Βέλγιο Πολωνία Τσεχική Δημοκρατία Βέλγιο ή Πολωνία ή μήπως Πράγα;

giannoula

Member
Μηνύματα
1.299
Likes
2.429
Επόμενο Ταξίδι
who knows???
Μπορείς να πας Πράγα και από Μπρατισλάβα με Ryanair μέσω Αθήνας και με το λεωφορείο Eurolines κάνει περίπου 4 ώρες. Όσο για το εισιτήριο;; μπορείς να βρεις και με 10Ε το άτομο!
 

mourohavlos

Member
Μηνύματα
2.428
Likes
4.412
Δεν πάτε μία Ρώμη να γουστάρετε?
Πολύ φθηνά αεροπορικά απευθείας από Θεσσαλονίκη, σχετικά οικονομική διαμονή και πολλές επιλογές σε φαγητό κλπ.
 

evaggts16

Member
Μηνύματα
41
Likes
141
Επόμενο Ταξίδι
Αλσατία
Ταξίδι-Όνειρο
Ισλανδία
Έχοντας τους ίδιους προβληματισμούς για τον προορισμό ανάμεσα σε Βαρσοβία και Μπρατισλάβα έχω να πω ότι δεν μετάνιωσα στιγμή την επιλογή της Βαρσοβίας!!Τέσσερις διανυκτερεύσεις στην παλιά πόλη της Βαρσοβίας με γεμάτο πρόγραμμα καθημερινά! Πολύ οικονομικά και απροσδόκητα όμορφα! Εάν θελήσετε να το συνδυάσετε με Κρακοβία καλό είναι να κλείσετε όσο το δυνατόν νωρίτερα τα εισιτήρια για το τρένο.
 

blackge

Member
Μηνύματα
33
Likes
2
Ρωμη σκεφτηκαμε αλλα το απορριψαμε γιατι δε θα θελαμε να την επισκεφτουμε τοσο χειμωνα, υποθετω οτι θα ναι πολυ ομορφα την ανοιξη για παραδειγμα. Για τη Βαρσοβια το λεω επειδη η παλια πολη μου φανηκε αρκετα μικρη και περα απο κει ειναι μια μεγαλουπολη αχανης. Βεβαια για 4 μερες μπορει να ναι και το ιδανικο δε γνωριζω..
 
Μηνύματα
21
Likes
1
καλησπέρα είμαι στο δίλημμα να πάω Πράγα ή Ρώμη Φλωρεντία που Ρώμη έχω ξαναπάει αλλά δεν πιστεύω πως είναι η κατάλληλη εποχη γιαυτό πιστεύω πως Πράγα θα είναι πιο όμορφα αλλά ψάχνω τρόπους ώστε να μού βγει οικονομικά ή πιο καλή λύση είναι μέσω Μιλάνου πού έψαξα είμαι και εγώ απ Θεσσαλονίκη και αυτό πού με προβληματίζει είναι ότι χάνω την Πέμπτη γτ για Μιλάνο Έχει μόνο παρασκευή 2ον είμαι 22 χρόνον και θέλω να πάω με την κοπέλα μού γενικά έχω κάνει αρκετές εκδρομές εξωτερικό αλλά πρώτη φορά θα επιχείρησω να πάω με κοπέλα αυτό πού με προβληματίζει είναι η επικυνδηνοτητα με φοβίζουν λίγο οι χώρες κεντρικής Ευρώπης θα ήθελα να πού πείτε 5 πράγματα πάνω σε αυτό και αν έχετε να μού προτείνετε κάτι ευχαριστώ εκ των προτέρων
 

Borealis

Member
Μηνύματα
3.817
Likes
7.700
αυτό πού με προβληματίζει είναι η επικυνδηνοτητα με φοβίζουν λίγο οι χώρες κεντρικής Ευρώπης
Γιατί ειδικά της κεντρικής Ευρώπης? είσαι πρόσφυγας από την Συρία? ( αλλιώς δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος)
 

STKF

Member
Μηνύματα
1.147
Likes
5.364
αυτό πού με προβληματίζει είναι η επικυνδηνοτητα με φοβίζουν λίγο οι χώρες κεντρικής Ευρώπης
Έχει τύχει κάτι σε σένα η σε κάποιον γνωστό σου, η έχεις ακούσει κάτι και απέκτησες αυτό τον προβληματισμό?
Η Πράγα συγκεκριμμένα μου φάνηκε ασφαλής προορισμός για τουρίστες. Η μόνη κακή φήμη που είχα διαβάσει πριν πάω, είναι ότι έχει αρκετούς πορτοφολάδες.
 

Eua Lalala

Member
Μηνύματα
5
Likes
0
Ταξίδι-Όνειρο
Γαλλική Πολυνησία
Καλησπέρα και από εμένα!!
Παιδιά Πολωνία δεν... δεεεεν πραγματικά... Όσο όμορφα τοπία έχει τόσο περίεργους ανθρώπους συναντάς... έτυχε να είμαι εκεί χειμώνα, βράδυ στο σταθμό των τρένων στη βαρσοβία.. να ρωτάω παντού από που περνάει ένα λεωφορείο συγκεκριμένο για να αλλάξω πόλη και δεν μου απαντούσε κανείς. απλά με αγνοούσαν. και εμένα και τους υπόλοιπους της παρέας.. τελικά το λεωφορείο πέρναγε από την πίσω μεριά... κανείς δεν μας το είπε, το χάσαμε γιατί ήταν το τελευταίο και έτσι χάθηκε και η επόμενη μέρα μιας και έπρεπε να περιμένουμε το τρένο για να φύγουμε... μείναμε όλο ο βράδυ στο σταθμό μέσα... μια να περνάει ένας τύπος γυμνός.. μια να ξαναπερνάει αυτή τη φορά τυλιγμένος με φελιζολ και αγκαζε τους μπατσους.. οι διπλανοί μας στο σταθμό απλωνόντουσαν πάνω μας με τα ποδια μέσα στη μούρη μας.. να στην λένε κιολας.. δεν.. πραγματικά έχουν θέμα εκεί.. είχα πάει και για δουλειά..και σε αυτό το κομμάτι χάλια μαύρα.. μόνο το majdanek άξιζε από όλο το ταξίδι.. Από Lublin πήρα λεωφορείο για να πάω.. σκληρά πράγματα..
Αν είναι να πας με κοπέλα και χριστουγεννιάτικα τότε Πράγα ασυζητητί!! Πάμφθηνα όλα! Ψώνια? ψωνίζεις ολόκληρο μαγαζί με 100ε! με άδειες βαλίτσες να πάτε γιατί σίγουρα ψωνίζεις από εκεί... φαι? Παναγιά μου το φαι! η ωραιότερη κουζίνα που έχω φάει μέχρι τώρα...! και εκεί από λεφτά τίποτα!
με 10ε τρως 1ο πιάτο, κυρίος, γλυκό, ποτό για όσο τρώς και ποτό για τη χώνεψη ( κάτι σαν ρακί αλλά από μούρα περίεργα) ! Δοκιμάστε τις σούπες... επίσης θα βρείτε παντού μικρά όμορφα σπιτάκια που πουλάνε διάφορα καλούδια.. δοκιμάστε trdelnik και ζεστό κρασί!!! Επίσης... από τα πιο σημαντικά.. Blacklight Theater... και μετά από εκεί αλλάζει η ζωή..

Επίσης κάπου είδα για μπύρες.. Στην Τσεχία αντί για νερό μπύρες πίνουν.. νομίζω γύρο στο 1ευρώ κοστίζει.. Παντού όμορφα μαγαζιά με τσάγια διάφορα.. και κάθε μαγαζί με προσωπικότητα...
Τσεχία εγώ είχα πάει μέσω Αυστρίας..
Βρήκα φτηνά αεροπορικά από ελλάδα- αυστρία και μετά πήρα πούλμαν με νομίζω 10-15ευρώ? και άλλαξα χώρα... αλλά όταν λέμε πούλμαν μιλάμε για ατομική οθόνη μπροστά με αποθηκευμένες διάφορες ταινίες, σειρές, tv, μουσική, ατομικά ακουστικά και κερασμένα νερό, καφές ή ζεστή σοκολάτα ή τσάι.. άαααααααααααντε γειά.. πολιτισμός :p :D μετά στο γύρνα έφυγα από ουγγαρία γιατί πήγα μια βόλτα και από εκεί.
 
Last edited by a moderator:

ThanasisU2

Member
Μηνύματα
3.469
Likes
3.433
Επόμενο Ταξίδι
Brno
Ταξίδι-Όνειρο
RTW
Ε καλά και εσύ Lublin πήγες.
Η πόλη είναι αρκετά πυροβολημένη από μόνο της. Όπως και το Łódź...
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.169
Μηνύματα
882.777
Μέλη
38.883
Νεότερο μέλος
ayahuasca97

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom