Ντουμπάι Γαμήλιο στο Ντουμπάι

soudianos

Member
Μηνύματα
3.698
Likes
6.306
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
Επ μην ξεχνάτε. τα παιδιά πήγαν μήνα μέλιτος...

απορρίπτουμε τα αρνητικά, κρατάμε τα θετικά.
Όλα όμορφα.-
 

Defkalion

Administrator
Μηνύματα
11.400
Likes
17.206
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Καλώς ήρθες, και να ζήσετε :)

Ευχαριστούμε για την αφήγηση.
 

varioAthens

Member
Μηνύματα
5.474
Likes
7.944
Bρε παιδιά, δεδομένου ότι το είναι το πρώτο ταξίδι της γυναίκας στο εξωτερικό (και μάλιστα γαμήλιο) κάπου είναι λογικό να έχει εντυπωσιαστεί από τα όσα έζησε και είδε!
Πάντως Jojefin, αν πας κάποια στιγμή σε άλλες χώρες πιο "αυθεντικές" (Αίγυπτο, Τυνησία, φαντάζομαι και Συρία, Ιορδανία) θα καταλάβεις γιατί αντιδρούν τα μέλη!
 

taver

Member
Μηνύματα
12.477
Likes
28.938
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
jojefin η δικια μου συμβουλη ειναι να κρατας οτι θεωρεις ενδιαφερον απο τα ταξιδια σου για τον εαυτο σου!! Διοτι πριν κανα μηνα που ειχα παει Νουμπαι και εγω και ανεφερα καποια πραγματα πεσαν να με φανε.....οποτε κρατα τις ομορφες στιγμες για τον εαυτο σου και μην χαλας την μερα σου κα την διαθεση σου με ατομα που δεν καταλαβαινουν....μαλλον η δημοκρατια τους χαλαει.....:cool:
Ποιά δημοκρατία? Ασφαλώς οποιοσδήποτε είναι ελέυθερος να γράψει αυτά που θέλει, αλλά από κει και πέρα, κανένας δεν είναι υπεράνω κριτικής. Γράψε ότι θες, αρκεί να είσαι διατεθειμένος να δεκτείς και τα σχετικά σχόλια. Ή σχολίασε τα γραφόμενα των άλλων αν διαφωνείς. Απλά και πολιτισμένα, χωρίς προσβολές.

Υ.Γ. Τα περί χλιδών στο Ντουμπάι τα αφήνω προς το παρόν ασχολίαστα.
 

Defkalion

Administrator
Μηνύματα
11.400
Likes
17.206
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
1. Τα άσχετα μηνύματα έχουν μεταφερθεί στο recycle bin του σάιτ, όποιος ενδιαφέρεται ας κάνει ανασκαφή να τα βρει.

2. Όποιος ξαναγράψει κάτι στο στυλ "απορώ γιατί δεν κάνουν οι admins κάτι", κερδίζει δώρο μια βδομάδα ban από μένα. Οι admins δεν είναι υπηρέτες σας, ούτε είναι η full time απασχόλησή τους το site για να κάθονται να διορθώνουν ότι στραβώνει. Όποιος πιστεύει ότι κάποιο πρόβλημα πρέπει να επιλυθεί, ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΑΦΟΡΑ και περιμένουν ΟΣΟ χρειαστεί για να το κοιτάξουμε. Είναι η τελευταία φορά που το γράφω.

3. Επί της ουσίας, η προσωπική μου γνώμη είναι ότι κανείς δε μπορεί να γράφει κάτι σε δημόσια θέα και να μην έχει το θάρρος να αποδεχθεί οποιαδήποτε κριτική του γίνει. Δηλαδή σε τι διαφέρει ένα φόρουμ από μια εφημερίδα ή την τηλεόραση ας πούμε; η μόνη πραγματική διαφορά είναι ότι εδώ αυτός που γράφει κάτι δέχεται άμεσα την κριτική, ενώ ο αρθρογράφος μιας εφημερίδας ή ένας παρουσιαστής στην tv δύσκολα θα φτάσουν σε αυτόν τα λόγια κάποιου που τον κριτικάρει. Σε αυτά τα πλαίσια λοιπόν έχουμε αφήσει να γίνεται κριτική σε όλους και στα πάντα, όπως είναι και το σωστό. Από αυτό όμως, μέχρι να φτάνετε στο σημείο να εκτοξεύετε εκατέρωθεν διάφορους χαρακτηρισμούς και πρσοβολές, υπάρχει μια διαχωριστική γραμμή που δε μπορούμε τουλάχιστον εδώ να περνάμε συνεχώς.

Ελπίζω να είμαι κατανοητός :)

Για συνέχεια επί της ουσίας του θέματος, δηλαδή το γαμήλιο ταξίδι -και μόνο αυτό- μπορείτε να συνεχίσετε.
 

babaduma

Member
Μηνύματα
5.052
Likes
7.801
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
jojefin, κατ' αρχάς βίον ανθόσπαρτον και χαίρομαι που περάσατε ωραία. Χωρίς καμμία ειρωνική διάθεση έχω 2 απορίες και αν θέλεις μου απαντάς.

1) Η πρώτη δεν αφορά μονάχα εσένα αλλά και όσους πήγαν εκεί και έκαναν ψώνια. Δεν εννοώ μικροπράγματα, σουβενίρ και τέτοια, μιλάω για σοβαρές αγορές: Τι αγοράσατε απ' το Ντουμπάι?

Γιατί ρωτάω? Πριν από μερικούς μήνες ήθελα να αγοράσω μια βιντεοκάμερα. Έκανα έρευνα αγοράς στο ίντερνετ και στα καταστήματα εδώ, επειδή θα είχα και μερικές ώρες αναμονή στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι είπα να ρίξω μια ματιά στον κατάλογο προϊόντων που ήταν διαθέσιμα στα free shops. Οι τιμές τους εκεί, για το ίδιο μοντέλο (που δεν ήταν και το τελευταίο) ήταν τουλάχιστον 100 ευρώ ακριβότερες από το ακριβότερο κατάστημα! Αν στα free shops οι τιμές είναι σ' αυτά τα επίπεδα, στα κανονικά καταστήματα στην πόλη πώς θα είναι?

2) Επειδή μένουμε στην ίδια πόλη θα μ' ενδιέφερε να μάθω το όνομα του πρακτορείου που σας πρότεινε την εκδρομή. Και, επίσης, πώς έγινε και καταλήξατε στο Ντουμπάι για το ταξίδι σας. Ήταν ο μοναδικός προορισμός που σας πρότειναν? Θέλω να πω, για τους νεόνυμφους υπάρχουν κι άλλοι "εξωτικοί" προορισμοί που πουλάνε τα πρακτορεία, όπως π.χ. Μαλδίβες, Πούκετ ή Σαμούι στην Ταϋλάνδη, Μπαλί και οι ακριβότεροι Σεϋχέλλες, Μαυρίκιος, κλπ. Έχουν πακέτα για όλα τα γούστα. Σας έδωσαν δυνατότητα επιλογής ή σας είπαν αυτό είναι το καλύτερο, κάτι, που έτσι κι αλλιώς εσείς δεν το ξέρατε, αφού ήταν η πρώτη φορά που ταξιδεύατε. Ή, απλά ήταν θέμα καλύτερης (?) τιμής? Περισσότερο, όπως καταλαβαίνεις, μ' ενδιαφέρουν τα κριτήρια του πρακτορείου και όχι τα δικά σας που είναι δικαίωμά σας να είναι οποιαδήποτε.
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.169
Μηνύματα
882.810
Μέλη
38.883
Νεότερο μέλος
ayahuasca97

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom