11 χρόνια Travelstories

Samion

Member
Μηνύματα
10.355
Likes
9.276
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Είναι περίεργο αλλά θυμάμαι με νοσταλγία κάτι φοβερά off topic θέματα. Για τα ταξιδιωτικά, έχουν ειπωθεί από τους παραπάνω.
Καλυτερα να ήσουν πιο συγκεκριμενη. Εκτος αν οντως νοσταλγεις και τα πολιτικά θεματα που μετεφεραν τον τοτε διχασμο της ελληνικης κοινωνιας και εδω. Τοτε που ξαφνικα χωριστηκαν μελη σε προοδευτικους κ μη, σε ονειροπολους κ πραγματιστες, σε πλανημενους κ μη...
Ασε καλυτερα, δε μου λειπει τιποτε απο τα οφ τοπικ. Μελη που εριξαν μαυρη πετρα λειπουν.
 

paefstra

Member
Μηνύματα
12.938
Likes
40.786
Το θρησκευτικο, το πολιτικο, όλα μου λειπουν. Τα περι διχασμού δεν τα λαμβάνω υπόψιν. Εγώ γνώρισα τον καθένα με τις διαφορές του, εφόσον επρόκειτο για ευφυείς ανθρώπους και δεν με ενοχλεί κάτι σ' αυτό. Ποτέ δεν περίμενα οτι θα είμασταν όλοι ίδιοι :)
 

chrisbd

Member
Μηνύματα
2.674
Likes
16.382
Χρόνια πολλά στο Travelstories.gr ... να τα εκατοστήσει και γιατί όχι να τα χιλιάσει... τεχνικά είναι δυνατόν..φαντάζεστε να διαβάζουν μετά απο 800 χρόνια και να κάνουν ταξιδιωτικές αναδρομές στην "τότε" εποχή και πως ήταν ο κόσμος "τότε" μέσα απο τα μάτια των @hydronetta, @Yorgos και τόσων άλλων εδώ μέσα που γράφουν τόσο καλά...

Τώρα όσον αφορά τα παλιά θέματα όπου γινόταν κάποιες φορές ένας χαμός η αλήθεια είναι ότι απο τη μια υπήρχε μια θέρμη και ένας σχολιασμός για την επικαιρότητα και όχι μόνο αλλά απο την άλλη μερικοί ξέφευγαν ... Ο εγωϊσμός και τα πιστεύω μας μερικές φορές τα θεωρούμε πάνω απο όλα ...

Τέσπα είμαστε άτιμη φάρα...:D
 

dik-7

Member
Μηνύματα
1.527
Likes
2.043
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ονειρεμένο Ταξίδι
Νησια μπορα μπορα
Χρόνια πολλά στο αγαπημένο μας site, στον Δευκαλίωνα, στους υπόλοιπους διαχειριστές και φυσικά σε όλα τα μέλη.

Θυμάμαι τον ενθουσιασμό που ένιωσα το 2008 όταν έπεσα τυχαία πάνω στο travelstories με αποτέλεσμα να μου γίνει καθημερινη συνήθεια.

Θυμάμαι την βοήθεια και τις πλούσιες πληροφορίες που πήρα σε όλα μου τα ταξίδια, κυρίως στο εξωτερικό.

Θυμάμαι ότι το 2008 ταξίδευα 3-4 φορές τον χρόνο έξω και τώρα λόγω συνθηκών αλλά και το γεγονός ότι έχω 2 μικρές κόρες ταξιδεύω με τις ιστορίες σας.

Θυμάμαι τις πρώτες συναντήσεις που αν ξεπερνάμε τα 20 άτομα ήταν επιτυχία.

Θυμάμαι ότι το 2010 ένιωσα διπλή λυπη που έχασα τη συνάντηση γενεθλίων γιατί η κόρη μου μπήκε στο νοσοκομείο.

Θυμάμαι την αποχαιρετιστηρια συνάντηση για τον Defk.

Θυμάμαι τα ξενύχτια που έχω ρίξει είτε για να ταξιδέψω νοερά είτε για να γελάσω με ορισμένα επικά topic.

Θυμάμαι και μέλη που εχουν χαθεί πια.

Ελπίζω όταν ασπρίσουν όλα τα μαλλιά μου να θυμαμαι περισσοτερα.

Να μάστε καλά και να ταξιδεύουμε. :clap::clap:
 

LULLU

Member
Μηνύματα
3.500
Likes
7.691
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ονειρεμένο Ταξίδι
Νιγηρας-Μαλι
χρονια πολλα . καλα ταξιδια και ονειρα για όλους ....
 

giannismits

Member
Μηνύματα
3.494
Likes
11.726
Επόμενο Ταξίδι
?
Θυμάμαι τέλη Νοεμβρίου του 2010 που έγραψα το πρώτο μου θέμα ρωτώντας για Ρουμανία (ακόμα να πάω:D)

Θυμάμαι στις αρχές το μοναδικό μάλωμα που έκανα με γνωστό και μη εξαιρετέο μέλος και μετάνιωσα που μπήκα σε μια άνευ ουσίας αντιπαράθεση. Ήταν άβολο για μένα μιας και δεν μ'αρέσουν αυτά αλλά το ξεπέρασα γρήγορα:p

Θυμάμαι πάλι στην αρχή σαν νέο μέλος που είχα σχολιάσει κάπως αρνητικά μια ιστορία μιας φίρμας του φόρουμ, και κάποιοι πήγαν να με φάνε που τόλμησα να μην απωθεώσω την κορυφαία συγγραφέα. Στο ίδιο θεμα έφαγα κράξιμο γιατί έκανα το έγκλημα να κάνω ένα συντακτικό λάθος!Είχαν κοπεί τα φτερά μου από την κάκιστη συμπεριφορά αλλά ευτυχώς συνέχισα ακάθεκτος να είμαι ενεργό μέλος.

Θα θυμάμαι πάντα τα προσωπικά μηνύματα με τον @hydronetta που με συμβούλευε πως να φτιάχνω τις ιστορίες μου και πως να ανεβάζω φωτογραφίες.

Σε καμία περίπτωση δεν μου λείπουν τα off topic θέματα ειδικά τα πολιτικού περιεχομένου. Σίγουρα όμως κι εγώ διασκέδασα με διάφορα επικά τρολαρίσματα και τρελούς καυγάδες που γινόντουσαν.

Θυμάμαι αλλά και ξεχνάω άπειρες καταπληκτικές ιστορίες που έχω διαβάσει.

live έχω δει μόνο τρία άτομα και δεν έχω παρευρεθεί σε κάποια συνάντηση. Δεν είμαι και το πιο κοινωνικό άτομο ούτε τρελαίνομαι για πολυκοσμίες αλλά εκτιμώ πολλούς ανθρώπους εδώ μέσα που έστω μέσα από τα μηνύματα και τις συζητήσεις, τους νοιώθω οικείους και φίλους.

Και βέβαια πάντα θα θυμάμαι τα ταξίδια που έχω κάνει τα οποία έχουν γίνει ταξιδιωτικές ιστορίες τις οποίες αγαπώ πολύ και δεν κρύβω πως καμαρώνω γι'αυτές πολλές φορές.

Που τα θυμήθηκα τώρα όλα αυτά:D
 

georgeant

Member
Μηνύματα
603
Likes
2.518
Ονειρεμένο Ταξίδι
Road trip B. Αμερική
To δικό μου πρώτο post ήταν το Δεκέμβριο του '13, αλλά θυμάμαι διάβαζα τις ιστορίες του forum τουλάχιστον 1 χρόνο πριν. Ρωτούσα πόσες μέρες θα χρειαζόμουν για Πράγα-Βιέννη-Βουδαπέστη σε ένα ταξίδι. Πήρα πολύ σημαντικές πληροφορίες που με βοήθησαν να οργανώσω ένα απο τα ωραιότερα ταξίδια που έχω κάνει ως τώρα. Πλέον, δεν νοείται ταξίδι πριν πάρω πληροφορίες απο το travelstories. Να σημειώσω επίσης οτι βρίσκω πολύ ενδιαφέροντα τα polls και τα γραφήματα με τα statistics που γίνονται κάθε χρόνο αλλά και το τελευταίο layout του site! :) Χρόνια πολλά λοιπόν! Καλά ταξίδια σε όλους!
 

vickokka

Member
Μηνύματα
1.235
Likes
1.931
Ονειρεμένο Ταξίδι
παντου
Μια ωραία καθημερινή συνήθεια, πολλά χαμογελαστά πρόσωπα, ομορφες συναντήσεις και φυσικά άπειρες πληροφορίες και ταξιδιωτικές ιστορίες που με κάνουν να ζηλεύω!
 

piccolo_mondo

Member
Μηνύματα
849
Likes
769
εγω θυμαμαι τα ατομα που γνωρισα live, ειτε σε συναντησεις, ειτε σε ταξιδια (ναι ναι, εχει συμβει κ αυτο, καποιους να τους εχω συναντησει παραπανω απο μια φορες στο εξωτερικο!), θυμαμαι οταν ζουσα στην Ιταλια κ καποιοι επικοινωνουσαν μαζι μου πριν ερθουν κ τελικα συναντιομασταν! ποσο χαρα επαιρνα! με καποιους τωρα εχουμε βρεθει γειτονες κ τρωμε μαζι μαραθοπιτες...! με καποιους μπορει να τα λεμε πλεον μονο ιντερνετικα, με καποιους μπορει να μην τα λεμε πλεον καθολου... ομως ΟΛΑ τα ατομα που γνωρισα, αλλα κ τα ατομα που δεν γνωρισα, ενω θα ηθελα... αυτο μου εχει μεινει απο το travelstories, κ ειναι τοσο σπουδαιο!
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.113
Μηνύματα
880.783
Μέλη
38.839
Νεότερο μέλος
mgian

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom