Ιταλία Ρώμη - Αξιοθέατα, Διαμονή, Μετακινήσεις, Φαγητό

Left777

Member
Μηνύματα
21
Likes
2
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη
Ονειρεμένο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις! Το έκλεισα και το δεύτερο. Θα τα βάλω και εδώ και αν κάποιος έχει άποψη για το ποίο είναι καλύτερο θα χαρώ πολύ να την ακούσω για να κάνω την τελική επιλογή.

Το 1ο:

https://www.booking.com/hotel/it/an...2ae4b6;dist=0&sb_price_type=total&type=total&

Το 2o:

https://www.booking.com/hotel/it/b-...9a8240ffd589X22;type=total;ucfs=1&#map_closed


Από τοποθεσία είναι και τα 2 λίγο μακριά από το κέντρο αλλά κοντά στο Βατικανό. Το διάλεξα επειδή μου έχουν πει ότι είναι πιο ήσυχη περιοχή εκεί.

Από τιμή το 2ο είναι 40 ευρώ ακριβότερο ΑΛΛΑ έχει πρωινό που το 1ο δεν έχει και αυτό μας χάλαγε αρκετά.

+ το 2ο έχει δωρεάν ποδήλατα :D
 

paefstra

Member
Μηνύματα
12.933
Likes
40.776
Το πρωινό στα BB στην Ιταλία είναι συσκευασμένα τρόφιμα (κρουασάν, κέικ) και καφές. Μη βασιστείς ότι θα χορτάσετε. Παλι έξω θα φάτε πρωινό τελικά,
 

North66

Member
Μηνύματα
4.297
Likes
5.032
Ονειρεμένο Ταξίδι
Γροιλανδία
Μου έχει τύχει να έχω ταυτόχρονα 3 ενεργές κρατήσεις για τις ίδιες ημερομηνίες με δωρεάν ακύρωση, μην αγχώνεστε...
Υπάρχει λόγος που κάποια καταλύματα έχουν δωρεάν ακύρωση... μη νομίζετε ότι τους πιάνετε κότσους όταν έχετε ταυτόχρονα ενεργές κρατήσεις για τις ίδιες ημερομηνίες.
 

aathena1971

Member
Μηνύματα
81
Likes
45
Ναι. Εμείς μείναμε εκεί το Δεκέμβριο, Piaza Risorgimento.
https://www.booking.com/hotel/it/la-tua-casa-a-san-pietro.el.html?aid=357006;label=gog235jc-hotel-XX-it-laNtuaNcasaNaNromaNsanNpietro-unspec-gr-com-L:el-O:windowsS7-B:firefox-N:yes-S:bo-U:salo-H:s;sid=6c21245e7634e9d6f4e7552b3243d30f
5 λεπτά το μετρό, πήγαμε με τα πόδια στην πιάτσα Ναβόνα και γενικά, είναι πολύ ωραία περιοχή. Πολλά μαγαζιά, κοντά και το κάστρο σαντ άντζελο.....
Ήταν η πρώτη φορά που πήγαμε στη Ρώμη και φεύγοντας, είπαμε καλύτερα να μέναμε πιο κεντρικά για να μην παίρνουμε τόσο το μετρό, αλλά είναι ακριβά.
Αν πας για πρώτη φορά και δεν ξέρεις αν θα σου παρουσιαστεί ευκαιρία να ξαναπάς (τουλάχιστον, σύντομα) και έχεις και λίγες μέρες στη διάθεσή σου νομίζω ότι είναι λίγο σπαστικό να παίρνεις το μετρό συνέχεια. Ὀχι ότι είναι μεγάλη ταλαιπωρία.....
Βέβαια, είναι προσωπικό θέμα.
 

aathena1971

Member
Μηνύματα
81
Likes
45
Είχα κλείσει κι εγώ ξενοδοχείο στη Ρώμη, με πρωινό και ταυτόχρονα έψαχνα συνεχώς. Στην πορεία ανακάλυψα ότι το ξενοδοχείο ήταν κάποια δωμάτια σε ένα κτίριο, όπου υπήρχε μεν, ρεσεψιόν και ένας κοινόχρηστος χώρος για την παρασκευή πρωινού, αλλά στο κτίριο ήταν μόνο συγκεκριμένα διαμερίσματα.
Μία εβδομάδα πριν φύγουμε, πετυχαίνω διαμέρισμα στο Βατικανό, τρομερή ευκαιρία και το έκλεισα!!! Χωρίς δεύτερη σκέψη. Επίσης, σε άλλα καταλύματα διάβαζα ότι το πρωινό σερβίρεται σε άλλο κτίριο κτλ.... οπότε σιγά, σιγά κατάλαβα ότι η "υπόθεση πρωινό"στη Ρώμη είναι δύσκολη.... και να μην ψάχνω με τιμές 70, 80 ευρώ τη μέρα κάτι καλό!
Εγώ θα έμενα στο 1ο!!!!:)
 

paefstra

Member
Μηνύματα
12.933
Likes
40.776
Δεν είναι δύσκολη αν πρόκειται για ξενοδοχείο. Οι περιορισμοί στο είδος του πρωινού αφορούν μόνο τα δωμάτια BB. Γι αυτό και κλείνω μόνο ξενοδοχεία στην Ιταλία.
 

vickokka

Member
Μηνύματα
1.235
Likes
1.931
Ονειρεμένο Ταξίδι
παντου
Σε εσένα αν γνωρίζεις κάπου, αλλόυ για διαμονή στην ιταλία
Οταν λέτε στην Ιταλια, εννοείτε στη Ρώμη? Κια που κοντά θέλετε να μείνετε?
Ψάξτε στο booking με φιλτρα ανα περιοχη, τιμή και θα βρείτε.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.112
Μηνύματα
880.661
Μέλη
38.838
Νεότερο μέλος
Crimson_gr

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom