Βέλγιο Βέλγιο…..δεν είναι μόνο οι Βρυξέλλες!

bob30

Member
Μηνύματα
5
Likes
0
Γενικά, ο χρόνος που χρειάζεται να διαθέσεις σε μια πόλη δεν είναι συνάρτηση του πόσο όμορφη είναι (αν και φυσικά αυτό επηρρεάζει το ρυθμό με τον οποίο κινείσαι), αλλά του πόσο μεγάλη είναι σε έκταση. Και πως να το κάνουμε, το ιστορικό κέντρο της Γάνδης είναι μια σταλιά.
εδω νομιζω οτι διαφωνω.. πιστευω ο χρονος που αφιερωνεται σε μια πολη ειναι καθαρα θεμα ομορφιας.. αν ειναι μεγαλη κ δεν εχει να δειξει τιποτα οσο κ να κατσεις οσο κ να γυρισεις δεν θα το χαρεις.
αντιθετως αν ειναι μικρη κ πολυ ομορφη και δεν χορταινεις να την βλεπεις κ να την γυριζεις το ευχαριστιεσαι περισσοτερο... πιστευω ειναι προτιμοτερο να "φαω" τις μερες μου σε μια τετοια πολη..
εδω το κεντρο της θεσσαλονικης ειναι μια σταλια κ δεν το εχω βαρεθει ακομα 31 χρονων μαντραχαλος :haha:
 
Μηνύματα
36
Likes
8
λεω να το κρατησω το 3ημερο προς το παρον κ να κανω μια εξορμηση στο υπρ οπως προτεινε ο taver οποτε μενουν 2 μερες. ε αν δω οτι δεν παλευεται 2η μερα θα αυτοσχεδιασω :)
ναι οι βρυξελλες τελικα μπηκαν στο προγραμμα για την τελευταια μερα που θα ειμαι βελγιο θα κανω διανυκτερευση για να ειμαι κ διπλα στο αεροδρομιο. για μουσεια παντως δεν πολυενθουσιαζομαι... οι εξωτερικοι χωροι, οι πλατειες κ τα παρκα με γοητευουν.
σ ευχαριστω πολυ!
Εγώ πάλι θα σου ελεγα ότι το Βέλγιο έχει πραγματι πολύ ωραίες πόλεις και η brugge είναι για μένα από τις ωραιότερες πόλεις στην Ευρώπη την εχω ερωτευτεί περπάτησα οσο μπορουσα περισσότερο και δεν ήθελα να φύγω. Αν ξαναπάω Βέλγιο σίγουρα θα την επισκεφτώ. Ήταν βέβαια πολύ καλός καιρός Ιούλιος με 26 βαθμούς
Θα σου πρότεινα να πας και delft Ολλανδία. Είναι πολύ ωραία και απέχει 2μιση ώρες με το τρένο απο Βρυξέλλες
 

kanaliotis

Member
Μηνύματα
143
Likes
58
Ονειρεμένο Ταξίδι
Περού
Χωρίς να θέλω να τρελανουμε τον άνθρωπο, για μένα μια μέρα στις Βρυξέλλες ειναι πολυ λίγο . Και φυσικά δεν ειναι μόνο η κεντρική πλατεία κ το μανκεν πις. Κ γειτονιες προς εξερεύνηση έχει κ καλά εστιατόρια και αρχιτεκτονική κ πάρκα κ street events και πολυ καλά μουσεία και σούπερ βέλγικες ροκ μπάντες σε μπαράκια ++++

Εν ολιγις , έχεις μέρες , δες τι θες να κανείς και θα τα προλαβεις όλα .

Καλά να περάσεις !
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.112
Μηνύματα
880.675
Μέλη
38.838
Νεότερο μέλος
Crimson_gr

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom