνο σημεία, οπότε αποφεύγεις τα σημεία αυτά. Η τελευταία ενδείκνυται για βουτιές. Μπορείτε επίσης να ξαπλώσετε στα βράχια για ηλιοθεραπεία.
Το φαγητό στις παραλίες κοστίζει λιγότερο. Θα πρότεινα το "Στέκι" στον Πλατύ Γιαλό.

4. Γλυκά: Η Σίφνος έχει πολλά παραδοσιακά γλυκά -> αμυγδαλωτά σε διάφορες εκδοχές, μπουρέκια, κουλούρια, μπισκότα, μελόπιτα. Προτείνω το ζαχαροπλαστείο "Το Σταυρί" κοντά στο κέντρο της Απολλωνίας. Φρέσκα προϊόντα, πολλοί ευγενικοί και εξυπηρετικοί ιδιοκτήτες.

5. Γραφικότητα: Άπειρη! Στο Κάστρο, στο στενό της Απολλωνίας, στον Αρτεμώνα. Δεν υπάρχουν λόγια. Για να μεταβείτε από την Απολλωνία στον Αρτεμώνα ακολουθείστε το μονοπάτι, μην πάτε από τον αυτοκινητόδρομο. Λίγο κουραστική η ανηφόρα, αλλά φυσάει το δροσερό αεράκι και σε συνδυασμό με τη γραφικότητα που βλέπεις, αποζημιώνεσαι. Επίσης, αξίζει να επισκεφθείτε τους ανεμόμυλους στον Αρτεμώνα. Εκπληκτική θέα!

6. Σιφνιοί: ως επί το πλείστον ευγενικοί, καλοσυνάτοι άνθρωποι. Βέβαια, υπάρχουν εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα.

7. Διαμονή: Εμείς μείναμε σε ενοικιαζόμενα δωμάτια, 3 λεπτά από το Στενό της Απολλωνίας. Οικονομικό και ευρύχωρο δωμάτιο, πολυ ευγενικοί κι εξυπηρετικοί οι ιδιοκτήτες.

Αν θέλει κάποιος περισσότερες πληροφορίες, να μη διστάσει να με ρωτήσει. :)
Επειδή οι φωτογραφίες σου και η περιγραφή σου μου άρεσε πολυ, η επιλογή μου για φέτος κλείδωσε για Σίφνο. Επειδή ταξιδεύω από μακριά δεν θα έχω αμάξι και νομίζω ότι καλύτερη επιλογή για διαμονή είναι η Απολλώνια, σε παρακαλώ πολυ αν έχεις να προτείνεις κάποιο κατάλυμα για να προσπαθήσω να κλείσω.
 
Last edited by a moderator:

djeleni

Member
Μηνύματα
162
Likes
233
Ταξίδι-Όνειρο
Ισλανδία, Αίγυπτος
Καλησπέρα Πάνο και ευχαριστούμε πολύ για τις πληροφορίες σου. Επειδή αποφάσισα τελικά να πάω Σίφνο τέλος Αυγούστου και ψάχνω να βρω κάτι στην Απολλώνια για να μείνω, μπορείς να μου δώσεις πληροφορίες για το δωμάτιο που έμεινες, κανένα τηλέφωνο επικοινωνίας δλδ. Και γω από Βόρεια Ελλάδα ξεκινάω και δεν θα πάρω αυτοκίνητο, οπότε λέω να μείνω Απολλώνια για ευκολότερη πρόσβαση σε λεωφορεία και για καμιά έξοδο το βράδυ.

Επειδή οι φωτογραφίες σου και η περιγραφή σου μου άρεσε πολυ, η επιλογή μου για φέτος κλείδωσε για Σίφνο. Επειδή ταξιδεύω από μακριά δεν θα έχω αμάξι και νομίζω ότι καλύτερη επιλογή για διαμονή είναι η Απολλώνια, σε παρακαλώ πολυ αν έχεις να προτείνεις κάποιο κατάλυμα για να προσπαθήσω να κλείσω.
Καλησπέρα! Χαίρομαι που βοήθησα.
Σίγουρα είναι η καλύτερη επιλογή ή Απολλωνια. Εμείς μειναμε εδώ
http://www.booking.com/hotel/gr/kar...443f387333f18ddf966a2f02X1;type=total;ucfs=1&
Ελπίζω να βρεις δωμάτιο. Καλού κακού τηλεφώνησε κιόλας...
 

djeleni

Member
Μηνύματα
162
Likes
233
Ταξίδι-Όνειρο
Ισλανδία, Αίγυπτος
Κάτι δεν πήγε καλά με τον σύνδεσμο. Είναι οι Καρυδιές (το πρώτο που εμφανίζεται).
 
Μηνύματα
10
Likes
7
Καλησπέρα Πάνο και ευχαριστούμε πολύ για τις πληροφορίες σου. Επειδή αποφάσισα τελικά να πάω Σίφνο τέλος Αυγούστου και ψάχνω να βρω κάτι στην Απολλώνια για να μείνω, μπορείς να μου δώσεις πληροφορίες για το δωμάτιο που έμεινες, κανένα τηλέφωνο επικοινωνίας δλδ. Και γω από Βόρεια Ελλάδα ξεκινάω και δεν θα πάρω αυτοκίνητο, οπότε λέω να μείνω Απολλώνια για ευκολότερη πρόσβαση σε λεωφορεία και για καμιά έξοδο το βράδυ.

Επειδή οι φωτογραφίες σου και η περιγραφή σου μου άρεσε πολυ, η επιλογή μου για φέτος κλείδωσε για Σίφνο. Επειδή ταξιδεύω από μακριά δεν θα έχω αμάξι και νομίζω ότι καλύτερη επιλογή για διαμονή είναι η Απολλώνια, σε παρακαλώ πολυ αν έχεις να προτείνεις κάποιο κατάλυμα για να προσπαθήσω να κλείσω.
@redonto Μία πάρα πολύ καλή επιλογή για διαμονή στην Απολλωνία είναι η ακόλουθη:
http://e-sifnos.com/diaf/sifnos-hotels-rooms/apollonia/rooms-leta/rooms-leta.php

Η τοποθεσία πεντάστερη: απέναντι από τη στάση των λεωφορείων για παραλίες & ένα βήμα από την είσοδο του λεγόμενου 'Στενού', δηλαδή σε απόσταση αναπνοής από την καρδιά της νυχτερινής διασκέδασης. Αναμφίβολα επιλογή value for money!
 

redonto

Member
Μηνύματα
36
Likes
9
Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις πληροφορίες! Εύχομαι σε όλους σας καλές διακοπές με όμορφες αναμνήσεις!
 

Tsegis

Member
Μηνύματα
20
Likes
67
Μιας τα έχουμε φρέσκα ακόμα στο μυαλό μας ας αναφέρω και γω με τη σειρά μου κάποια must για το νησί και τις τελικές εντυπώσεις..
1) Διαμονή, κατά σειρά Κάστρο (λόγω βραβείου ομορφιάς), Απολλωνία (λόγω άνεσης κυρίως το βράδυ με τις εξόδους) και Αρτέμωνας (συνδυάζει τα 2 προηγούμενα)
2) Παραλίες, το αδύναμο κομμάτι του νησιού, όχι ως προς τα νερά τα οποία είναι γαλαζοπράσινα και πεντακάθαρα παντού, αλλά κυρίως λόγω μεγέθους και εικόνας των ακτών..Προτίμηση κατά σειρά σε Βρουλίδια, Καμάρες, Χρυσοπηγή στα βράχια και ίσως Πλατύς Γυαλός..Δεν μου έκαναν καμία εντύπωση το Βαθύ, ο Φάρος και η Χερρόνησος..Μιας και το έκανα προτείνω και την ημερήσια απόδραση στη Σέριφο με τα πλοία της γραμμής, αποβίσαση στο Λιβάδι, πουλμανάκι του 1960 και άνοδος στη χώρα για καφεδάκι, επιστροφή στο λιμάνι για μετεπιβίβαση σε άλλο πούλμαν, σε 10 λεπτά στάση έξω από Άγιο Σώστη λίγο πριν την Ψιλλή άμμο και να σου ένας παράδεισος..Πολύ ωραία παραλία και ξεχαρμάνιασες αν δεν σου άρεσαν αυτές τις Σίφνου..
3) Μετακινήσεις, θα πρότεινα οπωσδήποτε μηχανάκι ή αυτοκίνητο, δεν είναι τεράστιο το νησί αλλά αν θες να δεις κάποια έξτρα σημεία τα οποία σε αποζημειώνουν θέλει όχημα
4) Αξιοθέατα, Κάστρο, Κάστρο και α ναι το Κάστρο..Όχι δεν είναι μόνο αυτό αλλά ο οικισμός αυτός είναι σαν είναι ένα ξεχωριστό νησί, είναι μαγεία απλά..Επομένως οπωσδήποτε βολτίτσα μετά τις 7 για το εκκλησάκι των 7 μαρτύρων. Εκκλησάκι του Αγ. Συμεών, η καλύτερη θέα μακράν. Αφού θα βουτήξετε στα βράχια της Χρυσοπηγής εννοείτε ένα κεράκι θα το ανάψετε και στο εκκλησάκι το οποίο όμως δεν με συγκίνησε όσο των 7 μαρτύρων.
5) Φαγητό - Ποτό, δυστυχώς στον τομέα του φαγητού δεν έχω ολοκληρωμένη άποψη δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα αλλά επειδή δεν επισκέφτηκα και αρκετά ταβερνάκια το αφήνω ανοικτό. Σίγουρα πάντως κορυφή ο Δρακάκης (υπομονή μέχρι να βρείτε τραπεζάκι αξίζει), το veranda στην Απολλωνία για clubs το βραδάκι πριν τη βόλτα ή για πρωινό, ο Λεμπέσης στη Χρυσοπηγή και η Μερόπη στις Καμάρες όχι κάτι ιδιαίτερο. Στο Βαθύ στην πιο γνωστή (δεν μπορώ να θυμηθώ τώρα) δοκίμασα αργά το βράδυ και είχαν ήδη τελειώσει όλα οπότε δεν εχω εικόνα αν και την παίνευαν αρκετοί. Απίστευτο γλυκάκι στον Αρτέμωνα στο κίτρινο ποδήλατο, ωραία παγωτάκια και λουκουμάδες στο στενό. Για ποτάκι κλασσικά στο στενό πολύ ωραίο το cozi και αυτό που μου άφησε την καλύτερη εντύπωση το dolci στο κάστρο που είναι για καφεδάκι αργά το απογευματάκι αλλά φτιάχνει απίστευτα κοκτειλάκια το βράδυ.
Τελικές Εντυπώσεις, απίστευτα όμορφο και κυρίως πεντακάθαρο νησί, δεν θα το λατρέψεις για τις παραλίες του, θα το αγαπήσεις όμως γιατί έχει αυτό το κάτι που σε κάνει να σκέφτεσαι να μετακομίσεις για μόνιμα σε ένα στενάκι του Κάστρου ή της Απολλωνίας...Πανέμορφες εικόνες, ποτέ δε θα βαρεθείς, θα γεμίσεις το κινητό με απίστευτες φωτογραφίες γιατί πολύ απλά όπου και να σταθείς είναι πανέμορφα και μοναδικά..Έχοντας μέχρι τώρα επισκεφθεί γύρω στα 10-15 νησιά στην Ελλάδα νομίζω ότι κερδίζει σίγουρα τον τίτλο του πιο όμορφου..Συστήνεται ανεπιφύλακτα..
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.162
Μηνύματα
882.483
Μέλη
38.878
Νεότερο μέλος
pennykk

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom