Ιαπωνία Βοήθεια για ταξίδι στην Ιαπωνία.

Hayate

Member
Μηνύματα
841
Likes
5.111
Επόμενο Ταξίδι
Oπου δεν κανονιζουμε..
Ταξίδι-Όνειρο
Hokkaido χειμωνα
Χιροσιμα μαζι με Μιγιατζιμα ναι τις εχω ηδη στο προγραμμα μετα απο το Κιοτο tour.Τακαγιαμα οντως φαινεται λιγο πιο δελεαστικη απο Καμακουρα τωρα που ξαναβλεπω photos.Μαλλον κατι σε Νικκο,Τακαγιαμα και μετα Ναρα και Οσακα καταληγω.Καταληγω επισης οτι επρεπε να βαλω 4-5 μερες παραπανω,οι δυο εβδομαδες μου φαινονται λιγες.:(
 

PheniX

Member
Μηνύματα
62
Likes
4
Παιδιά έχει πάει κανείς στην disneyland του Τόκιο;
27 Απριλίου , 2 ήμερα στο Tokyo και πάμε στο
Disneysea, τα εισιτήρια τα είχαμε βγάλει από νωρίς, φτάνεις με ένα όμορφο metro και ακολουθήσεις τον κόσμο, σε βάζουν στην σειρά, κάνεις scan το εισιτήριο σου και αρχίζεις την βόλτα σου.
Πάρα πολύ όμορφο πάρκο, ευχάριστος κόσμος, και ενώ είχα διαβάσει ότι υπάρχουν τεράστιες ουρές και το πολύ να προλάβεις να κάνεις 2/3 attractions εμείς τις κάναμε όλες από δυο φορές.
οι τιμές μέσα στο πάρκο είναι λογικές
 

PheniX

Member
Μηνύματα
62
Likes
4
ήταν να πάμε Νίκκο, επειδή ήταν πολλές οι ώρες, προτίμησα να πάμε Kamakura, θα ήταν πιο καλύτερα να είχαμε κάνει μια κράτηση στο Νίκκο, για ένα βράδυ.
Kamakura πας πολύ εύκολα, εμείς είδαμε τους ναούς, ανεβήκαμε στο βουνό (τσουγκρίσαμε τα αβγά Πάσχα),φέραμε βόλτα στην πόλη και καταλήξαμε βραδινή βόλτα στην θάλασσα.
όμορφος κόσμος, να φανταστείς ότι για μια στιγμή δεν ξέραμε προς τα που ήταν η πηγή και μια κυρία ήρθε από μόνη τις να μας βοηθήσει, το πιο τρελό ήταν ένας ντόπιος, που απλός τον ρωτήσαμε εάν πηγαίνουμε καλά και μας είπε ναι, τελικά τον βλέπομε να φεύγει προς την κατεύθυνση , μετά από 15/20 λεπτά τον βρήκαμε μπροστά στον ναό να μας περιμένει, ήθελε να είμαστε σίγουροι ότι θα βρούμε τον ναό.
1 Μαΐου στο Kamakura , οικογενειακή εκδρομή, αξέχαστη
 

Sakis.serres

Member
Μηνύματα
38
Likes
25
Δέχονται πιστωτικές κάρτες ακόμα και τα TAXI.
Προτείνεις να εχω επανω μου ευρω κ να αλλάξω εκεί? αλλιώς Citibank που θα βρίσκω οποτε χρειαζομαι χρήματα? εκτός απο πιστωτικές , εγω εχω την νορμαλ κάρτα τράπεζας που σηκώνω λεφτά και με αυτη πλήρωνα στη Σκωτία . Αυτές τις δέχονται για πληρωμή ξέρεις?

Στα θετικά να το βάλεις αυτό.
Να μπαίνεις εκεί που δεν βλέπεις καθόλου Αγγλικά και θα περάσεις καλύτερα. Θα αποφύγεις και tourist traps σχεδιασμένα ειδικά για Αμερικάνους.

Όποιος ενδιαφέρεται για γαστρονομικές απολαύσεις στην Ιαπωνία ας με ενοχλήσει. Έχω λίστες να του δώσω (όχι δηθενιές Michelin ... ψαγμένα πράγματα). Για ναούς και καρτούν, ξεχάστε με...δεν έχω ιδέα :D
Θα με ενδιέφερε μια λίστα για φαγητο στο Τόκιο :)
 
Last edited by a moderator:

Sakis.serres

Member
Μηνύματα
38
Likes
25
Κύριες και κύριοι μολις ξεκίνησα ενα θέμα με τίτλο Πεκίνο σεουλ Τόκιο . Δεν ξερω αν εκανα καλά γτ είμαι νέος εδω. Αν εχετε χρονο να μου προσφέρετε αυτές τις πληροφορίες... Εδω τα διάβασα όλα .ολα πολύ χρήσιμα.
 

Katerina_PK

New Member
Μηνύματα
1
Likes
0
Καλησπέρα! Ήθελα να ρωτήσω για τις μετακινήσεις στην Ιαπωνία, τι ξέρετε για το JTR train και τι το SHINKANSEN; το ίδιο είναι; έχω μπερδευτεί. Επίσης πόσες μέρες να μείνει κανείς Οσάκα, Κυότο και Τόκιο αν στο σύνολο έχουμε 9 βράδια;
 

vasilisD

Member
Μηνύματα
292
Likes
92
Καλησπέρα σε όλους. Καλή χρονιά με υγεία πάνω απ'όλα και πολλά ταξίδια.

Θα ήθελα να πάρω την πολύτιμη γνώμη σας.

Θέλουμε να ταξιδέψουμε στην Ιαπωνία το φθινόπωρο για περίπου 1 μήνα. Η περίοδος όμως που μπορούμε είναι από περίπου τέλη Σεπτεμβρίου (μετά την εξεταστική) έως περίπου 20 Νοεμβρίου που κατά πάσα πιθανότητα θα ορκιστεί η κοπέλα μου.
Ήθελα να ρωτήσω πότε θεωρείται ότι θα ήταν καλύτερο να ταξιδέψουμε για να δούμε και τα χρώματα της εποχής? Ξέρω ότι όπως και την άνοιξει δεν είναι κάτι στάνταρ και διαφέρει από χρονιά σε χρονιά.
Θα ήταν καλύτερα να είμαστε εκεί από αρχές Οκτώβρη ή από μέσα Οκτώβρη έως μέσα Νοέμβρη?

Φυσικά όλες οι ιδέες και για πως να χωρίσουμε τις ημέρες είναι καλοδεχούμενες και με το παραπάνω.

Ευχαριστώ πάρα πολύ.
 

evi01

Member
Μηνύματα
1.087
Likes
1.650
Ταξίδι-Όνειρο
Η γη ολάκερη!
To foliage στην Ιαπωνία διαρκεί κοντά 2 μήνες. Ξεκινά από τέλη Σεπτεβρίου στο Hokkaido και τελειώνει τέλη Νοεμβρίου στο Kyushu. Εξαρτάται λοιπόν ποιά περιοχή θα επισκεφτείς για να υπολογίσεις τη σωστή χρονική στιγμή για να το απολαύσεις.

http://www.japan-guide.com/e/e2014_where.html
 

AFAKHS

Member
Μηνύματα
11
Likes
0
Καλησπέρα ,
πρόκειται σύντομα να επισκεφτώ το Τόκυο. Διάβασα με προσοχή τις αναρτήσεις και θέλω να θέσω κάποιες διευκρινιστικές ερωτήσεις :

1) με την Suica Card ( η pasmo card ειναι αλλη ; ) μπορείς να ανέβεις στα jr lines ? Τελοσπαντον θέλω να κάνω χρήση του μετρό που απ οτι κατάλαβα εν περιέχει και γραμμές jr. Με ποια προπληρωμένη κάρτα γίνεται να ανεβαίνω σ´ολα;
2) μπορω να προμηθευτώ την suica/passing card στο κινητο μου ; απο App Store
3) Για τα λεωφορεία η χρήση της suica card ειναι ok ?
Ποια ειναι η άποψη σας για τα pocket wifi ; Κοίταξα το Japan-Wifi και μου φαίνεται προσιτή η τιμη .
 
Last edited:

Yasmin

Member
Μηνύματα
38
Likes
14
Ταξίδι-Όνειρο
Βραζιλία, Γη του πυρός
Καλησπέρα σας!!!Σκοπεύω να ταξιδέψω στην Ιαπωνία τον Ιούλιο. Θα ήθελα κάποιος να μου πει έαν έχει οργανώσει με κάποιο ταξιδιωτικό πρακτορείο από εκεί και έμεινε ικανοποιημένος....Θα ήθελα να επισκεφτώ Τοκυο, Νίκκο, Takayama, Shirakawa και Κιότο.
 

AERAS

Member
Μηνύματα
772
Likes
1.122
Καλησπέρα σας!!!Σκοπεύω να ταξιδέψω στην Ιαπωνία τον Ιούλιο. Θα ήθελα κάποιος να μου πει έαν έχει οργανώσει με κάποιο ταξιδιωτικό πρακτορείο από εκεί και έμεινε ικανοποιημένος....Θα ήθελα να επισκεφτώ Τοκυο, Νίκκο, Takayama, Shirakawa και Κιότο.
Από αυτά που ανεφέρεις Τοκυο, Νίκκο και Κιότο έχω πάει.Χωρίς ταξιδιωτικό γραφείο τα καταφέρνεις μια χαρά.Μετακινήσεις από πόλη σε πόλη θα τις κάνεις με τα bullet train βγάζοντας από Ελλάδα το japan rail pass.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.158
Μηνύματα
882.405
Μέλη
38.877
Νεότερο μέλος
Constansimota

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom