Νάξος; Ή μήπως όχι;

Annie22

New Member
Μηνύματα
3
Likes
4
Επόμενο Ταξίδι
Σκόπελος
Ονειρεμένο Ταξίδι
Μαλδίβες
Καλησπέρα φίλοι του forum! Χρειάζομαι τη βοήθεια σας. Σκεφτόμαστε με το αγόρι μου να πάμε διακοπές φέτος το καλοκαίρι (τέλη Ιουλίου με αρχές Αυγούστου) στη Νάξο για 5 μερούλες. Έχουμε βρει ένα ξενοδοχειο στο κέντρο όμως δεν έχουμε κλείσει τίποτα ακόμα επειδή έχουμε κάποιες αμφιβολίες..Δεν θα έχουμε κάποιο αμάξι ή μηχανάκι οποτε στηριζομαστε στα λεωφορεία και αυτο μας προβληματίζει διοτι η Νάξος είναι τεράστια.. Επιπλέον δεν ξέρουμε αν έχει νυχτερινή ζωή. Κάατι έχουμε δει άλλα μέτρια πράγματα απ'ο,τι έχω καταλαβει..Ντάξει δεν θέλουμε και φάση Μύκονος, αλλά όχι και νέκρα τελείως, κάτι ενδιάμεσο να περάσουμε όμορφα τα βράδια μας ως ζευγάρι. Επίσης μάθαμε οτι η Νάξος έχει ωραίες παραλίες αλλα όχι κάτι τρομερο όπως στην Κρήτη ας πουμε, ισχύει; Καμία συμβουλή; :/ Έχετε μήπως να μας προτείνετε κάποιον άλλον προορισμο, έτσι μικρό νησάκι, που να εχει ομορφες παραλίες και καλη νυχτερινη ζωη και να ειναι ταυτόχρονα μικρό;
 

geopap

Member
Μηνύματα
208
Likes
234
Μια χαρά είναι η Νάξος για ζευγάρι. Και παραλίες έχει και λεωφορείο που σας πάει στις παραλίες. Νυχτερινή ζωή έχει αρκετά καλή, ζευγάρι είστε δεν χρειάζεστε και μέχρι πρωίας. Τώρα αν θες να γυρίσεις το νησί είναι αρκετά δύσκολο χωρίς δικό σας μέσω μεταφοράς.
Γενικά η Νάξος είναι για λίγο πιο μεγάλες ηλικίες (over 25+), αλλά αν πάτε θα περάσετε υπέροχα.
Τώρα, άλλα νησιά που να καλύπτουν σχεδόν όλες τις προϋποθέσεις σας είναι: Σκιάθος, Πάρος, Σαντορίνη, Ίος και Μήλος. (περίπου με αυτή την σειρά).

Καλά να περάσετε!!
 

thanos75

Member
Μηνύματα
1.356
Likes
3.397
Επόμενο Ταξίδι
μάλλον Παρίσι
Ονειρεμένο Ταξίδι
Καλιφόρνια-Χαβάη
Προσυπογράφω και εγώ για Νάξο. Μια χαρά είναι για την περίπτωσή σας το νησί . Ήμουν πέρσι εκεί. Και καλές παραλίες έχει (ειδικά Πλάκα, Αλυκός-Χαβάη, αλλά και πολλές άλλες), και νυχτερινή ζωή έχει (όχι βέβαια στο στυλ της Πάρου ή της Ϊου αλλά πάντως επαρκέστατη), και το σημαντικότερο για την περίπτωσή σας...από τη Χώρα για την Πλάκα, μια διαδρομή που διασχίζει αρκετές τουριστικές περιοχές του νησιού όπως ο Άγιος Προκόπιος και η Αγία Αννα με πολλά μαγαζιά αλλά και καλές παραλίες, έχει ΚΤΕΛ κάθε μισή ώρα μέχρι τις 2 το πρωί. Επομένως δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα και στη μετακίνησή σας. Γενικά τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ είναι αρκετά συχνά προς τις περισσότερες κατευθύνσεις. Επομένως μην σας πειράζει το μέγεθος του νησιού. Παλεύεται άνετα και με τις συγκοινωνίες. Ε... λίγος προγραματισμός ίσως να χρειαστεί εάν θελήσετε να πάτε προς τα ορεινά χωριά (π.χ. Απείραθο) όπου εκει είναι λίγο πιο αραιά τα δρομολόγια, όχι όμως και ανύπαρκτα
 

psilos3

Member
Μηνύματα
6.089
Likes
44.969
Επόμενο Ταξίδι
?
Ονειρεμένο Ταξίδι
Peru, Japan, Iceland
Μια χαρά επιλογή βρίσκω τη Νάξο, έστω και χωρίς μεταφορικό μέσο. Απλά όπως προαναφέρθηκε, δε μπορείς να δεις το νησί εξ ολοκλήρου.
Δε συζητάμε για παραλίες & φαγητό... Ασυναγώνιστα. Απορώ πως έχετε εντύπωση για το αντίθετο.
Όσο για τη νυχτερινή ζωή που αναφέρεσαι, είναι αρκετά ικανοποιητική.
Τέλος, αν θέλεις μια ακόμη γνώμη για προορισμό, και σύμφωνα με τις προϋποθέσεις που έχεις θέσει, εγώ θα έλεγα Κουφονήσια. Με τα χίλια...
 

ElinakiK

Member
Μηνύματα
165
Likes
155
Επόμενο Ταξίδι
Βένετο
Ονειρεμένο Ταξίδι
Χαβάη
Ωραίος προορισμός κ νομίζω ο,τι πρέπει για τη φάση σας!
Έχει πολύ ωραίες παραλίες οργανωμένες κ μη.. επίσης έχει στη χώρα πολλά μικρά μαγαζάκια κ κλασικά νησιώτικα δρομάκια όπως και waffle house..
Επίσης εχει ο,τι φαγητό θες από μεξικάνικο μέχρι κινέζικο κ φυσικά τα παραδοσιακά ελληνικά μας..
Καλά να περάσετε!!!!
 

vanda

Member
Μηνύματα
875
Likes
4.171
Επόμενο Ταξίδι
Βρυξέλλες ξανά
Ονειρεμένο Ταξίδι
Βιετνάμ και Αργεντινή
Η Νάξος είναι πολύ όμορφο νησί με τέλειες παραλίες και εξαιρετικό φαγητό.

Τώρα, Αννυ σχετικά με τα υπόλοιπα που θα θέλατε τη συγκεκριμένη περίοδο, δεν είμαι πολύ σίγουρη ότι τα καλύπτει για τους ακόλουθους λόγους:
1) δεν είναι μικρό νησί, χρειάζονται πολλές ημέρες για να την γυρίσεις, να δεις όλες τις παραλίες και τα ορεινά χωριά, να επισκεφτείς τους αρχαιολογικούς χώρους (must).
2) η νυχτερινή ζωή δεν είναι συγκεντρωμένη. Εχει μερικά όμορφα μπαράκια (κλειστά) στη Χώρα, κάποια άλλα (ανοιχτά) στην Αγία Αννα και στην Πλάκα.
3) οι ηλικίες του κόσμου είναι συνήθως 25+ όπως έγραψε και ο @geopap με εξαίρεση στα camping που πηγαίνουνε και νεότερα άτομα.

Εναλλακτικά προτείνω Φολέγανδρο ή Αμοργό που είναι πιο μικρά και πιο ατμοσφαιρικά.
 

taxidiara

Member
Μηνύματα
1.067
Likes
2.483
Επόμενο Ταξίδι
??
Ονειρεμένο Ταξίδι
ΓΥΡΟΣ Η.Π.Α.
Φτουυυυ δε πρόλαβα να σε πείσω για Ίο!!!

Καλά να περάσετε, η Νάξος είναι ωραίο νησί
 

ElinakiK

Member
Μηνύματα
165
Likes
155
Επόμενο Ταξίδι
Βένετο
Ονειρεμένο Ταξίδι
Χαβάη
Ίος για ζευγάρι;; ίος είναι φάση φοιτητοπαρέας για ξενυχτι μέχρι το πρωί..
Πανεμορφο νησί βέβαια ;)
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.113
Μηνύματα
880.813
Μέλη
38.839
Νεότερο μέλος
mgian

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom