Γερμανία Ελβετία Ελβετια - Γερμανια

psyhas

Member
Μηνύματα
51
Likes
69
Χαιρετω ολους τους ταξιδοστοριτες.
Τελη του αλλου μηνα, εχω κλεισμενα εισιτηρια για Μοναχο με επιστροφη 8 μερες μετα,ομως προς το παρον δεν εχω κλεισει καθολου διαμονη. Κιαυτο γιατι δεν εχω καταληξει ποσες μερες αξιζει να αφιερωσω Ελβετια κι αναλογως να περισσεψουν και για Γερμανια (Βαυαρια καπου). Το Μοναχο επιλεχθηκε λογω πιο φθηνων και βολικων εισιτηριων αλλα και αυτοκινητου σε σχεση με Ζυριχη. Και τα διλημματα αρχιζουν ως εξης:
1. Η αρχικη σκεψη ηταν να μεινουμε καπου γυρω στην Λιμνη Κοστανζα, π.χ Bregenz,Dornbirn(π.χ. αυτο
Four Points by Sheraton Panoramahaus που φαινεται αρκετα vfm), Gailingen (Hotel Rheingold?) ή ακομα και St. Gallen και απο κει να εξορμουμε προς τα υπολοιπα μερη (Ζυριχη, Λουκερνη και Βερνη οπωσδηποτε και οτι αλλο μπορεσουμε να δουμε στις γυρω περιοχες). Ομως μηπως ειναι πολυ μακρια και θα ειναι κουραστικες ολες αυτες οι διαδρομες πηγαινε ελα? Αρα...
2. Μηπως ειναι καλυτερα να μεινουμε καπου στην Λουκερνη που ειναι πιο κεντρικα κι αρα πιο βολικα για τις βολτες μας,ενω θα εχουμε κι αρκετο χρονο να την δουμε καλυτερα... Ή ειναι ακομα καλυτερα να μεινουμε Βερνη, που απο οσα εχω διαβασει φαινεται πιο ενδιαφερουσα πολη... Ή μηπως Ιντερλακεν που εχει πιο λογικες τιμες? Γιατι κατι που καταλαβα για τα ξενοδοχεια της Ελβετιας ειναι οτι σε σχεση με Γερμανια τουλαχιστον , ειναι αρκετα ακριβα για αυτα που παρεχουν. Αυτος ειναι ενας λογος που αποκλεισαμε την Ζυριχη,αφου δεν βρηκα κατι που να δικαιολογουσε τις τιμες τους.
3. Αν και δεν θελουμε να μετακομιζουμε συνεχεια, ισως να ηταν καλυτερο να μεινουμε δυο βραδιες σε καποιο μερος απο αυτα που αναφερω στο 1. και αλλες δυο σε Λουκερνη ή Βερνη?
Εχω ριξει αρκετο διαβασμα στο φορουμ απο θεματα για Ελβετια και απο οσα εχω ακουσει κι απο αλλους που εχουν ταξιδεψει προς τα εκει, πανω κατω εχουμε καταληξει τι θα δουμε στις λιγες αυτες μερες. Επειδη θα εχουμε νοικιασμενο αυτοκινητο, θα εχουμε την ανεση να γυρισουμε και την ελβετικη επαρχια,αναλογα και με τον καιρο βεβαια. Καθε προταση και συμβουλη,καλοδεχουμενη..
Οι υπολοιπες μερες θα αφιερωθουν στην Γερμανια, που υπαρχουν κατι χρωστουμενα απο προηγουμενο ταξιδι (Wurzburg,Bamberg,Regensburg,Nurnberg και Augsburg,το οποιο υπαρχει η σκεψη να ειναι η βαση μας και επειδη ειναι κοντα στο αεροδρομιο). Ισως και Passau,αν δεν εχω ξεθεωθει...
 

Kyriakosm

Member
Μηνύματα
291
Likes
830
Wurzburg και Nurberg χωρίς rothenburg ob der tauber δεν λέει.Μετα απο ΕΚΕΙ αντί για Passau πήγαινε προς Oberammergau και στα γύρω δυο εκπληκτικά κάστρα.
 

psyhas

Member
Μηνύματα
51
Likes
69
Ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση!
Και βεβαια εχω παει στο Rothenburg, μαλιστα επειδη εφαγα ολη την μερα εκει,δεν ειχα προλαβει να παω σε αλλα μερη πανω απτο Μοναχο. Παρομοιως εχω παει και στα καστρα/Fussen και Oberammergau και Garmisch Partenkirchen. Επισης ειχα παει Innsbruck και σε αμετρητα χωρια του Τυρολου,αλλα και Σαλτσμπουργκ,Χαλστατ,λιμνη Konigssee..
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.180
Μηνύματα
883.107
Μέλη
38.891
Νεότερο μέλος
CrisPan

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom