Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο: ερωτησεις ενός πρωτάρη

AntRo

Member
Μηνύματα
1.298
Likes
2.040
Ταξίδι-Όνειρο
All over the world
Τελικα ισως και να μπορεσω να κλεισω αλλο ξενοδοχειο γιατι εχω θεμα με την κρατηση! Θα ηθελα αν γνωριζει καποιος να μου πει τι μπορει να συμβαινει και τι μπορω να κανω. Μου εστειλε μειλ το ξενοδοχειο οτι τα στοιχεια της καρτας μου δεν ειναι σωστα, ενω ειναι, και να τσεκαρω αν υπαρχει ολο το ποσο ωστε να δεσμευθει,που υπαρχει. 3 φορες το εκανα,το ιδιο.
Τωρα τι κανω; αν ακυρωσω εγω την κρατηση, υπαρχει περιπτωση να χρεωθω το ποσο ενω η καρτα φαινεται μη εγκυρη; Αφου ολα τα στοιχεια ειναι σωστα! Επισης γιατι μπορει να φαινεται μη εγκυρη; Με τη συγκεκριμενη καρτα εχω κλεισει μονο για Ελλαδα αλλα δεν καταλαβαινω γιατι να υπαρχει θεμα, κανονικη visa ειναι! Εχω πελαγωσει γιατι εχουν μεινει λιγες μερες και οπως φαινεται ειμαστε χωρις δωματια
Καλησπερα,
Οσες φορες προσπαθησα να κλεισω ξενοδοχειο στο εξωτερικο μεσω booking με απλη χρεωστικη (και απο τις 4 μεγαλες τραπεζες) απλα μου την αποριπτε συνεχεια.

Συγκεκριμενα στο τελευταιο ταξιδι δοκιμασα 12 διαφορετικες χρεωστικες καρτες απο διαφορους ανθρωπους (visa, mastercard) και απο ολες τις τραπεζες και τις αποριπτε ολες. Μα ολες ομως!!! Και απο τις 4 πηγα και ρωτησα μονο την Εθνικη που δεν γνωριζαν κιολας τι μπορει να φταιει.

Απο τη στιγμη που αποφασισα να κανω κρατησεις με πιστωτικη καρτα δεν ειχα ποτε μα ποτε, μα ποτε ομως προβλημα! Δεν ξερω γιατι! Οποτε σε συμβουλευω να κανεις το ιδιο. Αν δεν εχεις εσυ πιστωτικη σιγουρα θα εχει καποιο κοντινο σου προσωπο.

Οσον αφορα τωρα το αν θα χρεωθει η καρτα σου επειδη θα ακυρωσεις την κρατηση, 99,99% δεν θα γινει τιποτα γιατι ετσι και αλλιως δεν στη δεχονται. Και να λεει οτι χρεωνεσαι στους ορους, πως θα σε χρεωσει ;
Για να μην πω 100% λεω 99,99%... ρωτα το ξενοδοχειο για επιβεβαιωση..

Ελπιζω να βοηθησα
 

kristy

Member
Μηνύματα
70
Likes
19
Δείτε το Cricklewood Lodge Hotel στην Booking! http://www.booking.com/Share-2qVHTw
Αυτο ειναι το ξενοδοχειο!
Εχετε βοηθησει παρα πολυ, χιλια ευχαριστω πραγματικα! Γιατι εκλεισα τελευταια στιγμη, ετυχε και αυτο, καμια επικοινωνια πλεον απο το ξενοδοχειο, μονη μου παλευω!
Κι εγω πιστευω οτι δε θα χρεωθω οποτε να περιμενω ακομα μια μερα να το ακυρωσω και να προσπαθησω σε ενα απο τα ξενοδοχεια που μου προτεινατε που ειναι και σε πιο καλη τοποθεσια!
Οσο για πιστωτικη, δυστυχως, δεν εχει κανενας απο εμας, ουτε καποιος δικος μας! Ολες τις κρατησεις στο εξωτερικο τις καναμε παντα με χρεωστικη, απλα πρωτη φορα δοκιμαζω να κανω κρατηση με τη δικη μου γιατι τωρα ειναι η μονη που εχει μεσα το ποσο που χρειαζεται για να κανουμε την κρατηση! Τις υπολοιπες φορες μπορουσε παντα να γινει ακυρωση οποτε κανενα θεμα! Ισως να φταιει κι αυτο; Δεν ξερω!
 

ThanasisU2

Member
Μηνύματα
3.469
Likes
3.433
Επόμενο Ταξίδι
Brno
Ταξίδι-Όνειρο
RTW
Ψίλα γράμματα.
Το ότι έχεις τέτοιο πόσο, μερικές φορές δε λέει τίποτα, αν δε κοιτάξεις και τα ποσά για τις ιντερνετικές συναλαγές σου
 

Attachments

kristy

Member
Μηνύματα
70
Likes
19
Πω πω εχεις δικιο!!! Μου την ακυρωσαν την κρατηση οποτε ελπιζω να καταφερω ενα απο αυτα που μου προτεινατε με τη χρεωστικη μου!
 

afrodite39

Member
Μηνύματα
103
Likes
96
Λοιπόν μιας και γυρισα πρόσφατα απο Λονδίνο να ενημερώσω για τα εξής
από Στάνστεντ τα τρένα είναι η γρηγορότερη επιλογή.Για δύο άτομα για να πληρώσουν 14 £ πηγαινέλα με την προσφορά web duo από το site της Στάνστεντ express είναι η φτηνότερη λύση
κάναμε ακριβώς μισή ώρα μέχρι σταθμό Totehnam Hale
Προσοχή ο συγκεκριμένος σταθμός είναι ζώνη τρία οπότε θα σας βγάλουν travel card 123
Αν θέλετε να πάτε και Γκρίνουιτς σας βολεύει
Λοιπόν στο μαντάμ Τισω που χρησιμοποιησαμε την προσφορά 2 for 1 δε ζήτησανε travel card η'εισιτήρια τρένου μόνο με το βάουτσερ περάσαμε
Για μένα αν είναι να κάνετε πολλές μετακινήσεις συμφέρει travel card ασυζητητί
Και σε 4 μέρες κανεις απόσβεση την εβδομαδιαία κάρτα
Στο Stansted οταν φτάνεις και ταυτότητα ναχεις προχωρά γρήγορα η ουρά κανά δεκάλεπτο να καθυστέρησεις σε σχέση με διαβατήρια
Επισης τα γνωστά αξιοθέατα έχουν απίστευτες ουρές οποτε υπομονή η' δεν μπαίνετε
Αποφύγετε Σ-Κ όσο γινεται τα γνωστά αξιοθετα
 

kristy

Member
Μηνύματα
70
Likes
19
Για να αποφυγεις την ουρα σε αξιοθεατα υπαρχει τροπος; Να βγαλεις εισιτηριο απο πριν η και παλι δεν αξιζει; Γιατι εγω σκ θα βρισκομαι εκει οποτε τσαμπα κοπος!
Travelcard θα βγαλουμε κι εμεις, κι αν συμφερει θα κλεισω και αυτο για το τρενο απο το αεροδρομιο. Τελικα εισα στο ξενοδοχειο london central bank και μεχρι στιγμης ολα καλα! Φαινεται οτι ειναι και κεντρο θα δω τι με βολευει για να φτασω μεχρι εκει!
 

afrodite39

Member
Μηνύματα
103
Likes
96
Απο οτι είδα στο αεροδρόμιο μπορεις να βγάλεις και εισιτήρια για το Στάνστεντ express και σε ευρω αλλά δεν είδα τις τιμές
λογικά θα είναι ακριβότερα από οτι στο site τους
Αν θέλεις να χρησιμοποιήσεις τα βαουτσερ με την προσφορά 2 for 1,τότε αναγκαστικά θα κάθεσαι στην ουρά
Πχ London Eye,Westminster Abbey κα ειχε απίστευτες ουρές
Στο Βρεττανικο μουσείο παλευοταν αλλα πήγα καθημερινή και Τισω επισης
Δες ποιος ειναι ο πιο κοντινός σταθμος μέτρο απο το ξενοδοχείο σου και υπολόγισε ποια γραμμή μέτρο σε βολεύει απο Stansted
Είτε totehnam hale είτε London Liverpool Street θα αλλάξεις για μετρο
 

afrodite39

Member
Μηνύματα
103
Likes
96
Για να αποφύγουμε παρανοήσεις: το Βρετανικό είναι δωρεάν έτσι κι αλλιώς.
Επειδη ειναι δωρεάν φανταζόμουν οτι θα γινόταν πανικός αλλα τελικα ήταν νορμαλ χωρίς ουρές στην είσοδο
Όπως και στο φυσικής ιστορίας το μουσείο ήταν χαλαρά που ειναι επισης δωρεαν
 

kristy

Member
Μηνύματα
70
Likes
19
Αυτα τα δυο με ενδιαφερουν κυριως. Θα ηθελα να ανεβω και στο London eye για να δω πως ειναι, αλλα αν εχει ουρα δεν καιγομαι κιολας! Επισης θα ηθελα να παω στο ενυδριο, εχει παει κανεις να μου πει πως ειναι? Και κανενα καλο μερος για φαγητο,ποτο? Συναλλαγμα κανω απο Ελλαδα, σωστα?
 

rulakigo

Member
Μηνύματα
200
Likes
78
Επόμενο Ταξίδι
Vienna
Ταξίδι-Όνειρο
Αγία Πετρούπολη,Ρωσσία
Αυτα τα δυο με ενδιαφερουν κυριως. Θα ηθελα να ανεβω και στο London eye για να δω πως ειναι, αλλα αν εχει ουρα δεν καιγομαι κιολας! Επισης θα ηθελα να παω στο ενυδριο, εχει παει κανεις να μου πει πως ειναι? Και κανενα καλο μερος για φαγητο,ποτο? Συναλλαγμα κανω απο Ελλαδα, σωστα?
Μπορείς μόλις φτάσεις στο αεροδρόμιο να βγάλεις κατευθείαν λίρες από ατμ με την ισοτιμία που θα ισχύει τη μερα εκείνη. Εγώ αυτό θα κάνω πάντως, που φεύγω σε πέντε μέρες. Επειδή εδώ που μένω δεν εχουμε τράπεζα της Ελλάδος, ρώτησα στην εθνική, κρατάνε 5 ευρώ προμήθεια αν πας να αλλάξεις εδω χρήματα. Σκέφτομαι να βγάλω ένα μικρό ποσό σε λίρες όταν φτάσω και να κινηθώ με τη χρεωστική της εθνικής η οποία δε χρεώνει προμήθεια αν κάνεις αγορές στο εξωτερικό.
Για τις ουρές στο london eye θα ήθελα να με διαφωτίσει κάποιος γτ θα ήθελα πολύ να δω το Λονδίνο από ψηλά, εάν μου κάτσει.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.186
Μηνύματα
883.278
Μέλη
38.893
Νεότερο μέλος
stefanoss

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom