Επίσκεψη και ξενάγηση στη Βεργίνα στις 12/02/2017

Δήλωση συμμετοχής στην ξενάγηση στη Βεργίνα


  • Total voters
    33
  • Poll closed .

chrisa.thes

Member
Μηνύματα
9
Likes
9
Συμπερασματικά καταλήγουμε ότι ναι μεν τα μουσεία ήταν υπέροχα αλλά η εξαιρετική ξενάγηση του κου Σφήκα ήταν το highlight της ημέρας !!
Πρόταση λοιπόν για την επόμενη εξόρμηση είναι να μας προτείνει ο κος Σφήκας τον προορισμό στον οποίο επίσης θα μας ξεναγήσει !!
@babaduma καθ΄οτι φίλος σου, για ξεκίνα να το συζητάς μαζί του..
ΝΑΙ !!!!!
 

thanosth

Member
Μηνύματα
3.356
Likes
6.701
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ονειρεμένο Ταξίδι
Happy Slam, AO
Να αναφερθεί εδώ ότι μεταξύ των 2 ξεναγήσεων,
εις μνήμην του αγαπητου πάντα vagantos, σταματήσαμε στην τελευταία του κατοικία. Αιώνια η μνήμη του!
 

LIK

Member
Μηνύματα
101
Likes
225
Επόμενο Ταξίδι
ΝΟΤΙΟΣ ΑΜΕΡΙΚΗ
Ονειρεμένο Ταξίδι
ΠΑΝΤΟΥ
Ευχαριστώ
...τον yorgos για την ιδέα!
...τον babaduma & την bahari για την εξαίρετη οργάνωση της εκδρομής και τις εύστοχες επιλογές τους.
...τον ξεναγό μας Κωνσταντίνο Σφήκα που μας ταξίδεψε παραστατικά στο ένδοξο παρελθόν της Μακεδονίας.
...και όλη την ταξιδιάρικη παρέα μας που με μόνη "τρέλα" το ταξίδι συναντηθήκαμε για άλλη μια φορά.
 

taver

Member
Μηνύματα
12.468
Likes
28.827
Ονειρεμένο Ταξίδι
Iles Kerguelen
Όλοι πρέπει να γράψουμε κάτι, ε;

Λοιπόν, εγώ λυπάμαι που τελικά για να προλάβω την πτήση κατέβηκα πολύ βιαστικά από το λεωφορείο και δεν πρόλαβα να χαιρετήσω τους πάντες. Οπότε, έστω, από δω. Στο επανειδείν...

Για τα της εκδρομής, τα έγραψαν και τα ξαναέγραψαν οι αποπάνω, να μην τα ξαναγράψω κι εγώ. Κι από μένα οι ευχαριστίες στους οργανωτές, φυσικά. Κι ένα ευχαριστώ ακόμα στην @koker και στον Άρη, για τη μεταφορά στο αεροδρόμιο!

Απ' ότι φαίνεται πάντως, μάλλον αποτύχαμε να κάνουμε τον ξεναγό μας μέλος του φόρουμ...
 

travelogatos

Member
Μηνύματα
56
Likes
335
Επόμενο Ταξίδι
Πορταριά
Ονειρεμένο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Το ενδιαφέρον του Forum, που εκφράστηκε μέσα από την προσέλευση, τα θερμά λόγια και το ενθουσιώδες χειροκρότημα, ήταν η μεγαλύτερη επιβράβευση μιας συλλογικής προσπάθειας, με στόχο να αναδειχθούν η πολιτιστική κληρονομιά, η ιστορία, οι πνευματικές, καλλιτεχνικές και δημιουργικές δυνάμεις του τόπου, ταυτόχρονα με τις φυσικές του ομορφιές.

Συστατικό στοιχείο της επιτυχημένης διοργάνωσης, η συντονισμένη προσπάθεια πολλών ανθρώπων που συμμετείχαν, εργάστηκαν και συνεισέφεραν σε διάφορους τομείς, «αγκαλιάζοντας» το εγχείρημα και προσφέροντας από τον χρόνο, τη γνώση, την εμπειρία και… την ψυχή τους.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ, λοιπόν και από έμενα και να ευχηθώ στο επόμενο.
FOT_5597_IJFR.jpg
 

babaduma

Member
Μηνύματα
5.052
Likes
7.801
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ονειρεμένο Ταξίδι
α του Κενταύρου
Ας πω κι εγώ δυο (ή και περισσότερα - όπως το συνηθίζω) λόγια:

Απ'ό,τι φαίνεται η εκδρομή (για τους Θεσσαλονικείς - Σ/Κ για τους 'νότιους') στέφθηκε με επιτυχία. Αυτό δεν είναι κάτι εύκολο, ειδικά όταν οι συμμετέχοντες είναι τόσοι πολλοί και αρκετοί δεν γνωρίζονται μεταξύ τους ή συναντιούνται για πρώτη φορά. Σκεφθείτε ο καθένας τις εμπειρίες του με "γκρουπ" και θα καταλάβετε τι θέλω να πω. Πολλοί είναι οι παράγοντες που μπορεί να παίξουν ρόλο για να πάνε όλα καλά ή άσχημα, θα μπορούσαν να είναι ξεχωριστό thread στο φόρουμ, θ'αναφερθώ μόνο σ'αυτά που προσωπικά θεωρώ σημαντικά για την επιτυχία της εκδήλωσης (και - ευρύτερα - ενός ταξιδιού):

1) Η αρχική ιδέα - ο προορισμός. Πρώτο μεγάλο ευχαριστώ στον @Yorgos που απ'αυτόν ξεκίνησαν όλα. Αν δεν έριχνε την αρχική ιδέα για την επίσκεψη στη Βεργίνα, τίποτα δεν θα γινόταν.

2) Το πρόγραμμα. Δεύτερο ευχαριστώ στον @taver για την ιδέα της συμπερίληψης της επίσκεψης στην Πέλλα στο αρχικό σχέδιο. Όπως ανέφερε και ο κ. Σφήκας, αυτός είναι ο ιδανικός συνδυασμός για την εκδρομή στην περιοχή.

3) Τα διαδικαστικά. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά. Οι αφίξεις από μακριά, το λεωφορείο και οι ξεναγήσεις, το φαγητό, η επιστροφή. Θα είναι ψέμα αν πω ότι δεν είχα ένα άγχος. Δεν ήταν μια εκδρομή που πήγα παρέα με δυο φίλους. Καλώς ή κακώς είχα αναλάβει το ρόλο του συντονιστή (κάποιος έπρεπε να το κάνει, 40 άνθρωποι δεν είναι λίγοι). Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια αλλά και για τη θετική σας ενέργεια που μου μεταδώσατε.

4) Η υλοποίηση - ο ξεναγός. Τον κ. Σφήκα (τον Κωστή - για μένα) τον γνωρίζω 35 χρόνια. Για σχεδόν 20 χρόνια είχαμε κοινή επαγγελματική πορεία [με αντικείμενο - λίγο (εκείνος), περισσότερο (εγώ) - άσχετο με τις σπουδές τους, κι ακόμη πιο πολύ άσχετο από τα πραγματικά μας ενδιαφέροντα]. Διακόψαμε μαζί, ταυτόχρονα, την κοινή πορεία κι ακολουθήσαμε αυτό που πραγματικά θέλαμε και μας γέμιζε περισσότερο. Το πόσο τον γεμίζει αυτό που κάνει, το είδατε όλοι. Το ήξερα και γι αυτό τον πρότεινα ως ξεναγό μας. Χαίρομαι πραγματικά που συμφωνήσατε όλοι. Επικοινώνησα σήμερα μαζί του και του κοινοποίησα τη σελίδα του travelstories με τα σχόλιά σας. Συγκινήθηκε και μου ζήτησε την άδεια να τα χρησιμοποιήσει στη σελίδα του. Του απάντησα ότι το φόρουμ είναι ανοικτό, ο καθένας εκφράζει δημόσια την άποψή του και ως τέτοια μπορεί να την χρησιμοποιήσει. Όσοι θέλετε, μπορείτε να κάνετε τα σχόλιά σας και στη σελίδα του στο facebook: Constantinos Sfikas. Θα χαρεί ακόμη περισσότερο.

5) Οι συμμετέχοντες. Ήσασταν όλοι σας υπέροχοι. Μου το είπε κι ο Κωστής - με την εμπειρία που έχει από γκρουπ. Ένας στραβός να σου τύχει, μπορεί να τινάξει τα πάντα στον αέρα. Εσας σας χάρηκε. Την προσήλωση, το ενδιαφέρον, τις ερωτήσεις. Κι απόλαυσε κι εκείνος, μαζί μας, την εκδρομή μας. Σας ευχαριστώ.

Υστερόγραφο 1. Δεν νομίζω ότι θα ήθελα να ασχοληθώ "επαγγελματικά" με το αντικείμενο. Ναι, είναι κάτι που μ'ευχαριστεί να κάνω, για μένα, για τους φίλους μου (λίγους ή περισσότερους), ευχαρίστως να τους βοηθώ όπου και όπως μπορώ, αλλά "επαγγελματικά" χμμμ... όχι - τουλάχιστον, όχι όσο η τωρινή μου ενασχόληση μου εξασφαλίζει τα προς το ζειν.

Υστερογραφο 2. @Amplified - Εάν και εφόσον υλοποιηθεί η 'αποστολή' στη Σαμοθράκη, έχεις λευκή εξουσιοδότηση από μένα για τον τομέα του River Party και του 'Entertainment'. :bleh: Δείχνεις να έχεις καλύτερη γνώση του αντικειμένου (προσωπικά, δεν μετείχα ποτέ σε τέτοιες εκδηλώσεις - άσε που κάποια κόκκαλα αρχίζουν να τρίζουν από το βάρος των χρόνων... γκουχου... γκουχου...)

Υστερόγραφο 3.
Απ' ότι φαίνεται πάντως, μάλλον αποτύχαμε να κάνουμε τον ξεναγό μας μέλος του φόρουμ...
Μη βιάζεσαι... μη βιάζεσαι...

Υστερόγραφο 4. Η βόμβα στο Κορδελιό εξουδετερώθηκε. Όσοι θέλετε να μάθετε περισσότερα για την ιστορία της, εδώ:

http://www.newsit.gr/topikes-eidhse...-vomvas-sto-Kordelio-Pos-vrethike-ekei/699226
 
Last edited:

makisg

Member
Μηνύματα
4.714
Likes
14.782
Επόμενο Ταξίδι
Βενετία,Λουμπλιάνα,Μπλέντ
Ονειρεμένο Ταξίδι
Νησιά Φίτζι
ήμουν και εγώ ένας από τους τυχερούς που συμμετείχαν στην χθεσινή εκδρομή-εκδήλωση. θα ήθελα και εγώ με την σειρά μου να εκφράσω τις ευχαριστίες μου σε όλους αυτούς που συνέβαλαν στην πραγματοποίηση και στην διαμόρφωση της υπέροχης αυτής εκδρομής.
ο @babaduma όμως και η @Bahari ήταν αυτοί που υλοποίησαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την αρχική ιδέα του @Yorgos. η διοργάνωση της εκδρομής, η επιλογή του ξεναγού και τέλος η ταβέρνα ήταν άψογα. τους ευχαριστώ από καρδιάς που μου έδωσαν την ευκαιρία να βρεθώ με παλιούς φίλους αλλά και να γνωρίσω νέους και αξιόλογους ανθρώπους. να ήμαστε όλοι πάντα καλά, να ταξιδεύουμε και να ανταμώνουμε.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.113
Μηνύματα
880.799
Μέλη
38.839
Νεότερο μέλος
mgian

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom