Βουλγαρία Αγορές στο Sandanski (Σαντάνσκι) Βουλγαρίας

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

taver

Member
Μηνύματα
12.477
Likes
28.937
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Θα διαφωνήσω και θα συμφωνήσω.

Το Σαντάνσκι είναι ανάξιο σχολιασμού - είναι μια μικρή πόλη χωρίς απολύτως τίποτα να επιδείξει, που ζεί από την εκμετάλλευση του Έλληνα τουρίστα.
Το Blagoevgrad είναι όντως ενδιαφέρουσα πόλη, με έντονη ζωή, που έχει επίσης ελάχιστα αξιοθέατα αλλά τραβάει πολύ περισσότερο τον επισκέπτη.

Από κει και πέρα:
http://www.travelstories.gr/%E5%F5%F1%FE%F0%E7/4854-bansko-2.html#post55411
http://www.travelstories.gr/%E5%F5%...D%F2-%F3%F4%E7-%F3%FC%F6%E9%E1.html#post40563
http://www.travelstories.gr/%E5%F5%F1%FE%F0%E7/2272-%E2%EF%F5%EB%E3%E1%F1%DF%E1.html#post33418
http://www.travelstories.gr/%F4%E1%...%ED%F4%DC-%EA-%F6%F4%E7%ED%DC.html#post103536
 

George66

Member
Μηνύματα
22
Likes
6
Το μέτρο μάλλον έχει χαθεί... εκπληκτικός προορισμός σκι το Bansko , καταπληκτικά ψώνια στο Σαντάνσκι, ευλογημένος τόπος και κρυμένος θησαυρός η Βουλγαρία... αν δεν κάνετε πλάκα, που σίγουρα κάνετε , κάτι παίρνετε...
Ούτε το μέτρο έχει χαθεί αλλά και σίγουρα δεν παίρνουμε τίποτε.......

Δεν διαφωνεί κανένας ότι δεν μπορεί να συναγωνιστεί τουριστικά επάξια άλλες Ευρωπαϊκές χώρες (αυτονόητο) ούτε ότι δεν είναι ευλογημένος τόπος ή θησαυρός. Δεν είναι αυτό το θέμα. Η συζήτηση ξέφυγε από το αρχικό ερώτημα και περιστράφηκε στην αξιολόγηση της Βουλγαρίας ως τουριστικός προορισμός. Δεν συζητά κανείς να συγκριθούν ούτε τις θάλασσές της ούτε τα αξιοθέατά της με τα αντίστοιχα της Ελλάδας.

Σίγουρα η Βουλγαρία δεν είναι κανένας κρυμένος παράδεισος αλλά τουλάχιστον πληρώνεις πολύ λιγότερα από αυτά που σου προσφέρουν (τουριστικά εννοώ) και δεν γίνεσαι έρμαιο του κάθε τουριστικού επιχειρηματία που σου προσφέρει Greek salat με 10 ευρώ και καφέ με πέντε ευρώ.
Εκεί τουλάχιστον ξέρεις συνειδητά ότι αυτό που κάνεις αξίζει το ίδιο ή λιγότερο από αυτό που πληρώνεις.
Αν το καταλάβαιναν αυτό και οι Έλληνες επιχειρηματίες δεν θα κανταντούσαμε να μιλάμε για πρόβλημα στον ελληνικό τουρισμό και για συνεχή μείωση της τουριστικής κίνησης.

ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΛΟΙ και τελικά μας έμειναν μόνο ..... οι παροιμίες ....... όπως τις λέει ο Nikos5050
 

feygatos39

Member
Μηνύματα
25
Likes
1
Επόμενο Ταξίδι
Cuba
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΟΤΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ
τελικα ετσι ειναι οπως τα λενε και οι προηγουμενοι. η βουλγαρια δεν αξιζει για ψωνια. ιδιες τιμες μπορεις να βρεις και στην ελλαδα και σε πολυ καλυτερη ποιοτητα....ισως καλυτερα να παρει κανεις τυρι ρακι κρασια μια και εχουν πολυ καλες ποικιλιες ακομη και μανηταρια αλλα οχι ρουχα και φορμες...πολυ φτωχεια σε αντιθεση με τις μεγαλες ξενοδοχειακες μοναδες πολυ καλες τιμες στο υπνο και το φαγητο( με 20 ευρω στα 2 ατομα τρως 10-12 διαφορετικα πιατα)
 

Traveller

Member
Μηνύματα
3.935
Likes
3.921
Σίγουρα η Βουλγαρία δεν είναι κανένας κρυμένος παράδεισος αλλά τουλάχιστον πληρώνεις πολύ λιγότερα από αυτά που σου προσφέρουν (τουριστικά εννοώ) και δεν γίνεσαι έρμαιο του κάθε τουριστικού επιχειρηματία που σου προσφέρει Greek salat με 10 ευρώ και καφέ με πέντε ευρώ.
Εκεί τουλάχιστον ξέρεις συνειδητά ότι αυτό που κάνεις αξίζει το ίδιο ή λιγότερο από αυτό που πληρώνεις.
Επί της ουσίας διαφωνία καμία... το θέμα ψώνια πιστεύω εξαντλήθηκε σε 2-3 posts και το θέμα πήγε στο αν η Βουλγαρία είναι ή μπορεί να γίνει πρωτοκλασσάτος τουριστικός προορισμός... η θέση μου είναι όχι και αυτό δεν έχει να κάνει με την φτώχεια ή την έλλειψη υλικοτεχνικής υποδομής που αντιμετωπίζει η χώρα σήμερα αλλά με το ότι επί της ουσίας είναι μέτριος τουριστικός προορισμός και αυτό δεν γίνετε να αλλάξει ποτέ...

Πάντα τα βουνά της θα συγκρίνονται με αυτά της Αυστρίας , οι πόλεις της με αυτές της Ιταλίας οι θάλασσές της με αυτές της Ελλάδος και η σύγκριση θα είναι συντριπτική... το βασικό της πλεονέκτημα είναι και θα είναι οι φτηνές της τιμές... συμφωνώ απόλυτα ότι οι τιμές της Ελλάδος είναι υψηλές αλλά την παίρνει να είναι υψηλές... νόμος αγοράς και ζήτησης... αλλιώς πίνεις τον καφέ στην Σαντορίνη κι αλλιώς στη Βάρνα...

υ.γ. το θέμα σκι και χειμερινός τουρισμός είναι άλλου παπά ευαγγέλιο στην Ελλάδα... συγκρίσεις δεν μπορούν να γίνουν γιατί τα χιονοδρομικά κέντρα στην Ελλάδα είναι το απόλυτο τίποτε και η υποδομή για γέλια...
 

TonyQ

Member
Μηνύματα
21
Likes
4
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Καραϊβική
Τραβηξτε Μαυρη Θαλασσα να δειτε ξενοδοχεια και υποδομες με καλες τιμες. "Γυφτια" ειναι η ελληνικοτατη νοοτροπια να πανε καπου για ψωνια. Καθε χρονο ψωνιζα απο Σοφια για ολη τη χρονια και πραγματα σε πολυ καλη ποιοτητα (οχι απαραιτητα φιρμες). Τωρα ολα τα μαγαζια εχουν κλεισει κι εχουν αντικατασταθει απο μονοπωλια. Αναρχια της παραγωγης/ καπιταλισμος, γαρ.

Αν θες Ελβετοαυστριες πας εκει με τα χιλιαδες ευρω, αν θες κατι φθηνοτερο και καλυτερο απο εδω (χιονοδρομικα παντα) κυριε πας Βουλγαρια. Παρθενα φυση επισης χωρις αυθαιρετα (ή ελαχιστα). Καθε χωρα εχει τα συν και πλην της.

Και ποιος ειπε να σκασεις χιλιαδες ευρω στο Σαντανσκι; Εννοουσα πως οτι πληρωνεις παιρνεις!

Παντως βλεπω μια τεραστια μεροληψια απο μερους καποιων μελων που μιλουν ασχημα και λενε χοντροκομμενες υπερβολες. Οταν μιλαμε για ταξιδια, να μη βαζουμε προσωπικες εμπαθειες προς καποια χωρα/λαο/πρωην συστημα, κτλ.

Και η Αλβανια και η ΦΥΡΟΜ και η Σερβια και η Ρουμανια εχουν τις ομορφιες τους.
ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ.

Και τι σχεση εχει η ασφαλεια με την ομορφια?

υ.γ.: Η Σοφια απο τις χειροτερες πρωτευουσες τις Ευρωπης? Μη το πειτε παραεξω γιατι θα γελαει και το παρδαλο κατσικι... Εχετε ακουσει για Αθηνα-Θεσ/νικη τι λεγετε στο εξωτερικο, στα φορουμ και στους ταξιδιωτικους οδηγους? Οχι πως τους δικαιολογω, αλλα...
 

ΕΡΣΗ

Member
Μηνύματα
6.454
Likes
2.531
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Παρθενα φυση επισης χωρις αυθαιρετα (ή ελαχιστα). Καθε χωρα εχει τα συν και πλην της.
Πηγα στο Μπανσκο πριν τρια χρονια. Κτιζοταν παρα πολυ και σε περιοχες εκτος οικισμου, μεσα σε παρθενα φυση. Φανταζομαι οτι και τωρα θα συνεχιζεται το σκηνικο αυτο. Θεωρω οτι καταστρεφεται με ραγδαιους ρυθμους ενα υπεροχο οροπεδιο με πανεμορφα ψηλα βουνα λογω της ασυστολης και δυστυχως νομιμης ανοικοδομησης. Μεσα σε δασικες εκτασεις κτιζονται τεραστια ξενοδοχειακα συγκροτηματα με πισινες spa ιππασιες και το χειροτερο ειναι οτι ειναι και μπιρ παρα οι τιμες. Αμ ξεπουλουν σε ξενα συμφεροντα και καταστρεφουν τη χωρα τους, οι βουλγαροι, αμ δεν περνουν και κανενα σοβαρο ανταλλαγμα. Μου θυμισε αποικιοκρατικες διαδικασιες η κατασταση. Ξενων συμφεροντων ξενοδοχεια κτιζονται οπου ναναι, οπως ναναι. Η καταστροφη του τοπιου δεν ειναι παντα λογω της αυθαιρετης δομησης. Μπορει μια χαρα να γινει και με νομιμες διαδικασιες και ενδεχομενως να ειναι και χειροτερο το αποτελεσμα, με την εννοια οτι δεν ειναι αναστρεψιμο.
 

GKCAPO

Member
Μηνύματα
767
Likes
305
Ταξίδι-Όνειρο
ΚΑΝΑΔΑΣ-Η.Π.Α.
Εξηγώ σε όσους με διαβάζουν και δεν καταλαβαίνουν:
1.Ο κάθε τόπος κρύβει έναν θησαυρό, έναν παράδεισο. Verita Universale!!! Κάποιος παραπάνω αναφέρεται, υποτιμητικά, στο κάμπο της Λάρισας. Κι όμως, όποιος δεν τον έχει γνωρίσει...Θα σας διηγηθώ ...κάποτε περιπάτους ... ηλιοβασίλεμα ....τέλη Μάιο - Ιούνιο , ανάμεσα στα ώριμα σταροχώραφα, ή ... Οκτώβρη, πρωτοβρόχια, με τη μυρωδιά του φρεσκοργωμένου χώματος. Και ξαφνικά, πίσω από μια τούμπα, το τοπίο να αλλάζει και να μπαίνεις σε...μια όαση...με τρεχούμενο νερό, πλατάνια, γεφυρούλα στρατιωτική τύπου Μπέλευ....και ένα παλιό καταφύγιο - πολεμίστρα (αμπρι) Μαγεία!!!!!!!!!Κι όλα αυτά που??? Στον Κάμπο της Λάρισας!!! Μα....δεν είναι ...Παρίσι....Σύμφωνώ.
ΠΡΩΤΗ ΠΑΡΑΔΟΧΗ: Οι "θησαυροί" δεν είναι όλοι ίσης αξίας, αλλά θησαυροί είναι.
2. ...η Βουλγαρία, ακόμη ένας ευλογημένος τόπος!!! Με συγχωρείτε ...αν μου το επιτρέπετε......η τοποθέτηση μου είναι με την θρησκευτική έννοιά της. Επιμένω ότι ο κάθε τόπος, είναι τόπος ευλογημένος του Θεού και συμπληρώνω...ποτισμένος από το αίμα και τον ιδρώτα του Ανθρώπου.
ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΑΡΑΔΟΧΗ: Ο κάθε τόπος απαιτεί τον σεβασμό μας.
3.
Αυτό όμως, δεν αναιρεί, τις δυστυχώς (δεν θα κάνω εδώ κοινωνικοπολιτική τοποθέτηση...) θλιβερές, κακόγουστες, ευτελείς, επικίνδυνες περιοχές της. Και το κυριότερο τον δραματικό αντίκτυπο, αυτής της κατάστασης, στους κατοίκους της.
Σ' αυτό οι αναγνώστες μου, επιδερμικοί και μη, φαντάζομαι συμφωνούν. Άρα δεν επεξηγώ περαιτέρω.
ΤΡΙΤΗ ΠΑΡΑΔΟΧΗ: Μαθαίνουμε καλά ελληνικά και διαβάζουμε καλά το μήνυμα, πριν απαντήσουμε
 
Μηνύματα
607
Likes
115
Επόμενο Ταξίδι
βορεια ιταλια- ελβετια
Ταξίδι-Όνειρο
ιαπωνια
σε προηγούμενο ποστ αναφέρθηκα στο πόσο πολύ επηρέασε τους βουλγάρους (σε ζητήματα νοοτροπίας και συμπεριφοράς) το προηγούμενο καθεστώς. Κατ' αρχάς έχω την στοιχειώδη αντίληψη να αντιλαμβάνομαι ότι η συγκεκριμένη ιστοσελίδα δεν είναι πολιτικοϊδεολογικού ενδιαφέροντος. Όμως η παραπάνω επισήμανση δεν είναι προσωπική εκτίμηση αλλά γενική παραδοχή. Το λέω για όσους έχουν επισκεφτεί την βουλαγαρία πριν και μετά την κατάρρευση του πάλαι ποτέ συστήματος και όχι για όσους νιώθουν αυτόκλητοι υπερασπιστές ενός πολιτικού συτήματος και αισθάνονται θιγμένοι από την αναφορά μου. Επειδή τυχαίνει να έχω άποψη συμφωνώ με τον τράβελερ σε όσα είπε για την βουλγαρία και με πλήρη ειλικρίνεια δηλώνω ότι καμία εμπάθεια δεν έχω με την χώρα . απλά δεν μου λέει τίποτα. για μένα που δεν ασχολούμαι με το σκι, ποτέ, μα ποτέ, δεν θα αποτελούσε ταξιδιωτική επιλογή. Τέλος εάν κάθε λίγο και λιγάκι να κάνουμε συγκρίσεις του κάθε τόπου με την ελλάδα νομίζω ότι η συζήτηση δεν οδηγεί πουθενά.Η ελλάδα έχει τα καλά και τα άσχημα όπως κάθε τόπος . αν μεγεθύνουμε τα άσχημα, σε επίπεδο σύγκρισης, μπορεί να φθάσουμε στο σημείο να κάνουμε την αλβανία παράδεισο, αν υπερτιμήσουμε τα καλά θα ονομάσουμε μέρη απιστεύτου κάλλους, και τόπους τεράστιας πολιτισμικής αξίας ως απλές μετριότητες. αυτά............... δεν θα ξεχάσω ποτέ την πρώτη φορά που εν έτει 1985 πήγα στην σόφια μόνος για να συναντήσω τον αδερφό μου που σπούδαζε εκεί. το μουντό και άχρωμο αυτής της πόλης δεν θα το ξεχάσω ποτέ.
 

George66

Member
Μηνύματα
22
Likes
6
Αρχικό μήνυμα από Traveller
... συμφωνώ απόλυτα ότι οι τιμές της Ελλάδος είναι υψηλές αλλά την παίρνει να είναι υψηλές... νόμος αγοράς και ζήτησης... αλλιώς πίνεις τον καφέ στην Σαντορίνη κι αλλιώς στη Βάρνα...
Και τη Γαλλία την παίρνει να έχει υψηλές τιμές στη διανυκτέρευση που κάνεις ή στον καφέ που πίνεις με θέα τον πύργο του Άϊφελ.... αλλά δεν πουλάει έτσι τα αξιοθέατά της. Εμείς κοιτάμε πως θα αρπάξουμε αμέσως και όσο το δυνατό περισσότερα εκμεταλλευόμενοι τις πραγματικά ατελείωτες ομορφιές της χώρας μας. Έτσι δυστυχώς δεν επιτρέπουμε στους ίδιους τους Έλληνες να χαρούνε τη χώρα τους και τους αναγκάζουμε να στρέφονται σε λύσεις του εξωτερικού.
 

Samion

Member
Μηνύματα
10.360
Likes
9.285
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Τραβηξτε Μαυρη Θαλασσα να δειτε ξενοδοχεια και υποδομες με καλες τιμες. "

Αν θες Ελβετοαυστριες πας εκει με τα χιλιαδες ευρω, αν θες κατι φθηνοτερο και καλυτερο απο εδω (χιονοδρομικα παντα) κυριε πας Βουλγαρια.
Και ποιος ειπε να σκασεις χιλιαδες ευρω στο Σαντανσκι; Εννοουσα πως οτι πληρωνεις παιρνεις!
εχουμε πάει στη Μαύρη Θάλασσα, σχεδόν σε όλη τη βουλγαρική πλευρά και έχουμε δει την τερατώδη ασχήμια των ξενοδοχείων κουτιών για εγγλέζους.
ελβετοαυστρίες με χιλιάδες ευρώ? μάλλον δεν διαβάζεις καλά το φόρουμ. εδώ και πάνω από 1 μήνα είναι σε ισχύ η προσφορά της Lufthansa με 99Ε για Μόναχο. και 50-60 ένα δίκλινο σε πανσιόν κλπ. τι κίνητρο έχω για Μπάνσκο? μόνο ΣΚ από Βόρεια Ελλάδα πάντα.
να γυρίσω στο θέμα. το Σαντάνσκι είναι χάλια και δεν αξίζει να περάσει κανείς για ψώνια. συμφωνούμε όλοι και τέλος.
 

Traveller

Member
Μηνύματα
3.935
Likes
3.921
Εξηγώ σε όσους με διαβάζουν και δεν καταλαβαίνουν:
1.Ο κάθε τόπος κρύβει έναν θησαυρό, έναν παράδεισο. Verita Universale!!! Κάποιος παραπάνω αναφέρεται, υποτιμητικά, στο κάμπο της Λάρισας. Κι όμως, όποιος δεν τον έχει γνωρίσει...Θα σας διηγηθώ ...κάποτε περιπάτους ... ηλιοβασίλεμα ....τέλη Μάιο - Ιούνιο , ανάμεσα στα ώριμα σταροχώραφα, ή ... Οκτώβρη, πρωτοβρόχια, με τη μυρωδιά του φρεσκοργωμένου χώματος. Και ξαφνικά, πίσω από μια τούμπα, το τοπίο να αλλάζει και να μπαίνεις σε...μια όαση...με τρεχούμενο νερό, πλατάνια, γεφυρούλα στρατιωτική τύπου Μπέλευ....και ένα παλιό καταφύγιο - πολεμίστρα (αμπρι) Μαγεία!!!!!!!!!Κι όλα αυτά που??? Στον Κάμπο της Λάρισας!!! Μα....δεν είναι ...Παρίσι....Σύμφωνώ.
ΠΡΩΤΗ ΠΑΡΑΔΟΧΗ: Οι "θησαυροί" δεν είναι όλοι ίσης αξίας, αλλά θησαυροί είναι.
Εντυπωσιακό... η κοιλάδα του Ροδανού στον κάμπο της Λάρισας... πως δεν έχουν ανακαλύψει βρε αδερφέ αυτό το θησαυρό τα μεγάλα πρακτορεία του οικοτουρισμού για να ξεχυλίσει τουρίστες ο μαγευτικός Θεσσαλικός κάμπος... Ιούλιο μήνα, μεσημέρι με πενήντα βαθμούς εκδρομή στους δρόμους της Καρδίτσας... τι Τοσκάνη και αηδίες λέμε... ιδανικό week end με βάση την υπέροχη Λάρισα... η πλάκα δεν είναι οτι τα γράφεις η πλάκα είναι οτι τα πιστεύεις κιόλας...


2. ...η Βουλγαρία, ακόμη ένας ευλογημένος τόπος!!! Με συγχωρείτε ...αν μου το επιτρέπετε......η τοποθέτηση μου είναι με την θρησκευτική έννοιά της. Επιμένω ότι ο κάθε τόπος, είναι τόπος ευλογημένος του Θεού και συμπληρώνω...ποτισμένος από το αίμα και τον ιδρώτα του Ανθρώπου.
ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΑΡΑΔΟΧΗ: Ο κάθε τόπος απαιτεί τον σεβασμό μας.
Παρακαλώ στο επιτρέπουμε... μου αρέσουν οι θρησκευτικές έννοιες... ευλογημένοι από τον Θεό... σα να λέμε ένα πράμα σαν το Πέραμα, τις φαβέλες στο Ρίο, τις φτωχογειτονιές στη Βομβάη και πολλά άλλα ευλογημένα μέρη...... αυτά βέβαια καλό θα ήταν να τα πεις στους φουκαράδες που μένουν εκει και δεν έχουν στον ήλιο μοίρα... το έργο " Σκύψε ευλογημένη " το έχεις δει??


ΤΡΙΤΗ ΠΑΡΑΔΟΧΗ: Μαθαίνουμε καλά ελληνικά και διαβάζουμε καλά το μήνυμα, πριν απαντήσουμε
Διαβάσαμε διαβάσαμε... κυρίως εκείνο με την θρησκευτική έννοια μας έβγαλε το μάτι...
Το κουτσοπαλεύω με τα Ελληνικά αλλά αν συνεχίσεις έτσι με βλέπω να τα ξεχνάω...
 

Traveller

Member
Μηνύματα
3.935
Likes
3.921
Τραβηξτε Μαυρη Θαλασσα να δειτε ξενοδοχεια και υποδομες με καλες τιμες.
Πες μου οτι κάνεις πλάκα έχω ανάγκη να το ακούσω...



Παντως βλεπω μια τεραστια μεροληψια απο μερους καποιων μελων που μιλουν ασχημα και λενε χοντροκομμενες υπερβολες. Οταν μιλαμε για ταξιδια, να μη βαζουμε προσωπικες εμπαθειες προς καποια χωρα/λαο/πρωην συστημα, κτλ.
Όποιος έχει την μύγα μυγιάζεται... για ποια εμπάθεια και ποιό σύστημα μιλάς? και οι Τσέχοι και οι Ρώσοι και οι Πολωνοί είχαν το ίδιο σύστημα αλλά οι χώρες τους είναι πανέμορφες... Απλά η Βουλγαρία είναι μια μετριώτατη χώρα τιποτε λιγότερο τίποτε περισσότερο...

υ.γ.: Η Σοφια απο τις χειροτερες πρωτευουσες τις Ευρωπης? Μη το πειτε παραεξω γιατι θα γελαει και το παρδαλο κατσικι... Εχετε ακουσει για Αθηνα-Θεσ/νικη τι λεγετε στο εξωτερικο, στα φορουμ και στους ταξιδιωτικους οδηγους? Οχι πως τους δικαιολογω, αλλα...
Δηλαδή ρε αρχηγέ έτσι για πλάκα πες μας 5-6 πρωτεύουσες που είναι χειρότερες από την Σόφια για να γελάσουμε...

Όχι δεν έχω ακούσει τι λένε οι ταξιδιωτικοί οδηγοί για την Αθήνα.. Για πες μας να μαθαίνουμε...


Και τη Γαλλία την παίρνει να έχει υψηλές τιμές στη διανυκτέρευση που κάνεις ή στον καφέ που πίνεις με θέα τον πύργο του Άϊφελ.... αλλά δεν πουλάει έτσι τα αξιοθέατά της. Εμείς κοιτάμε πως θα αρπάξουμε αμέσως και όσο το δυνατό περισσότερα εκμεταλλευόμενοι τις πραγματικά ατελείωτες ομορφιές της χώρας μας.
Μάλλον δεν έχεις ιδέα το πόσο ακριβό είναι το Παρίσι και στη διανυκτέρευση και στα εστιατόρια...
 
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.169
Μηνύματα
882.788
Μέλη
38.883
Νεότερο μέλος
ayahuasca97

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom