7 τύποι Ελλήνων που συναντάς στο αεροπλάνο

panius

Member
Μηνύματα
664
Likes
2.720
Ξεχασανε τον τυπο "απο δω". Θα τον συναντησετε σε ολα τα τρανζιτ αεροδρομια (κυριως Φρανκφουρτη, ατατουρκ, μαλπενσα) να γκαριζει "Απο δω! Απο δω!" να ακουσει ολο το τερμιναλ ποσο ενημερωμενος ειναι και ποσο γρηγορα διαβαζει τις ανταποκρισεις στους πινακες ανακοινωσεων. Συνηθως εχει αυτο-οριστει ως ο αρχηγος του γκρουπ, αν και πιο πιθανο ειναι να πεταει για πρωτη φορα στο εξωτερικο με το αμεσως προηγουμενο μακρυτερο ταξιδι του να ηταν το Αθηνα - Διδυμοτειχο ως φανταρος με τον καρβουνιαρη.
 

Despinadmk

Member
Μηνύματα
288
Likes
1.122
Ονειρεμένο Ταξίδι
Αλασκα... <3
Εχω ριξει τοσο γελιο μονη μου διαβάζοντας αυτο το ποστ που οι συναδελφοι με περνανε για τρελή! ισχυουν ολα...ενα προς ένα!
 

alice~

Member
Μηνύματα
714
Likes
1.167
Ονειρεμένο Ταξίδι
Iceland
O τύπος "σνομπάρω τους υπόλοιπους Έλληνες - μα τι απρεπής συμπεριφορά είναι αυτή, μα πού νομίζουν ότι βρίσκονται, μα δεν υπάρχει καμιά ταξιδιωτική κουλτούρα " στην οποια νομίζω ότι ανήκουν οι περισσότεροι τραβελστορίτες (ναι,μην βαράτε, ίσως και εγω,το παραδέχομαι). Τι; οχι; :oops:
 

Kanel28

Moderator
Μηνύματα
1.431
Likes
2.428
Επόμενο Ταξίδι
Εδιμβούργο
Ονειρεμένο Ταξίδι
Αλάσκα
Στο αεροδρόμιο, υπάρχει και ο τύπος "Kanel28" η αλλιώς "μπλαζέ"...Αυτός ο τύπος ταξιδεύει συχνά μόνο με χειραποσκευή λόγο ξενιτιάς και τον έχουν κράξει άπειρες φορές στο παρελθόν στον έλεγχο των χειραποσκευών, για τα σκασμένα σακουλάκια του με τις κρέμες και τα υγρά ή για το ξεχασμένο kindle στην τσάντα ή για τα ψαλίδια νυχιών, μαλλιών και λοιπά. Μετά από άπειρες εργατοώρες που έχει φάει στον έλεγχο, έχει μάθει και με ένα άνετο ύφος μπλαζέ αραδιάζει τακτικά με κινήσεις αστραπή τα σακουλάκια του στα καλάθακια και ότι άλλο ηλεκτρονικό κουβαλάει, βγάζει σε χρόνο dt ζώνες, γυαλιά ηλίου και λοιπά βάζει όλο χάρη τη βαλίτσα του στο τελευταίο καλάθι και περνά άνετα σηκώνοντας στο φρυδι...Αφού περάσει και είναι όλα τέλεια (φυσικά!), τα τοποθετεί όλα πίσω σε dt και φεύγει ρίχνοντας ένα σαρδόνιο χαμόγελο σε αυτούς τους ανίδεους που αναγκάζονται να αδειάσουν το περιεχόμενο της τσάντας τους :lol:
 

taver

Member
Μηνύματα
12.468
Likes
28.828
Ονειρεμένο Ταξίδι
Iles Kerguelen
Η κατηγορία 1 πάντως καλύπτει τους τακτικούς των πτήσεων εσωτερικού, και απαντώνται συχνότερα στα lounge της Aegean. Οι Έλληνες υπερτακτικοί των υπερατλαντικών/μακρινών πτήσεων είναι εντελώς άλλη φάση ("μη με ενοχλείτε").
 

karfitsa

Member
Μηνύματα
4.545
Likes
8.033
Και βέβαια ο κλασσικός Ελληνας σε όποιο αεροδρόμιο φτάνει...."ρε παιδιά,που καπνίζουμε εδώ;εσκασα εκεί μέσα....που είναι οι ωραίες εποχές που καπνίζαμε στο αεροπλάνο..."αυτό δεν το ονομάζω καρφίτσα σταϊλ γιατί δεν το ανακάλυψα εγώ αλλά ακολουθώ:D
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.114
Μηνύματα
880.827
Μέλη
38.839
Νεότερο μέλος
mgian

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom