Περί Ποδοσφαίρου...

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

dik-7

Member
Μηνύματα
1.527
Likes
2.044
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Η απέραντη βλακεια ορισμενων χαλάει την χαρά των υγιών φιλάθλων.
Στο τέλος ας παίζουν μόνοι τους να ησυχασουμε
 

dik-7

Member
Μηνύματα
1.527
Likes
2.044
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Εννοώ ότι μια νίκη που πετύχαμε επί ενός σπουδαίου αντιπάλου δεν μας άφησαν να την χαρούμε κάποιοι που νομίζουν ότι το γήπεδο είναι χώρος να βγάζουν τα απωθημένα τους.
Το να ανάβεις καπνογονα 4η φορά σε ένα γήπεδο με άπνοια να δίνεις δικαιωάτα στους αντιπάλους και εμείς οι υγιείς φίλαθλοι να φεύγουμε από το γήπεδο σιχτιρισμενοι με μια ώρα καθυστερηση είναι τουλάχιστον βλακεια.
 

chrisbd

Member
Μηνύματα
2.674
Likes
16.384
Μία απο τα ίδια πάλι... ένα καλό γενικά παιχνίδι που πήγε να χαλάσει απο ανεγκέφαλους.. και αυτή η καραμέλα με την διαιτησία πρέπει να τελειώσει κάποτε και να βλέπουμε και που πονάει η ομάδα και να τα διορθώνουμε.. ο Ολυμπιακός νίκησε χωρίς να είναι γενικά καλύτερος και αυτό ήταν ... έτσι είναι το ποδόσφαιρο .. άμα έχεις επιθετικούς που χάνουν τα άχαστα μη ζητάς πολλά (και αυτό δεν έγινε μόνο χτες) και δεν σου φταίει κανείς και αφήστε το κυνήγι των μαγισσών συμπαοκτσήδες ..



Μεγάλο κάζο η Γιουνάιτεντ έχασε 4-0 απο την Τσέλσι (το είδα το παιχνίδι) .... του αφαίρεσαν το special οι οπαδοί που παλιά πίναν νερό στο όνομά του..


Η Μπάρτσα νίκησε μέσα στη Βαλένθια σε εναν ωραίο γενικά αγώνα αλλά επιτρέψτε μου παρόλη τη συμπάθεια προς την παρέα του Μέσι να πω ότι έβαλε και ο διαιτητής το χέρι του μην πω και το πόδι του.. :) μετά μιλάμε και μεις για διαιτησία.. φυσικά και κει θα έγινε χαμός είμαι σίγουρος..


ΥΓ. πότε θα απολαύσουμε επιτέλους ποδόσφαιρο στην Ελλάδα ρε γαμότο.. δεν μπορώ όλους αυτούς που προκαλούν εντάσεις... παράγοντες δημοσιογράφους και κακούς οπαδούς κλ ..
 
D

Delmem9770

Guest
ΥΓ. πότε θα απολαύσουμε επιτέλους ποδόσφαιρο στην Ελλάδα ρε γαμότο.. δεν μπορώ όλους αυτούς που προκαλούν εντάσεις... παράγοντες δημοσιογράφους και κακούς οπαδούς κλ ..
Οταν μπει φυλακη ο μαφιοζος, αρχηγος εγκληματικης οργανωσης που χρηματοδοτει την χρυση αυγη.
 

chrisbd

Member
Μηνύματα
2.674
Likes
16.384
Οταν μπει φυλακη ο μαφιοζος, αρχηγος εγκληματικης οργανωσης που χρηματοδοτει την χρυση αυγη.
Και να μπει φυλακή αυτός που εννοείς τέλος πάντων δεν νομίζω ότι θα καθαρίσει μια και καλή η βρωμιά απο το ποδόσφαιρο... μπορεί να βοηθήσει ίσως αλλά υπάρχει πολλή σαπίλα ... εδώ παίζουν μικρά παιδιά 12-14 (και πιο μικρά καμιά φορά) ποδόσφαιρο και βρίζονται και σκοτώνονται γονείς παιδιά προπονητές ... πολλοί απο αυτούς που ασχολούνται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο δεν αγαπούν το άθλημα για να μην πω ότι δεν έχουν καμία σχέση.. να μη το προχωρήσω για αυτά που ακούγονται με τις εκλογές κλ ... ένα σύστημα "δικών μας" ανθρώπων παραγόντων διαιτητών παλιών ποδοσφαιριστών προπονητών κλ που ένας θεός ξέρει τι κάνουν..
 

panpan

Member
Μηνύματα
6.873
Likes
26.672
http://www.aek-live.gr/dynamiki-par...lissanidi-vale-mia-fora-pano-ap-ola-tin-idea/
Τον πήραν χαμπάρι και οι δικοί του.

Εποχή Μελισσανίδη..μεγαλεία, σήμα περιπολικό και ροζ…συγνώμη, φούξια φανέλα!!..Ναι! Φούξια . Γιατί…αφού η ντροπιαστική ‘’φούξια trendy night’’ της τούμπας,έρχεται σετ με το γενικό εμπαιγμό που έχουμε υποστεί ΟΛΟΙ. Και όσο αφορά στο αγωνιστικό κομάτι αλλά και στο γηπεδικό. Εκεί που η απόπειρα αρπαγής του γηπέδου απ’την ερασιτεχνική ΑΕΚ και μόνο,είναι που κολλάει όλο το εγχείρημα..
H φθηνή άλλωστε δικαιολογία πως τα 27 στρέματα που ανήκουν στην ΑΕΚ είναι λίγα για ν΄άποκτήσει το παλάτι της,δεν είναι καινούργια. Κρατάει χρόνια κι έχει σαν σκοπό τη πάση θυσίας προσκόλληση έξτρα στρεμάτων στο έργο,ώστε ο κ.Μελισσανίδης, που στη προκειμένη πήρε τη σκυτάλη σ΄όλο αυτό, να μπορέσει με παράνομα/παράτυπα παραχωρητήρια να παρακάμψει το σύνταγμα που προστατεύει το οικόπεδο της ΑΕΚ και να το περάσει στη ‘’Δικέφαλος’’ για 49 χρόνια!..
Ακολούθως και τα προβλήματα με τα υπουργεία,το δήμο,ακολούθως και οι προσφυγές από τους ”τιμητές της τιμιότητας” για το έγκλημα..Κι όλα αυτά, τη στιγμή που στο οικόπεδό σου μπορούσες να χτίσεις αύριο το πρωί χωρίς να χρειάζεσαι ούτε νομοθετικές ρυθμίσεις, ούτε υπογειοποιήσεις, ούτε την ευλογία του Δήμου Ν.Φ, χωρίς τελοσπάντων να χρειάζεται να ρωτήσεις ΚΑ-ΝΕ-ΝA!!!
Αντ’αυτού, μία να φταίει ο παπαροδήμαρχος, μία τα δέκα δέντρα και μετά τα δυό νερά..Άσε τα μνημεία και τα καντήλια κι αν όντως θες να τιμήσεις τον αείμνηστο Λουκά Μπάρλο, πάρ’το αλλιώς, κάνε την πρωτοτυπία της 25ετίας, βάλε για μια γ………η φορά την ‘’ιδέα’’ πάνω απ΄το συμφέρον και επικεντρώσου στο οικόπεδο της ΑΕΚ, που είναι εκεί και είναι η λύση! ή αλλιώς,βάψε φούξια τη μακέτα που μ΄αυτή μας παραμυθιάζεις τόσο καιρό..κι αφού δε χώνεις μία για να φτιάξεις γήπεδο,πες το μας να σκάσουμε μύτη με τα ζεμπίλια και τους κασμάδες όπως θα έκαναν κάτι άλλοι Αεκτσήδες στο παρελθόν πολύ μικρότερης εμβέλειας από εσένα, αφού εσύ έχεις σπάσει το αεκόμετρο από την πολύ αγάπη σου για την ΑΕΚ.
Δώρο την πήρες γιατί δώρο την καταντήσανε. Δεν έβαλες φράγκο αλλά έβγαλες φράγκα.και με τίμημα τη Γ’ εθνική. Κι ο κόσμος στην αναμονή της πολυπόθητης άδειας,για την οποία ο project manager της αγιασοφιάς κ.Ανδριόπουλος τα’πε όλα: ’’…και την άδεια να έχουμε στα χέρια μας θα προκύπτουν διαρκώς καινούργια ζητήματα και καθυστερήσεις…’’..Κι εμείς θα τσακωθούμε, για το αν η σκάλα στη μακέτα είναι ίσια ή από που θα μπαίνουμε μέχρι να μας τελειώσει τ’όνειρο κάποιος σκουρλέτης και ν’αρχίσουμε ν’ακούμε για λύσεις εκτός Ν.Φιλαδέλφειας!!..Αδέρφια ενωσίτες, πάρτε τα φτυάρια και τα ξινάρια γιατί έχουμε ραντεβού με την ιστορία. Δεν πρέπει να αργήσουμε.. Μπορεί να μη φτιάξουμε γήπεδο με μανουάλια, κερκόπορτες, γκούντις και χαμάμ αλλά μια σκεπαστή θα την έχει.κι ένα σουβλατζίδικο άμα λάχει..ά!..και θ’ανηκει και στην ερασιτεχνική.
Υγ1.Βέβαια υπάρχει κι η περίπτωση να μας προλάβει όλους και να το χτίσει ο κεφτετζόγλου απ’το ‘’γλύφω 369’’

Κάνει τέτοια πράγματα ο Τίγρης;;;
Ο εξυγιαντής;;Ε,Όχι!!!
 

dik-7

Member
Μηνύματα
1.527
Likes
2.044
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα

jimp

Member
Μηνύματα
5.020
Likes
6.400

chrisbd

Member
Μηνύματα
2.674
Likes
16.384
Πρόλαβε πάντως την παρέλαση ο Άγγελος αλλά όχι την γιορτή του... Θα του στείλει κάρτα ο Κούγιας ..:D
Να αναλάβει και τα χρέη προπονητή εκτός απο πρόεδρος, πληρεξούσιος δικηγόρος και ότι άλλο έχει αναλάβει... είναι απίθανος ο άνθρωπος...
Θα πάει τελικά ο Τσιώλης ;; τον είχα και σε εκτίμηση..
 
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.167
Μηνύματα
882.723
Μέλη
38.879
Νεότερο μέλος
fanisfanisfanis

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom