Γερμανία Απο Αθηνα προς Φρανκφουρτη

Μηνύματα
7
Likes
0
Γεια σας!!μολις έγινα μελος και θα ηθελα τη βοηθεια σας!!
Σκεφτομαι να παω απο Αθηνα με αεροπλανο στο Βερολινο και απο κει με τρενο στην Φρανκφουρτη.
Συμφερει καλυτερα απο το να παω κατευθειαν Φρανκφουρτη με αεροπλανο?
Επισης, εχετε να προτεινεται καποια οικονομικη αεροπορικη εταιρια?
 

echo2011

Member
Μηνύματα
2.398
Likes
3.572
Στο Βερολίνο πας φθηνά με easyjet αλλά μετα με το κοστος του τρένου μπορεί να ξεπερνάς το κοστος μιας απευθείας πτήσης για Φρανκφούρτη. Υπάρχουν και σχετικά φτηνές πτήσεις με airberlin από Βερολίνο για Φρανκούρτη. Αλλά και πάλι το συνολικό κοστος μπορεί να μη συμφέρει και θα πρέπει να έχεις αφήσει και μεγάλη αναμονή ανάμεσα στις δύο πτήσεις για να μην εχεις προβλημα σε περιπτωση καθυστερησης. Αν η διαφορά στη τιμή δεν είναι μεγάλη καλύτερα απευθείας για Φρανκφούρτη. Αν μας γράψεις τις ημερομηνίες που θες να ταξιδεψεις μπορούμε να βρούμε τις εναλλακτικές.
 

Kanel28

Moderator
Μηνύματα
1.431
Likes
2.429
Επόμενο Ταξίδι
Εδιμβούργο
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Στο Βερολίνο θα μείνεις ή απλά θα το έχεις ως πέρασμα; Γιατί μπορείς να βρεις και απευθείας πτήσεις από Αθήνα για Φρανκφούρτη με Aegean και Lufthansa σε καλές τιμές. Όπως πολύ σωστά είπε η echo μας, μπορείς να μας γράψεις τις ημερομηνίες για να συγκρίνουμε και τις τιμές. :)
 

a_nikos

Member
Μηνύματα
907
Likes
226
Ταξίδι-Όνειρο
Βορεια Αμερικη
Αθηνα-Φρανκφουρτη εχει 4 αεροπλανα τη μερα.
Αθηνα-Βερολινο εχει μεχρι προσφατως τουλαχιστον 8 πτησεις την εβδομαδα (Μαζι Easy και Aegean).
Βερολινο-Φρανκφουρτη ειναι 4:40 με το ICE και με τιμες σχεδον αεροπλανου.
Αεροπορικα Βερολινο-Φρανκφουρτη κοστιζουν απο 80€ και πανω. Απειρες πτησεις καθε μερα αλλα οι καλες ωρες ακριβες.
Τα τρενα απο το Βερολινο φευγουν απο το Hauptbahnhof, στο κεντρο της πολης σε αντιθεση με το Schoenefeld ενω τα δρομολογια εσωτερικου φευγουν απο το Tegel (μια ωρα απο το Schoenefeld)

Η επιλογη ειναι δικη σου ;)

Αθηνα-Φρανκφουρτη r/t η Lufthansa βγαζει πυκνα συχνα 129€
 

a_nikos

Member
Μηνύματα
907
Likes
226
Ταξίδι-Όνειρο
Βορεια Αμερικη
λεω να παω 15-23 ιουλιου..το Βερολινο απλα ως περασμα..δεν ξερω απλα ξερω οτι με την easyjet πας μεχρι Βερολινο..ο προορισμος μου ομως ειναι Φρανκφουρτη.
Και ρωτω, γιατι εχεις κολλησει με την Easyjet η οποια πεταει 500χλμ απο τον προορισμο σου οταν η Φρανκφουρτη εξυπηρετειται τοσο καλα καθημερινα με απευθειας πτησεις?
 

a_nikos

Member
Μηνύματα
907
Likes
226
Ταξίδι-Όνειρο
Βορεια Αμερικη
ακομη τις ψαχνω τις πτησεις..κοιταω για κατι οικονομικο γιατι θα κατσω μερες..
Μα δν ειναι μονο οι πτησεις. Ειναι και το εισιτηριο του τρενου. Και η ταλαιπωρια. Ειτε πας στο Βερολινο και παρεις αλλο αεροπλανο ειτε τρενο, εχεις να τραβηξεις τρελη ταλαιπωρια και τελικα μπορει να σου βγει και πιο ακριβο...
 
Μηνύματα
7
Likes
0
εχεις δικιο!απλα ελεγα μηπως βλεπαμε και το Βερολινο..μηπως ξερεις αν το φοιτιτικα πασο ισχυει εκει για εισητηρια στη μετακινηση ?σχετικα με καρτες μμμ...?
 

a_nikos

Member
Μηνύματα
907
Likes
226
Ταξίδι-Όνειρο
Βορεια Αμερικη
εχεις δικιο!απλα ελεγα μηπως βλεπαμε και το Βερολινο..μηπως ξερεις αν το φοιτιτικα πασο ισχυει εκει για εισητηρια στη μετακινηση ?σχετικα με καρτες μμμ...?
Οχι. Δν ισχυει. Ισχυει μονο γερμανικο πασο και μονο για μηνιαια καρτα...

Αλλο να δεις και το Βερολινο, αλλο το να πας απο εκει για να σου βγει φθηνα. Μη τα μπλεκεις. Αν ειναι να πας Βερολινο, να μεινεις εκει και μετα να πας Φρανκφουρτη και να φυγεις απο εκει ομως ειναι λογικο και ειναι ενα καλο πλανο. Το να πας Βερολινο ομως αεροπορικως, για να παρεις τρενο να πας στη Φρανκφουρτη χωρις να εχεις σκοπο να κατσεις στο Βερολινο, μου φαινεται το λιγοτερο ηλιθιο. No offence
 
Μηνύματα
7
Likes
0
βασικα με ενδιαφερει να δω και το Βερολινο αλλα το ψαχνω κιολας.θελω να μεινω και Βερολινο 1 βραδια φυσικα!Σε ευχαριστω πολυ για τις χρησιμες πληροφοριες που μου εδωσες,(και για την υπομονη).
 

echo2011

Member
Μηνύματα
2.398
Likes
3.572
Τις ημερομηνίες που θέλεις οι φθηνότερες πτήσεις απευθείας για Φρανκφούρτη είναι με aegean στα 200,11 ευρώ (στο πήγαινε έχει μόνο ενα τελευταίο εισητήριο σε αυτή τη τιμή!)
Δε συμφέρει να πας μέσω Φρανκφούρτης από άποψη κόστους γιατί τις μέρες αυτές θα δώσεις με easyjet 128 ευρώ, συν το τρένο που σε τυχαίες ημερομηνίες (δε δείχνει από τώρα για ιούλιο) βλέπω κοστίζει πάνω από 100 ευρώ! Αν πας με airberlin από Βερολίνο - Φρανκφούρτη τις μερες που θες κοστίζει 79 ευρώ. Αρα πάλι φτάνεις στα 200 και θα πρεπει στην επιστροφή να διανυκτερευσεις στο Βερολίνο επειδή η easyjet πετάει πολύ πρωί και για να προλάβεις πρεπει να πας από το προηγούμενο βράδυ. Επίσης στο πήγαινε πρέπει και να αλλάξεις αεροδρόμιο γιατί η easyjet φτάνει schonefeld και η airberlin πετάει από tegel.. Αν θέλεις να μείνεις και κάποιες μέρες στο Βερολίνο έχει ένα νόημα..Επίσης αν δε πετάς μόνος/η σου επειδή είναι το τελευταίο εισητήριο της aegean σε αυτή τη τιμή, το επόμενο μπορεί να εχει πολύ μεγαλη διαφορά.. Και αν είναι να μείνετε και Βερολίνο μπορεί οικονομικά να συμφέρει η λύση easyjet-airberlin
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.188
Μηνύματα
883.367
Μέλη
38.895
Νεότερο μέλος
tsala

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom