Basketball

chrisbd

Member
Μηνύματα
2.675
Likes
16.397
Αυτό το παιδί αν συνεχίσει έτσι θα μπει στο πάνθεον με τέρατα του ΝΒΑ..μιλάμε για φαινόμενο..φαίνεται και πολύ προσγειωμένος και ελπίζω να παραμείνει..
 

fotast

Member
Μηνύματα
9.374
Likes
14.280
Δυστυχώς παλεύει μόνος του ο Γιάννης...

Κατά τα άλλα στον ΠΑΟ έχουμε αστεία σκηνικά...
 

chrisbd

Member
Μηνύματα
2.675
Likes
16.397
Καλά ούτε μια αναφορά στο Ευρομπάσκετ και την τεράστια Σλοβενία;;
Που είναι οι μπασκετάνθρωποι του φόρουμ;; κόκκινη κάρτα to everybody ή μάλλον τεχνική ποινή..

Μπάβο στη Σλοβενία.. έπαιξε απο τα καλύτερα παιχνίδια που έχω δει σε Ευρωμπάσκετ..
 

Yorgos

Member
Μηνύματα
9.666
Likes
50.508
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Ντράγκιτς από άλλο πλανήτη, Βίντμαρ καθοριστικός, Ντόνσιτς βαρόμετρο και πολύ καλή δουλειά από τον πάγκο. Δίκαιη επικράτηση και μας πήγε και ταμείο (αν και τα πολλά τα πλήρωσε η Γερμανία που απέκλεισε τη Γαλλία πληρώνοντας... 4.00 !!).

ΠΕρικαλώ να αρχίσουν τα σχόλια περί Ευρωλίγκας... λίγο μένει πια, τέρμα η πείνα!
 

Nick_St

Member
Μηνύματα
136
Likes
2.237
Ταξίδι-Όνειρο
Venezuela
4.35 έδινε Over 47.0 Dragic + Μπογδάνος μαζί, πολύ εύκολο ταμειάκι! Προσωπικά υποστήριζα Σερβία, αλλά πέρα για πέρα δίκαιη επικράτηση των Σλοβένων που ήταν η καλύτερη ομάδα του τουρνουά. Καψούρα η Λετονία, ήμουν στη Ρίγα 2 βδομάδες πριν την έναρξη του Ευρωμπάσκετ και οι τύποι το ζούσαν τρελά. Τουρνουά σε ανοικτό γήπεδο μέσα στην πόλη 24 ώρες το 24ωρο, γιγαντοοθόνες ακόμα και για τα φιλικά, φανέλες του Porzingis παντού. Έρχονται και 2-3 πιτσιρικάδες καλοί τώρα, στα επόμενα μεγάλα τουρνουά θα έχουν πολύ δυνατή ομάδα.

Και τώρα μπαίνουμε σιγά σιγά σε ρυθμούς Ευρωλίγκας! Περιμένω να δω ένα εξαιρετικό δίδυμο Τίμμα-Σενγκέλια στη Μπασκόνια, τον Καμπάτσο να αρπάζει την ευκαιρία τώρα που είναι εκτός ο Γιουλ, τον Τζος Άνταμς της Εφές που φέρνει αρκετά στον τζαμαρία που ξενιτεύτηκε για Αριζόνα μεριά, το Μιλάνο να βγάζει το ένα όβερ μετά τ'άλλο.. Φαβορί για μένα η Φενερ, έχει μαζέψει στα γκαρντ Σλουκι Λουκ, Γουαναμέικερ, Ντίξον, Γκιουλέρ, Γκούντουριτς, Μαχμούτογλου ενώ στη γραμμή των ψηλών ναι μεν έφυγε το τέρας ο Έκπε, αλλά ήρθαν Μέλι και Τόμπσον που είναι εξαιρετικές προσθήκες. Στοιχηματικά βλέπω Μιλάνο Over 10,5 νίκες. In Pascolo we trust! Διαρκείας στο ΟΑΚΑ βγάλαμε ξανά και ας ελπίσουμε ότι θα δούμε ωραία ματσάκια και την ομάδα να κάνει τίποτα καλό! Και εννοείται ότι όσο πλησιάζει ο καιρός μπαίνουμε και σε ρυθμούς ΝΒΑ!!
 

x7777

Member
Μηνύματα
873
Likes
3.407
Επόμενο Ταξίδι
Mexico
H Φενέρ χωρίς Μπογκντάνοβιτς και Ούντο είναι άλλη ομάδα αμυντικά και επιθετικά. Μεγάλη υπόθεση ο Ούντο. Επίσης, τον Μέλι τον θεωρώ πολύ λίγο για τέτοια ομάδα (υπερεκτιμημένος σε μεγάλο βαθμό). Προσωπικά το βλέπω δύσκολο μέσα στην Σερβία να το σηκώνει back to back.
Η 4άδα λογικά θα είναι η ίδια με πέρυσι. Δεν βλέπω άλλη ομάδα να μπορεί αυτή τη στιγμή να μπει ανάμεσα στις 4. Βέβαια πρέπει να δούμε τον Ολυμπιακό με τις πολλές αλλαγές στους ξένους.
Αν θα έβαζα κάποια έκπληξη θα ήταν η Ρεάλ εκτός final four.
 

Yorgos

Member
Μηνύματα
9.666
Likes
50.508
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Μακάμπι και Μπαρτσελόνα δε θα έχουν τα περσινά χάλια, θα είναι πολύ πιο δύσκολο για ελληνική ομάδα να μπει στο Φ4. Λογικά και οι δυο θα μπουν οκτάδα και βλέπουμε. Οι μεταγραφές του Ολυμπιακού με πείθουν πολύ περισσότερο από αυτές του Παναθηναϊκού, αλλά κλασικά εικονογραφημένα το ιατρικό του τιμ θα φροντίσει να έχει 3-4 οφφ για όλη τη σαιζόν...

Ακούω προβλέψεις για το τι θα κάνει ο Τεόντοσιτς στο ΝΒΑ. Εκτεθείτε!
 

Yorgos

Member
Μηνύματα
9.666
Likes
50.508
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Περιμένω εκτίμηση στατιστικ΄βν και για τους δύω: Μ.Ο λεπ΄των, πόντων ποσοστών.
 

chrisbd

Member
Μηνύματα
2.675
Likes
16.397
Είδαμε 2 μεγάλες γκάφες στον τελικό CL . και μία εδώ στον πρώτο απο τους 7 τελικούς (θέλω να πιστεύω) του NBA, αντε και καμιά στο ΠΠΚ που έρχεται να τριτώσει..

Μιλάμε για επική γκάφα.. Επικό παιχνίδι ο Λεμπρόν αλλά πρέπει να έχει και βοήθειες..

1-0 οι Warriors τους Cavs

 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.186
Μηνύματα
883.344
Μέλη
38.894
Νεότερο μέλος
mikesf

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom