Ουγγαρία Λουτρά στη Βουδαπέστη!!!

efthimios

Member
Μηνύματα
6
Likes
2
Να εχεις παντοφλες δικες σου ,δεν λεει να τις νοικιασεις ! παρε να σου μεινουν .εχει μεσα τζακουζι. σαουνες διαφορων θερμοκρασιων και μεσα στο κυριος χωρο ειναι η κεντρικη που ειναι με 36 βαθμους και γυρω πισινες μικρες με 40 βαθμους με 5 βαθμους και διπλα απο αυτην σαουνα!και για μενα ιδανικη ωρα ειναι το πρωι !!! ειναι ωραια να ξεκινας το προγραμμα σου μετα απο ενα λουτρο!

IMG_4248.JPG


τα κιραλυ απέξω !!
 
Last edited by a moderator:

efthimios

Member
Μηνύματα
6
Likes
2
Εχει πιο πολύ ντόπιους αλλά είσαι άνετα μέσα! ! Το συν είναι ότι δεν είναι τόσο τουριστικό όσο τα άλλα! !!και άξιζε τα λεφτά του!Εγώ πάντως μετάνιωσα που πήγα μόνο μία φορά! !

Ξενοδοχείο έκλεισες? ?
 
Last edited by a moderator:

evalou

Member
Μηνύματα
10
Likes
2
διαμερισμα με airbnb, ειχε πολυ οικονομικα, 5 βραδια 180ευρω και τα δυο ατομα!
 

efthimios

Member
Μηνύματα
6
Likes
2
Καλημέρα! ! Και μια τελευταία συμβουλή! Πάρε και μια ενυδατική κρέμα γιατί ο συνδυασμός ψιλοβροχου και κρύου και περπατήματος προκαλούν ψιλό εγκαύματα! Αυτά! !
 

XALKIAS

Member
Μηνύματα
19
Likes
29
Πληροφοριακά, σε σημερινό Mail που έστειλα στα Gerrelt μου απάντησαν ότι και τις καθημερινές τα Λουτρά είναι ανοικτά με μικτή χρήση (άνδρες & γυναίκες ), ενώ το επίσημο site αναφέρει ότι η μικτή χρήση είναι απο το 2013 και μετά ...
 

Christos1968

Member
Μηνύματα
144
Likes
54
Γεια σας παιδες! Σε περιπου 2 εβδομαδες φευγω για Βουδαπεστη με το αμορε μιο και θελουμε να παμε απαραιτητως σε λουτρα! Το γκελερτ διαβασα δεν ειναι μεικτο οποτε βγαινει απο τη λιστα. Στο κιραλυ μπορουμε να μπουμε μαζι; Επισης καποιο αλλο (μεικτο παντα) ξερετε που να αξιζει; Θεεεενξ!
Πηγαίνετε στο sezhzseny. Ειναι πολυ ωραια έχει και το πάρκο. Θα πεεααεται καλα στην Βουδαπέστη. Οτι θέλετε ρωτηστε μς την γνωριζω αρκετα καλα

Το Gelert ειναι μικτό μόνο στην εσωτερική πισινα και με μαγιό. Το spa χωρίζεται σε ανδρών και γυναικων και είναι ολοι και ολες γυμνοι. Γι αυτο και ι διαχωρισμός
 
Last edited by a moderator:

christy_li

Member
Μηνύματα
30
Likes
22
Επόμενο Ταξίδι
Σόφια
Καλησπεραα! Η Βουδαπεστη είναι φανταστική! Θα περάσετε χάρμα. Λοιπόν εγώ είχα πάει μήνα απριλιο και πήγα szechenyi μετά από ψάξιμο. Γενικά το διαλεξα επειδή όλοι οι γνωστοί π ήξεραν από Βουδαπεστη με κατεύθυναν προς τα εκεί.δωσαμε περίπου 15 το άτομο αλλά κάθεσαι και όλη μέρα αν θέλεις. Είναι πολύ όμορφης αρχιτεκτονικής. Συμβουλή να έχεις σαγιονάρες κ μαγιο κ πετσέτες. Εμείς είχαμε πάρει τις πετσέτες του ξενοδοχείου. Επίσης καλό είναι να πάτε νωρίς. Φαντασου πηγαμε 9 και μισι το πρωι και ήμασταν συνολικά καμία δωδεκαρια άτομα! Το ευχαριστήθηκαμε. Επιπλέον είχαμε κάτσει μόνο στον εξωτερικό χώρο γτ μέσα, συγνώμη που θα το πω βρωμαγε ποδαριλα. Κ δεν μπορούσα να αναπνεύσω, πραγμα απίστευτο γτ δεν έχω και καλη όσφρηση.! δεν ξέρω αν αυτό ισχύει σε όλα γενικά ή αν έτυχε κιολας. Πάντως έξω ήταν φανταστικά και ήταν από τις τοπ δραστηριοτητες που έκανα στη Βουδαπεστη!Ελπίζω να σε βοηθησα!!
 

Bahari

Member
Μηνύματα
1.848
Likes
1.482
Επιπλέον είχαμε κάτσει μόνο στον εξωτερικό χώρο γτ μέσα, συγνώμη που θα το πω βρωμαγε ποδαριλα. Κ δεν μπορούσα να αναπνεύσω, πραγμα απίστευτο γτ δεν έχω και καλη όσφρηση.!
Αυτό που μύριζε δεν ήταν "ποδαρίλα", αλλά "θείο".
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.113
Μηνύματα
880.794
Μέλη
38.839
Νεότερο μέλος
mgian

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom