Συνάντηση - Κοπή πίτας 2017 - Υποβολή Συμμετοχών

Θα έρθετε στην κοπή της πίτας 2017 στην Αθήνα;


  • Total voters
    95
  • Poll closed .

mfish

Member
Μηνύματα
1.378
Likes
1.279
Ονειρεμένο Ταξίδι
ολη η γη
Μεγάλη κοσμοσυρροή προκάλεσες Defkalion, χαρήκαμε που σε είδαμε και απο κοντά! Για όσους δεν ήρθαν μην αγχωνεστε το αφεντικό υποσχέθηκε beach party την επόμενη φορά ....(Μαλλον για να αποφύγει τα τσιγάρα). Πέρα απο τα αστεία, χάρηκα πολύ που είδα γνωστά και αγνωστα πρόσωπα, αν και μέσα στο χαμό δεν ήταν δυνατό να μιλήσω με όλους. Ευχαριστούμε τους Mods για την οργάνωση, είναι πολυτάλαντα παιδιά, αυτοκολλητάκια να μην χανόμαστε , τούρτα κόσμημα απο την καλλιτέχνη elenara88, φωτογραφίες κ.τ.λ Ελπίζω να τα ξαναπούμε με όλους συντόμως!
 

Vasileti

Member
Μηνύματα
478
Likes
1.632
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε όλους σας και από ένα περιθωριακό μέλος. Άντε και του χρόνου, γιατί όσοι χάσαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε τον Def, υπάρχει περίπτωση να φέρνει προς αβoρίγηνα αν το τραβήξει καμιά δεκαετία.

Με τέτοια στροβιλώδη ροή ανανέωσης με νέα μέλη καλό θα ήταν να βλέπουμε τακτικές συναντήσεις τύπου πχ "εαρινό travelstorieς", μπας και πετύχουμε και κάποια ιστορικά nicknames που γουστάρουμε.

Η φυσική παρουσία παίρνει το blurb από τη φωτογραφία, αφού για παράδειγμα την αρχική φορά που βρέθηκα σε συνάντηση, η πρώτη φυσιογνωμία που με υποδέχθηκε ήταν ένα εμβληματικό μέλος, τόσο άρχοντας ενώ τον περίμενα τουλάχιστον με κεντρί ή κέρατα.

Ποια ήταν τα στατιστικά προσέλευσης? πόσοι τελικά από τα 70ναι ήλθαν και πόσοι από τα 25 ίσως?
 

coco

Member
Μηνύματα
1.301
Likes
2.280
Επόμενο Ταξίδι
ιταλια παλι
Ονειρεμένο Ταξίδι
ρωσια
Πολυ χαιρομαι που περασατε ομορφα,λυπαμαι που το εχασα κι ελπιζω για το αμεσο μελλον.
 

Nikos1986

Member
Μηνύματα
897
Likes
3.945
Επόμενο Ταξίδι
Γενεύη - Ανεσί
Ονειρεμένο Ταξίδι
Αυστραλία - Καλιφόρνια
Με τη σειρά μου, να συγχαρώ κι εγώ τους mods του forum για το χρόνο που αφιέρωσαν για την οργάνωση της συνάντησης!:clap:
Ήταν πολύ ευχάριστο που γνώρισα και από κοντά κάποιους από τους συμ-φορουμίτες που τόσο καιρό επικοινωνούσαμε μέσω username και avatar, καθώς ήταν η πρώτη φορά και για εμένα που έρχομαι σε κάποια από τις συναντήσεις.

Πολλά συγχαρητήρια στην @elenara88 για την ευφάνταστη και πεντανόστιμη βασιλόπιτα!:)
Χάρηκα ιδιαίτερα που γνώρισα και από κοντά τον @Defkalion, κάθε ευτυχία στην Αυστραλία και καλή επιστροφή!:)
 

Italitsa

Member
Μηνύματα
840
Likes
915
Επόμενο Ταξίδι
Γύρος Αυστρίας
Ονειρεμένο Ταξίδι
Περού
Κανονίστε το για το Μπέργκαμο που έχει και φτηνές πτήσεις! :p
Μην ξύνεις πληγές γιατί μόλις έλαβα email για να κάνω check in σε μια πτήση προς Bergamo, στην οποία τελικά δε θα μπορέσω να επιβιβαστώ... Δεν μπήκε καλά το 2017.. :cry::cry:

Ας οργανωθεί κάτι γαι τους Ιταλόφιλους παλι! Αντε βρε!
Αχ έχω χάσει λίγο τη φόρμα μου με τις διοργανώσεις... Τίποτα δεν αποκλείεται όμως... :cool:
 
Last edited by a moderator:

ποπινο

Member
Μηνύματα
205
Likes
198
Επόμενο Ταξίδι
ΝΑΠΟΛΗ -ΑΜΑΛΦΙ
Ονειρεμένο Ταξίδι
ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ
Καλημέρα και από μένα, δυστυχώς ενώ ήθελα πάρα πολύ να είμαι και γω κοντά σας δεν τα κατάφερα γιατί χθες το βράδυ επέστρεψα από Πράγα, μακάρι να το επαναλάβουμε σε άσχετο χρόνο ώστε να μπορέσω να σας γνωρίσω και γω.
Εύχομαι σε όλους μας να έχουμε μια Καλή Χρονιά με υγεία και με πολλά όνειρα για ταξίδια και χρήματα για να κάνουμε τα όνειρα πραγματικότητα.:xalara:
 

underwater

Member
Μηνύματα
2.702
Likes
11.126
Επόμενο Ταξίδι
?
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ανταρκτική
Αυτό που μου αρέσει στις συναντήσεις του forum είναι το πόσο εύκολο είναι να γνωριστείς, να μιλήσεις και να ανταλλάξεις απόψεις με τους άλλους, ακόμα κι αν είσαι εσωστρεφές άτομο όπως εγώ! :)

Δεν θα πρωτοτυπήσω. Χάρηκα πολύ που είδα άτομα που είχα καιρό να συναντήσω, αλλά και που γνώρισα καινούρια, με πρώτο από όλους τον άνθρωπο που υπήρξε η αφετηρία για να δημιουργηθεί αυτή η κοινότητα, τον @Defkalion , τον οποίο δεν είχα την ευκαιρία δω στο παρελθόν, καθώς ξενιτεύτηκε πριν αρχίσω να συμμετέχω περισσότερο ενεργά στο forum! :)

Το κλίμα ήταν ευχάριστο, οι συζητήσεις ατελείωτες, όπως και τα γέλια (@jimp κάθε φορά αντιλαμβάνομαι όλο και περισσότερο πόσο "μορφή" είσαι :D ). Φυσικά δεν κατάφερα να μιλήσω με όλους, αλλά ήταν τόσος ο κόσμος! Συγχαρητήρια στους mods για την οργάνωση και στη φοβερή @elenara88 για τη θεϊκή βασιλόπιτα!

Φιλάκια σε όλους, καλή (ταξιδιωτική και όχι μόνο) χρονιά να έχουμε! :grouphug:
 

Italitsa

Member
Μηνύματα
840
Likes
915
Επόμενο Ταξίδι
Γύρος Αυστρίας
Ονειρεμένο Ταξίδι
Περού
Και στην προηγούμενη ήμουν αγαπητή αλλά εσύ πάλι απουσίαζες.
Και πάλι με περνάς στις απουσίες, οπότε μην πας να το ρίξεις σε μένα!! :p:p
Για να σε δω στην επόμενη!! :D
 

Dina Z

Member
Μηνύματα
1.354
Likes
4.331
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ονειρεύομαι ... γενικώς!
Κατ αρχην συγχαρητηρια και ενα μεγαααααααλο ευχαριστω σε οσους αφιερωσαν χρονο και κοπο για να διοργανωσουν για ολους μας αυτη τη βραδια:)
Ηταν η πρωτη φορα που ηρθα και χαρηκα παρα πολυ που γνωρισα τοσους συμπαθητικους και ενδιαφεροντες ανθρωπους που μεχρι χθες ηταν ενα avatar και ενα ψευδωνυμο.
Αφεντικο και αφεντικινα να πατε στο καλο και να ειστε παντα γεροι και δημιουργικοι.:)
... και καθώς εγώ κι ο άντρας μου κερδίσαμε το φλουρί, θέλω να πω άλλο ένα ευχαριστώ στο μέλος @Ivana για την φιλοξενία στη Χαλκιδική. :) Σχετικά αναφέρομαι εδώ:
www.travelstories.gr/community/threads/Στη-Χαλκιδική-με-το-Φλουρί-του-travelstories.57412/
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.112
Μηνύματα
880.671
Μέλη
38.838
Νεότερο μέλος
Crimson_gr

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom