Θιβέτ Ινδία Νεπάλ Από το Taj Mahal στην Potala

FRIDA08

Member
Μηνύματα
445
Likes
1.298
Επόμενο Ταξίδι
???Covid Era
Ταξίδι-Όνειρο
Διάστημα
Τι να πω πρώτα? Οτι στον επίλογο περιγράφεις όλα όσα ένιωθα σε κάθε επιστροφή αλλά δεν μπόρεσα ποτέ να τα εκφράσω? Οτι με συνεπήρες με το γράψιμό σου? Οτί ήταν σαν να ταξίδευα και εγώ?Ο,τι από τα παραπάνω και να γράψω θα είναι λίγο. Καθε μέρα και μια έκπληξη αυτό το φόρουμ!!!
 

xrisa

Member
Μηνύματα
110
Likes
20
Επόμενο Ταξίδι
λατινικη αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
περού
Θέλω εδώ και πολύ καιρό να σου πω ότι είναι άπεχτη η περιγραφή σου. Όταν θέλω να φτιάξω την διάθεσή μου, διαβάζω δυο-τρια σημεία της περιγραφής σου και κλαίω από τα γέλια. Και φυσικά σκάω από την ζήλεια μου. Ευχαριστώ.
 

astral

Member
Μηνύματα
776
Likes
139
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Αργεντινή
Αυτός ο κόμπος είναι μια αποσκευή λυγμών (που προς Θεού δε θα ανοίξει ποτέ, θα αποροφηθεί σαν εφηβικό σπυρί που δεν πρόλαβε να ξεσπάσει), είναι το δώρο του Χρόνου για τις μέρες που δεν τον σπατάλησες στο ημίφως του γραφείου σου και δεν τον «σκότωσες» στο απογευματινό πρόγραμμα της τηλεόρασης, είναι λίγο βάρος παραπάνω στα βρόμικα και υπερφορτωμένα σακίδια της επιστροφής. Το οξυγόνο πολύ αλλά η ανάσα δύσκολη. Είναι που για τον ταξιδιώτη υπάρχουν μόνο δυο εποχές: Αυτή της προσμονής και αυτή της αναπώλησης. Και η δεύτερη είναι πάντα σα Σεπτέμβρης. Και ο Σεπτέμβρης -τα είπαμε- είναι ο πιο μελαγχολικός μήνας...
Αυτό το κομμάτι τα λέει όλα!!

Σ' ευχαριστώ πολύ για την ιστορία σου! Τη διάβασα απνευστί, είναι απλά εκπληκτική!!! :clap:
 

liz

Member
Μηνύματα
159
Likes
343
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Καταπληκτική η ιστορία σου, τη διάβασα μονορούφι! Ο επίλογος ειδικά υπέροχος!
 

maya

Member
Μηνύματα
8
Likes
0
Τελειο,τελειο, τελειο και με πολυ χιουμορ. Ξαναεξησα σε μερη που εχω παει και μερη που ονειρευομαι να παω.
Το τελος της διηγησης με συγκινησε. Οταν εισαι σπιτι σου και κοιταζεις με τα ματια της ψυχης σου τις αναμνησεις απο τα μερη οπου οι ανθρωποι βουτηγμενοι στην λασπη, με ελαχιστες ανεσεις ,τραγουδανε, χαμογελανε,εχουν μια παιδικοτητα στο βλεμμα και σκεφτεσαι, ποτε θα ξαναπας προς τα κει, να κλεισεις για λιγο τον διακοπτη του μυαλου σου και να αφεθεις στην μαγεια ενος αλλου κοσμου.
 

maya

Member
Μηνύματα
8
Likes
0
ΑΑΑ και μια μικρη διορθωση. Ο Σιβα ειναι Θεος εννοηται αρσενικου γενους, Ανηκει στην πρωτη τριαδα Ινδουιστικου πανθεου που ειναι Βραχμα, Βισνου,Σιβα. Απο το κεφαλι του ξεπηδησε ο Γαγγης που στην Ινδια ειναι Η Ganga, Θηλυκο δηλαδη γιατι με τα νερα της γονιμοποιει [δινει ζωη] σετεραστιες εκτασεις
 

strani

Member
Μηνύματα
138
Likes
64
Επόμενο Ταξίδι
ινδια
σωστοοοοοςςςςςς.με ενδιαφερει αμεσα και ετσι θα κατσω με μια μπυριτσα να απολαυσω το ταξιδιωτικο σου φιλε
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.183
Μηνύματα
883.262
Μέλη
38.893
Νεότερο μέλος
stefanoss

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom