Γερμανία Πρόγραμμα για Βερολίνο

Just Lori

Member
Μηνύματα
449
Likes
1.675
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ανταρκτική
Βγάλε την εβραΐκή συναγωγή από τη δεύτερη μέρα γιατί δεν κολλάει με τα υπόλοιπα, είναι σε άλλη περιοχή. Βάλε το μουσείο DDR που είναι δίπλα από τον καθεδρικό.

Αν ξεκινήσεις από Alexanderplatz και το πας περπατώντας μέχρι Brandenburger Tor θα δεις με τη σειρά:

- ρολόϊ στην Alexanderplatz
- πύργος τηλεόρασης
- Marienkirche και το συντιβάνι
- κόκκινο δημαρχείο και Nikolaiviertel
- καθεδρικός (αξίζει να μπεις μέσα μη το δεις μόνο απ'έξω), DDR και ποτάμι
- πανεπιστήμια
- μουσείο γερμανικής ιστορίας
- Pariser Platz και Brandenburger gate

Τα περισσότερα από αυτά θα τα δεις περπατώντας στην Unter den Linden.

Αν αντέχεις μπορείς να συνεχίσεις το περπάτημα μέχρι Potsdamer Platz. Είναι δέκα λεπτά περπάτημα από την πύλη και στη διαδρομή θα δεις και το μνημείο του ολοκαυτώματος. Το Sony Center ειναι στην Potsdamer Platz και με το Leipzigerstases που γράφεις μάλλον εννοείς Leipziger Platz; Αν ναι, είναι από την άλλη μεριά του δρόμου με Potsdamer Platz και δίπλα στην πλατεία είναι το Mall of Berlin.

Από άποψη χρόνου τα προλαβαίνεις όλα αυτά σε μια μέρα δεδομένου ότι ξημερώνει στις 04:00 και έχει φως μέχρι 22:00 το βράδυ.

Την τρίτη μέρα θα φας πολύ ώρα στο νησί των μουσείων. Μετά από αυτό κάνε μια επίσκεψη στο κοινοβούλιο. Αν έχεις χρόνο μετά από αυτά μια βόλτα στο Tiergarten επιβάλλετε αφού θα είσαι δίπλα. Αν έχεις αντοχές ανέβα και στο Victory Column.
 

karfitsa

Member
Μηνύματα
4.542
Likes
8.031
Τα βλέπω αρκετά για να τα προλάβεις όλα.Γιατί μπορει να είναι μεγάλη η μέρα,όπως πολυ σωστά είπε η Just Lori,αλλά έρχεται και η κούραση.Πολύ καλά κάνεις και αφήνεις μιά μέρα.
Το μόνο πού θα κάνεις εκ των προτέρων,για την επίσκεψη σου στο κοινοβούλιο και στον θόλο,είναι να μπείς μέσω ιντερνετ και να κλείσεις θέση,για να γλυτώσεις την ουρά.Ετσι κι αλλιώς είναι δωρεάν.
 

STKF

Member
Μηνύματα
1.140
Likes
5.325
EIRHNH2
Μην αγνοείς τον παράγοντα καιρό. Χρειάζεται μια ευελιξία στο πρόγραμμα.
Αν βρέχει κάποια μέρα επισκεφθείτε, κλειστούς χώρους.
Το νησί των μουσείων όντως χρειάζεται πολύ χρόνο, αναλόγως βέβαια και πόσα από τα μουσεία θα επισκεφθείς. Υπολόγισε το ελάχιστον ένα δίωρο( το κάθε μουσείο ξεχωριστά) από την ώρα που θα μπεις μέσα, για να δεις τα βασικά. Καλύτερη ημέρα είναι η Πέμπτη που είναι αοικτά τα μουσεία μέχρι τις 20:00.
Ο καθεδρικός της πόλης εκτός από τον κύριο χώρο της εκκλησίας, έχει και υπόγειο με σαρκοφάγους αλλά και δυνατότητηα να ανεβείς να δεις την θέα από τον τρούλο.
Το ανέβασμα στον τρούλο είναι λίγο κουραστικό διότι έχει αρκετά σκαλοπάτια. Για να τα κάνεις όλα αυτά χρειάζεται μία ώρα και εισητήριο 7 ευρώ.
Από το πρόγραμμα που έβαλες μου φαίνεται να χωλαίνει αυτό της τρίτης ημέρας.
Άγνωστες οι ώρες στο νησί των μουσείων ενώ το Charlottenburg είναι μακρυά από τα άλλα που ξέρω, όπως για παράδειγμα το East Side Gallery.
Το East Side Gallery έχει μήκος πάνω από χιλιόμετρο και εκτιμώ ότι χρειάζεται να του αφιερώσεις καμμιά ώρα για τα βασικά....
 

EIRHNH2

Member
Μηνύματα
1.276
Likes
1.343
Επόμενο Ταξίδι
???
Ονειρεμένο Ταξίδι
ο κόσμος ΟΛΟΣ!!!!
Ναι... δεν το μελετησα και πολυ λογω ελειψης χρονου... Πρωτη φορα τετοια "ανοργανωσια"... Ο καιρος λεει βροχες πολλες! Πρωτη φορα θα πετυχουμε εκδρομη με βροχη (και πολυ αργησε να μας τυχει - ακομα και Λονδινο ηλιολουστο το πετυχαμε :p )
Γι αυτο ειπα μηπως μου κανετε καμια διορθωση.... Τωρα οι μερες εννοειται μπορει να αλλαξουν οπως και η σειρα απο τα αξιοθεατα....
 

8avos

Member
Μηνύματα
650
Likes
6.353
Εκανα ενα προχειρο προγραμμα για Βερολινο, "κλεμενο" κυριως απο την περιγραφη της Φενιας και απο thanasiU2...
Πως σας φαινεται; Τι διορθωσεις πρεπει να κανω; + -

μερα 1η - πτηση

2η μερα
ρολόι με την παγκόσμια ώρα
πύργος της τηλεόρασης
το Κόκκινο Δημαρχείο
Κοινοβούλιο
Πύλη του Βρανδεμβούργου
πλατεία Παρίζερ
Unter den Linden
μουσείο γερμανικής ιστορίας
εβραϊκή συναγωγή (κόλα την με το Τσαρλυ)
πανεπιστήμια
καθεδρικός ναό του Βερολίνου
εκκλησία της Παναγίας
το σιντριβάνι του Ποσειδώνα
το ποτάμι
Νικολάι Φίρτελ
Μαρξ ενγκελ φορουμ

3η μερα
Νησί των Μουσείων (θα το δεις την 2η μέρα)
την Potsdamer Platz
sony Center
Πύλη του Βρανδεμβούργου
μνημεία Ολοκαυτώματος
Charlottenburg (Δυτικά)
CheckPointCharlie
leipzigerstases
Warschauerstrasse (Ανατολικά)
East Side Gallery (ομοίως)

4η μέρα
Πότσνταμ
ποταμός Χάβελ
ολλανδική συνοικία
ρωσική συνοικία
ανάκτορο Cicilien
ανάκτορο – πάρκο Σανσουσί

5η μερα
οι φυλακές της Στάζι Hohenschönhausen
μνημείο Sachsenhausen
το Gedenkstätte Berliner Mauer
Μουσείο DDR (θα το δείς την 2η μέρα πίσω απ τον καθεδρικό)
berliner-unterwelten.de/
Το Topographie des Terrors (είναι200μ απ την Potsdamer Platz)
Kunsthaus Tacheles (αξιζει;;;)

6η μερα
οτι δεν προλαβαμε τις προηγουμερνες...
 

Yorgos

Member
Μηνύματα
9.622
Likes
50.272
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ονειρεμένο Ταξίδι
Περού τότε, τώρα, πάντα
Το μουσειο της Περγαμου αξιζει τωρα που τα Ελληνικα ειναι κλειστα;
Με κλειστά μάτια. Ένα από τα 5 καλύτερα μουσεία που έχω δει ποτέ.
 

EIRHNH2

Member
Μηνύματα
1.276
Likes
1.343
Επόμενο Ταξίδι
???
Ονειρεμένο Ταξίδι
ο κόσμος ΟΛΟΣ!!!!
εκανα τις εξης αλλαγες... Η πρωτη μερα ειναι πολυ γεματη αλλα οσα προλαβουμε... Τα υπολοιπα αλλη μερα....

1η μερα (ξερω ειναι πολλα... οτι βγει...)
ρολόι με την παγκόσμια ώρα
τον πύργο της τηλεόρασης (αξιζει επισκεψη;)
Marienkirche και το συντιβάνι του Ποσειδώνα
το Κόκκινο Δημαρχείο (RotesRathaus)
καθεδρικος
DDR και ποταμι
Πανεπιστήμια
Μαρξ ενγκελ φορουμ
μουσείο γερμανικής ιστορίας
Pariser Platz
Brandenburger gate
Unter den Linden
περπάτημαμέχρι Potsdamer Platz
μνημεία Ολοκαυτώματος
kadeve
sony Center
την Potsdamer Platz
leipzigerplatz
mall of berlin
Topographie des Terrors -checkpoint Charlie

2η μερα
Νησί των Μουσείων
Κοινοβούλιο
Tiergarten
Victory Column

3ημέρα
Πότσνταμ
ποταμός Χάβελ
ολλανδική συνοικία
ρωσική συνοικία
ανάκτορο Cicilien
ανάκτορο – πάρκο Σανσουσί

4η μερα (εδω τα εχω οτι να ναι... δεν μου ταιριαζουν μεταξυ τους καθολου ... Ποια ανα βγαλω εντελως; Τι να παω στην επομενη μερα;) ... Μηπως να μην πηγαιναμε ποτσνταμ;

- Charlottenburg – Δ
- εβραϊκήσυναγωγή
- Warschauer strasse - East Side Gallery - Oberbau braucke
- Karl mark alle
-οι φυλακές της Stasi
- berliner-unterwelten
- Memorial and Museum Sachsenhausen
- Gedenkstätte Berliner Mauer
- Kaiser-Wilhelm-Gedächtniskirche

5η μερα
(απογευμα πτηση)
 
Last edited:

manina71

Member
Μηνύματα
35
Likes
18
Επόμενο Ταξίδι
Berlin
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ιαπωνία
Καλησπέρα σε όλους/όλες!
Θα ζητήσω κι εγώ τα φώτα σας σχετικά με έναν πρόχειρο προγραμματισμό που έκανα για Βερολίνο για 4 νύχτες, 3 μέρες γεμάτες (9/11-13/11) και να πω οτι έχω διαβάσει ήδη και τις 127 σελίδες!!:)
Καταρχήν να επισημάνω πως είναι η δεύτερη φορά που επισκέπτομαι το Βερολίνο, η πρώτη ήταν πριν 10 χρόνια ακριβώς!!! Αυτή τη φορά θα είμαστε παρέα 4 ατόμων (φίλων). Το 2006 (Χριστούγννα) είχαμε μείνει πολύ λίγο, 2.5 μέρες δηλαδή και Δυτικό Βερολίνο και το μόνο αξιόλογο που μπορέσαμε να δούμε ήταν το μουσείο της Περγάμου όπως και βόλτα με hop on/hop of.
Για την υπόλοιπη παρέα είναι η πρώτη φορά στο Βερολίνο. Λοιπόν για να τα πάρουμε από την αρχή...Πετάμε με Easyjet από Ελ.Βενιζέλος στις 9/11 (Τετάρτη) το βράδυ με άφιξη στο Schönefeld, αργά το βράδυ στις 22.25. Αν προλάβουμε τον εξπρές σιδηρόδρομο καλως, αν και το βλέπω δύσκολο, αλλιώς είτε άλλο συνδυασμό συγκοινωνιών, είτε ταξάκι αν είμαστε τόσο κομμάτια. Εδώ να πω ότι θα μείνουμε στο Park Plaza Wallstreet Hotel https://www.parkplaza.com/berlin-hotel-de-10179/gerberwa. Το πρώτο βράδυ επειδή υπολογίζω ότι επειδή θα φτάσουμε γύρω στις 11.30 στο χοτέλ μάλλον θα περπατήσουμε (αν έχουμε κουράγιο) ή μετρό ώς την Alexanderplatz να τσιμπήσουμε σε κανένα 24ωρο και μετά νάνι.
Δεύτερη μέρα (Πέμπτη), έχουμε σκεφτεί (μετά από αρκετή έρευνα στο tripadvisor), να χρησιμοποιήσουμε τα λεγόμενα walking tours και συγκεκριμένα αυτή την εταιρεία http://www.insidertour.com/tours.php/cat/27/id/40/title/tourdetails μιας και θα είναι η πρώτη φορά των συνταξιδιωτών μου στο Βερολίνο, για να πάρουν μαι συνολική γεύση των πιο famous μνημείων. To tour ξεκινά στις 10.30 από Hackescher Markt και τελειώνει περίπου μετά από 4 ώρες στο Brandenburg Gate. (Περνάμε και από το Checkpoint Charlie οπότε δεν χρειάζεται να το επισκεφτούμε ξανά)
Μετά από αυτό πρέπει να γυρίσουμε Alexanderplatz γιατί έχουμε κλείσει θέση στο εστιατόριο του Tv tower στις 16.00 για καφέ και μετά από αυτό μία «επίσκεψη» στο primark της Alexanderplatz για να ξοδέψουμε κανένα ευρουλάκι! Γυρισμός στο χοτέλ, μπάνιο και βόλτα για φαγητό, λέω σε κάποια μπυραρία στο Nikolaiviertel, που είναι αρκετά κοντά στο ξενοδοχείο μας.
Την επόμενη μέρα (Παρασκευή) σειρά έχουν το μουσείο της Περγάμου (στο οποίο σκέφτομαι να μην ακολουθήσω τους άλλους μια και το έχω επισκεφτεί το 2006) όπως και το εβραϊκό μουσείο, δεν ξέρω με ποιά σειρά όμως... Εδώ θέλω βοήθεια! Γιατί στις 5 έχουμε κλείσει ραντεβού για ξενάγηση στο Budenstag (Κοινοβούλιο) οπότε θεωρώ ότι πρέπει αν είμαστε εκεί τουλάχιστον μισή ωρα νωρίτερα για ελέγχους κλπ. Η ξενάγηση τελειώνει στις 6.30 και φαντάζομαι να κάτσουμε εκεί λίγο ακόμα για να θαυμάσουμε τη (νυχτερινή πλέον) θέα από τον θόλο. , Δεν ξερω τι να κολλήσω μετά μιας και θα είομαστε εκεί γύρω…Βόλτα στο Sony Center (που δεν είναι και τόοοσο κοντά βέβαια), βόλτα στην Kurfürstendamm και στο ναό kaiser wilhelm? Ή επιστροφή στο ξενοδοχείο? (για μπάνιο, ετοιμασία για βραδυνό φαί και όλα τα σχετικά)
Τρίτη μέρα (Σάββατο)...Θέλουμε οπωσδήποτε να επισκεφτούμε τον Kαθεδρικό Nαό (και να ανεβούμε και στο θόλο του βέβαίως για θέα) όπως και το μουσείο DDR. Επίσης δεν ξέρω με ποιά σειρά....ότι προτάσεις έχετε καλοδεχούμενες! Ισως το υπόλοιπο Σάββατο το περάσουμε πιο χαλαρά, με βόλτες, καφέδες, μαγαζάκια για κανένα δωράκι, αν και εγώ θα ήθλελα αν μπορούσα να κολλήσω κάπου και μια βόλτα στο Topography of terror (αν βγαίνει). Το τελευταιο βράδυ λέμε να φάμε κάπου ωραία, και να πιούμε και τα ποτάκια μας.
Τελευταία μέρα Κυριακή, και λέω μετά το πρωινό και το checkout να πάμε βόλτα στην East Side Gallery και μετά επιστροφή στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για αεροδρόμιο (πετάμε 3.50μμ αρα υποθέτω ότι αν φύγουμε από το χοτέλ γύρω στη μία το μεσημερι είναι καλά;)

Αυτό είναι χονδρικά το πρόγραμμα που έχω σκεφτεί και ξέρω πως επειδή είναι Νοέμβρης θα νυχτώνει νωρίς οποτε δεν θα μπορέσουμε να κάνουμε πολλά πράγματα. Κάθε γνώμη ευπρόσδεκτη και επιθημητή, ειδικα στο αν πρέπει να αλλάξω τη σειρά κάποιων αξιοθέατων για να κερδίσουμε χρόνο!

Κι αν αντέξατε και διαβάσατε ως το τέλος σας ευχαριστώ πολύ!!!:clap:
 

chris7

Member
Μηνύματα
3.083
Likes
23.657
Επόμενο Ταξίδι
Λουξεμβούργο
Ονειρεμένο Ταξίδι
Καναδάς
Τρίτη μέρα (Σάββατο)...Θέλουμε οπωσδήποτε να επισκεφτούμε τον Kαθεδρικό Nαό
Ωραίο το πρόγραμμά σας και όχι πολύ "φορτωμένο". Πιστεύω πως μπορείτε να το πραγματοποιήσετε. Όσον αφορά τον Καθεδρικό Ναό, έχω ακούσει πως υπάρχει εισιτήριο για την είσοδο. Εμείς πήγαμε κάποια μέρα που είχε κάποια Ακολουθία και μπήκαμε χωρίς να πληρώσουμε. Δεν ξέρω βέβαια τι γίνεται με την ανάβαση στον τρούλο.
Καλά να περάσετε.
ΥΓ. Εμείς θα είμαστε εκεί από τις 4 μέχρι τις 8 Νοέμβρη. Την επόμενη μέρα πηγαίνετε εσείς. :)
 

vasilakis

Member
Μηνύματα
104
Likes
105
Επόμενο Ταξίδι
Μαδριτη
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ταϊλάνδη, Νέα Υόρκη
Ωραίο το πρόγραμμά σας και όχι πολύ "φορτωμένο". Πιστεύω πως μπορείτε να το πραγματοποιήσετε. Όσον αφορά τον Καθεδρικό Ναό, έχω ακούσει πως υπάρχει εισιτήριο για την είσοδο. Εμείς πήγαμε κάποια μέρα που είχε κάποια Ακολουθία και μπήκαμε χωρίς να πληρώσουμε. Δεν ξέρω βέβαια τι γίνεται με την ανάβαση στον τρούλο.
Καλά να περάσετε.
ΥΓ. Εμείς θα είμαστε εκεί από τις 4 μέχρι τις 8 Νοέμβρη. Την επόμενη μέρα πηγαίνετε εσείς. :)
Εμεις ημασταν εκει τον περασμενο Φεβρουαριο και το εισιτηριο ειχε 8€ αν θυμαμαι καλα. Το βγαλαμε εκει επι τοπου. Δεν ειχε εξτρα κοστος για τον τρουλο.
 

vasilakis

Member
Μηνύματα
104
Likes
105
Επόμενο Ταξίδι
Μαδριτη
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ταϊλάνδη, Νέα Υόρκη
Καλησπέρα σε όλους/όλες!
Θα ζητήσω κι εγώ τα φώτα σας σχετικά με έναν πρόχειρο προγραμματισμό που έκανα για Βερολίνο για 4 νύχτες, 3 μέρες γεμάτες (9/11-13/11) και να πω οτι έχω διαβάσει ήδη και τις 127 σελίδες!!:)
Καταρχήν να επισημάνω πως είναι η δεύτερη φορά που επισκέπτομαι το Βερολίνο, η πρώτη ήταν πριν 10 χρόνια ακριβώς!!! Αυτή τη φορά θα είμαστε παρέα 4 ατόμων (φίλων). Το 2006 (Χριστούγννα) είχαμε μείνει πολύ λίγο, 2.5 μέρες δηλαδή και Δυτικό Βερολίνο και το μόνο αξιόλογο που μπορέσαμε να δούμε ήταν το μουσείο της Περγάμου όπως και βόλτα με hop on/hop of.
Για την υπόλοιπη παρέα είναι η πρώτη φορά στο Βερολίνο. Λοιπόν για να τα πάρουμε από την αρχή...Πετάμε με Easyjet από Ελ.Βενιζέλος στις 9/11 (Τετάρτη) το βράδυ με άφιξη στο Schönefeld, αργά το βράδυ στις 22.25. Αν προλάβουμε τον εξπρές σιδηρόδρομο καλως, αν και το βλέπω δύσκολο, αλλιώς είτε άλλο συνδυασμό συγκοινωνιών, είτε ταξάκι αν είμαστε τόσο κομμάτια. Εδώ να πω ότι θα μείνουμε στο Park Plaza Wallstreet Hotel https://www.parkplaza.com/berlin-hotel-de-10179/gerberwa. Το πρώτο βράδυ επειδή υπολογίζω ότι επειδή θα φτάσουμε γύρω στις 11.30 στο χοτέλ μάλλον θα περπατήσουμε (αν έχουμε κουράγιο) ή μετρό ώς την Alexanderplatz να τσιμπήσουμε σε κανένα 24ωρο και μετά νάνι.
Δεύτερη μέρα (Πέμπτη), έχουμε σκεφτεί (μετά από αρκετή έρευνα στο tripadvisor), να χρησιμοποιήσουμε τα λεγόμενα walking tours και συγκεκριμένα αυτή την εταιρεία http://www.insidertour.com/tours.php/cat/27/id/40/title/tourdetails μιας και θα είναι η πρώτη φορά των συνταξιδιωτών μου στο Βερολίνο, για να πάρουν μαι συνολική γεύση των πιο famous μνημείων. To tour ξεκινά στις 10.30 από Hackescher Markt και τελειώνει περίπου μετά από 4 ώρες στο Brandenburg Gate. (Περνάμε και από το Checkpoint Charlie οπότε δεν χρειάζεται να το επισκεφτούμε ξανά)
Μετά από αυτό πρέπει να γυρίσουμε Alexanderplatz γιατί έχουμε κλείσει θέση στο εστιατόριο του Tv tower στις 16.00 για καφέ και μετά από αυτό μία «επίσκεψη» στο primark της Alexanderplatz για να ξοδέψουμε κανένα ευρουλάκι! Γυρισμός στο χοτέλ, μπάνιο και βόλτα για φαγητό, λέω σε κάποια μπυραρία στο Nikolaiviertel, που είναι αρκετά κοντά στο ξενοδοχείο μας.
Την επόμενη μέρα (Παρασκευή) σειρά έχουν το μουσείο της Περγάμου (στο οποίο σκέφτομαι να μην ακολουθήσω τους άλλους μια και το έχω επισκεφτεί το 2006) όπως και το εβραϊκό μουσείο, δεν ξέρω με ποιά σειρά όμως... Εδώ θέλω βοήθεια! Γιατί στις 5 έχουμε κλείσει ραντεβού για ξενάγηση στο Budenstag (Κοινοβούλιο) οπότε θεωρώ ότι πρέπει αν είμαστε εκεί τουλάχιστον μισή ωρα νωρίτερα για ελέγχους κλπ. Η ξενάγηση τελειώνει στις 6.30 και φαντάζομαι να κάτσουμε εκεί λίγο ακόμα για να θαυμάσουμε τη (νυχτερινή πλέον) θέα από τον θόλο. , Δεν ξερω τι να κολλήσω μετά μιας και θα είομαστε εκεί γύρω…Βόλτα στο Sony Center (που δεν είναι και τόοοσο κοντά βέβαια), βόλτα στην Kurfürstendamm και στο ναό kaiser wilhelm? Ή επιστροφή στο ξενοδοχείο? (για μπάνιο, ετοιμασία για βραδυνό φαί και όλα τα σχετικά)
Τρίτη μέρα (Σάββατο)...Θέλουμε οπωσδήποτε να επισκεφτούμε τον Kαθεδρικό Nαό (και να ανεβούμε και στο θόλο του βέβαίως για θέα) όπως και το μουσείο DDR. Επίσης δεν ξέρω με ποιά σειρά....ότι προτάσεις έχετε καλοδεχούμενες! Ισως το υπόλοιπο Σάββατο το περάσουμε πιο χαλαρά, με βόλτες, καφέδες, μαγαζάκια για κανένα δωράκι, αν και εγώ θα ήθλελα αν μπορούσα να κολλήσω κάπου και μια βόλτα στο Topography of terror (αν βγαίνει). Το τελευταιο βράδυ λέμε να φάμε κάπου ωραία, και να πιούμε και τα ποτάκια μας.
Τελευταία μέρα Κυριακή, και λέω μετά το πρωινό και το checkout να πάμε βόλτα στην East Side Gallery και μετά επιστροφή στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για αεροδρόμιο (πετάμε 3.50μμ αρα υποθέτω ότι αν φύγουμε από το χοτέλ γύρω στη μία το μεσημερι είναι καλά;)

Αυτό είναι χονδρικά το πρόγραμμα που έχω σκεφτεί και ξέρω πως επειδή είναι Νοέμβρης θα νυχτώνει νωρίς οποτε δεν θα μπορέσουμε να κάνουμε πολλά πράγματα. Κάθε γνώμη ευπρόσδεκτη και επιθημητή, ειδικα στο αν πρέπει να αλλάξω τη σειρά κάποιων αξιοθέατων για να κερδίσουμε χρόνο!

Κι αν αντέξατε και διαβάσατε ως το τέλος σας ευχαριστώ πολύ!!!:clap:
Αφου αντεξες κ διαβασες και τις 127 σελιδες, να διαβασεις και καμια απο τις αρκετες ταξιδιωτικες ιστοριες. Ειναι πολυ χρησιμες κ αυτες, γιατι εχουν κ ροη κ προγραμμα. Και για να διαφημισω λιγο κα τη δικη μου....ριξε μια ματια εδω http://www.travelstories.gr/communi...ίγος-ήλιος-κι-ένα-Βερολίνο-εναλλακτικό.53498/. Ειχαμε σχεδον ιδιες μερες (εσεις λιγο παραπανω) κ πιστευω οτι καταφεραμε να δουμε αρκετα πραγματα. Και ειχε κ χιονοθυελλα την πρωτη μερα :) . Καλα να περασετε!
 

manina71

Member
Μηνύματα
35
Likes
18
Επόμενο Ταξίδι
Berlin
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ιαπωνία
chris7 & vasilakis σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!!!:):)
Chris7 παρά μία μέρα δεν θα "συναντηθούμε"!! Να περάσετε τέλεια κι εσείς εύχομαι!! Οσο για τον καθεδρικό το γνωρίζω ότι έχει εισητήριο και μάλιστα σκοπεύουμε να χρησιμοποιήσουμε την έκπτωση που παρέχει η welcome card... όσο για τις μέρες που έχει Ακολουθία το έλεγξα στο website τους αλλά δεν θα έχει από ότι είδα Σάββατο πρωί που σκοπεύουμε να πάμε εμείς.
vasilakis εννοείται ότι έχω διαβάσει ήδη την ταξιδιωτική σου ιστορία!! Τα ξεσκόνισα όλα σας λέω πριν γράψω εδώ!! Ελπίζω εμείς μέσα Νοέμβρη να αποφύγουμε το χιόνι μια και το έφαγα με το κουτάλι τα Χριστούγεννα του 2016 που είχα ξαναπάει!!!:p
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.109
Μηνύματα
880.598
Μέλη
38.837
Νεότερο μέλος
koliswa

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom