Ισπανία με τρέλα!

doraki26

Member
Μηνύματα
131
Likes
9
Καλησπερα στην παρέα...μετα απο πολυ ψαξιμο και απογοήτευση (γιατι ο πρώτος προορισμός της επιλογής μας ηταν το Μαρόκο Και δεν μας εκατσε καλα) πάρθηκε Η αποφαση για το γαμηλιο μας ταξιδι! Και ναι λοιπον παμε ισπανια! Και συγκεκριμένα μαδριτη βαρκελωνη βαλενθια!! Θα παμε πρωτη φορα με οργανωμενη εκδρομη δεν ξερω αν καναμε καλη επιλογη, αλλα επειδη μενουμε κρητη βρηκαμε την εκδρομη με πολυ καλη τιμη και ημιδιατροφή. Οσο το ψαχναμε μονοι μας το συνολο εβγαινε πολυ πιο ακριβο!! Περιμενω λοιπόν Βοηθεια για το που πιστευετε αξιζει να φαμε την ελεύθερη μερα μας στην μαδριτη κ Βαρκελώνη? ?τι να αγορασουμε οπωσδηποτε?? Καθως κ αν πιστεύετε οτι αξιζει να παμε τολεδο διοτι η εκδρομη ειναι προαιρετικη.
 

Yorgos

Member
Μηνύματα
9.628
Likes
50.311
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ονειρεμένο Ταξίδι
Περού τότε, τώρα, πάντα
Τολέδο καταπληκτικό, να μην το χάσετε.
 

STKF

Member
Μηνύματα
1.140
Likes
5.325

paefstra

Member
Μηνύματα
12.934
Likes
40.783
Συμφωνω με τον @Yorgos . Αν η ξεναγηση ειναι σημαντικη για σας, ξεκινατε με το γκρουπ, αλλα αν η εκδρομη ειναι μονο κανενα 3ωρο, παρατηστε τους και γυριστε με τρενο αργα το βραδυ, ειναι πανευκολο. Θα δειτε πραγματα που τα γκρουπ περνανε επιφανειακα.
Αν το 'χετε με την οργανωση και η "προαιρετικη" εκδρομη ειναι υπερτιμημενη, παρτε το τρενο και πηγαιντε μονοι σας παμφθηνα. Υπαρχει "βραχιολακι" που αγοραζεις με 12 ευρω επιτρεπει την εισοδο σε παρα πολλα μνημεια.
 

doraki26

Member
Μηνύματα
131
Likes
9
καθως οι μερες πλησιαζουν τι θα με συμβουλευατε??? τι δεν πρεπει να χασω?? τι πρεπει να κανω οπωσδηποτε?
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.113
Μηνύματα
880.688
Μέλη
38.839
Νεότερο μέλος
mgian

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom