Πάτμος Πάτμος

kamilieris

Member
Μηνύματα
5
Likes
0
Ψάχνω για τέλη Ιουλίου ξενοδοχείο ή ενοικιαζόμενο δωμάτιο στη Σκάλα αλλά οι τιμές είναι υψηλές.Καμιά πρόταση?
 

Krazykat

Member
Μηνύματα
268
Likes
543
Το Effie Hotel το κοίταξες; Μην ασχοληθείς με τη σελίδα τους, πάρε κατευθείαν τηλέφωνο για να μάθεις τιμές. Θυμάμαι παλιά έκαναν και κάποιες εκπτώσεις αν έμενες πολλές μέρες.
 

kamilieris

Member
Μηνύματα
5
Likes
0
Θα πάρω τηλ.για τιμές ,σ ευχαριστώ krazykat!Όποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει εδώ είμαι!:)
 

kamilieris

Member
Μηνύματα
5
Likes
0
Παιδιά θέλω τα φώτα σας! Γνωρίζετε εαν υπάρχουν δελφίνια από Σάμο για Πάτμο?
 

stathis23

Member
Μηνύματα
66
Likes
8
επαναφέρω λιγο το θέμα γιατι ενδιαφερόμαστε να παμε πάτμο και δεν υπαρχουν αλλες πληροφορίες σχετικα με το νησί στο φορουμ.

Αν καποιος εχει παει θα ηταν χαρα μου να ακουσω τη γνωμη του για το νησι
 

honey_bunny

New Member
Μηνύματα
4
Likes
1
Καλησπέρα σε όλους και καλώς σας βρήκα! Παρακολουθώ κατά καιρούς στο site σας διάφορα θέματα με προορισμούς που με ενδιέφεραν, και πάντοτε με κάλυπταν όλες οι πολύτιμες πληροφορίες που έβρισκα.
Ωστόσο, για το νησί που πρόκειται να επισκεφτώ φέτος, δεν έχω βρει και τόσα πολλά πραγματάκια και γενικώς έχω μια μικρή επιφύλαξη γιατί η αλήθεια είναι πως και για ακτοπλοικά αλλά και για διαμονή δεν θα δώσουμε και λίγα χρήματα.. Αξίζουν ; Θα φτάσουμε βράδυ Παρασκευής 19 Αυγούστου και θα επιστρέψουμε βράδυ 25. Στην ουσία για 5-6 μέρες διακοπές θα ξοδέψουμε 2 άτομα μόνο για μεταφορά και διαμονή γύρω στα 600 ευρω, καθώς θα πάρουμε και το αυτοκίνητό μας μαζί. Θα ήθελα να ρωτήσω , όσοι το έχετε επισκεφτεί, τι γνώμη έχετε; Γενικώς μας αρέσουν οι πιο ήσυχες διακοπές, με βασικά κριτήρια τις πολλές παραλίες με ωραία νερά και όχι κατακλυσμένες από κόσμο και το καλό φαγητό. Θεωρείτε ότι η επιλογή του νησιού είναι καλή;
 

aggelos74

Member
Μηνύματα
23
Likes
1
Επόμενο Ταξίδι
Ψάχνω...
Ονειρεμένο Ταξίδι
Φίτζι

psyhas

Member
Μηνύματα
50
Likes
69
Καλημέρα σε όλους και όλες, θα ήθελα τη γνώμη σας αν έχει μείνει κάποιος/α στα παρακάτω ξενοδοχεία
BLUE BAY
EFFIE
Το blue bay καλο,αν θυμαμαι καλα λιγο με το παρκινγκ ενα θεματακι υπαρχει. Το αλλο δεν το ξερω.
Προτεινω και το skala hotel, με εξισου πολυ ωραια θεα και σε ηρεμη περιοχη.
 

psilos3

Member
Μηνύματα
6.089
Likes
44.965
Επόμενο Ταξίδι
?
Ονειρεμένο Ταξίδι
Peru, Japan, Iceland
Πάτμος. Το νησί της αποκάλυψης, και ο τρίτος προορισμός μου απο το ταξίδι στα Δωδεκάνησα.
Ένα νησί που ήθελα να το δω χρόνια, και πάντα άκουγα και διάβαζα πολύ ωραία λόγια.
Μου άρεσε αρκετά σε γενικές γραμμές, αν και δε το περίμενα τόσο κοσμοπολίτικο, τηρουμένων των αναλογιών.
Πολύς κόσμος, κυριλέ κόσμος (τύπου Μυκόνου), και αρκετοί τουρίστες με τους Ιταλούς να έχουν τα πρωτεία.
Εντύπωση μου έκανε η οργάνωση που υπάρχει στο νησί, όσον αφορά τα αξιοθέατα. Παντού τυπωμένοι οδηγοί οι οποίοι σε κατατοπίζουν απόλυτα. Όλοι οι ντόπιοι πρόθυμοι να σε βοηθήσουν. Εξυπηρέτηση & ευγένεια σε μια περίοδο που γινόταν ο απόλυτος χαμός.
Με το που κατεβαίνεις απο το πλοίο σε πιάνει ένα δέος. Στη κορυφή του νησιού και της χώρας το επιβλητικό μοναστήρι του Αγ. Ιωαννη Θεολόγου ξεχωρίζει απο παντού. Η πρώτη βουτιά έγινε στη συμπαθέστατη, αλλά με τρομερή φασαρία λόγω του δρόμου παραλία της σκάλας:
IMG_8540.JPG IMG_9113.JPG IMG_8557.JPG

Δε μου έκανε εντύπωση τίποτα το ιδιαίτερο η Σκάλα σαν μέρος. Βαβούρα και κακή εντύπωση. Άκρως τουριστικό σημείο, το οποίο δε θα θυμάμαι για πολύ. Ωστόσο η νυχτερινή ζωή μετά τις 3-4 που κλείνουν τα περισσότερα στη χώρα είναι εκεί. Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά στο Κου-Κου για το πολύ όμορφο και ιδιαίτερο μαγαζί που έστησαν, κι ένα ευχαριστώ για τη φιλοξενία τους κάθε βράδυ!

Η επίσκεψη στο μοναστήρι και η βόλτα στη χώρα είναι κάτι απαραίτητο. Προσωπικά μου θύμισε πάρα πολύ τη χώρα της Αστυπάλαιας. Καταπληκτική, προσεγμένη, πεντακάθαρη, όμορφη και στις δύο εκδοχές της, μέρα και νύχτα:
IMG_8615.JPG IMG_8668.JPG IMG_8676.JPG
IMG_8794.JPG IMG_8808.JPG IMG_8882.JPG
Συγκλονιστικη εμπειρία η επίσκεψη στο σπήλαιο. Δυστυχώς οι φωτογραφίες στο εσωτερικό του δεν επιτρέπονταν
IMG_9080.JPG IMG_9087.JPG

Εννοείται πως βγήκαμε και στη χώρα βράδυ, χωρίς όμως να με συγκινήσει κάτι. Είναι και θέμα γούστου βέβαια.
Cocktail bar, χαμός απο κόσμο, βαβούρα και ψευτογκλαμουριά.
Ωραία μαγαζιά ωστόσο με καλή μουσική. Πουγγί, Στοά, και καφενείο του Θανάση.

Απο παραλίες, η πολυσύχναστη του Κάμπου είναι όμορφη και ήσυχη στο μεγαλύτερο της κομμάτι. Ωραίο και οικονομικό το φαγητό στα Καβουράκια, με το τραπέζι πάνω στην άμμο
IMG_8846.JPG IMG_8874.JPG IMG_9075.JPG

Το κάτι ξεχωριστό όμως αποτελεί η παραλία Λιβάδι Γερανιου. Απίστευτα νερά και χρώματα. Οπωσδήποτε στάση στη καντίνα με την απίστευη θέα απο πάνω, και στη ταβέρνα της παραλίας μετά. Παραδίπλα οι δίδυμες οι οποίες είναι εξίσου καλές, όπως και η καντίνα με τις εξαιρετικές τάρτες.
IMG_8992.JPG IMG_9005.JPG IMG_8960.JPG

Προσοχή, το νησί δεν είναι και το πιο εύκολο στις μετακινήσεις και το λεωφορείο δε πηγαίνει παντού. Περπατήσαμε πολύ. Βέβαια υπάρχουν και αρκετά Ταξι στο νησί. Περισσότερες παραλίες όπως πχ τη ψιλή άμμο δε την είδα λόγω καιρού. Φυσικά αυτό είναι καλό από μία άποψη, γιατί όταν αφήνεις εκκρεμότητες, πρέπει να ξαναπάς. Και όταν έχεις τόσο καλές εντυπώσεις, γιατί να μη ξαναπας;
 

Attachments

skout

Member
Μηνύματα
48
Likes
43
Η Πατμος εξαιρετικη επιλογη! Πηγα προπερσυ, με ξετρελανε, ειναι πολυ γραφικη! Ειδικα η χωρα της...Αν καταφερετε να μεινετε εκει, θα ειναι εξαιρετικη επιλογη (οι περισσοτεροι μενουν Σκαλα, γιατι ειναι πιο φτηνα, αλλα δεν πολυαξιζει, ειναι απλως το λιμανι). Επισης, σκεψου για Αστυπαλαια![/QUOTE]
Έκλεισα ήδη για πατμο ευχαριστώ . Αστυπαλαια έχω Πάει :) . Κλείσαμε στο λιμάνι της πατμου. Το βράδυ που βγαίνουμε περισσότερο στη χώρα η στο λιμάνι ;
 

sirley_22

Member
Μηνύματα
92
Likes
43
Ονειρεμένο Ταξίδι
Νεβαδα, Νησια Σολομωντα
Η Πατμος εξαιρετικη επιλογη! Πηγα προπερσυ, με ξετρελανε, ειναι πολυ γραφικη! Ειδικα η χωρα της...Αν καταφερετε να μεινετε εκει, θα ειναι εξαιρετικη επιλογη (οι περισσοτεροι μενουν Σκαλα, γιατι ειναι πιο φτηνα, αλλα δεν πολυαξιζει, ειναι απλως το λιμανι). Επισης, σκεψου για Αστυπαλαια!
Έκλεισα ήδη για πατμο ευχαριστώ . Αστυπαλαια έχω Πάει :) . Κλείσαμε στο λιμάνι της πατμου. Το βράδυ που βγαίνουμε περισσότερο στη χώρα η στο λιμάνι ;[/QUOTE]
χωρα η Σκαλα απλως δεν παιζει. Η Χωρα ειναι απο τις ομορφοτερες που εχω δει και εχει πολυ ψαγμενα μαγαζακια.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.113
Μηνύματα
880.765
Μέλη
38.839
Νεότερο μέλος
mgian

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom