ΗΠΑ Ξενοδοχειο για Νεα Υορκη

echo2011

Member
Μηνύματα
2.398
Likes
3.572
Kαταρχήν να ξεκαθαρίσω ότι δεν είμαι αρνητικός στο να μείνει κάποιος στο Queens..γενικά να ξέρεις όσο περνάνε τα χρονια θα γίνει αρκετά πιο ελκυστικό σε τουρίστες και τα ξενοδοχεία ξεφυτρώνουν το ένα πίσω από το άλλο..
Aυτό σημαίνει ότι γίνονται μεγάλες επενδύσεις και σιγά σιγά θα αλλάξει και ο κόσμος..θα πρέπει βέβαια να γίνουν και ανταγωνιστικές οι τιμές πράγμα που δεν είμαι σίγουρος μιας και τα περισσότερα νέα ξενοδοχεία έχουν ιδιοκτήτες Eλληνες και δεν τα πάμε καλά με τις τιμές:)

Το πρόβλημα με το ξενοδοχείο που είπες είναι ότι
σε πολύ μικρή απόσταση υπάρχουν projects της πολιτείας και έχει είσοδο πίσω από το 21 street που είναι τουλάχιστον μεγάλος δρόμος.. .αυτό δημιουργεί διάφορα γκέτο ανθρώπων που δεν είναι και τα καλύτερα παιδιά..από εκεί ξεκινάνε ναρκωτικά,βιασμοί,ληστείες,καμιά αδέσποτη σφαίρα(συνήθως μεταξύ τους σκοτώνονται αλλα είπαμε ποτε δεν ξέρεις).
Mπορεί να πετύχεις να είναι μαζεμένα 10 άτομα..και εσύ να πρέπει να μπεις στο στενό με το παιδί σου..η με την κοπέλα σου ας πούμε για να πας στο ξενοδοχείο..εγώ με το αμάξι περνάω καθημερινά γιατί είναι η γέφυρα που μπαίνεις Manhattan και αν με πιάσει το φανάρι κόκκινο και είναι η ώρα περίεργη νιώθω λίγο άβολα..
Eίπα και πριν ότι αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα επηρεάσει κάποιον που μένει στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο..αλλα όπως εγώ προσωπικά αποφεύγω να κινούμε εκεί έτσι δεν θα ήθελα να μένει κάποιος δικός μου..

Aκούγεται ότι τα projects τα αγόρασε ο πρώην δήμαρχος της νέας υόρκης για να φτιάξει ξενοδοχεία και πολυτελή διαμερίσματα και γίνετε προσπάθεια να τους διώξουν σιγά σιγά και να τους "στριμώξουν" σε άλλες περιοχές..να ένα παράδειγμα για το πως αλλάζουν σιγά σιγά οι γειτονιές..

Γενικά να έχεις σαν κανόνα ότι οι περισσότερες γειτονιές στο Queens που υπάρχουν ξενοδοχεία είναι αδιάφορες..καλά με ψάξιμο υπάρχουν διαμαντάκια από φαγητό κτλ..αλλα δεν υπάρχει λόγος ένας τουρίστας να χάσει χρόνο στο ψάξιμο..
Aν δεν θες να φύγεις από την περιοχή στο ίδιο μέρος είναι το best western plaza..φαίνεται να είναι στην ίδια γειτονιά και είναι αλλα επειδή έχει είσοδο από το 21 διαφέρει γιατί είναι ένας κεντρικός δρόμος που έχει ροή από κόσμο 24 ώρες..αν μείνεις πάνω στον δρόμο και δεν αρχίζεις να ψάχνεις στα στενά μπορώ να πω ότι οριακά είναι ok..

Mετά μπορείς να δεις στο Country Inn & Suites Long Island City/Manhattan View Hotel μια εντελώς αδιάφορη περιοχή αλλα εξίσου κοντά στο Manhattan και σίγουρα πολύ καλύτερη από την προηγούμενη..

Home2 Suites Long Island City/Manhattan View και εδώ έχουμε μια αδιάφορη περιοχή αλλα πολύ βολική για Manhattan έχει και κάνα 2-3 ακόμα διπλα από αυτό..εγώ ενδεικτικά βρίσκω ένα και το βάζω..

Kαι τέλος αυτό Super 8 Long Island City..δεν έχω ιδέα πως είναι σαν ξενοδοχείο είναι αλυσίδα που βρίσκεις για καμια διανυκτέρευση σε εθνικές οδούς..δεν έχω ιδέα πως θα είναι μέσα..αν είναι καλή η τιμή η περιοχή είναι η καλύτερη από όλα τα υπόλοιπα..λίγο πιο μακριά από το τρένο αλλα νέα υόρκη είσαι το περπάτημα είναι μέσα στην καθημερινότητα:)
Eυχαριστώ πολύ για την λεπτομερέστατη απάντηση! :) Σίγουρα θα βοηθήσει και άλλους.. Όπως καταλαβαίνεις δε θέλω να τους προτείνω κάτι που δε θα είναι ιδιαίτερα ασφαλές οπότε έψαξα τις εναλλακτικές που δίνεις και το κοιτάζω ακόμα. Αυτό που με απασχολεί είναι πως σε αυτές τις περιοχές αν το ξενοδοχείο δεν είναι δίπλα στο μετρό πιστεύω είναι χειρότερο, όχι από την άποψη της ταλαιπωρίας, αλλά επειδή θα πρέπει να περπατήσεις αρκετά για να πας από το μετρό στο ξενοδοχείο και δε ξέρω αν αυτή η διαδρομή με τα πόδια θα είναι ασφαλής (και ας είναι το ξενοδοχείο σε καλή γειτονιά)..
 

Boxeraki

Member
Μηνύματα
187
Likes
182
Επόμενο Ταξίδι
Χαβάη
Ταξίδι-Όνειρο
Αλασκα
εννοείτε ότι όταν λέω ότι η γειτονιά είναι καλή η κακή εννοώ και την διαδρομή μέχρι το μετρό και αντίστροφα..για παράδειγμα στο τελευταίο ξενοδοχείο που λέω ότι είναι λίγο μακριά το μετρό..η διαδρομή είναι πραγματικά ασφαλέστατη!! και με πολύ κόσμο 24 ώρες ανοιχτά μαγαζιά σούπερ μάρκετ φαγάδικα οπότε υπάρχει συνέχεια κόσμος γιατί είναι καλή γειτονιά της αστόριας/long island city.

Kάτω από το ξενοδοχείο έγιναν δυο νέες πολυκατοικίες με 3700 το μηνα το δίκλινο..ε δεν έχεις τέτοιες τιμές αν δεν μπορείς να περπατήσεις όποια ώρα της ημερας θέλεις με ασφάλεια...απλά επιφυλάσσομαι για το ξενοδοχείο αν είναι ωραία τα δωμάτια παροχές κτλ..
 

jb1989

Member
Μηνύματα
19
Likes
1
Αγαπητοί συμφορουμίτες χρειάζομαι τα φώτα σας ακόμη μια φορά. Το Νοέμβριο θα πάμε αντροπαρέα(6 άτομα) Νέα Υόρκη. Είμαστε όλοι 25-26 ετών. Κλείσαμε αεροπορικά για 8-19 Νοέμβρη και τώρα είμαστε σε αναζήτηση διαμονής. Από όσα έχω ακούσει το καλύτερο θα ήταν να μείνουμε στο Μανχάταν με κάποια προτίμηση στην περιοχή κόντα στην Times Square. Έχετε κάτι καλό να μου προτείνετε; Δεν είμαι αρνητικός στο να κλείσουμε και apartment εφόσον θα συμφέρει οικονομικά. Το budget μας είναι γύρω στα 3.500 ευρώ για τις 11 νύχτες. Πιστεύετε ότι μπορούμε να βρούμε κάτι αξιόλογο σε αυτό το ποσό ή είμαι υπεραισιόδοξος;
 

Lexuss

Member
Μηνύματα
312
Likes
169
εννοείτε manhattan ότι πρέπει να μείνετε. και ακόμα καλύτερα άμα βρείς κοντά στην times square, κοιτα για Midtown για να δεις τα πιο πολλα πραγματα με τα ποδια!
 

STELLIOS

Member
Μηνύματα
24
Likes
6
Επόμενο Ταξίδι
Toσκανη
Ταξίδι-Όνειρο
Νεα Ορλεανη
Καλησπερα εχει καποιος να προτεινει ενα διαμερισμα που εμεινε ικανοποιημενος
για Νεα Υορκη ( Ιουνιο )
 

CELIA

Member
Μηνύματα
27
Likes
6
Επόμενο Ταξίδι
ΔΑΝΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
Αμαζόνιος
...θα ταξιδέψουμε Δεκέμβρη για 20 μέρες...υποθέτω πως είναι νωρίς ακόμα να ψαχτώ αλλά θα ήθελα να ακούσω τις γνώμες σας...ξενοδοχείο ή airbnb;;;Υπέρ και κατά...και αν ελλοχεύουν ''κίνδυνοι'' αν κλείσουμε τη διαμονή μας τόσο νωρίς...περιοχή από Lexington ως Broadway κι από 30 ως 60 street....αν και δε βρίσκω ακριβώς στην περιοχή...τα πιο κάτω πώς σας φαίνονται;;; https://www.airbnb.gr/rooms/13202797?guests=2&s=-VA3Ju7o https://www.airbnb.gr/rooms/13278112?guests=2&s=-VA3Ju7o ...kάποιος με εμπειρία από airbnb σε ΝΥ πρόσφατα;;;
 

TrObAs

Member
Μηνύματα
32
Likes
2
Καλημέρα,


εχω ΄ψαξει αρκετές μέρες το φόρουμ αλλά δεν μπορώ να βρώ ακριβώς αυτό που ψάχνω. Θέλω να βρω κάτι προσιτό για διαμονή στην νεα υόρκη τώρα θα είναι κέντρο θα είναι λίγο πιο έξω δεν έχω πρόβλημα αλλά λέω να πάω 9 μέρες και με σταματάει το κόστος της διαμονής. Έχετε να προτείνετε κάτι ?
 

TrObAs

Member
Μηνύματα
32
Likes
2
Εριξα μια ματιά και εκεί και σεολόκληρο διαμέρισμα που είδα είχε για 4 άτομο γύρο στα 500-600 ανα άτομο για 9 μέρες
 

onoma meloys

Member
Μηνύματα
70
Likes
25
Μια αναζητηση που εκανα εγω τωρα μου εβγαλε και πολυ φθηνοτερα παντως,κανε ρυθμισεις ως ποσα λεφτα διαθετεις την ημερα και θα σου εμφανισει και πιο φθηνα
 

TrObAs

Member
Μηνύματα
32
Likes
2
Μια αναζητηση που εκανα εγω τωρα μου εβγαλε και πολυ φθηνοτερα παντως,κανε ρυθμισεις ως ποσα λεφτα διαθετεις την ημερα και θα σου εμφανισει και πιο φθηνα
Βρήκα κ;ι λίγο πιο οικονομικά διαμερίσματα αλλά δεν φαίνονται και πολύ αξιόλογα μπορείς να στείλει ενα λινκ με αυτά που βρηκες να δω αν τα έχω βρει. Υπάρχει κάτι εκτός airbnb που να είναι το ίδιο αξιόπιστο ?
 

PheniX

Member
Μηνύματα
62
Likes
4
από τις 31/08 έως τις 11/09 στο Riu plaza times squares €1500 για τις 11 νύχτες,
που και πως;
hotwire.com
με την προσφορά που κλείνεις και ξέρεις περίπου που πας :)
€123 το δωμάτιο συν τους φόρους
με το booking ήθελα σίγουρα τα διπλά
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.181
Μηνύματα
883.114
Μέλη
38.891
Νεότερο μέλος
CrisPan

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom